Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 854 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sok szerencsét kívánok MJDnek itt. Remélem az ő és a Jaguars útjai csak egyszer, 2016ban (amikor az AFC West és South csapatai egymás ellen játszanak majd) keresztezik majd egymást. Kívánom, hogy legyen még itt 3 jó éve, hátha azzal esetleg bekerül a Hall of Famebe. A Jags topicban leírtam, milyen statisztikákat hozott össze nálunk az elmúlt nyolc évben.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
A FO és Sims nem kapkodja el a dealt... egyáltalán visszajön ide a srác?Collapo
nem valószínűdeyell
sztem ha sehol nem kap normális deal-t akkor egy 1 éves dealre visszatérhet, de az elég egyértelmű, h komolyan nem számolunk vele...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
A FO és Sims nem kapkodja el a dealt... egyáltalán visszajön ide a srác?Collapo
nem valószínű

internal primates forever

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
A FO és Sims nem kapkodja el a dealt... egyáltalán visszajön ide a srác?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
2010ben MJD és DMC egy back fieldben mi lett volna már 😊

Mondjuk akkor a Tuck, Woodley duo is nagyon nagyot ütött volna, Smith-el vagy akár nélküle 😀

Reméljük 2014ben is mutatnak azért vmi nagyot!!

több mint 11 éve
Andrew Brandt ‏@adbrandt 7m
Reggie's putting together a team of veterans unwanted by their incumbent teams. Heavy playing of the "disrespect" card. #Raiders

Reméljük mükszik majd 😊

Aaron Wilson ‏@RavensInsider 1h
Jone-Drew to join Raiders today: Running back agrees to three-year deal  bit.ly/1jdYfJA @footballpost #NFL

Ez a srác nem szokott hírekkel mellé lőni!!

Shefter meg ezt írta:
Quote:
A deal still not final, but Jaguars RB Maurice Jones-Drew and Raiders are expected to agree later today on a three-year deal, per sources.

Gondolom ez is első évben tartalmaz majd garantáltat csak...

Welcome Home MJD!!!

több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Meg is van a deal az nfl.com szerint.Amadeus91
Ma már olyat is lehetett olvasni,hogy visszavonult,remélem a hivatalos oldalon is fent lesz (még nem láttam),én ennek az igazolásnak örülnék a legjobban,eddig,mert az egyik kedvenc játékosom... 😊
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
MJD-nek örülök 😊
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Meg is van a deal az nfl.com szerint.
több mint 11 éve
Manziel pro day ahogy olvastam nagyon ült...
Azt mondta róla Warner, Mayock meg a Paul srác, hogy arm talent ott van, nagyon természetesen dob mindenhova és ha olyan csapatba kerül ahol tudnak erős gárdát köré tenni akkor sikeres lehet Wilson, Kaep szintet emlegetnek...ez szép és jó csak éppen ez a leírás nálam nem TOP5 talent.
TOP 5ben olyan QB-t akarok aki repíti a csapatot, nem olyat aki köré ügyesen, okosan kell építeni, h sikeres legyen...

Kiváncsi leszek hol megy majd ki a drafton...

több mint 11 éve
És MJD is Raider, gyerekkorától. Nagyon adnám.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat ja

Maurice Jones-Drew - RB - Jaguars
CSN Bay Area reports the Raiders are "very close" to a deal with free agent Maurice Jones-Drew.
Per reporter Scott Bair, "all signs" are pointing toward a deal. That was the expectation after MJD arrived in Oakland Thursday afternoon. If you ignore the fact that a 29-year-old running back is one of the last things a rebuilding team needs, MJD fills the Raiders' need for a competent bookend to fragile No. 1 Darren McFadden. Jones-Drew is on the downslope, but didn't embarrass himself in 2013. He did, however, average a career-worst 3.4 yards per carry.
több mint 11 éve
CB Phillip Adams, former Raiders UFA, just signed a one-year deal with Seattle Seahawks.

egykoron azt hittem róla, hogy idővel jó lesz, de aztán nem. nem fog hiányozni

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Schaub szerződése nagyon tetszik! Így első vagy második körben hozhatunk egy QB-t, aki a kezdőért harcolhat vele(1.kör) vagy egy év felkészülés után teheti ugyanezt (2. kör).

