Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha nem viszi ki vki előlünk gyaníthatólag Carr érkezik...legalábbis annyira mondták páran, h őt nagyon kedvelik RM-ék...persze még kiviheti a Houston is 2\1-re vagy valaki feltradelhet 2\1, 2\2 vagy 2\3-ra elénk...Rolninagyon nem örülnék neki. ahogy Carr kezeli a pass rush-t, abból ordít, hogy bust lesz. remélem a Texans elviszi, csak hogy RM ne tegye.
nekem a 2. körös játékosok közül a favoritom Crichton, de most inkább az O#-be várok egy húzást.
internal primates forever
több mint 11 éve
Én örülök ennek a picknek, így hogy kiment Watkins és Clowney. Ez volt a lehető legjobb választás. Evans nekem annyira nem jött volna be mint ez a pick. A lehető legjobb játékost hoztuk el, aki elérhető volt.WR kérdésben osztom a véleményedet. Vannak jó srácok, de Streater, Holmes és Moore miatt szerintem sem égető a dolog. Igazi #1 target kellett volna, de #2 meg depth nem kell annyira. Esetleg valami fasza slot emberét még mondjuk 3.ban vagy később el tudnék képzelni.
Második körben vigyük Carr-t ha már beleszerettek ennyire, de ha nem, akkor meg jöjjön egy WR, bár én a legjobb WR-t tartottam volna csak szükségesnek, mert nem olyan kiemelkedő WR-ből van nálunk is sok.
Ha meg nem Carr, akkor egy brutál G-t vigyünk. Amúgy szerintem a jövő évi csapat már így is kész van.Bruce
2.körben:
Carr-nak tudnék örülni, mert ha kap időt tanulni és egy korrekt keretet mire kezd lehet belőle fasza QB sztem.
OL és DL jöhetne még sztem simán.
Xavier Su'a-Filo remek fogás lenne LG posztra akár már idén Boothe, Barnes elé.
Morgan Moses lehetne Penn mögött LT növendék, bár továbbra is úgy gondolom, hogy a Watson gyerek lesz a LT és Howard a RT hosszútávon jó eséllyel.
Scott Crichton, Kony Ealy vagy Kareem Martin jó megoldás lehet Woodley mögé RDE posztra és itt még kis lemozgás is beleférhet.
Jernigan, Hageman vagy Tuitt lehetne DT posztra jó megoldás Smith mögé, mellé és itt is beleférhet kis lemozgás még.
Joyner személyében van még egy nagyon érdekes DB prospect is benn, illetve lemozgás után Gaines, Breeland vagy a két colos (SJB, McGill) is érkezhet akár.
WRek közül Lee, Robinson, Adams, Moncrief, Matthews és Bryant is lehet opció...itt is lehetne bőven lemozogni.
Ha nincs benn Carr akkor jó eséllyel jöhet le trade sztem, persze kell hozzá aki fel akar jönni és nekik is ugyanolyan mélyek az említett posztok...
3. körben persze már sok minden függ a 2. körös választástól is, meg attól ki az aki az előző felsorolásokból (20név a 32 pickre) megmarad esetleg még...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Neveljék csak ki a 2. Vont-t belőle és nem lesz itt gond.Ha jönne Lee eldobnám az agyam imádtam USC-ben, még Barkleyből is császárt tudott csinálni

több mint 11 éve
Én örülök ennek a picknek, így hogy kiment Watkins és Clowney. Ez volt a lehető legjobb választás. Evans nekem annyira nem jött volna be mint ez a pick. A lehető legjobb játékost hoztuk el, aki elérhető volt. Második körben vigyük Carr-t ha már beleszerettek ennyire, de ha nem, akkor meg jöjjön egy WR, bár én a legjobb WR-t tartottam volna csak szükségesnek, mert nem olyan kiemelkedő WR-ből van nálunk is sok.
Ha meg nem Carr, akkor egy brutál G-t vigyünk. Amúgy szerintem a jövő évi csapat már így is kész van.
több mint 11 éve
Ami a gametape-n is látszik és említette DA is a sajtótájékoztatón, hogy a srác mindent tud. Indul állásból és földről is mindkét oldalról hatékonyan. Kurva erős a méretéhez képest. A LT-t és a RT-t is rendesen megtolta többször is. Coverban is bevethető. 4-3, 3-4, dime, nickel mindenhol lehet neki helyet találni és hatékonyan használni.Remélem hosszú idő után végre sikerült az első körben egy igazi instant impact playát húzni!
több mint 11 éve
Ha valaki nem olvasna draft topikot, interjúm Khalil Mack edzőjével: insidehandoff.com/2014/05/06/the-coachs-view-khalil-mack/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Egy sztem jó elemzés Mack-ről:insidethefilmroom.com/2014-nfl-draft-scouting-report-buffalos-khalil-mack/
Egy jó gametape:
www.youtube.com/watch?v=SmMZ6gJeoMI
több mint 11 éve
Gecijó pick
több mint 11 éve
Ha nem viszi ki vki előlünk gyaníthatólag Carr érkezik...legalábbis annyira mondták páran, h őt nagyon kedvelik RM-ék...persze még kiviheti a Houston is 2\1-re vagy valaki feltradelhet 2\1, 2\2 vagy 2\3-ra elénk...
