Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Lynch tehetségre első körös, felépítésre nem sokkal marad le Clowney-tól, de egy barom, és lusta a pályán. az interjúkon pár csapatot kiakasztott. fogadni mernénk, hogy nem hozzánk jön. Bosler alkatra olyan, mint Kasa, csak nem egy év tapasztalata van az egyetemen TE poszton, hanem négy. 6'6", 257, 4,75-ös 40 yard. 2013: 6 TD, 320 YDS, 35 REC, 9.1 AVGsilverandblackpride féle mock draftSzerintem Watkins,Van Noy és SJB vagy McGill kiváló lenne.
1st Round (5 overall): Sammy Watkins, WR, Clemson
2nd Round (36 overall): Kyle Van Noy, OLB, BYU
3rd Round (67 overall): Stanley Jean-Baptiste, CB, Nebraska (6'3", 218 lbs)
4th Round (107 overall): Aaron Murray, QB Georgia
7th Round (219 overall): Aaron Lynch, DE, Notre Dame/USF
7th Round (235 overall): Ted Bolser, TE, Indianadeyell
Murray jó munkás ember akiből némi képzés után kiváló game manager qb-t lehet nevelni pro szinten is. hosszútávú back upnak tökéletes habár ennyi lyukkal nem hiszem,hogy pont ezzel kellene foglalkozni
Lynch -ről nincs képem viszont a Bolser dolog nekem is sántít.Cubehead
internal primates forever
több mint 11 éve
silverandblackpride féle mock draftSzerintem Watkins,Van Noy és SJB vagy McGill kiváló lenne.
Murray jó munkás ember akiből némi képzés után kiváló game manager qb-t lehet nevelni pro szinten is. hosszútávú back upnak tökéletes habár ennyi lyukkal nem hiszem,hogy pont ezzel kellene foglalkozni
Lynch -ről nincs képem viszont a Bolser dolog nekem is sántít.

több mint 11 éve
Murray-vel az a baj, mint McGloinnal. alacsony, sok passzát leütik.McGill sztem is jobb opció lenne\lesz...kiváncsi vagyok IRL hol mennek majd ki...
a mockban nálam Jean-Baptiste helyett Keith McGill lenne. ő is 6'3, de nem 4,61-es 40-et produkált, hanem 4,51.deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Murray-vel az a baj, mint McGloinnal. alacsony, sok passzát leütik.a mockban nálam Jean-Baptiste helyett Keith McGill lenne. ő is 6'3, de nem 4,61-es 40-et produkált, hanem 4,51.
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheetDe legalább megpróbáltuk megszerezni. Lehet még annyit is megért volna. A Macik így Houston-nal és Allen-nel eléggé megerősítették a DE posztot. Meglátjuk melyik lesz az erősebb páros.
Bears didn’t represent the biggest $ offer for Jared Allen: Raiders did. They were willing to pay him $9M. He believed Bears were best fit
nem baj. inkább Tuck és Woodley évi $5 millióért, mint az idősebb Allen $9m-ért.deyell
más: Veldheer tagadja, hogy el akart volna menni, szerinte RM ajánlata volt kisebb, mint a Cardinaldsé. Veldheer anyja hazugnak nevezte RM-t twitteren, amiért azt állította, hogy JV nem akart Oaklandben játszani, az ajánlat meg sem közelítette azt, amit Saffoldnak adott volna. jóvanakkódeyellEz már soha nem fog kiderülni. A lényeg, hogy már nem itt játszik (legnagyobb sajnálatomra), minden más már csak sz@rdobálás.
silverandblackpride féle mock draftNekem Murray és Bolser a két kakukktojás, de ha McKenzie-ék McGloin vs Murray harcot szeretnének a backup posztért, hát legyen.
Bolser pedig azért, mert 4 fiatal TE van rosteren, nem hiszem, hogy hozunk még egyet.
