Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen, én is gondolkodtam Carron, de lényegében ha tanulhat 1-2 évet (mert Schaub nem lesz hígfos), akkor szerintem képes lehet franchise game-manager szintet hozni, ami jobb mint ami itt valaha is volt Rich Gannon óta. Pass rusht oldja meg Woodley meg Tuck. 😛Igen jogos amit Carr-ról írsz. Agya, karja, atletikussága megvan, ha Schaub mögött tudna fejlődni még és a pass rush paráját levetkőzni akkor jó lehet. Nem tuntetnék ha érkezne, csak annyi, h Ford vagy Timmy impact játékos lehetne és a keretben elférne pár olyan 😊
Amúgy azt nem vágom, most itt továbbra is 43 lesz, vagy valami hibrid téma?szaba
4-3 lesz a base felállás, de lesz hybrid bőven sztem...illetve kérdés ki mit tart hybridnek, 4-3nak
RDE tavaly is folyamatosan állásból indult, mintha ROLB lenne csak LOSról. Erre Woodley még alkalmasabb lesz, mint Houston. Így végülis lehetne azt mondani, h 3 DL lesz, de szerepkörét tekintve RDE lesz inkább, mint ROLB sztem. Ezért én 4-3nak gondolom ezt a felállást.
Sok nickel formáció lesz, Burnett "helyére" jön majd Rogers sokat sztem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Mock draft játékon én voltam a Raiders GM. Kivéve a 7. körben, akkor deyell segített. Ez lett:jók lettek a pickek, azt gondolom. Carral lehetne vitatkozni, de sokszor elhangzott, hogy kedvelik RM-ék, ami lehet smokescreen, bár a karaktere pont olyan, amit McKenzie kedvel: jó fiú, hallgat az edzőkre, vallásos - épp úgy, mint Barkley, akit tavaly be akart húzni a 4. körben. Quarles egyébként pont olyan típusú playa, mint Houston. mondjuk vele kérdés, hogy a nagy játékai mennyiben tudható be annak, hogy Clowney kapta az extra blokkolókat. de a 4. körben mindenképpen jó húzásnak tűnik. akiket én választottam, Bromley és Hal, két produktív egyetemi játékos. előbbi 10 sack és 3 FF tavaly, utóbbi 14 levédekezett passz és 2 INT a SEC-ben.
1 5 Oakland Raiders Sammy Watkins, WR (Clemson)
2 4 Oakland Raiders Derek Carr, QB (Fresno State)
3 3 Oakland Raiders Brandon Thomas, OG (Clemson)
4 7 Oakland Raiders Kelcy Quarles, DT (South Carolina)
7 4 Oakland Raiders Jay Bromley, DT (Syracuse)
7 20 Oakland Raiders (from Arizona) Andre Hal, CB (Vanderbilt)
IRL szerintem hasítana egy ilyen draft.szaba
internal primates forever
több mint 11 éve
Egyetertek Rolnival teljesen.Amugy eleg pofas draft lenne.
több mint 11 éve
Igen, én is gondolkodtam Carron, de lényegében ha tanulhat 1-2 évet (mert Schaub nem lesz hígfos), akkor szerintem képes lehet franchise game-manager szintet hozni, ami jobb mint ami itt valaha is volt Rich Gannon óta. Pass rusht oldja meg Woodley meg Tuck. 😛Amúgy azt nem vágom, most itt továbbra is 43 lesz, vagy valami hibrid téma?
több mint 11 éve
Mock draft játékon én voltam a Raiders GM. Kivéve a 7. körben, akkor deyell segített. Ez lett:Korrekt lett nagyon. Egyedül a Derek Carr pick amit sztem cserélnék legjobb pass rusherre, de a többi ül
1 5 Oakland Raiders Sammy Watkins, WR (Clemson)
IRL szerintem hasítana egy ilyen draft.szaba
szerk.
ránéztem a trackerre: Carr helyett Dee Fordot vagy Jernigant szívesen láttam volna.