több mint 11 éve
"He'll have his hand in the ground too. I imagine he will be very similar to what we did with Von Miller" Allen on Mack Sio -> WLB
RM szerint kaptak ajánlatot a feltrade-re, de mivel Mack bent volt, ez nem jött szóba.
több mint 11 éve
A Vikings ismét feljött tavalyhoz hasonlóan. Most elvitték a legjobb QB-t, aki még elérhető volt. Eddig jól alakulnak a dolgok. Maradt még jónak tűnő QB (Carr, Garoppolo, Mettenberger), WR (Adams,Matthews, Robinson, Lee), OG (Jackson, Martin), hogy csak az O#-t említsem.
Ha nem akarunk ilyen korán QB-t húzni akkor is van pár lehetőségük erősíteni a csapatot.
több mint 11 éve
jól van, csak így tovább a második napon is.
több mint 11 éve
A Texans még a draft kezdete előtt tárgyalt a Patriots-al Mallett-ről és állítólag meg is szerezték, úgyhogy eléjük nem kell felmenni. Viszont... képben lehet a Chiefs, Bengals, Browns 2x, mert a 2/3-al is előttünk vannak és a Patriots, ha elpasszolták Mallett-et.feltrade QB-ert?PariSzerintem a browns elviszi manzielt vagy carrt mi meg feltradelunk a houston ele a masikert...Pari
Erre ott van Bridgewater, Carr, Manziel, Garoppolo és Mettenberger? Én nem jönnék fel csak Bridgewater-ért. Amúgy sem hiszem, hogy a Browns-on kívül ténylegesen QB-t akarna húzni valaki itt az első kör végén.
több mint 11 éve
feltrade QB-ert?PariSzerintem a browns elviszi manzielt vagy carrt mi meg feltradelunk a houston ele a masikert...
több mint 11 éve
feltrade QB-ert?
több mint 11 éve
Így már értem, hogy nem akartunk hátrébb menni, mert a Falcons szerintem elvitte volna. Woodley-val pedig a 3-4-es felállásoknál is ideális pár lehet.
több mint 11 éve
Nem hiszem, h full time DEt csinalnank belole. Jo coverban is, ezt is ki kell hasznalni.El kell ismerni, hogy nagyon jó húzás! Most már nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül pályára tenni ezt a védelmet!peterbadboneArra leszek kíváncsi,hogy Khalil személyében meg van a Burgess óta hiányzó igazi RDE avagy Miller szerűen OLB-nek alkalmazzál majd AllenékCubehead
Sztem Von Miller role lesz amit kap es ebben DA elegge kepben van 😊
SLB lesz koran aztan megy le DEnek kesobb illetve a pass rush csomagokba. Tuck tud ilyenkor bemozogni DTnek, illetve azert Tuck es Woodley is igenyli majd a rotaciot.
Moore es Mack remek duo lehet evekre!!
Jon a nyomas es DJ igazolja tavalyi valasztasat pass ellen is sokat javulunk am!!
több mint 11 éve
Jo lesz ez.
több mint 11 éve
El kell ismerni, hogy nagyon jó húzás! Most már nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül pályára tenni ezt a védelmet!peterbadboneArra leszek kíváncsi,hogy Khalil személyében meg van a Burgess óta hiányzó igazi RDE avagy Miller szerűen OLB-nek alkalmazzál majd Allenék

több mint 11 éve
Oba hoztunk QB-t, falat, WR-t és futót FAről...pont, hogy epp kezdek megbaratkozni a pickunkkel😊Nem tudom miért vagy ennyire savanyú?annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukPariRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
A benntlévők közül senki nem tudott volna nagyobb impacttal lenni a csapatra, mint MackRolni
en oszinten azt hittem, hogy az O-ba fogunk huzuniPari
Muszály jó D és nyomás ebben a csoportban, meg amúgy is ebben a ligában!
több mint 11 éve
pont, hogy epp kezdek megbaratkozni a pickunkkel😊Nem tudom miért vagy ennyire savanyú?annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukPariRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
A benntlévők közül senki nem tudott volna nagyobb impacttal lenni a csapatra, mint MackRolni
en oszinten azt hittem, hogy az O-ba fogunk huzuni
több mint 11 éve
Nem tudom miért vagy ennyire savanyú?annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukPariRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
A benntlévők közül senki nem tudott volna nagyobb impacttal lenni a csapatra, mint Mack
több mint 11 éve
El kell ismerni, hogy nagyon jó húzás! Most már nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül pályára tenni ezt a védelmet!
több mint 11 éve
annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
több mint 11 éve
RM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!