Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha nem viszi ki vki előlünk gyaníthatólag Carr érkezik...legalábbis annyira mondták páran, h őt nagyon kedvelik RM-ék...persze még kiviheti a Houston is 2\1-re vagy valaki feltradelhet 2\1, 2\2 vagy 2\3-ra elénk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
"He'll have his hand in the ground too. I imagine he will be very similar to what we did with Von Miller" Allen on Mack Sio -> WLB
RM szerint kaptak ajánlatot a feltrade-re, de mivel Mack bent volt, ez nem jött szóba.
built for this shit
több mint 12 éve
A Vikings ismét feljött tavalyhoz hasonlóan. Most elvitték a legjobb QB-t, aki még elérhető volt. Eddig jól alakulnak a dolgok. Maradt még jónak tűnő QB (Carr, Garoppolo, Mettenberger), WR (Adams,Matthews, Robinson, Lee), OG (Jackson, Martin), hogy csak az O#-t említsem.
Ha nem akarunk ilyen korán QB-t húzni akkor is van pár lehetőségük erősíteni a csapatot.
több mint 12 éve
jól van, csak így tovább a második napon is.
built for this shit
több mint 12 éve
A Texans még a draft kezdete előtt tárgyalt a Patriots-al Mallett-ről és állítólag meg is szerezték, úgyhogy eléjük nem kell felmenni. Viszont... képben lehet a Chiefs, Bengals, Browns 2x, mert a 2/3-al is előttünk vannak és a Patriots, ha elpasszolták Mallett-et.feltrade QB-ert?PariSzerintem a browns elviszi manzielt vagy carrt mi meg feltradelunk a houston ele a masikert...Pari
Erre ott van Bridgewater, Carr, Manziel, Garoppolo és Mettenberger? Én nem jönnék fel csak Bridgewater-ért. Amúgy sem hiszem, hogy a Browns-on kívül ténylegesen QB-t akarna húzni valaki itt az első kör végén.
több mint 12 éve
feltrade QB-ert?PariSzerintem a browns elviszi manzielt vagy carrt mi meg feltradelunk a houston ele a masikert...
több mint 12 éve
feltrade QB-ert?
több mint 12 éve
Így már értem, hogy nem akartunk hátrébb menni, mert a Falcons szerintem elvitte volna. Woodley-val pedig a 3-4-es felállásoknál is ideális pár lehet.
több mint 12 éve
Nem hiszem, h full time DEt csinalnank belole. Jo coverban is, ezt is ki kell hasznalni.El kell ismerni, hogy nagyon jó húzás! Most már nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül pályára tenni ezt a védelmet!peterbadboneArra leszek kíváncsi,hogy Khalil személyében meg van a Burgess óta hiányzó igazi RDE avagy Miller szerűen OLB-nek alkalmazzál majd AllenékCubehead
Sztem Von Miller role lesz amit kap es ebben DA elegge kepben van 😊
SLB lesz koran aztan megy le DEnek kesobb illetve a pass rush csomagokba. Tuck tud ilyenkor bemozogni DTnek, illetve azert Tuck es Woodley is igenyli majd a rotaciot.
Moore es Mack remek duo lehet evekre!!
Jon a nyomas es DJ igazolja tavalyi valasztasat pass ellen is sokat javulunk am!!
több mint 12 éve
Jo lesz ez.
több mint 12 éve
El kell ismerni, hogy nagyon jó húzás! Most már nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül pályára tenni ezt a védelmet!peterbadboneArra leszek kíváncsi,hogy Khalil személyében meg van a Burgess óta hiányzó igazi RDE avagy Miller szerűen OLB-nek alkalmazzál majd Allenék

több mint 12 éve
Oba hoztunk QB-t, falat, WR-t és futót FAről...pont, hogy epp kezdek megbaratkozni a pickunkkel😊Nem tudom miért vagy ennyire savanyú?annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukPariRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
A benntlévők közül senki nem tudott volna nagyobb impacttal lenni a csapatra, mint MackRolni
en oszinten azt hittem, hogy az O-ba fogunk huzuniPari
Muszály jó D és nyomás ebben a csoportban, meg amúgy is ebben a ligában!
több mint 12 éve
pont, hogy epp kezdek megbaratkozni a pickunkkel😊Nem tudom miért vagy ennyire savanyú?annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukPariRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
A benntlévők közül senki nem tudott volna nagyobb impacttal lenni a csapatra, mint MackRolni
en oszinten azt hittem, hogy az O-ba fogunk huzuni
több mint 12 éve
Nem tudom miért vagy ennyire savanyú?annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukPariRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
A benntlévők közül senki nem tudott volna nagyobb impacttal lenni a csapatra, mint Mack
több mint 12 éve
El kell ismerni, hogy nagyon jó húzás! Most már nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül pályára tenni ezt a védelmet!
több mint 12 éve
annyiban orulok neki, hogy helyen hoztukRM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!Rolni
több mint 12 éve
RM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.deyellAzt írják, h végig Ő volt a top kiszemeltünk és sikerült elhozni!!!
több mint 12 éve
😊)))
több mint 12 éve
RM volt az egyetlen GM a Buffalo Pro Dayen, rég kinézte magának Macket, és itt van.
built for this shit
több mint 12 éve
szerintetek mennyi esely van arra, hogy feltradelunk az 1. korre ismet?
több mint 12 éve
Tuck-Smith-Sims-Woodleyahh, igy egy picit megjobban faj houston elmenetele😊
Mack-Roach-Moore
Like me some front 7 😊Rolni
több mint 12 éve
csak ne reacheljunk
több mint 12 éve
Tuck-Smith-Sims-WoodleyMack-Roach-Moore
Like me some front 7 😊
több mint 12 éve
abbol kiindulva, hogy az eredmenykoveton sokan kopkodnek rank, nem vagyok rosszul a picktol, de szerintem az O-t kellet volna erositeni...de ha bejonn carr vhgy, akkor jol leszek...
több mint 12 éve
helyes