Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
gondoltad volna?Wow...hát nem 😊
"Per NFLN researchers, highest % of draft picks 2008-2013 still in the league? The Oakland Raiders."deyell
Seahawks-t emlegetik, mint aki kilépne az első kör végéről...velük akár mi is cserélhetünk, ha csúszik Carr vagy Teddy sztem...érdekes lehet ez még 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
gondoltad volna?"Per NFLN researchers, highest % of draft picks 2008-2013 still in the league? The Oakland Raiders."
internal primates forever
több mint 11 éve
Middlekauf azt tweetelte, h nagyon meg lesz lepve, ha a nap végére Derek Carr nem Raider...
több mint 11 éve
tippelek, csak próbálom izgatni a fantáziátok 😊későbbi körökben valaki jöhet Schaub mögé tanulni 😉
több mint 11 éve
én is örülnék Evansnak. csak annyi a kívánságom, hogy QB-t ne.Igen ezt én is olvastam, meg, h 3 első kört akartak a letradehez...Schefter pont most írta, hogy Texans marad 1/1-en. ami pletyka velünk kapcsolatban, hogy Evanst jobban bírják RM-ék, mint Watkinst. lehet smokedeyellfeljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?Rolni
csak Benci olyan meggyőző volt, azt hittem tud vmit 😊
Evans jobban beleillik a RM-DA féle eddigi WR képbe (Streater, Butler, Criner, Holmes...), de simán lehet, h smoke screen. Én mindkettőnek tudnék örülni...Rolni
több mint 11 éve
Igen ezt én is olvastam, meg, h 3 első kört akartak a letradehez...Schefter pont most írta, hogy Texans marad 1/1-en. ami pletyka velünk kapcsolatban, hogy Evanst jobban bírják RM-ék, mint Watkinst. lehet smokedeyellfeljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?Rolni
csak Benci olyan meggyőző volt, azt hittem tud vmit 😊
Evans jobban beleillik a RM-DA féle eddigi WR képbe (Streater, Butler, Criner, Holmes...), de simán lehet, h smoke screen. Én mindkettőnek tudnék örülni...
több mint 11 éve
Schefter pont most írta, hogy Texans marad 1/1-en. ami pletyka velünk kapcsolatban, hogy Evanst jobban bírják RM-ék, mint Watkinst. lehet smokefeljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?Rolni
több mint 11 éve
feljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?
több mint 11 éve
feljövünk Clowneyért 1/1re
több mint 11 éve
Mayock legfrissebb mockjában 1\5 Watkins és 1\28-ra feljövünk 2\36ról Derek Carr-ért.4. és 6. kört adnánk érte szerinte...
Maradna 1 db 3. körös és 2db 7. körös választásunk, viszont lehetne egy day 1 playmakerünk és Schaub mögött akár a QB of the future...
Én nem zokognék...
több mint 11 éve
kiegészíteném a listámat!1.kör
1. WR Sammy Watkins
2. WR Mike Evans
3. LB Khalil Mack
2.kör
1. QB Derek Carr
2. QB Teddy Bridgewater
3. WR Cody Latimer
3.kör
1. OG Gabe Jackson
2. WR Jordan Matthews
3. CB Bashaud Breeland
4.kör
1. QB Aaron Murray
2. DT Will Sutton
3. CB Terrance Mitchell
7.kör
1. RB George Atkinson III
2. QB Tajh Boyd
3. DT Ken Bishop
több mint 11 éve
Beszállok én is:1. kör:
Sammy Watkins WR
Khalil Mack OLB
Blake Bortles QB
2. kör:
Marcus Smith OLB
Jimmy Garoppolo QB
Davante Adams WR
3. kör:
Zach Mettenberger QB
Martavis Bryant WR
Carl Bradford OLB
4. kör:
Jordan Zumwalt LB
Aaron Murray QB
Adrian Hubbard OLB
5. kör:
Trevor Reilly OLB
Kevin Norwood WR
Max Bullough ILB
6. kör:
Michael Sam DE
Cody Hoffman WR
Ryan Groy OG
7. kör:
Avery Williamson ILB
Colt Lyerla TE
David Fales QB

