Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Ronald Powell (DE/OLB) jött látogatóba. 2010-ben a no. 1. recruit, legjobb középiskolai játékos. aztán két ACL-szakadás 2012-ben a Gatorsban. jó atléta, de inkonzisztens játékos volt az egyetemen.
internal primates forever
több mint 11 éve
egyetértek. Szerintem Reggiék elitet húznak idén. Momentán abból vagyunk híján. A roster relatíve jól fel lett töltve.Nekem ez a kettős nem ér fel Sapp-el, de lehet csak azért van ez így, mert akkor tudtam igazán napi szinten követni az NFL-t, mikor Sapp legjobb évét futotta nálunk, ha jól emlékszem 10-11 sack körül zárt.Nem lennék ellenére egy DT picknek, főleg, ha az Donald lenne. Watkins-ra nem látok sok esélyt, szerintem a Rams elviszi 1/2-re. Nálam úgy néz ki, hogy Clowney, Watkins, Mack és egy QB lesz az első 4 választott. Ebben a helyzetben OT,DT,QB esetleg WR(Evans) jöhetne szóba nálam, illetve ha adódna lehetőség akkor csere. Szóval nálam az 1/5 a Matthews - Donald - Bridgewater hármasból kerülne ki.BigSey-Kelly tandem?Amadeus91
- Matthews, mert nekem ő tűnik a legképzettebbnek az OT-k közül. Ráadásul Penn nem nem tűnik hosszú távú megoldásnak(rövidnek is kétséges)
- Donald, mert Sapp óta nincs megfelelő belső pass rusher a csapatban. Smith és Donald megfelelő lenne erre a posztra, mind a mélységet, mind a minőséget illetően.
- Bridgewater, mert nálam ő a legjobb QB a drafton és szerintem a Browns elviszi Manziel-t.peterbadbone
Chris Mortensen said he's heard "more than twice" 49ers could be "ready to do something big" & Raiders are "open for business" at No. 5.deyellAzért az 5. helyre feljönni a 30. helyről... az már nagyon súlyos pick mennyiség (Value chart alapján ez kb az 1/30, 2/24, 2/29, 3/13 és a 3/30 választásokat jelentené). Én egyenlőre nem látom, hogy nekünk miért lenne annyira jó. Persze rengeteg húzásunk lenne a 30-100. hely között, de gyakorlatilag lemondanánk egy elit tehetségről.peterbadbone
több mint 11 éve
Nekem ez a kettős nem ér fel Sapp-el, de lehet csak azért van ez így, mert akkor tudtam igazán napi szinten követni az NFL-t, mikor Sapp legjobb évét futotta nálunk, ha jól emlékszem 10-11 sack körül zárt.Nem lennék ellenére egy DT picknek, főleg, ha az Donald lenne. Watkins-ra nem látok sok esélyt, szerintem a Rams elviszi 1/2-re. Nálam úgy néz ki, hogy Clowney, Watkins, Mack és egy QB lesz az első 4 választott. Ebben a helyzetben OT,DT,QB esetleg WR(Evans) jöhetne szóba nálam, illetve ha adódna lehetőség akkor csere. Szóval nálam az 1/5 a Matthews - Donald - Bridgewater hármasból kerülne ki.BigSey-Kelly tandem?Amadeus91
- Matthews, mert nekem ő tűnik a legképzettebbnek az OT-k közül. Ráadásul Penn nem nem tűnik hosszú távú megoldásnak(rövidnek is kétséges)
- Donald, mert Sapp óta nincs megfelelő belső pass rusher a csapatban. Smith és Donald megfelelő lenne erre a posztra, mind a mélységet, mind a minőséget illetően.
