Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Gruden's QB camp:www.youtube.com/watch?v=h7T2gF_aoo8
www.youtube.com/watch?v=5NpNUizGyDQ
www.youtube.com/watch?v=oXZ91ynjEVc
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Khalil Mack <-> Kahlil McKenzie csak nekem hangzik furcsán? 😀
több mint 11 éve
Reggie McKenzie fiát, Kahlilt nem egyszerű blokkolni:internal primates forever
több mint 11 éve
Néztem ma egy Mack és 2 McGill gametapet...Mack folyamatosan dolgozik, volt olyan play, h a 3. ember tudta lenyomni csak és majdnem sack lett még így is. OTk ellen jó a sebessége és megfelelő ereje is van.
Volt egy QB üldözése, ahol iszonyat komolyat gyorsult...
Futás ellen is többnyire jól helyezkedett, blokkokról jól válik le
Coverban is egész jól mozgott, mondjuk sok dolga azért ott nem volt...
McGill nálam csak szoros emberezésben használható. Zóna és laza emberezésben nem tetszett amit láttam. Jó recovery speedet mutatott 1-2 playnél és a magassága, hosszú kezei sokat segítenek a laszti leütésekben. Ha sok helyet hagy a WR és maga között, gyors rövid játékokkal szopatható és nem üzembiztos a szerelése, szóval én szorosan szeretném látni az emberen. Igazából S help sztem mögé mindig fog kelleni...
több mint 11 éve
elkezdődött a rookie minicamp. Carr átvette a centertől az első snapet és... fumble. egyetemen szinte mindig shotgunból kapta a labdát, így ez nem olyan meglepő, szoknia kell. Carr a 4-es számú mezt viseli Favre után, de vele ellentétben nem gunslinger módra dobált, hanem főleg rövid passzokat, mint a Fresno State-en. GAIII a 34-es mezszámot választotta (korábban Murrayé volt), ami a fordítottja annak, amit apja viselt a Raidersben. Shelby Harrisről írták, hogy kondíciója hagy némi kívánnivalót maga után (1 szezont kihagyott), és a megfelelő szögek kiválasztása nem nagyon ment neki. McGill szerezhetett volna egy interceptiont Carr passzából, de nem tudta elkapni, csak leütötte. Dowlingnak szintén összejöhetett volna egy INT, de elejtette. jött egy új QB is próbajátékra, Joe Southwick a Boise State-ről. Antonio Smith-et nemrég megműtötték egy konditermi baleset miatt, június közepén térhet vissza. Mack beadta a "kérvényét", hogy viselhessen ő is Tuck-féle facemasket, azt mondja, azért, mert segíti megelőzni a nyaksérüléseket. Carr elmondta, hogy Schaub felhívta, és elmondta neki, hogy tudja, hogy ott a bátyja, de ha segítség kell neki, hozzá is fordulhat.Carr átnyújtja a labdát Atkinson III-nek:

az újoncokról még egy kép:
internal primates forever
több mint 11 éve
Rolni!4-3 sok 3-4 look-al. Ez valóban sok csapatra igaz manapság. Ez lesz igaz ránk is. Emellett meg sok nickel felállás lesz, mint minden csapatban és persze lesz dime is. 😊
Köszi újfent.
D#: Zanzásítom amit leszűrtem: 4-3 lesz és/vagy 3-4. Leginkább kettő közt, hibrid. Részletek nem ismertek. Oké, de ez minden csapatra igaz lenne, ettől nem lettem okosabb (lehet az én hibám). Illetve ez a front 7 munkáját adja meg (nagy vonalakban), ahogy a blitzek száma is. (Van S+CB blitz, de az nem secondrary séma)
Hátul cover 1 a tipp. (Ami blitz heavyhez illik is, tetszik.) A sok blitz amit egyedül igazán biztosra vehetünk. DA eddigi munkásságát nézve érhető. Illetve komoly forrásokat költöttek pass rusherekre. ulpianus
Másik oldalról is megnézhetjük, ott legalább vannak konkrétumok. Mink van, lett?
