Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Jól jártunk ezzel sztem 😊gofirstrow...sorryte nyertel😊Pari
nálam:
Mack\OT\trade\Donald\EvansRolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
gofirstrow...sorryte nyertel😊
nálam:
Mack\OT\trade\Donald\EvansRolni
több mint 12 éve
Mack!!
több mint 12 éve
gofirstrow...sorrynálam:
Mack\OT\trade\Donald\Evans
több mint 12 éve
Rolni te hol nezed/hallgatod...jo 30seccel elottem vagy?
több mint 12 éve
Watkins kiment...
több mint 12 éve
de nekem kell😊watkins/manziel meg bennt...Paride manziel nem kell 😊Rolni
több mint 12 éve
bills-sztem watkins...
több mint 12 éve
Bills Mack-re papíron nem veszélyes 😊
több mint 12 éve
trade b+
több mint 12 éve
watkins/manziel meg bennt...Paride manziel nem kell 😊
több mint 12 éve
watkins/manziel meg bennt...
több mint 12 éve
Mack vagy Watkins benn lesz!!Picknek és trade alapnak is remek mindkettő
több mint 12 éve
Róluk azt olvastam, h felfele jönnének...úgy viszont elől lecsúsznánk a playmaker-ről...persze lehetne több pickünk utána...Én olvastam a 49erst isCubeheadgondoltad volna?Wow...hát nem 😊
"Per NFLN researchers, highest % of draft picks 2008-2013 still in the league? The Oakland Raiders."deyell
Seahawks-t emlegetik, mint aki kilépne az első kör végéről...velük akár mi is cserélhetünk, ha csúszik Carr vagy Teddy sztem...érdekes lehet ez még 😊Rolni
több mint 12 éve
Én olvastam a 49erst isgondoltad volna?Wow...hát nem 😊
"Per NFLN researchers, highest % of draft picks 2008-2013 still in the league? The Oakland Raiders."deyell
Seahawks-t emlegetik, mint aki kilépne az első kör végéről...velük akár mi is cserélhetünk, ha csúszik Carr vagy Teddy sztem...érdekes lehet ez még 😊Rolni

több mint 12 éve
gondoltad volna?Wow...hát nem 😊
Seahawks-t emlegetik, mint aki kilépne az első kör végéről...velük akár mi is cserélhetünk, ha csúszik Carr vagy Teddy sztem...érdekes lehet ez még 😊
több mint 12 éve
gondoltad volna?"Per NFLN researchers, highest % of draft picks 2008-2013 still in the league? The Oakland Raiders."
built for this shit
több mint 12 éve
Middlekauf azt tweetelte, h nagyon meg lesz lepve, ha a nap végére Derek Carr nem Raider...
több mint 12 éve
tippelek, csak próbálom izgatni a fantáziátok 😊későbbi körökben valaki jöhet Schaub mögé tanulni 😉
több mint 12 éve
én is örülnék Evansnak. csak annyi a kívánságom, hogy QB-t ne.Igen ezt én is olvastam, meg, h 3 első kört akartak a letradehez...Schefter pont most írta, hogy Texans marad 1/1-en. ami pletyka velünk kapcsolatban, hogy Evanst jobban bírják RM-ék, mint Watkinst. lehet smokedeyellfeljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?Rolni
csak Benci olyan meggyőző volt, azt hittem tud vmit 😊
Evans jobban beleillik a RM-DA féle eddigi WR képbe (Streater, Butler, Criner, Holmes...), de simán lehet, h smoke screen. Én mindkettőnek tudnék örülni...Rolni
built for this shit
több mint 12 éve
Igen ezt én is olvastam, meg, h 3 első kört akartak a letradehez...Schefter pont most írta, hogy Texans marad 1/1-en. ami pletyka velünk kapcsolatban, hogy Evanst jobban bírják RM-ék, mint Watkinst. lehet smokedeyellfeljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?Rolni
csak Benci olyan meggyőző volt, azt hittem tud vmit 😊
Evans jobban beleillik a RM-DA féle eddigi WR képbe (Streater, Butler, Criner, Holmes...), de simán lehet, h smoke screen. Én mindkettőnek tudnék örülni...
több mint 12 éve
Schefter pont most írta, hogy Texans marad 1/1-en. ami pletyka velünk kapcsolatban, hogy Evanst jobban bírják RM-ék, mint Watkinst. lehet smokefeljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?Rolni
built for this shit
több mint 12 éve
feljövünk Clowneyért 1/1reBencitippeled vagy olvastad vhol?