Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Freeman óriás lett
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Pryor eladhatatlan úgy fest.

www.examiner.com/article/oakland-raiders-cannot-find-a-buyer-for-terrelle-pryorAmadeus91
Mitől lenne eladható?
Nem tud védelmet olvasni, nem nagyon tud passzolni.
Ha nem engedik jobbra ki a zsebből gyakorlatilag semmit nem ér...

Amúgy TP nem kerülhet PS-be sztem, ahogy azt az okos cikk író jósolja...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

www.examiner.com/article/oakland-raiders-cannot-find-a-buyer-for-terrelle-pryorAmadeus91
Kereszteljétek át Calvinné és máris kapósabb lesz 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

www.examiner.com/article/oakland-raiders-cannot-find-a-buyer-for-terrelle-pryor
több mint 11 éve
McClain elhatározta, hogy visszatér az NFL-be, volt is a bolti móroknál workoutonon;

"The former first-round pick of the Oakland Raiders couldn't finish his conditioning test and failed to do any of the drills. Icing on the cake? McClain showed up late, Kinkhabwala was told."
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
overthecapen azt írják, hogy a Howard deal rosszabb, mint elsőre tűnik.

"The Raiders brought in Austin Howard to play either right tackle or guard at $6 million a year. It's a very strong contract for Howard made stronger by what seems to be a clerical error by the Raiders which caused a large first year roster bonus to be treated as a signing bonus. I'd be almost certain the Raiders had no desire to do this as no contract they signed had prorated money beyond 2014 and the bonus language here was designed to avoid this bonus from prorating. Perhaps they can petition for a change but the current management council decision has the bonus prorated."

internal primates forever

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Clowneyt elegge ekezik mostanaban, gondolom azert, hogy csusszon, de akkor is felo parhuzam JMR-el
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Former Oregon CB Terrance Mitchell staged workout for Colts and Raiders. Ran a 4.43 in the 40.

a combine-on meg 4,63..deyell
A nagymama lekvárja...Bruce
Az is benne van, de ettől még tény h a combine pályája lassú, ezért is jobbak ált a Pro Dayes mért idők.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Former Oregon CB Terrance Mitchell staged workout for Colts and Raiders. Ran a 4.43 in the 40.

a combine-on meg 4,63..deyell
A nagymama lekvárja...
több mint 11 éve

a combine-on meg 4,63..

több mint 11 éve
draftoltam egyet én is
R1
DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
gondolom nem kell indokolni, hogy ha 1/5-nél bent van
R2
LB RYAN SHAZIER
OHIO STATE
kicsit undersized, de jó passrusher, Tarver pedig szereti blitzelni küldeni a fiait.
R3
WR JARVIS LANDRY
LSU
nem akartam halogatni a WR picket, Landry bent volt, húztam
R4
CB LOUCHEIZ PURIFOY
FLORIDA
gyors gyerek, tud blitzelni (lásd feljebb), kurva gyors, ST-ben is van rutinja
R7
DE JEOFFREY PAGAN
ALABAMA
hátha lesz belőle valami, a mérete jó.
több mint 11 éve
Eleg realis lett sztem
Mondjuk tavaly is volt meglepi boven 😉

több mint 11 éve
egy forgatókönyv, amit el tudok képzelni a drafton. nem álompickek, inkább arra mentem, hogy valószínű legyen, főleg azokra koncentráltam, akikkel találkoztak az edzőink.

1/5: Sammy Watkins, WR - nagyon nem kell magyarázni, elkapó kell, McKenzie megpróbálta megszerezni D: Jacksont, ez nem jött össze, a drafton bepótoljuk.
2/36: Marcus Smith, DE/OLB - kell egy speed rusher is Tuck és Woodley mellé és íme. volt QB, DA találkozott vele a Louisville Pro Day-en, el is beszélgetett vele. intelligens, keményen dolgozó játékos, kedveljük.
3/67: Bashaud Breeland, CB - ezen a héten volt private workouton Oaklandben. tavaly 4 int, 17 leütött passz. nem elég gyors, de vezér, akit tisztelnek az öltözőben, ilyeneket McKenzie szereti.
4/107: Ed Reynolds, FS - egy playmaker safety a Stanfordról. tavaly nem volt jó szezonja, 2012-ben igen, akkor 6 INT (3 picksix)
7. körben pedig egy guard. mondjuk Brandon Thomas, aki szintén volt private workouton. ha ő nem, akkor Spencer Long, aki szintén sérülés miatt csúszik.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
"Johnny Manziel érte el a legmagasabb pontszámot a Wonderlic intelligencia teszten az idei draft 1. körébe várt irányítói közül."Amadeus91
Ha jól mondom Fitzpatricknak volt all time legjobb ilyen teszteredménye.ulpianus
a QB-k közül. és érdemes megnézni, hogy mit jelent ez. semmit. nem mondanám, hogy Fitzpatrick intelligensen játszik, elég gyakran hoz kifejezetten rossz döntéseket. a másik meg Gabbert a 42-vel. hiába magas, ha nyomás alatt nem tudnak higgadtak maradni.deyell
ugye szoktak mondani, hogy boldogok a tudatlanok...altalaban az inteligens emberek tulgondolkodjak az egyes szituaciokat, ezert ez nem jelent feltetlen elonyt itt😊Pari
A futball 80 százalékban "agy" és 40 százalékban "test". 😛
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
"Johnny Manziel érte el a legmagasabb pontszámot a Wonderlic intelligencia teszten az idei draft 1. körébe várt irányítói közül."Amadeus91
Ha jól mondom Fitzpatricknak volt all time legjobb ilyen teszteredménye.ulpianus
a QB-k közül. és érdemes megnézni, hogy mit jelent ez. semmit. nem mondanám, hogy Fitzpatrick intelligensen játszik, elég gyakran hoz kifejezetten rossz döntéseket. a másik meg Gabbert a 42-vel. hiába magas, ha nyomás alatt nem tudnak higgadtak maradni.deyell
ugye szoktak mondani, hogy boldogok a tudatlanok...altalaban az inteligens emberek tulgondolkodjak az egyes szituaciokat, ezert ez nem jelent feltetlen elonyt itt😊
több mint 11 éve
Tom Savage-t többen emlegetik kinn, mint potenciális 3., 4. körös pick, aki ücsöröghet Schaub mögött 1-2 évet és utána akár működhet is...Karja baromi erős elvileg és nem is hülye gyerek. 1-2 NFL coaching lehet rendbe teszi a technikát, ami megoldja a pontosságot...