Front 7 kialakítása:
DLben a rugalmasság, felcserélhetőség nagyon komoly szempont.
Tuck, Crawford DE és UT
Smith, Wilson UT és DE, valamint 3-4DE
McGee UT és NT, illetve 3-4DE is lehetne bár ott nincs tapasztalata
Sims 4-3NT és limitáltal 3-4ben is bevethető DE és NT poszton is
Ellis 4-3NT és 3-4NTnek is jó lehet
Woodley kicsit kakukk tojás, mert Ő ugye profiként végig 3-4OLB volt, de egyetemen 4-3DE volt előtte. Nálunk 4-3RDE lesz elvileg, de állásból fog indulni elvileg (tavaly Houston is végig állásból dolgozott) ami könnyíthet a séma váltáson.
A DLben az a lényeges amellett, h nagyon fegyelmezett játékosokról van szó, hogy több poszton bevethetőek, hatékonyan lehet a 4-3 és 3-4 frontokat váltani. Ez adhatja meg a védelem rugalmasságának az alapját.
LB sorban inkább a 4-3hoz van meg az emberanyag, de ezen a helyzeten javít Woodley jelenléte a DLben.
Igazi 3-4 fit Khalil Mack, viszont Ő legalább a fontos pass rusher\OLB szerepben. Ezért is gondolom, hogy 4-3 base lesz a felállás. Mack nagy valósznűséggel a Von Miller szerepet játsza majd, így sokat lesz DE poszton is. Ez a mély LB corp.nak köszönehtően megvalósítható 4-3ban is nem csak a nickel vagy dime felállásokból. Mack, Sio és Burris személyében lesz jó blitzer JTnek, így várhatóan lesz blitz bőven tőlük is.
Secondary:
A front 7-től erősödő nyomást várunk, ami segít majd a sec. munkájának is. Ehhez jön a minőségi erősödés. Hayden idén már elvileg rendben lesz, mellé jött Brown és Rogers akik így upgradet jelentenek majd a tavalyi Jenkins-Porter-Hayden triohoz képest. Emberezni fognak és slotból rendszerint blitzelni is fog valaki, mert ugye blitz happy ez a JT srác...
Én hátul a Cover 1-et várom, Branch-Woodson-Usama trio forgatásával. Ahogy írtam már a boxba feljövő S rendszeresen blitzre is mehet majd.
Ennél többet nem tudok és sztem a staffon kívül más se nagyon, de hátha deyell vagy más még hozzátesz majd.
Nincs olyan kiforrott rendszerünk, mint a legtöbb csapatnak, de ebben nagyon komoly szerepet játszik, hogy nem volt megfelelő keret eddig az ismert gondok miatt. Év végére okosabbak leszünk
Támadóknál a PBS érthető, a ZB csődöt mondott, gondolom egy életre elegük lett belőle. Tehát szted WCO lesz Schaubbal. Sok PA játékkal, mivel ebben volt jó eddig is. Más csapat volt az, más rendszer, és akkoriban kiváló támadófallal. Illetve egy nagyszerű elsődleges célponttal, ami Schaubnak kell, elég egy célpontos tud lenni a játéka. Nem feltétlen jó ez WCO esetén.Schaubnak nem lesz egy top elkapója, de lesz elég sok korrekt opciója WR, TE poszton, illetve a backfieldből is.
Akárhogy is, a run heavy manapság nehéz kérdés. Jó OL kell hozzá, és jó futó, úgy megalapozhatja a play actiont. Még nem mobilis QB esetén is, de ahhoz elég jó futójáték kell. Egyébként mikor gondolkoztam a lehetőségeken, eszembe jutott a run heavy is. Viszont a 30 közeli (nemtom fejből) MJD sérült, DMC mindig sérült. Nehéz ügy. Reece pedig kiváló FB, mert WR volt, és erről elfeledkeznek a csapatok, elkap úgy mint egy WR, és ezen mindig meglepődnek. Blokkolni is tud, és futni is, de egy FB az FB. Nem fognak rá csapatot építeni.