MJD szerintem nálunk a kezdő helyért is harcban lehet, mert McFadden nem az a kiszoríthatatlan kategória. Tavaly azt mondták, hogy rá építik az offense-t, idén erről szó sincs.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 854 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MJD az egyik kedvencem emiatt orulnek neki! Nem tudom palyan mit tudna meg villantani mondjuk...

Allitolag Madden kertjeben nyirta a fuvet gyerekkent 😊Rolni
Van benne még 1 vagy 2 jó év, igaz nem kezdőként, és nem tudom, hogy ennek elfogadása hogy fog hatni a büszkeségére.
több mint 11 éve
MJD az egyik kedvencem emiatt orulnek neki! Nem tudom palyan mit tudna meg villantani mondjuk...

Allitolag Madden kertjeben nyirta a fuvet gyerekkent 😊

több mint 11 éve
Na mi van, gyűjtitek az ex-futóinkat? 😀😀 Fun Fact - MJD Raiders fan volt kiskorában, igaz ellenetek mindig szinte mindig megsérült.

Ha idekerülne, versenyezhetne Rashad Jennings tavalyi szezonjával. 😀😀
több mint 11 éve
pont most gondoltam rá, hogy lenne benne racionalitás és fasza is lenne;

"RB Maurice Jones-Drew scheduled to fly to Oakland tonight to visit Raiders Fri. One source said there's "a good chance" Oakland signs MJD." - Schefter

kire gondoljak még srácok? 😀Amadeus91
érthető, hazamegy a családjához. pont annyi idős egyébként, mint Rashad Jennings (29). jobb pass protectionben, mint DMC és valszeg Murray-nél is, így nem rossz igazolás. végre lesz egy helyi születésű játékosunk (a draftról Deone Bucannon mellett tudtok még prospectet, aki oaklandi?) mondjuk a Coliseumban sok szerencséje nem volt eddig, 2012-ben a lábát törte, tavaly megsérült a bokája ennél a szerelésnél

több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287

"RB Maurice Jones-Drew scheduled to fly to Oakland tonight to visit Raiders Fri. One source said there's "a good chance" Oakland signs MJD." - Schefter

kire gondoljak még srácok? 😀Amadeus91
Jöhetne... 😊
több mint 11 éve

kire gondoljak még srácok? 😀
több mint 11 éve
Matt Schaub has up to $3 million in annual incentives for Pro Bowl, playing time, plus playoffs, plus wins, starts, Super Bowl. Schaub has a $5.5 million nonguaranteed base salary in 2015

több mint 11 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/27/dennis-allen-no-questions-about-manziel-on-the-field/

B+, ha ez egy 6. körös smoke volt....
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
2015 végén ezekszerint UFA lesz Matt...lehet mégis QB jön 1\5-re és 1-max.2 év padozás után váltja Schaubot...Rolni
Ha 1/5re nem találnak kezdő embert a mostani Raiders rosterre, akkor jobb ha most lemondanak. Nemcsak a játékos pénzéről beszélek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Matt Schaub's renegotiated deal is $13.5M/2 years ($8M GTD). '14 cap is $8M. The max value is $19.5M because of not likely incentives.deyell
Akkor gondolom az idei 8M a garantált... (szerk. közben megtaláltam spotrac-on és így van)
jövőre pedig 5,5M ezekszerint a fizuja összesen...érdekes ez, mert azért nem erről szóltak az előző hírek, illetve ez köszönő viszonyban sincs a régi szerződéssel.

2015 végén ezekszerint UFA lesz Matt...lehet mégis QB jön 1\5-re és 1-max.2 év padozás után váltja Schaubot...

több mint 11 éve
Matt Schaub's renegotiated deal is $13.5M/2 years ($8M GTD). '14 cap is $8M. The max value is $19.5M because of not likely incentives.