Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Le fogjak.En ettol fuggetlenul elegedett vagyok.
Altalaban nem top igazolasaink vannak, de ha csak annyi hasznuk lesz hogy a fiatalokat mentoraljak mar megeri, mert ezek a jatekosok tartottak/ tanak valahol.
több mint 11 éve
Én már azt várom, hogy mikor írják meg, hogy MJD szar igazolás, szar játékos, főleg annyi pénzért amennyiért ide jött hozzánk.Köcsög újságírók!
több mint 11 éve
""I was a Raiders fan," Jones-Drew said emphatically. "It's funny, the Bay Area cracks me up, man. There's certain people that I know, I won't say any names who were Raiders fans growing up and now that the Niners are doing well, they're Niner fans now. So, it's uh... some people are just funny.""Mojo-t szeretni fogjuk. 😀
több mint 11 éve
2. körben ki várható benn corner? Roby?
több mint 11 éve
Mack-el kapcsolatban sokan emlegetik a Von Miller fele felhasznalast. SLB early downoknal es megy DEbe a pass downoknal. Mukodhet a dolog, mert eleg jo coverban es pass rushban hozza elvileg. Illetve sztem az se lenne kizart, h siman betoljuk RDEnek, aki ugye ugyis allasbol megy nalunk. Woodleyval lehetne rotalni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Eredményes nap volt a mai. MJD, Sims és Wilson.. több, mint amire számítani lehetett. Szépen tölti fel McKenzie a roster-t, hogy ne ismétlődhessen meg, hogy egy-egy poszton elfogyunk, vagy egy-egy meccs végére meghal a DL, LB sor, secondary. Bár a hátsó alakzatba még nem ártana némi vérfrissítés.Macket én RDE-ként tudnám elképzelni nálunk, szerintem fizikálisan (magasság és súly) és sebesség terén is tökéletes a posztra. Clowney után a legjobb DL. Talán az egyetlen negatívum ami felróható az a konf amiben játszott.
egyébként mennyire baszna oda, ha leigazolnánk D-Jaxet, és Mack jönne az első körben, majd Verrett a másodikban? a D# legalábbis igencsak tudna pusztítani.deyellVerrett második körben nagyon szimpatikus húzás lenne és Mack is jöhetne 1/5-re, de őt milyen poszton játszatnánk? DE-ként Woodley-val rotációban, vagy OLB-ként Roach és Moore mellett?
Reggie biztos nagyon meg fogja rágni a dolgot, hogy leigazolja-e DJax-et. Ő szereti a jó karakterű srácokat és DeSean-ról nem ilyen kép alakult ki mostanság. Állítólag a Chiefs a Jets és mi vagyunk a legkomolyabb érdeklődők, én remélem, hogy meg tudjuk szerezni, nagyot dobna a Raiders megítélésén egy ilyen eredményes és neves WR!peterbadbone

több mint 11 éve
Eredményes nap volt a mai. MJD, Sims és Wilson.. több, mint amire számítani lehetett. Szépen tölti fel McKenzie a roster-t, hogy ne ismétlődhessen meg, hogy egy-egy poszton elfogyunk, vagy egy-egy meccs végére meghal a DL, LB sor, secondary. Bár a hátsó alakzatba még nem ártana némi vérfrissítés. egyébként mennyire baszna oda, ha leigazolnánk D-Jaxet, és Mack jönne az első körben, majd Verrett a másodikban? a D# legalábbis igencsak tudna pusztítani.deyellVerrett második körben nagyon szimpatikus húzás lenne és Mack is jöhetne 1/5-re, de őt milyen poszton játszatnánk? DE-ként Woodley-val rotációban, vagy OLB-ként Roach és Moore mellett?
Reggie biztos nagyon meg fogja rágni a dolgot, hogy leigazolja-e DJax-et. Ő szereti a jó karakterű srácokat és DeSean-ról nem ilyen kép alakult ki mostanság. Állítólag a Chiefs a Jets és mi vagyunk a legkomolyabb érdeklődők, én remélem, hogy meg tudjuk szerezni, nagyot dobna a Raiders megítélésén egy ilyen eredményes és neves WR!
több mint 11 éve
Gondolom A.Smith cseréje lesz UT poszton a futós szituknál...Hat aze Mojo is eleg gyors!!Packerstől jött, ott rotációs játékos volt, solid run-stuffer.
C.J. Wilson DLt is leigazoltuk!!Rolni
egyébként mennyire baszna oda, ha leigazolnánk D-Jaxet, és Mack jönne az első körben, majd Verrett a másodikban? a D# legalábbis igencsak tudna pusztítani.deyell
Sims meg szépen rotál McGeevel.
Egész jól alakul a DL
több mint 11 éve
Hat aze Mojo is eleg gyors!!Packerstől jött, ott rotációs játékos volt, solid run-stuffer.
C.J. Wilson DLt is leigazoltuk!!Rolni
egyébként mennyire baszna oda, ha leigazolnánk D-Jaxet, és Mack jönne az első körben, majd Verrett a másodikban? a D# legalábbis igencsak tudna pusztítani.
internal primates forever
több mint 11 éve
Hat aze Mojo is eleg gyors!!C.J. Wilson DLt is leigazoltuk!!
több mint 11 éve
Maurice Jones-Drew said he and Darren McFadden have "different running abilities".Hát igen Speed vs Power 😉 mint anno Dmc vs Bush
deyell