Láthatóan tanácstalan vagyok. Lepörgettem ám én is ezeket a forgatókönyveket, és mást is. Valahogy mindig több nyitott kérdésem lett mint válaszom. Ezért kérdezek.ulpianus
Schaubnak nagyon kell egy jó futójáték. Ha ez megvan, akkor tud hatékonyan irányítani. Jól látszik, hogy ezen komolyan dolgoztak eddig RM-ék. OL tavalyhoz képest gyakorlatilag teljesen megújul és főleg run blockhoz nagyon komoly lesz (most még csak minden papíron van ugye). Penn-Jackson-Wiz-Howard-Watson...Sparano tavaly a 2., 3. számú csereemberekkel megtűzdelt falból is pályára tudott tenni egy elfogadható falat. Nagyon abba bízik mindenki (vezetőség, fanok egyaránt), hogy ebből a névsorból és a cserékkel (Barnes, Boothe, McCants, Bergstrom depth) egy TOP futásblokkoló és szolid pass prot. falat összerak. Ha ez a fal összeáll akkor jöhet MJD, DMC, Reece futni, screenre elkapni stb. DMC és MJD az utóbbi években nem épp 16 meccses work hourse-ok, de itt most ketten egymás mellett lesznek, Reece is tud terhet mentesíteni és lesz mögöttük korrekt 3. számú RB opció is.
Amúgy Schaub után terv szerint Carr érkezik majd jövőre vagy 2016ban...ő elég mobilis és teljesen ülhet a WCO rendszerbe. Addig még lehet, dolgozni a pass protection-ön, mert nála az fontos lesz.
Az még az RBknél fontos lehet, h mind DMC, mind MJD remek blitz pick upban...
Reece-re nem lehet csapatot építeni, de lehet X-faktor...pont azért, mert ha van elég talent máshol akkor jellemzően az FB-re nem juthat már elég figyelem...
Ennél többet itt is majd év végén tudhatunk majd.
több mint 11 éve
Láthatóan tanácstalan vagyok. Lepörgettem ám én is ezeket a forgatókönyveket, és mást is. Valahogy mindig több nyitott kérdésem lett mint válaszom. Ezért kérdezek.ulpianusEgyszerű a dolog, majd meg kell nézni a meccseket és utólag eldönteni, hogy mit látsz. Addig úgyis bele tudsz kötni mindenbe, mert amíg meg nem történt, addig semmi sem biztos.
Legyen 31. a csapat a PR-ben, az még semmit nem jelent. Majd januárban kiderül, hogy valóságban hanyadik lett, de addig semmi nem biztos.
Lehet róla beszélgetni, de vitatkozni rajta tök fölösleges. Rolni joggal érzi úgy hogy elindult valami, te pedig joggal kételkedsz, mert ugye ez csak a Raiders.
Amúgy megmondom mi lesz itt a szezonban: amerikai focizni fognak, mi meg élvezzük a játékot és dühöngünk, ha hibáznak és örülünk, ha jól teljesítenek.
Aztán hogy WCO PBS TPS KGB vagy mi a szarnak hívják a rendszert amit játszanak, az meg engem kurvára nem érdekel. De nem kérdőjelezem meg, hogy itt lesz egy rendszer, az hogy mi, az majd kiderül!
több mint 11 éve
Rolni!Köszi újfent.
D#: Zanzásítom amit leszűrtem: 4-3 lesz és/vagy 3-4. Leginkább kettő közt, hibrid. Részletek nem ismertek. Oké, de ez minden csapatra igaz lenne, ettől nem lettem okosabb (lehet az én hibám). Illetve ez a front 7 munkáját adja meg (nagy vonalakban), ahogy a blitzek száma is. (Van S+CB blitz, de az nem secondrary séma)
Hátul cover 1 a tipp. (Ami blitz heavyhez illik is, tetszik.) A sok blitz amit egyedül igazán biztosra vehetünk. DA eddigi munkásságát nézve érhető. Illetve komoly forrásokat költöttek pass rusherekre.
Támadóknál a PBS érthető, a ZB csődöt mondott, gondolom egy életre elegük lett belőle. Tehát szted WCO lesz Schaubbal. Sok PA játékkal, mivel ebben volt jó eddig is. Más csapat volt az, más rendszer, és akkoriban kiváló támadófallal. Illetve egy nagyszerű elsődleges célponttal, ami Schaubnak kell, elég egy célpontos tud lenni a játéka. Nem feltétlen jó ez WCO esetén.
Akárhogy is, a run heavy manapság nehéz kérdés. Jó OL kell hozzá, és jó futó, úgy megalapozhatja a play actiont. Még nem mobilis QB esetén is, de ahhoz elég jó futójáték kell. Egyébként mikor gondolkoztam a lehetőségeken, eszembe jutott a run heavy is. Viszont a 30 közeli (nemtom fejből) MJD sérült, DMC mindig sérült. Nehéz ügy. Reece pedig kiváló FB, mert WR volt, és erről elfeledkeznek a csapatok, elkap úgy mint egy WR, és ezen mindig meglepődnek. Blokkolni is tud, és futni is, de egy FB az FB. Nem fognak rá csapatot építeni.
Láthatóan tanácstalan vagyok. Lepörgettem ám én is ezeket a forgatókönyveket, és mást is. Valahogy mindig több nyitott kérdésem lett mint válaszom. Ezért kérdezek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
már tanít
deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ok írok kicsit bővebben is, de mindenre nem tudok én se válaszolni.Szerintem eddig nem volt olyan keret amivel egy komplett rendszert lehetett volna futtatni, ezért mindkét oldalon igyekeztek az edzők olyan játékokat összeválogatni amihez megvolt az ember anyag. Elég csak arra gondolni, h első évében DA és JT szinte csak zónáztatta a CBket, de kiderült csak azért, mert nem volt man-re alkalmas egyik sem igazán. Tavaly már sokkal több emberezés volt és idénre már ez lesz a fő eleme a CBk munkájának.
Azt láttuk mennyire nem jött össze a Knapp féle belerakok mindenkit a rendszerembe, aztán lesz vmi...
Offense oldalon alapvetően West Coast Offense Greg Olson háttere. A WC ágak között is vannak különbségek ugyebár, Olson elvileg Gruden verziójához van legközelebb aki ugye Walsh WC ágát viszi. Inkább rövidebb, teret széthúzó passzjáték, ami a futást is helyettesítheti. Andy Reid rendszere is ezen alapul ha jól olvastam.
Olson ezt egy erős futásra szeretné alapozni, ahogy tettétek Ti is Reiddel tavaly év első részében.
Olson az OL tekintve PBS fallal operál. A play action az erős futójáték és Schaub érkezése miatt lesz sztem kiemelt elem idén és akár a jövőben is, mert Carr is alkalmas a hatékony használatára sztem.
Run heavy WCO PBS OL-al tehát sztem a dolog.
Ehhez azért már lehet fit-eket nézegetni...
Védelmi oldalon a 4-3 az alapfelállás, de tavaly is elég sok 3-4-es look volt ezért többen hybridnek is emlegetik a védelmet. Idén mégtöbb 3-4 lesz ez biztos, így lassan tényleg hybrid lehet majd a megfelelő szó. Alapeleme a nyomás generálása. Ezt DA Denverben is erősen nyomatta Fox alatt, csak ott volt hozzá egy Von Millere. Idén Mack személyében lesz egy olyan emberük aki végre komoly nyomást helyezhet az ellenre. Mack lesz a védelem, de legalábbis a front 7 fókusz pontja sztem. Ő sokat fog mozogni a 4-3SLB, 4-3DE és 3-4OLB szerepkörök között. A DL elég versatile lett és kimondottan fegyelmezett jó gap kontrollal rendelkező arcokból áll. A gap fegyelem eddig is nagyon megfigyelhető volt, ami a TK, Big Sey és korábbi időkhöz képest nagy váltás volt Raider falván. Cover 1-et várok hátul Woodsonnal és Branchel váltva. Mindkettő remek blitzer, így amikor feljönnek boxba\boxhoz közel reális blitz veszélyt is fognak nyújtani.
