Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
SS Jonathan Dowling 4-5 körre várt playakiváló labda vadász, magas és jók a kezei
egyetlen kérdőjel a tartóssága

több mint 11 éve
Ezt a picket nem igazan ertem...RolniPauline azt írja róla: "Pleasantly surprised Shelby Harris/DL was selected by Raiders. World of talent and thought highly of him at UW before his career hit a wall."
tehetsége van, de amiket csinált... talán Tuck megneveli, erre számítanak.
Harris began his collegiate career at Wisconsin but was suspended by the team for a violation of team rules and then transferred to Illinois State. He was dismissed from Illinois State before the 2013 season for conduct detrimental to the team. He was suspended for a similar offense earlier in his Cardinals tenure. He did not play last season. He has 14 sacks in 33 career games.
internal primates forever
több mint 11 éve
Ezt a picket nem igazan ertem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
olvasgattam a twitter feedjét, hát 😊 íme egy vine-ja: twitter.com/ShelbyHarris93/status/345964536563650561
több mint 11 éve
Vmi csapat szabalyt sertett meg...Shelby Harris DERolnikirúgták az Illinois State csapatából...deyell
Jack Crawfordot szorongathatja meg kicsit LDE szituacios DT posztert...
több mint 11 éve
Shelby vagy Lde vagy Ut lesz szerintem. 6'2 és 288 font. Viszont a kezei hatlmasak 9 és feles 😀Legnagyobb hiányoságának a magasságát és az átlagos sebességét írták a snap pillanatában.

több mint 11 éve
Shelby Harris DERolnikirúgták az Illinois State csapatából...
több mint 11 éve
Shelby Harris DE
több mint 11 éve
Travis Carrie is 25 év körül lehet, mint McGill. Mike Mitchell csapattársa volt az Ohioban... akit 2009-ben draftoltunk.szívműtét + egy szezont kihagyott csípősérülés miatt, még egy szezont vállsérülés miatt. 48 órát ült börtönben orgazdaság miatt, amit beismert.
több mint 11 éve
WowTravis Carrie CBnyílt szívműtéte volt, meg egy szezont kihagyott vállsérülés miatt. azt mondják jó punt returner és gunner. 41 inch verticaldeyell
6'0 206
Fizikailag rendben van. Tobbi majd elvalik...Rolni
RM nem szivbajos a DB pickekkel!
Ellis is beleillik a dolgos, foci first kepbe.
McGill interjut elolvastam. Balhei 2 eve voltak. 2013as szezon elott tobbekkel beszelgetett, elhatarozta, hogy valtoztat. Azota tiszta, dolgozik kemenyen. Van egy 3eves kislanya. CB lenne szivesebben, de ha azt kerik akkor S lesz. Woodson fele lathatoan megvan a respect.
több mint 11 éve
Úgy tűnik mi a tiszta szívű srácokat csipázzuk CB poszton.
több mint 11 éve
Travis Carrie CBnyílt szívműtéte volt, meg egy szezont kihagyott vállsérülés miatt. azt mondják jó punt returner és gunner. 41 inch vertical
6'0 206
Fizikailag rendben van. Tobbi majd elvalik...Rolni
több mint 11 éve
Travis Carrie CB6'0 206
Fizikailag rendben van. Tobbi majd elvalik...
több mint 11 éve
Mayock is significant off-field issue-krol beszel McGill kapcsan.Erdekes lesz. Hulyeseghez partnere nem nagyon lesz, mert kb mindenki mas mintapolgar.
több mint 11 éve
kellet már egy Raider is 😊meg letartóztatták ittas vezetés és orgazdaság(?) miatt 2012-ben. vállával komoly gondok voltak. ez a pick nem tűnik jónak, most már azt mondom. @)deyellhát nem tudom..Gondolom erosen lecsekkoltak...
Raiders new CB Keith McGill does have character concerns. Has been kicked off team & suspended for all of '12. Weed has been an issue.deyell
CWood rendbekapja 😊
Stacy McGee is rendben van vegulis...
Kerdes, h CB vagy S lesz-e?Rolni
több mint 11 éve
meg letartóztatták ittas vezetés és orgazdaság(?) miatt 2012-ben. vállával komoly gondok voltak. ez a pick nem tűnik jónak, most már azt mondom. @)hát nem tudom..Gondolom erosen lecsekkoltak...
Raiders new CB Keith McGill does have character concerns. Has been kicked off team & suspended for all of '12. Weed has been an issue.deyell
CWood rendbekapja 😊
Kerdes, h CB vagy S lesz-e?Rolni
több mint 11 éve
hát nem tudom..Gondolom erosen lecsekkoltak...
CWood rendbekapja 😊
Kerdes, h CB vagy S lesz-e?
több mint 11 éve
hát nem tudom..Raiders new CB Keith McGill does have character concerns. Has been kicked off team & suspended for all of '12. Weed has been an issue.
több mint 11 éve
Tényleg Keith McGill a pick!én is bírom, fő negatívum vele, hogy 25 éves. lábmunka fejlesztésre szorul
6'3 211 press corner
tetszik a pickRolni
safety lehet esetleg?
több mint 11 éve
Tényleg Keith McGill a pick!6'3 211 press corner
tetszik a pick
több mint 11 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 40s#Raiders are taking a BIG corner from Utah Keith McGill. He's 6-3. Press corner I LOVE the pick in the 4th
Spoiler?
több mint 11 éve
Aaron Colvint kár, h elvitte a Jags...
több mint 11 éve
nfl.com-os értékelőben olvastam 😊igen, utóbbi gond, de az offseasonban 20 fontot leadott a hírek szerint. 33 inch hosszú karok rövidek egy DT-nél? szerintem nem.negatívum nála, hogy rövidek a karjai, pass rusherként semmit nem ad és a súlya el tud szállni...RolniJustin Ellis NTRolninagyon örülök neki, kinéztem magamnak régóta, bár azt hittem, 3-4-es csapatba megy majd. mentalitására csak jókat írnak neki is
ahhoz képest, milyen nagy darab, egész jól mozog.deyell
Ellis beceneve: Jelly. 😀deyell
a szakértők...