- Bridgewater, mert nálam ő a legjobb QB a drafton és szerintem a Browns elviszi Manziel-t.peterbadbone
Chris Mortensen said he's heard "more than twice" 49ers could be "ready to do something big" & Raiders are "open for business" at No. 5.deyellAzért az 5. helyre feljönni a 30. helyről... az már nagyon súlyos pick mennyiség (Value chart alapján ez kb az 1/30, 2/24, 2/29, 3/13 és a 3/30 választásokat jelentené). Én egyenlőre nem látom, hogy nekünk miért lenne annyira jó. Persze rengeteg húzásunk lenne a 30-100. hely között, de gyakorlatilag lemondanánk egy elit tehetségről.
több mint 11 éve
Nem lennék ellenére egy DT picknek, főleg, ha az Donald lenne. Watkins-ra nem látok sok esélyt, szerintem a Rams elviszi 1/2-re. Nálam úgy néz ki, hogy Clowney, Watkins, Mack és egy QB lesz az első 4 választott. Ebben a helyzetben OT,DT,QB esetleg WR(Evans) jöhetne szóba nálam, illetve ha adódna lehetőség akkor csere. Szóval nálam az 1/5 a Matthews - Donald - Bridgewater hármasból kerülne ki.BigSey-Kelly tandem?
több mint 11 éve
Chris Mortensen said he's heard "more than twice" 49ers could be "ready to do something big" & Raiders are "open for business" at No. 5.
több mint 11 éve
Nem lennék ellenére egy DT picknek, főleg, ha az Donald lenne. Watkins-ra nem látok sok esélyt, szerintem a Rams elviszi 1/2-re. Nálam úgy néz ki, hogy Clowney, Watkins, Mack és egy QB lesz az első 4 választott. Ebben a helyzetben OT,DT,QB esetleg WR(Evans) jöhetne szóba nálam, illetve ha adódna lehetőség akkor csere. Szóval nálam az 1/5 a Matthews - Donald - Bridgewater hármasból kerülne ki. - Matthews, mert nekem ő tűnik a legképzettebbnek az OT-k közül. Ráadásul Penn nem nem tűnik hosszú távú megoldásnak(rövidnek is kétséges)
- Bridgewater, mert nálam ő a legjobb QB a drafton és szerintem a Browns elviszi Manziel-t.
több mint 11 éve
ez totál természetes csak szar a qb ratingje :cool:nem gondolom, hogy reach, Donald top 10 prospect.deyellegyre jobban érzem a Donald picket az első körben. Watkinst kiviszik előlünk, Evans pedig a karaktere miatt lehet, hogy nem szimpatikus RM-nek. talán egy pár helyet le is megyünk, valaki feljöhet mondjuk Lewanért vagy Matthewsért.deyellcombos kis reach lenne, úgy látszik mindenki valami Buccaners vagy Vikings buliba akr menni 😛sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
nem gondolom, hogy reach, Donald top 10 prospect.egyre jobban érzem a Donald picket az első körben. Watkinst kiviszik előlünk, Evans pedig a karaktere miatt lehet, hogy nem szimpatikus RM-nek. talán egy pár helyet le is megyünk, valaki feljöhet mondjuk Lewanért vagy Matthewsért.deyellcombos kis reach lenne, úgy látszik mindenki valami Buccaners vagy Vikings buliba akr menni 😛sutianap
több mint 11 éve
egyre jobban érzem a Donald picket az első körben. Watkinst kiviszik előlünk, Evans pedig a karaktere miatt lehet, hogy nem szimpatikus RM-nek. talán egy pár helyet le is megyünk, valaki feljöhet mondjuk Lewanért vagy Matthewsért.deyellcombos kis reach lenne, úgy látszik mindenki valami Buccaners vagy Vikings buliba akr menni 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
egyre jobban érzem a Donald picket az első körben. Watkinst kiviszik előlünk, Evans pedig a karaktere miatt lehet, hogy nem szimpatikus RM-nek. talán egy pár helyet le is megyünk, valaki feljöhet mondjuk Lewanért vagy Matthewsért.
több mint 11 éve
MNF-en nem lesz Raiders meccs.sorsolás nem csak az ellenfelek miatt szar, hanem az első négy fordulóban 2 keleti parti meccs meg egy londoni...
több mint 11 éve
16-0 ide kész ennyi heló szia!
több mint 11 éve
a bye weeket a cbs adja?első meccs idegenben a Jets ellen.deyellItt a többi- jelen állás szerint egy TNF lesz novemberben a Chiefs ellen, otthon.