JT elég kreatíven keveri a játékosokat. Tavaly annyira nem volt pass rusher, h szinte csak blitzből lett sack, nyomás, de ezt egy idő után szépen kiismerték és onnantól nagyon meg volt lőve a csapat. Idén végre lesznek olyan emberek akiktől lehet konstans nyomást várni és nem kell egyfolytában őrült módon blitzelni, ettől függetlenül alapvetően sok blitzet várok. Mack és Moore is remekül blitzelő OLB lesz\lehet. Roach is elég jó blitzer MLB posztról. Én az esetek nagyrészében 5 rusholót várok (base 4-3 esetében Mack lenne legtöbbször...Von Miller role, ha úgy tetszik) Justin Ellis, Lamarr Woodley és Mack tovább növeli a variációs lehetőségeket. Lassan egy vállalható 3-4-et is pályára tudnánk rakni.
Sokkal okosabbak leszünk az idény végére. Végre van olyan keret, amivel tudnak rendesen tervezni és nem a keret gyengeségeit kell sémázással elfedni...
több mint 11 éve
Ne is vegyél mert a 3-4 az nem rendszer, az csak egy alap felállás, ez meg csak egy drabális ember aki nem tudni, hogy beilleszthető e az eddig általunk ismeretlen leendő sémába! 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kösz Rolni!én nem vennék rá mérget, hogy ez nem 3-4 lesz 😛
Igen. Ennyit olvastam én is. 4-3, nesze semmi fogd meg jól.
Press man szélen emberezésre utalhatna. Viszont minden rendszerben kell press mant játszani (nyilván a szélen) szal ez semmire sem utal.
De mi a séma/rendszer (hívjuk bárhogy)? Erre lettem volna kíváncsi. Mondjuk tampa 2 és cover 0 is "4-3 base". Ami alapfelállás a védőfal mögött. És akkor mi van? A Zone blitz például komplett séma. Ezért nem válasz ha valaki annyit mond: a Steelers 3-4et játszik. Sok csapat játszik 3-4et, de mit? Van részletesebb és kevésbé részletes válasz, de a 4-3 az nekem kevés. Az a gondom ezzel, hogy ebből még nem tudom megmondani XY játékos illik a sémába vagy nem. Mert nem tudom mibe kellene illeszkednie. Így képtelen vagyok megítélni az FO terveit, és a munkáját. Illetve ezen felül is nagyon érdekel az ilyesmi, szeretném tudni.ulpianus
www.sbreport.net/raider_news/008/8140.html

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kösz Rolni!Igen. Ennyit olvastam én is. 4-3, nesze semmi fogd meg jól.
Press man szélen emberezésre utalhatna. Viszont minden rendszerben kell press mant játszani (nyilván a szélen) szal ez semmire sem utal.
De mi a séma/rendszer (hívjuk bárhogy)? Erre lettem volna kíváncsi. Mondjuk tampa 2 és cover 0 is "4-3 base". Ami alapfelállás a védőfal mögött. És akkor mi van? A Zone blitz például komplett séma. Ezért nem válasz ha valaki annyit mond: a Steelers 3-4et játszik. Sok csapat játszik 3-4et, de mit? Van részletesebb és kevésbé részletes válasz, de a 4-3 az nekem kevés. Az a gondom ezzel, hogy ebből még nem tudom megmondani XY játékos illik a sémába vagy nem. Mert nem tudom mibe kellene illeszkednie. Így képtelen vagyok megítélni az FO terveit, és a munkáját. Illetve ezen felül is nagyon érdekel az ilyesmi, szeretném tudni.