Jernigan esetében a 4.ben jöhetett volna akár McCarron és akkor van QB pick up is...
több mint 11 éve
Mock draft játékon én voltam a Raiders GM. Kivéve a 7. körben, akkor deyell segített. Ez lett:1 5 Oakland Raiders Sammy Watkins, WR (Clemson)
IRL szerintem hasítana egy ilyen draft.
több mint 11 éve
ex-Ügynök véleménye eddigi offseasonról:www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24512459/agents-take-examining-how-the-raiders-have-spent-their-offseason
Seven or eight wins seems possible provided a majority of the older acquisitions don't hit the wall simultaneously and depending on how many immediate contributors are found in the draft. It remains to be seen whether almost doubling Oakland's 2013 win total will be enough to get McKenzie off of the hot seat.
Hayden, Watson, Moore játéka fog még sztem sokat számítani a veteránok és az idei draft mellett. És ebben a tekintetben majdnem olyan lesz, mintha Hayden és Watson személyében még két korai pickünk lenne, mert tavaly ők sokat azért nem tettek hozzá az eredményhez...
több mint 11 éve
McGloin közben keményen edz Jeff Garciával. twitter.com/JeffGarciaJGFA/status/452220564543778816/photo/1
itt épp homokban
twitter.com/JeffGarciaJGFA/status/451773648659959808/photo/1
twitter.com/JeffGarciaJGFA/status/451850346998939648/photo/1
több mint 11 éve
gyerek, ha már összefutott vele, lőtt egy videót DMC-vel 😀
több mint 11 éve
Táborokba kell a plusz láb...azért ott van Reggie pénteki igazolása is:Őt minek,ha ott van King?skat
The Oakland Raiders have signed free agent P Daniel Zychlinski.
Stanford sapka befigyel.deyell
Jön majd K is, mint minden évben...
több mint 11 éve
azért ott van Reggie pénteki igazolása is:Őt minek,ha ott van King?
The Oakland Raiders have signed free agent P Daniel Zychlinski.
Stanford sapka befigyel.deyell
több mint 11 éve
remélem campleg a gyerek.
több mint 11 éve
azért ott van Reggie pénteki igazolása is:The Oakland Raiders have signed free agent P Daniel Zychlinski.

Stanford sapka befigyel.
több mint 11 éve
Mi kb ennyi FA igazolás után tartunk ott, ahol egy normálisan működő csapat tart. Arra gondolok, hogy egy jól igazgatott cap-pel rendelkezünk, van pár tehetséges fiatal játékosunk és rendelkezünk pár nagy csatát megélt veteránnal. Viszonylag kevés hiányposztot tudunk felmutatni a draft előtt. Úgy néz ki, hogy mélysége is van/lesz a keretnek. Lehet nem a SB győzelem lesz a kitűzött cél, de ettől egy nagyon pozitív év elé nézünk. Ennyi kérdőjel pedig majd minden középcsapatnál van. Eddig nagyon pozitívan állok az eddig elvégzett munkához. Ha így folytatjuk akkor lesz itt eredmény is.
több mint 11 éve
napi bulvárPryor szőkére festette a haját.
több mint 11 éve
Ha nem lennének kérdőjelek, akkor mi értelme lenne bármiről is beszélgetni? Ezeket a dolgokat senki nem tudja, de nem is tudhatja. De ugyanennyi kérdőjel van más csapatnál is, úgyhogy nyugi. 😊
több mint 11 éve
Nagyon hasonloan latom a helyzetet deyell!Ugy gondolom erosebb lesz a csapat jocskan, mint a tavalyi brigad, de kurva sok a kerdojel.
Gyakorlatilag mindenhol ?ek vannak.
Schaub mit tud nyujtani?
MJD megujul?
DMC mennyi meccsen lesz ready?
Murray mutat vmit?
Reecet vegre kihasznaljuk?
Ausberry bevaltja hosszu evek igeretet?
Kasa lesz tobb ST playanal?