több mint 11 éve
Maurice Jones-Drew said he and Darren McFadden have "different running abilities".Csak aztán nem lesérülni ideje korán!
deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Maurice Jones-Drew said he and Darren McFadden have "different running abilities".
több mint 11 éve
Ahhoz képest, hogy nem vagyunk "vonzó" célpont mégis jöttek a playák számunkra absolute vállalható feltételekkel!
több mint 11 éve
Nem tudom,hogy vagytok vele de nekem idáig kimondottan tetszik ez az off season. Persze Veldheer és Houston is hozzám/hozzánk nőt de ha nem akartak maradni ám legyen. Valahol meg is értem őket és nem is, főleg Veldheert aki tőlünk kapott csak esélyt,hogy profi legyen. Na mindegy.Szerintem idáig Rm ténykedése maximálisan rendben van. Az igazolt FA-kben még van némi kakaó és reméljük látunk is belőle valamit. Ha meg nem gond nélkül kirakhatóak.
Még egy igazán jó draft és az eddigiek villantása kellene egy jó (8-8 vagy legalább közeli) szezonhoz és már is világosabb lenne a csapat jövő képe.
Az meg,hogy nem vagyunk vonzó FA célpont pont le kell sz***i. Ez a csapat sose volt még is domináltunk egy időben. S még fogunk is!!!!!
Go Raiders

több mint 11 éve
na látod ebben én is reménykedem... fantasywise 😀tévedtem! éljen!A FO és Sims nem kapkodja el a dealt... egyáltalán visszajön ide a srác?Collaponem valószínűdeyell
Pat Sims just re-signed with the @RAIDERS for one year.
remélem olyan formát nyújt, mint a tavalyi szezon utolsó meccsén, a Chargers ellen. 15 tackle-t produkált nose tackle létére + nyomást Riversredeyell

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
nem mindig igazol Reggie új játékosokat. de pénteken állandóan
több mint 11 éve
végre már!tévedtem! éljen!A FO és Sims nem kapkodja el a dealt... egyáltalán visszajön ide a srác?Collaponem valószínűdeyell
remélem olyan formát nyújt, mint a tavalyi szezon utolsó meccsén, a Chargers ellen. 15 tackle-t produkált nose tackle létére + nyomást Riversredeyell
több mint 11 éve
tévedtem! éljen!A FO és Sims nem kapkodja el a dealt... egyáltalán visszajön ide a srác?Collaponem valószínűdeyell
remélem olyan formát nyújt, mint a tavalyi szezon utolsó meccsén, a Chargers ellen. 15 tackle-t produkált nose tackle létére + nyomást Riversre
több mint 11 éve
Mojo nem rossz fogás!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
az. főleg, hogy Reece jó haverja, csomó közös képük van.igazoljuk le. és drafton Mackdeyellmondjuk ez a gang-téma érdekes.Amadeus91
több mint 11 éve
igazoljuk le. és drafton Mackdeyellmondjuk ez a gang-téma érdekes.
több mint 11 éve
igazoljuk le. és drafton Mack
több mint 11 éve
DJax cut, elvileg érdekelt minket, csak nem pickért, most akár rá is mehetünk.Amadeus91Komoly lenne ha sikerulne megszerezni!!