O#. Play action passing game sztem nincs. Csak "valamilyen" passing game, amiben sok a PA. Igazából mindenféle rendszert lehet így játszani. Tipikusan futásközpontú játék van mellé, ez a PA testvére igen gyakran. (Nem feltétlen egyébként. Például Peyton Manning vagy Brady sok PA passzt tolnak, más-más okból mindketten. RG3 vagy Newton harmadik okból). Értem, itt is futás mögött lesz PA, ez a klasszikus. Mégis a PA kiegészítő elem, bár tud működni úgy, hogy ez hozza a yardokat. Ami a jellegéből fakad inkább, mindig meg kell alapozni valamivel. Én erre az alapra lennék kíváncsi.
Ugyanis a PA jó esetben is az összpasszok ~30%át éri el. De mi a 70%? És mi van a futásokkal? Ezekre nem jövök rá, ami jelzi mennyire nem értek a dologhoz.

több mint 11 éve
Tudni.Én úgy látom, hogy 2006 óta (azóta követem a csapatot) nem volt ennyire erős, jól összerakott csapatunk egyszer sem.Engem ez érdekelne leginkább. Nem vagyok szakértő, ezért nem csoda, de mégis szoktam érteni a csapatok offense és defense elképzeléseit alapszinten.
...
Van látható terv, irány (ami eddig azért nem volt ilyen jól látható RM alatt sem).Rolni
Az idei Raidersnél egyiket sem értem. Például egyesek szerint 4-3 lesz, sok zónával. Ez nem terv. Ahol olvastam cikket vagy bármit erről, rendszerint valami hasonlóan homályos elképzelés volt. Tudni valami konkrétumot?ulpianus
Offense:
Run heavy O, play action passing game.
Defense:
4-3 base D, szélen press man, agresszív blitz csomagok
több mint 11 éve
Én úgy látom, hogy 2006 óta (azóta követem a csapatot) nem volt ennyire erős, jól összerakott csapatunk egyszer sem.Engem ez érdekelne leginkább. Nem vagyok szakértő, ezért nem csoda, de mégis szoktam érteni a csapatok offense és defense elképzeléseit alapszinten.
...
Van látható terv, irány (ami eddig azért nem volt ilyen jól látható RM alatt sem).Rolni
Az idei Raidersnél egyiket sem értem. Például egyesek szerint 4-3 lesz, sok zónával. Ez nem terv. Ahol olvastam cikket vagy bármit erről, rendszerint valami hasonlóan homályos elképzelés volt. Tudni valami konkrétumot?

több mint 11 éve
Power rankingot leszarom. FA igazolásainkon a legtöbb okos fanyalgott és bár a draftot kedvelik a legerősebb schedule és a megszokás ezt eredményezte...mindegy is sztem...Csoportunk erős, menetrendünk kemény, főleg a 2. fele, így kritikus lesz a gyors, erős rajt.
Ha a draft class hozzá tud tenni, főleg az eleje és a 2 tavalyi arc (DJ, Watson) is bizonyít sokkal előrébb leszünk már. FA class meglepit fog okozni sokaknak sztem is.
Én úgy látom, hogy 2006 óta (azóta követem a csapatot) nem volt ennyire erős, jól összerakott csapatunk egyszer sem. Minden poszton van veterán (de nem a levezető, pénzgyűjtő fajtájú) van fiatal tehetség (nem Al féle scolarship arcok) és van depth. Az erős menetrend és csoport ellenére ebből a keretből az edzőknek vmi korrekt dolgot pályára kell tudni tennie. Ez a keret már NFL keret végre.