Penn mit tud a jobb rusherek ellen mutatni?
Barnes vagy Boothe megoldja az LG posztot?
Howard mit tud uj posztjan?
Watson ready (testileg, fejben)?
Mire eleg az elkapo brigad igazi #1 nelkul?
Mennyit bir majd Tuck?
Smith 4-3ban is hatekony lesz?
Woodley teste birja majd?
Burnett mennyit lassul?
Roach tud feljebb lepni egyet?
Es Moore?
Rogers birja majd a teljes szezont?
Hayden egeszsege? Robbant?
Branch vegre megmutatja?
CWood bir meg egy evet?
Jano javit?
King fejlodik meg?
Ki lesz a visszahordo?
DA es a staff megmutatja, h igenis alkalmasak a feladatra?
RM draft pickjei beernek vegre?
több mint 11 éve
nem olyan vészes ez.
több mint 11 éve
posztelemzőQB: Schaub egy borzalmas szezon után próbál visszatérni a helyes útra, nem sok irányítónak sikerült ez eddig, talán Kurt Warner jut eszembe egyedül. fő fegyvere a play action passz, ami erős futójáték nélkül nem működik. backupnak McGloin megfelelő, drafton legfeljebb a 7. körben hoznék QB-t közülük: Jeff Matthews, Keith Wenning vagy Casey Pachall.
RB, FB: MJD esélyes a legtöbb carry-re, tavaly csak 3,3 YPC-t átlagolt, de a Jags támadófala futásblokkolásban a legrosszabb volt a ligában a PFF szerint. valószínűnek tartom, hogy idén sokkal jobban teljesít majd Jones-Drew. DMC állítólag valami új edzésprogramot próbál ki az offseason alatt. eddig nem arról volt híres, hogy "gym rat" lenne. márpedig lefogadom, hogy a sok sérülés emiatt van. ha nem teljesít, és meg is sérül, minimális pénzt kap. Murray, Sheets jó lesz depth-nek. Reece remélhetőleg több labdát kap majd.
WR: továbbra sincs egy igazi WR1 a csapatban, amit a draftról lehet orvosolni, kár, hogy a rookie elkapóknak kell egy kis idő általában, míg átállnak az NFL-re. Watkins vagy Evans jöhet az első körben. Jones segíti a fiatalokat. ha nem húzunk elkapót az első körben, a másodikban is van jó, nagyon menő mostanában Cody Latimer: 6-3 / 215, 4.44, 39 inch vertical, fekvenyomásban a legjobb volt WR-ek közül. jött is vizitre. negatívum, hogy gyakran volt sérült az egyetemen.
TE: Ausberry visszatér sérüléséből, Rivera pedig élvezi az edzők bizalmát, továbbra is ő az első számú tight end a csapatban. Kasa talány.
OL: 3 igazolás, ennek ellenére nem vagyok meggyőzve. Penn tavaly futásblokkolásban jó volt, de a speed rusherek ellen szenvedett. az LG poszt továbbra sincs megoldva, Boothe és Barnes sem kezdő szint. Wisniewski centerként rendben, de csak ne bassza el a snapeket. RG poszton Howard kérdőjel, mert ezen a poszton nem játszott még. tavaly közepes teljesítményt nyújtott, 2012-ben volt jó, Sparano keze alatt. RT poszton Watson további kérdőjeleket vet fel, tavaly először súlyproblémákkal küzdött, aztán megsérült TC alatt, majd az első reg season meccs előtti edzésen szintén. extra blokkolónak volt használva, majd az utolsó meccseken inaktív volt, nem sérülés miatt. tőle tartok a legjobban, hogy nem fogja teljesen érteni a feladatát, emellett halmozza majd a büntetéseket. LG posztra lehetne draftolni Brandon Thomast a 3. körben, aki azonnal kezdő lehet.