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheetBears didn’t represent the biggest $ offer for Jared Allen: Raiders did. They were willing to pay him $9M. He believed Bears were best fit
nem baj. inkább Tuck és Woodley évi $5 millióért, mint az idősebb Allen $9m-ért.
más: Veldheer tagadja, hogy el akart volna menni, szerinte RM ajánlata volt kisebb, mint a Cardinaldsé. Veldheer anyja hazugnak nevezte RM-t twitteren, amiért azt állította, hogy JV nem akart Oaklandben játszani, az ajánlat meg sem közelítette azt, amit Saffoldnak adott volna. jóvanakkó
több mint 11 éve
silverandblackpride féle mock draftBolserről semmit se tudok, de a többit nagyon adnám!!
több mint 11 éve
silverandblackpride féle mock draft1st Round (5 overall): Sammy Watkins, WR, Clemson
7th Round (235 overall): Ted Bolser, TE, Indiana
több mint 11 éve
Nem véletlenül beefeltük fel a falat. Kell az erős futójáték és akkor meg jöhet a playactionmost nézem csak, Schaub karrier yard / attempt mutatója jobb, mint Brady-é vagy Breesé. elit irányítónk van!Schaub legerősebb pontja a play action passz, amiből azért nem ritka 1-1 nagy játék, így ez annyira nem meglepő (pláne Bradyvel szemben aki a térdsérülése óta igencsak küszködik a mély labdákkal).empty taxi
www.pro-football-reference.com/leaders/pass_yds_per_att_career.htmdeyell
több mint 11 éve
Reece tavaly elég sokat droppolt... www.profootballfocus.com/blog/2014/03/26/sig-stats-drop-rate-rbs/remélhetőleg a rendezett QB helyzet (?) neki is jót tesz majd
Rivera is összehozott 5 droppot, de rookie éve így is remek lett sztem www.profootballfocus.com/blog/2014/03/25/sig-stats-drop-rate-tes/
James Jones összevissza 2-t droppolt 61 elkapható laszdira. Szép www.profootballfocus.com/blog/2014/03/24/sig-stats-drop-rate-wrs/
Tőlünk lelépő Veldheer, Houston és Jennings is jó igazolásnak számít PFF falván, míg a beszerzettek közül Tuck, Brown, Jones pozitív kategória, Howard enyhén negatív...többiek nincsenek a listában
www.profootballfocus.com/blog/2014/03/11/2014-free-agency-deal-grader/
több mint 11 éve
most nézem csak, Schaub karrier yard / attempt mutatója jobb, mint Brady-é vagy Breesé. elit irányítónk van!Schaub legerősebb pontja a play action passz, amiből azért nem ritka 1-1 nagy játék, így ez annyira nem meglepő (pláne Bradyvel szemben aki a térdsérülése óta igencsak küszködik a mély labdákkal).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
most nézem csak, Schaub karrier yard / attempt mutatója jobb, mint Brady-é vagy Breesé. elit irányítónk van!Biztos az INT is bele számít!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
most nézem csak, Schaub karrier yard / attempt mutatója jobb, mint Brady-é vagy Breesé. elit irányítónk van!www.pro-football-reference.com/leaders/pass_yds_per_att_career.htm
több mint 11 éve
Sérülések miatt lassult, ütközések miatt kicsit beszaribb lett és ahogy nem teljesen tolta bele magát full speeddel már kevés volt a mérete, tudása sajnos...Kár,hogy beszürkültEgyszerűen nem értem mi történt vele... Zseniális játékai voltak.davidkiss
...Cubehead
Ha még emlékeztek Johnny Lee Higginsre vele is hasonló történt. Ő is egy gyors kis fegyver volt...emlékszem Jeremy Maclint többnyire miatt nem akarta drafton sok fan (többek között én is), mondván ugyan azt tudja...
Aztán JMR belevezette egy overthemiddle passzal egy kurva nagy ütésbe és ott teljesen megreccsnet a gyerek mentálisan...sehol sincs már...
több mint 11 éve
Kár,hogy beszürkültEgyszerűen nem értem mi történt vele... Zseniális játékai voltak.
