Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
DJax szerződés nélkül eljött Washingtonból.
több mint 11 éve
Pat Sims signed a one year contract with the Oakland Raiders on March 31, 2014. The base value of the contract is $1.45 million with a maximum value of $2 million. Sims received a $250,000 signing bonus.tehát $250.000 a garantált. nem rossz. teljesítenie kell, hogy kapjon valamit.
a PFT szerint McKenzie vonakodik attól, hogy leigazolja DJaxet, nem a bandatagsága miatt, hanem mert önző játékos.
internal primates forever
több mint 11 éve
Ezzel a schedullal amink lesz mar a 8-8 is szep lenne sztem!!DJax sztem Redskin lesz.Remélem,hogy a drafton jól választunk és akkor még pozitív is lehet a szezonunk,ha a szerencse is a javunkra fordul...skat
Megint komoly valtozas lesz kezdok, cserek teren a csapatnal, de ezuttal vegre egyertelmu erosodesrol lehet beszelni!!Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Ugy tunikDeSean Jackson - WR - Free Agent
A source tells 97.5 Radio in Philadelphia that free agent DeSean Jackson signing with the Redskins is a "done deal."
This report was quickly brushed off by a fistful of national media, as most say a pact is close but not done yet. All we know for sure is Jackson had a good meeting with the Redskins on Monday, spent the evening at a club with members of the team, and will meet again Tuesday. All signs point toward a signing happening then, meaning the Eagles would have to face Jackson twice this season.
több mint 11 éve
DJax sztem Redskin lesz.Remélem,hogy a drafton jól választunk és akkor még pozitív is lehet a szezonunk,ha a szerencse is a javunkra fordul...
Megint komoly valtozas lesz kezdok, cserek teren a csapatnal, de ezuttal vegre egyertelmu erosodesrol lehet beszelni!!Rolni
több mint 11 éve
DJax sztem Redskin lesz.Megint komoly valtozas lesz kezdok, cserek teren a csapatnal, de ezuttal vegre egyertelmu erosodesrol lehet beszelni!!
több mint 11 éve
Quote:Jeff Deeney @PFF_Jeff · 1h ago
@PFF_Rick Rogers a lot better in slot last year than outside. 1.00 yd/cov snap, 73.9 rating in slot. 1.29 yd/cov snap, 85.7 rating outside.
Jó hír!
több mint 11 éve
Na akkor Rogers papa is fedelzeten van. Azert ez azt is jelenti, h a 49ers egykori kezdo CB parosa nalunk dekkol...
Hayden-Brown-Rogers 3as vallalhatonak tunik. Remelem azert draftrol erkezik meg vki majd...
több mint 11 éve
DJax tó RGknee, talán jobb is
több mint 11 éve
látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. deyellLe is igazoltuk Carlos Rogers-t, a szerződés részletei még nem ismertek.
az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.deyellEzt az igényét már korábban is lehetett hallani és szerintem sok csapat ezért is mondott le róla. Mi szerintem tettünk elé egy McKenzie-s nem túl hosszú és nem is ennyire drága szerződést, hogy ha jó ennyiért akkor jöjjön, ha nem akkor nem, és ezért utazott el a Redskins-hez is, hogy hátha többet ajánlanak.
több mint 11 éve
semmi garanciája nincs arra, hogy jövőre ne vágjátok ki, ha nem teljesít...iktriadnálunk az összes 30 év körüli játékos ilyen dealt kapott idén. még Schaub is
Én tisztában vagyok vele, csak MJDék nem voltak. 3,5 milliót akart évente piacnyitás előtt. 1el kevesebbért írt ide aláiktriadnevezzük hometown discountnak 😊
több mint 11 éve
Én tisztában vagyok vele, csak MJDék nem voltak. 3,5 milliót akart évente piacnyitás előtt. 1el kevesebbért írt ide alá, és semmi garanciája nincs arra, hogy jövőre ne vágjátok ki, ha nem teljesít...nézd meg a többi running back igazolást, a fiatalok sem kaptak sokkal többet. lassan a kickerek is többet keresnek.deyellTehát valójában egy 2,5 millós 1 éves szerződés ez. Utána bármikor ki lehet rakni. Mojonak már rég ki kellett volna rakni az ügynökét...iktriadMJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriadMaurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
deyell
több mint 11 éve
nézd meg a többi running back igazolást, a fiatalok sem kaptak sokkal többet. lassan a kickerek is többet keresnek.Tehát valójában egy 2,5 millós 1 éves szerződés ez. Utána bármikor ki lehet rakni. Mojonak már rég ki kellett volna rakni az ügynökét...iktriadMJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriadMaurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
deyell
több mint 11 éve
Tehát valójában egy 2,5 millós 1 éves szerződés ez. Utána bármikor ki lehet rakni. Mojonak már rég ki kellett volna rakni az ügynökét...MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriadMaurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
deyell
több mint 11 éve
én amúgy sem... gyorsaságára épít, ha az megkopik - ne adj isten megsérül mint Ford - akkor itt marad a nyakunkon.9-10M-t én se biztos, h mernék adni neki a kérdőjelekkel...Rolnino.Amadeus91MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriadMaurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
---
hírek
látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.deyell
több mint 11 éve
MJD deal korrekt.no.Amadeus91MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriadMaurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
---
hírek
látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.deyell
Rogers játszott már egyáltalán NCB-t? 49ers-el végig kívül volt nem?
9-10M-t én se biztos, h mernék adni neki a kérdőjelekkel...
több mint 11 éve
no.MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriadMaurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
---
hírek
több mint 11 éve
MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriadMaurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
---
hírek
látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.
több mint 11 éve
Georgia Southern RB Jerick McKinnon (5'9' / 209)-t is megnéztük a ProDay-én. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy DB gyakorlatokat is csinált. Jelenleg 4-5. körre jósolják.McKinnon speed back 5-9 / 209 lbs, 40: 4.41
Indiana WR Cody Latimer (6'3' / 215) -t is megnéztük. Jól beleillene a WR sorunkba a méreteivel. Szintén 3. napos picknek várják a szakértők.peterbadbone
Latimert mostanában nagyon hype-olják, egyik meccsen Darqueze Dennardot megverte többször is. sztem 2. körös lesz
több mint 11 éve
Georgia Southern RB Jerick McKinnon (5'9' / 209)-t is megnéztük a ProDay-én. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy DB gyakorlatokat is csinált. Jelenleg 4-5. körre jósolják.Indiana WR Cody Latimer (6'3' / 215) -t is megnéztük. Jól beleillene a WR sorunkba a méreteivel. Szintén 3. napos picknek várják a szakértők.
több mint 11 éve
Keon Lynn 6'1 201 senior CB\S volt elvileg private workouton a csapatnál...korábban azt olvastam, h még nem 100%-os a sérülése után, így lehet többnyire csak pofavizit volt, meg beszélgetés...kései körös vagy UDFA pickup lehet belőle...
több mint 11 éve
NFL sources have indicated that the still cap-rich Raiders are willing to make a "substantial" offer to DeSean Jackson, but won’t get into an all-out bidding war to acquire his services. (Scott Bair, CSN Bay Area)

deyell