DL: ki lett pofozva ez az egység, egy speed rusher még nem ártana azért. Tuck és Woodley gyakran volt sérült az utóbbi időben, ez probléma. Smith viszont bírja a strapát. Woodley DA szerint felszed pár kilót majd, ami számára az ideális testtömeg lesz. Allen arra számít, hogy így majd kevesebbet lesz sérült. a kezdők közül mindenki 30 év körül...
LB: ez az egység nem változott tavaly óta, de remélhetőleg Moore még jobb lesz. Burnett 32 éves idén, helyére lehetne draftolni valakit. futás ellen jó, passz ellen szenved. Roach-csal sem vagyok teljesen kibékülve, gyakran látom azt, hogy nem tud lejönni a blokkokról. Sio szerintem WLB posztra lenne ideális, SLB posztra lehetne draftolni egy olyan játékost, aki tudja szállítani a nyomást, és coverage-ben is jó: Kyle van Noy a második körben. vagy Marcus Smith?
CB: két új kezdő Brown és Rogers személyében, mindkettő jó igazolásnak tűnik, együtt játszottak, megértik egymást. utóbbi gyakran volt sérült az utóbbi időben. Hayden fontos, hogy sokkal jobb legyen, mint tavaly. jó hír, hogy akik látták mostanában, azt írták róla, hogy nagyobb darab, mint eddig volt. ide is jöhetne valaki a drafton, mert a két 49erstől jött játékos 1 éves dealen van. jó játékosok a drafton: Jason Verrett, Lamarcus Joyner, mindkettő undersized, slot CB posztra megfelelő.
S: ide nem érkezett senki, de erősítés, hogy Branch felépült. Woodson tavaly majdnem az összes defenzív snapet végigjátszotta, Usama Young viszont bizonyította, hogy alkalmas a nagyobb szerepre: Ross remélhetőleg csak special teamben látja a pályát.
ST: tavaly Janikowskit leszámítva nem volt vele gond. ha megint úgy rúg, mint tavaly, akkor ideje új kicker után nézni. egy jó visszahordó sem ártana.
több mint 11 éve
teljesen egyetértek, de szerintem nem lesz ilyen problémánk. Legkésőbb JAX elviszi őt, ha nem lenne 1/1.15nél nem biztos, h benn lesz még sztem. 10 körül már teljesen vállalható a dolog, de Clowney-t miatta kihagyni őrültség lenne...Rolnisports.yahoo.com/news/-shaun-king-s-2-0-nfl-mock-draft-for-2014-173020242-nfl.htmlpersze.
Ha benn van Clowney kizártnak tartom, h ne őt vigyük...Rolni
(Evans am nem szar pick, csak mondjuk 10 hellyel hátrébb egy letrade után, ha kiment Mack, Clowney és Watkins)Amadeus91
több mint 11 éve
15nél nem biztos, h benn lesz még sztem. 10 körül már teljesen vállalható a dolog, de Clowney-t miatta kihagyni őrültség lenne...sports.yahoo.com/news/-shaun-king-s-2-0-nfl-mock-draft-for-2014-173020242-nfl.htmlpersze.
(Evans am nem szar pick, csak mondjuk 10 hellyel hátrébb egy letrade után, ha kiment Mack, Clowney és Watkins)Amadeus91
több mint 11 éve
sports.yahoo.com/news/-shaun-king-s-2-0-nfl-mock-draft-for-2014-173020242-nfl.htmlpersze.
(Evans am nem szar pick, csak mondjuk 10 hellyel hátrébb egy letrade után, ha kiment Mack, Clowney és Watkins)
több mint 11 éve
sports.yahoo.com/news/-shaun-king-s-2-0-nfl-mock-draft-for-2014-173020242-nfl.htmlEz egy szar mock... de nagyon
több mint 11 éve
sports.yahoo.com/news/-shaun-king-s-2-0-nfl-mock-draft-for-2014-173020242-nfl.htmlHa benn van Clowney kizártnak tartom, h ne őt vigyük...
több mint 11 éve
ne....newballpark.org/2014/04/02/the-growing-black-hole/Mi elé?empty taxi
LA?Amadeus91