Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Erre én is gondoltam, hogy itt amit mondanak annak a fele sem igaz. Azért ilyen pénzzel guard-ot hozni hülyeség lenne. Ilyen nyilatkozat után küldték el Saffoldot. Hmmm
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
lehet ám, hogy McKenzie blöffölt az interjúban. Saffoldra is azt mondta, hogy guard lesz, aztán LT pénzt adott volna neki. most Howardra mondja, akinek nincs tapasztalata ezen a poszton. draft előtti smokescreen lehet, hogy azt higgyék, LT-t akarunk draftolni vagy nem tudom.

az interjú itt olvasható egészében:

blogs.mercurynews.com/kawakami/2014/03/24/reggie-mckenzie-on-terrelle-pryors-short-term-future-desean-jackson-veldheers-negotiations-and-much-more/

internal primates forever

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Brisiel ezek szerint visszavonul.deyell
Volt ilyen hír a szezon végeztével és én így is számolok. De ha marad sem hiszem, hogy backup-nál több lehetne ebben a mamut támadófalban.

több mint 11 éve
Tafur beszélt McKenzie-vel, szerinte Howard guard lesz, Watsont remélik RT-nek... Pryor pedig megkérte, hogy bocsássák el.deyell
Ez érdekesen hangzik. Ezek szerint a Penn - Boothe -Wisniewski - Howard - Watson a tervezett kezdő ötös. Ha Watson-nal mint RT számolnak akkor az LT posztra a későbbi körökben kellene húzni egy projekt játékost, mert Penn és Barnes sem fiatal.peterbadbone
Brisiel ezek szerint visszavonul.

több mint 11 éve
Tafur beszélt McKenzie-vel, szerinte Howard guard lesz, Watsont remélik RT-nek... Pryor pedig megkérte, hogy bocsássák el.deyell
Ez érdekesen hangzik. Ezek szerint a Penn - Boothe -Wisniewski - Howard - Watson a tervezett kezdő ötös. Ha Watson-nal mint RT számolnak akkor az LT posztra a későbbi körökben kellene húzni egy projekt játékost, mert Penn és Barnes sem fiatal.

több mint 11 éve
Tafur beszélt McKenzie-vel, szerinte Howard guard lesz, Watsont remélik RT-nek... Pryor pedig megkérte, hogy bocsássák el.

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Carrba vagyunk szerelmesek...
banna a tokom, de ne elso korbe hozzuk...vagy max egy jo letrade utan...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/s5mhqaetrxyswcy65ety
Derek Carr's No. 1 suitor might be the Oakland Raiders
Fresno State QB Derek Carr is the object of 'a massive crush' from the Oakland Raiders, a report said.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 546
Kövezzetek meg, de Rivera az egyik legjobb elkapó TE lehet pár éven belül. Nagyon várom, hogy Schaub érkeztével mennyit fog javulni.
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
TE is kellene. Halott valaki valamit, hogy érdeklődünk e valaki iránt? Vagy draftról hozunk valakit?
Mondjuk egy Jackson-Watkins duó eléggé kajak lenne + Streater meg Holmes... Nyami! 😊

Jah jut eszembe, ha majd Schaub szerződése elérhető lesz akkor valaki magyarázza majd el nekem legyen szíves. Előre is köszönöm.TST
TE max draftról jön majd sztem, de onnan sem feltétlenül.

Mychal Rivera teljesen rendben van, mint elkapó TE.

Jeron Mastrud elég jó blokkoló TE.

Nick Kasa pedig a jóker. Tőle sok minden függ.
Ő ugye egy DEből konvertált TE, aki nagyon komoly méretekkel és atletikussággal rendelkezik. Ereje simán megvan a mérete mellett, hogy domináns blokkoló legyen, de kell technikailag fejleszteni. Elég jó kezei vannak és mivel jó magas és atletikus komoly elkapói lehetőségek is vannak benne, csak ugye kell a training erre a területre is, mert egyetemen kevés ideje volt.
Én nagyon sokat várok tőle! Idei teljes offseason után sztem már állandó résztvevője lesz a TE rotációnak és idővel ő lehet a mindenes kezdő TEnk, aki mellé bejön kiegészíteni Rivera.
Ha a bizalom törtlen Kasa felé akkor simán lehet, h nem jön TE, csak max TC-re camp bodynak...Rolni
Hozzájuk még jön Brian Leonhardt aki előző idényben PS tag volt és valószínűsíthetően ő is a hosszabb távú tervekben van. Emlékszem tavaly Reggie azt nyilatkozta, hogy őt mindenképp vissza akarta hozni PS-be az 53-as keretszűkítés után.peterbadbone
Köszönöm a válaszokat, így már minden világos.
több mint 11 éve
TE is kellene. Halott valaki valamit, hogy érdeklődünk e valaki iránt? Vagy draftról hozunk valakit?
Mondjuk egy Jackson-Watkins duó eléggé kajak lenne + Streater meg Holmes... Nyami! 😊

Jah jut eszembe, ha majd Schaub szerződése elérhető lesz akkor valaki magyarázza majd el nekem legyen szíves. Előre is köszönöm.TST

Ő ugye egy DEből konvertált TE, aki nagyon komoly méretekkel és atletikussággal rendelkezik. Ereje simán megvan a mérete mellett, hogy domináns blokkoló legyen, de kell technikailag fejleszteni. Elég jó kezei vannak és mivel jó magas és atletikus komoly elkapói lehetőségek is vannak benne, csak ugye kell a training erre a területre is, mert egyetemen kevés ideje volt.
Én nagyon sokat várok tőle! Idei teljes offseason után sztem már állandó résztvevője lesz a TE rotációnak és idővel ő lehet a mindenes kezdő TEnk, aki mellé bejön kiegészíteni Rivera.
Ha a bizalom törtlen Kasa felé akkor simán lehet, h nem jön TE, csak max TC-re camp bodynak...Rolni
Hozzájuk még jön Brian Leonhardt aki előző idényben PS tag volt és valószínűsíthetően ő is a hosszabb távú tervekben van. Emlékszem tavaly Reggie azt nyilatkozta, hogy őt mindenképp vissza akarta hozni PS-be az 53-as keretszűkítés után.

több mint 11 éve
Davis-interjú:

Mark Davis says he'd have to 'think about' adding Richie Incognito to the Raiders. 'Ask Reggie.'