Cubehead
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=y5vnkdAIRJY 😊
több mint 11 éve
Howard lesz az RG. Sparano ötlete volt, de még a Jetses időkből. a baloldali guard posztért Brisiel, Barnes és Boothe fognak versenyezni. Brisielnek tömeget kell növelnie az offseason során. Bergstromról nem esett szó...deyellMost olvastam en is. Brisielnek akkor kinez a cut erosen sztem. Eddig a natural RG posztjan is szenvedett. Boothe es Barnes sztem siman kinyomjak es a fizuja meg eleg combos ahhoz, h padozzon. Bergstrom lehet esetleg az RG back up...vegulis egyetemen RT volt. Watson remeljuk egeszseges marad es virit. McCant jo opcio RT back upnak es ugye Barnes es Howard is bevetheto barmikor RT poszton. Ezt a posztrugalmassagot, amit RM alkalmaz nagyon kedvelem.
Penn mogott is Barnes lehet az elso szamu back up sztem. Watsont gondolom inkabb hagyjuk RTben fejlodni, bar sztem meg mindig kepben lehet O is hosszutavon az LT posztert.
Amugy a Veldheerrel kapcsolatos legujabb infok es a Howard RG, Menelik RT cucc utan valoban ugy fest, Saffold LT lett volna...sztem Penn jobb opcio oda, meg akkor is ha csak stop gap...
több mint 11 éve
Howard lesz az RG. Sparano ötlete volt, de még a Jetses időkből. a baloldali guard posztért Brisiel, Barnes és Boothe fognak versenyezni. Brisielnek tömeget kell növelnie az offseason során. Bergstromról nem esett szó...
több mint 11 éve
Reggie McKenzie on losing LT Jared Veldheer to Cardinals: "Losing Veldheer was a blow to me. He didn’t want to come back. It wasn’t about finances. The kid didn’t want to play for the Raiders anymore, and I struggled with that. It was the same boat with departed Lamarr Houston but "he was a little more sincere about wanting to come back. Houston told Raiders he thought Bears had better QB situation & chance to win."deyellnem kár értük.
több mint 11 éve
Reggie McKenzie on losing LT Jared Veldheer to Cardinals: "Losing Veldheer was a blow to me. He didn’t want to come back. It wasn’t about finances. The kid didn’t want to play for the Raiders anymore, and I struggled with that. It was the same boat with departed Lamarr Houston but "he was a little more sincere about wanting to come back. Houston told Raiders he thought Bears had better QB situation & chance to win."
több mint 11 éve
Roto Carr-ról:Scouts Inc.'s Todd McShay has a fourth-round grade on Fresno State QB Derek Carr.
McShay also labeled Carr the biggest risk of the quarterback group since people are mentioning him in the first-round. "I don't see it," McShay began. "60 percent of his throws within five yards of the line of scrimmage, struggles against pressure and that tape I watched against USC, that is not a quarterback, to me, that looks like a potential starter in the league." It can be difficult to separate quarterbacks from systems, and Carr's inability to fire in the face of a pass rush has been well documented in the form of poor balance, but we still expect him to be, at worst, an early second-round pick.
Nagyon remélem,hogy csak prohintés volt az ő neve velünk kapcsolatban

több mint 11 éve
Roto Tedyről:ESPN's Jon Gruden believes Louisville QB Teddy Bridgewater would rank in the top three or four in football IQ among all prospects that he has worked with.
"He can recognize and communicate a lot of different styles of offense. It is very impressive," Gruden said. The former NFL coach added that Bridgewater ran a complex running game at the line of scrimmage and has an understanding of all the concepts and all the terminology of the west coast offense. NFL Films' Greg Cosell previously pointed out that Bridgewater was asked to make calls at the line of scrimmage, something that is tough to find with recent prospects at the position. Rotoworld's Josh Norris continues to rank Bridgewater as his top quarterback.

több mint 11 éve
Mcgeet mint kezdo lajkolom igy nem kell dt-t draftolnom gm jatekban 😀Hurst meg nagy kiraly a szezon elejen Clowneyt is leszedte a palyarol.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...