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
régóta nem volt már letartóztatás.ohh a barom, pedig hogy bíztam benne, hogy vmi "steal-szerű" lesz belőle..
Oakland Raiders 2014 signee Kory Sheets (and Grey Cup MVP) got busted for marijuana possession in Saskatchewan this week.deyell
több mint 11 éve
1. KörWR Sammy Watkins
DT Aaron Donald
DE/OLB Khalil Mack
2. Kör
DE/OLB Kyle Van Noy
WR Allen Robinson
DE Marcus Smith
3. Kör
OG Gabe Jackson
QB Tom Savage
CB Keith McGill
4. Kör
CB Terrance Mitchell
NT Daniel McCullers
OG David Yankey
5. Kör
QB Aaron Murray
CB Ross Crockrell
WR Street Devin
6. Kör
S Jonathan Dowling
OG Zach Fulton
DT George Uko
7. Kör
RB George Atkinson III
WR Cody Hoffman
OG Chris Watt

több mint 11 éve
Érdekes dolgot olvastam a Chiefs topikban. Flowers elhozható tőlük, mert ez az új brutál agressziv séma nem megy neki és elcserélnék. Szerintetek a mi rendszerünkbe illene? Ha igen, szerintetek van esély arra, hogy elhozzuk? Az "ára" 2. kör, eddig állitólag egy 3. körös ajánlatuk van.Benci, Barb és Shilkor tippjeit is rögzitettem.
több mint 11 éve
Na ezt kipróbálom én is:1. kör
Aaron Donald DT
Khalil Mack OLB
Blake Bortles QB
2. kör
Kelvin Benjamin WR
Allen Robinson WR
Derek Carr QB
3. kör
Dominique Easley DT
Jimmy Garoppolo QB
Gabe Jackson OG
4. kör
Terrance Mitchell CB
Devonta Freeman RB
Cyril Richardson OG
5. kör (ha van)
Jonathan Dowling S
Aaron Murray QB
Crockett Gillmore TE
6. kör (ha van)
Howard Jones LB
Storm Johnson RB
Justin Britt OT
7. kör
Yawin Smallwood LB
Cairo Santos K
Shaquille Richardson CB
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a no brainer kicsit mást jelent 😊 (btw, a btw-t sem értem az elején)régóta nem volt már letartóztatás.btw megkapja karrierje legnagyobb lehetőségét, aztán egy ilyet művel.... no brainer.Amadeus91
Oakland Raiders 2014 signee Kory Sheets (and Grey Cup MVP) got busted for marijuana possession in Saskatchewan this week.deyell
több mint 11 éve
régóta nem volt már letartóztatás.btw megkapja karrierje legnagyobb lehetőségét, aztán egy ilyet művel.... no brainer.
több mint 11 éve
régóta nem volt már letartóztatás.Oakland Raiders 2014 signee Kory Sheets (and Grey Cup MVP) got busted for marijuana possession in Saskatchewan this week.
több mint 11 éve
Ha kimegy Clowney, Mack, Watkins, Robinson és nem akarunk QB-t húzni, valamint nem találunk trade partnert simán jöhet egy Lewan pick is, ha ő a legmagasabbra jegyzett playa nálunk a pakliban.Ebben az esetben jöhet akár egy Donald is, aki megint mondható reachnek, de ha Ő a BPA akkor onnantól nem reach csak esetleg a media/fan körökben. Vagy Evans, stb...
Aztán majd az idő eldönti ki volt reach és ki nem...
több mint 11 éve
Raiders beat writerek 7 körös mockjai.nagyon favorizaljak taylor lewan-t, de szerintem ot egy letrade utad is meg tudjuk szerezni, anekul eleg reach szagu...
www.sbreport.net/raider_news/008/12963.htmldeyell
Ahogy Garoppolo is tobb mockba elofordult, de szerintem nem lesz mar bennt a 3. korbe
több mint 11 éve
Raiders beat writerek 7 körös mockjai.www.sbreport.net/raider_news/008/12963.html
több mint 11 éve
Ez a játék fasza!😀1. kör
1. Khalil Mack OLB
2. Taylor Lewan OT
3. Sammy Watkins WR
2. kör
1. Marqise Lee WR
2. Teddy Bridgewater QB
3. Timmy Jernigan DT
3. kör
1. Dakota Dozier OG
2. C.J. Fiedorowicz TE
3. Bashaud Breeland CB
4. kör
1. Aaron Colvin CB
2. Brandon Coleman WR
3. Jordan Zumwalt OLB
5.kör (ha van)
1. Max Bullough MLB
2. Brent Urban DL
3. Gabe Ikard C
6.kör (ha van)
1. Kenny Ladler FS
2. Zach Moore DE
3. Louchiez Purifoy CB
7.kör
1. Marcus Lucas WR
2. Demetri Goodson CB
3. Tajh Boyd QB

több mint 11 éve
Mayock legfrissebb 100-as listája: www.nfl.com/news/story/0ap2000000346744/article/2014-nfl-draft-mike-mayocks-top-100-prospectsRolnibrutal elteresek vannak korabbi/mas listákhoz képest...
több mint 11 éve
én nagyon remélem, hogy ha meglesz a lehetőség letradera, akkor élni fogunk vele!első kört tippelnék én is ha mégsem jönne össze a trade:
1. WR Sammy Watkins
2. WR Mike Evans
3. LB Khalil Mack