Why does the perception exist that the Raiders blew the Saffold situation? "Because it's the Raiders,"

Davis asked if his fans should worry about a move to LA, responded after a few awkward moments - "no, not at this time."

Davis asked if Raiders have foundational players. 'That's hard to say,' he replies before citing Marcel Reece.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan

Ha a bizalom törtlen Kasa felé akkor simán lehet, h nem jön TE, csak max TC-re camp bodynak...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."

Jah jut eszembe, ha majd Schaub szerződése elérhető lesz akkor valaki magyarázza majd el nekem legyen szíves. Előre is köszönöm.
több mint 11 éve
John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 10h
Teams like Oakland & Tampa Bay are going to look completely different in 2014 - we have no clue how they'll gel

reméljük mi jól 😊

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
annyira nem válogathat, ha $10 milliót akar évente.deyell
Valamelyik SB esélyes csapat úgyis kreálni annyit a sapka alatt, hogy elcsábítsa őt.Beki
10 milliót nem fog kapni, nem az a kategória.Amadeus91
Akkor Jacksonnak pech, ha egy csapat sem fog tradelni érte. 😀
több mint 11 éve
Valamelyik SB esélyes csapat úgyis kreálni annyit a sapka alatt, hogy elcsábítsa őt.Beki
10 milliót nem fog kapni, nem az a kategória.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Valamelyik SB esélyes csapat úgyis kreálni annyit a sapka alatt, hogy elcsábítsa őt.
több mint 11 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 55 s
#Raiders are intrigued by DeSean Jackson, but sources say they are not inclined to give up a '14 pick. Interested in him, if he’s free.Beki
Ez meg így van rendjén sztem!
Ha tényleg kirakja a Philly és meg tudjuk szerezni az nagyon komoly lenne...Rolni
Rapoport pont most írta, hogy Woody mégis megmakacsolhatja magát nálunk és megadhatjuk az Eagles-nek, amit kér DJaxért.Beki
szerintem is a Jetsbe fog menni. McKenzie eddig még egy olyan karakterű játékost sem igazolt, mint Jackson, akiről ilyen hírek mennek, hogy bomlaszt az öltözőben, meg folyton szerződésmódosítást akar, több pénzért. és nem is tartom valószínűnek, hogy megteszi.deyell
Nálunk Woody-nak tuti van beleszólása azért a dolgokba és nyomás alá tudja helyezni Idzik-et. No meg, ha kivágja az Eagles, akkor leshetjük mikor választja a Raiders vagy a Jets duó bármelyikét. 😕Beki
annyira nem válogathat, ha $10 milliót akar évente.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
amúgy nem tudom mit tökölünk, jövő évi 3. Körös kond. Pick, ha wc kör van akor 2 + Moore. DJax meg egy 5 éves deal.Amadeus91
Az a gond, hogy DJax nem akar új szerződést, sem átalakítani azt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
#Raiders are intrigued by DeSean Jackson, but sources say they are not inclined to give up a '14 pick. Interested in him, if he’s free.Beki
Ha tényleg kirakja a Philly és meg tudjuk szerezni az nagyon komoly lenne...Rolni
Rapoport pont most írta, hogy Woody mégis megmakacsolhatja magát nálunk és megadhatjuk az Eagles-nek, amit kér DJaxért.Beki
szerintem is a Jetsbe fog menni. McKenzie eddig még egy olyan karakterű játékost sem igazolt, mint Jackson, akiről ilyen hírek mennek, hogy bomlaszt az öltözőben, meg folyton szerződésmódosítást akar, több pénzért. és nem is tartom valószínűnek, hogy megteszi.deyell
Nálunk Woody-nak tuti van beleszólása azért a dolgokba és nyomás alá tudja helyezni Idzik-et. No meg, ha kivágja az Eagles, akkor leshetjük mikor választja a Raiders vagy a Jets duó bármelyikét. 😕
több mint 11 éve
Akkor vigyétek 😊Rolni
akkor viszont WatkinsAmadeus91
Ha benn lesz...Rolni
amúgy nem tudom mit tökölünk, jövő évi 3. Körös kond. Pick, ha wc kör van akor 2 + Moore. DJax meg egy 5 éves deal.
több mint 11 éve
Akkor vigyétek 😊Rolni
akkor viszont WatkinsAmadeus91
Ha benn lesz...

több mint 11 éve
Akkor vigyétek 😊Rolni
akkor viszont Watkins
több mint 11 éve
szerintem is a Jetsbe fog menni. McKenzie eddig még egy olyan karakterű játékost sem igazolt, mint Jackson, akiről ilyen hírek mennek, hogy bomlaszt az öltözőben, meg folyton szerződésmódosítást akar, több pénzért. és nem is tartom valószínűnek, hogy megteszi.

több mint 11 éve
Akkor vigyétek 😊