Írom ezt úgy, h 1 snapet sem láttam tőle, csak a sötétben tapizok 😊Rolni
ennyi erővel maradhatott volna Wilson is.
több mint 11 éve
Tom Savage-t többen emlegetik kinn, mint potenciális 3., 4. körös pick, aki ücsöröghet Schaub mögött 1-2 évet és utána akár működhet is...Karja baromi erős elvileg és nem is hülye gyerek. 1-2 NFL coaching lehet rendbe teszi a technikát, ami megoldja a pontosságot...

Írom ezt úgy, h 1 snapet sem láttam tőle, csak a sötétben tapizok 😊

több mint 11 éve
a QB-k közül. és érdemes megnézni, hogy mit jelent ez. semmit. nem mondanám, hogy Fitzpatrick intelligensen játszik, elég gyakran hoz kifejezetten rossz döntéseket. a másik meg Gabbert a 42-vel. hiába magas, ha nyomás alatt nem tudnak higgadtak maradni.

több mint 11 éve
nézegetek egy mockot, ahol Barr lecsúszott 36-ra, hozzánkAmadeus91
az McShay-é lehet. de nem örülnék neki a második körben sem. Barr gyors és nagyot ugrik, és ennyi. mint futballista elég gyenge. nem is fizikális. néztem több UCLA meccset tavaly, és nem nagyon tűnt fel, hogy a pályán van. nekünk azonnali impact playerek kellenek az első két körben, nem projectek.

Tom Savage (QB) jött látogatóba.

több mint 11 éve
nézegetek egy mockot, ahol Barr lecsúszott 36-ra, hozzánk
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Na nyomtam egy ilyet:
Your Picks:
Round 1 Pick 10 (DET): Khalil Mack, OLB, Buffalo (A)
Round 2 Pick 4: Jimmie Ward, SS, Northern Illinois (A)
Round 2 Pick 13 (DET): Davante Adams, WR, Fresno State (A-)
Round 3 Pick 3: Austin Seferian-Jenkins, TE, Washington (A)
Round 3 Pick 9 (BUF): Kelcy Quarles, DT, South Carolina (A)
Round 4 Pick 7: Zach Mettenberger, QB, LSU (A)
Round 7 Pick 4: Bene Benwikere, CB, San Jose State (B+)
Round 7 Pick 20: Aaron Colvin, CB, Oklahoma (B-)

ASJ nem nagyon látom, h lenne benn 3.ban IRL vagy Mettenberger 4.ben, de mindegyRolni
asszem ez valami hashajtós oldal 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Na nyomtam egy ilyet:
Your Picks:
Round 1 Pick 10 (DET): Khalil Mack, OLB, Buffalo (A)
Round 2 Pick 4: Jimmie Ward, SS, Northern Illinois (A)
Round 2 Pick 13 (DET): Davante Adams, WR, Fresno State (A-)
Round 3 Pick 3: Austin Seferian-Jenkins, TE, Washington (A)
Round 3 Pick 9 (BUF): Kelcy Quarles, DT, South Carolina (A)
Round 4 Pick 7: Zach Mettenberger, QB, LSU (A)
Round 7 Pick 4: Bene Benwikere, CB, San Jose State (B+)
Round 7 Pick 20: Aaron Colvin, CB, Oklahoma (B-)

ASJ nem nagyon látom, h lenne benn 3.ban IRL vagy Mettenberger 4.ben, de mindegy

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
tudtok egy olyan oldalt, ahol egy valasztott csapat szempontjabol tudok egy mock draftot csinalni a tobbi meg auto pickes)?Pari
 fanspeak.com/ontheclock/empty taxi
Köszi a linket empty!

nekem ez jött ki egy 3 körösre...
5 WR SAMMY WATKINS CLEMSON
36 QB TEDDY BRIDGEWATER LOUISVILLE
67 DE SCOTT CRICHTON OREGON STATEPari
beszarnék, ha ez összejönne 😊Rolni
nem lennél egyedül, sőt többen visszaadnák a papírjaikat.... főleg az érintett ügynökök

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
tudtok egy olyan oldalt, ahol egy valasztott csapat szempontjabol tudok egy mock draftot csinalni a tobbi meg auto pickes)?Pari
 fanspeak.com/ontheclock/empty taxi
Köszi a linket empty!

nekem ez jött ki egy 3 körösre...
5 WR SAMMY WATKINS CLEMSON
36 QB TEDDY BRIDGEWATER LOUISVILLE
67 DE SCOTT CRICHTON OREGON STATEPari
beszarnék, ha ez összejönne 😊

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Van egy másik draft játék is a  first-pick.com/ -on. Érdemes kipróbálni.