Van látható terv, irány (ami eddig azért nem volt ilyen jól látható RM alatt sem). A csapatnak a 2014-es szezon végére, 2015 elejére végre lehet egy arca, lehetnek benne playmakerek.
több mint 11 éve
jól van, a médiában nem változott semmi, az ESPN és a CBS Sports power rankingjában is a 31.-ek vagyunk. előbbinél a Browns az utolsó, de persze csak Gordon várható eltiltása miatt, különben mi lennénk.deyellMondjuk ebbe az is belejátszhat, hogy a mienk a legerősebb csoport (3 PO résztvevővel) és a legerősebb schedule, lehet sokkal előrébb lennénk más divíziókba...
több mint 11 éve
Örülök, hogy Morrison után egy ekkora tehetség viseli majd az 52-es mezt. Anno talán a Morrison - Howard 52-53-as páros volt a Raiders legkarizmatikusabb duója. Most is összeállhat egy ilyen páros Mack-el és Roach-al, kiegészülve Moore-ral remek LB sor lesz ez!Amadeus91
több mint 11 éve
egy sztori Mackről: a Buffalo védőkoordinátorát, Lou Teppert felhívta egy rendőr, mert pár hónapja találkozott az egyik játékosával. Tepper megijedt, hogy valami gáz van, aztán kiderült, hogy Mack megkereste a rendőrt, és átadott neki egy fehér erszényt, amit a hóban talált. az erszényben bankkártya, iPhone, készpénz és ékszer volt. Mack jó cselekedetének köszönhetően hamarosan meglett a tulajdonos, aki nagyon hálás volt a játékosnak.www.insidebayarea.com/raiders/ci_25769442/raiders-khalil-mack-dream-former-coaches-say
több mint 11 éve
Nem feltétlenül azért mert bustnak gondolnák az érkezőket, hanem szerintem ebben az is benne van, hogy idén minden tavalyi gyenge csapat elég jól erősített. A Jagsnál is nagyon észhez tért az FO, a Cleveland is leakadni látszik a hülye lépésekről, a Houston is jól erősített - még ha a QB problémát nem is sikerült megoldani teljesen, de Fitzpatrick nem feltétlenül nagyobb kockázat, mint Schaub -, satöbbi. Igazából nyugodtan be lehetne tenni titeket húsz körülre is, de ez szinte mindegyik hátul értékelt csapatra igaz most.Az ismert mondást ellopva és kiferdítve: nem power rankingot kell nyerni, hanem meccseket. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
gondolom arra számítanak, hogy az összes free agent igazolásunk bust lesz, mert hogy idősek, meg hogy Schaub olyan gyenge lesz megint, mint tavaly. csak hogy ezek az igazolások nem olyanok, mint anno Sapp, hogy felmarkolják a pénzt és szarnak bele az egészbe, az alább linkelt képből látható, hogy már edzenek derekasan.jól van, a médiában nem változott semmi, az ESPN és a CBS Sports power rankingjában is a 31.-ek vagyunk. előbbinél a Browns az utolsó, de persze csak Gordon várható eltiltása miatt, különben mi lennénk.deyellhirtelen mindenki bust lett akit húztunk?Amadeus91
véleményem szerint Schaub legalább egy átlag kezdő QB szintet hoz majd, a fal és a futójáték segíteni fogja, ismét fegyver lehet a play action passza. még tavaly is volt egy ponton, amikor 3-4-es mérleggel álltunk, csak aztán a sérülések miatt kijött a depth hiánya, meg a kulcsjátékosok, mint pl. Houston, Woodson túl sokat voltak pályán, mert nem volt megfelelő alternatíva, a végére elfáradtak. most jobb a keret, meg fognak lepődni páran az úgynevezett szakértők közül.
több mint 11 éve
jól van, a médiában nem változott semmi, az ESPN és a CBS Sports power rankingjában is a 31.-ek vagyunk. előbbinél a Browns az utolsó, de persze csak Gordon várható eltiltása miatt, különben mi lennénk.deyellhirtelen mindenki bust lett akit húztunk?
több mint 11 éve
jól van, a médiában nem változott semmi, az ESPN és a CBS Sports power rankingjában is a 31.-ek vagyunk. előbbinél a Browns az utolsó, de persze csak Gordon várható eltiltása miatt, különben mi lennénk.

Amadeus91