1 Sep. 7 at New York Jets 1:00 pm CBS
2 Sep. 14 HOUSTON TEXANS 4:25pm CBS
3 Sep. 21 at New England Patriots 1:00 pm CBS
4 Sep. 28 MIAMI DOLPHINS (London) 1:00 pm CBS
5 Oct. 5 Bye week CBS
6 Oct. 12 SAN DIEGO CHARGERS 4:05pm CBS
7 Oct. 19 ARIZONA CARDINALS 4:25pm FOX
8 Oct. 26 at Cleveland Browns 4:25pm CBS
9 Nov. 2 at Seattle Seahawks 4:25pm CBS
10 Nov. 9 DENVER BRONCOS 4:05pm CBS
11 Nov. 16 at San Diego Chargers 4:05pm CBS
12 Nov. 20 (TNF) KANSAS CITY CHIEFS 8:25pm CBS
13 Nov. 30 at St Louis Rams 10 00 pm CBS
14 Dec. 7 SAN FRANCISCO 49ERS 4:25 pm FOX
15 Dec. 14 at Kansas City Chiefs 1:00 pm CBS
16 Dec. 21 BUFFALO BILLS 4:25pm CBS
17 Dec. 28 at Denver Broncos 4:25pm CBSiktriad
Megnezem😊
több mint 11 éve
első meccs idegenben a Jets ellen.deyellItt a többi- jelen állás szerint egy TNF lesz novemberben a Chiefs ellen, otthon.
1 Sep. 7 at New York Jets 1:00 pm CBS
2 Sep. 14 HOUSTON TEXANS 4:25pm CBS
3 Sep. 21 at New England Patriots 1:00 pm CBS
4 Sep. 28 MIAMI DOLPHINS (London) 1:00 pm CBS
5 Oct. 5 Bye week CBS
6 Oct. 12 SAN DIEGO CHARGERS 4:05pm CBS
7 Oct. 19 ARIZONA CARDINALS 4:25pm FOX
8 Oct. 26 at Cleveland Browns 4:25pm CBS
9 Nov. 2 at Seattle Seahawks 4:25pm CBS
10 Nov. 9 DENVER BRONCOS 4:05pm CBS
11 Nov. 16 at San Diego Chargers 4:05pm CBS
12 Nov. 20 (TNF) KANSAS CITY CHIEFS 8:25pm CBS
13 Nov. 30 at St Louis Rams 10 00 pm CBS
14 Dec. 7 SAN FRANCISCO 49ERS 4:25 pm FOX
15 Dec. 14 at Kansas City Chiefs 1:00 pm CBS
16 Dec. 21 BUFFALO BILLS 4:25pm CBS
17 Dec. 28 at Denver Broncos 4:25pm CBS
több mint 11 éve
első meccs idegenben a Jets ellen.
több mint 11 éve
kezdődnek az offseason workoutok. leg day lesz-e?ki ez, DMC?
deyell
több mint 11 éve
kezdődnek az offseason workoutok. leg day lesz-e?
több mint 11 éve
aszondja Rapoport: "One reason Raiders traded Pryor: The Tebow Effect. He was so popular with fans, but wasn’t on the field, he became divisive. Not his fault"deyellNem is lenne ez akkora hülyeség, ha az utolsó mondat nem lenne. Nem az ő hibája? Ha jó játékos lenne, akkor megérteném ezt az utolsó mondatot, de igy?
Lehetne már a draft, mert ezek a szakik nagyon unatkoznak.
Ezzel a cserével 3 db 7. körös pick-ünk van, lehet kukázni a legjobb UDFA jelöltek közül.
több mint 11 éve
aszondja Rapoport: "One reason Raiders traded Pryor: The Tebow Effect. He was so popular with fans, but wasn’t on the field, he became divisive. Not his fault"
több mint 11 éve
állítólag a Seattle mellett a 49ers volt képben. Gabbert meg Kaep mellé kellett volna oda még egy vérbeli qb.
több mint 11 éve
örüljünk, hogy kaptunk érte valamit
több mint 11 éve
Megtarthatták volna piri-pénzes futóként.Elment az utolsó Al Davis madárka 😕Én sajnálom a csórit! Kár, hogy szar QB. 😕TST
Innentől már tényleg új éra kezdődött.Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "