Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rapoport pont most írta, hogy Woody mégis megmakacsolhatja magát nálunk és megadhatjuk az Eagles-nek, amit kér DJaxért.Ian Rapoport @RapSheet 55 sEz meg így van rendjén sztem!
#Raiders are intrigued by DeSean Jackson, but sources say they are not inclined to give up a '14 pick. Interested in him, if he’s free.Beki
Ha tényleg kirakja a Philly és meg tudjuk szerezni az nagyon komoly lenne...Rolni
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheet 55 sEz meg így van rendjén sztem!
#Raiders are intrigued by DeSean Jackson, but sources say they are not inclined to give up a '14 pick. Interested in him, if he’s free.Beki
Ha tényleg kirakja a Philly és meg tudjuk szerezni az nagyon komoly lenne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
valószínűleg az idei ezzel fizetése garantálttá vált. következő két szezonban $15-20 millió között kereshet, teljesítménytől függően. Schaubnak ugyanaz az ügynöke, mint Palmernek. nem jószántából egyezett bele, ez még a trade része lehetett.deyellsztem is a trade része lehetett és így azért jobb a leányzó fekvése...
Idén lett volna 10M a fizuja, meg 937.500-ért bonusa (meccs bonus), de semmi garantált érték. Kiváncsi leszek mennyire csökkentették, de sztem is az a kulcs, h a csökkentett értéket viszont garantáltan megkapja.
2015ben 13,5M lett volna a maximum elérhető pénze nálunk, szintén gari nélkül.
2016ban 15,5M lett volna, gari nélkül.
Ez 29M elérhető összeg lett volna, ami a mostani infók alapján csökkent 15-20M közé. Gondolnám én, hogy garantált részt ide nem nagyon tolt RM, mert azt veteránoknál nem szereti ugyebár...Ha a 20M-s max értéket nézzük, akkor is sikerült szépen faragni és bármikor elküldhető maradt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 55 s#Raiders are intrigued by DeSean Jackson, but sources say they are not inclined to give up a '14 pick. Interested in him, if he’s free.
több mint 11 éve
valószínűleg az idei ezzel fizetése garantálttá vált. következő két szezonban $15-20 millió között kereshet, teljesítménytől függően. Schaubnak ugyanaz az ügynöke, mint Palmernek. nem jószántából egyezett bele, ez még a trade része lehetett.
internal primates forever
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Overthecap.com-on jelenleg 15,1M cap space-t írnak, míg Schaub cap numberje 10.937M (gondolom ez még nem az átalakított verzió), míg DJax 10,5M-et foglalna trade után. Mondjuk a rookie poolotok már nem férne be, ha jók a 6,8M foglalt capet jelző adatok.de, csak nem lett volna elég a maradékra.Amadeus91Schaub szerződést módosított = + hely a cap alatt. Jön DJax?Amadeus91Módosítás nélkül is lazán be kellett volna férnie DJax-nek a sapi alá nektek nem?Beki
több mint 11 éve
de, csak nem lett volna elég a maradékra.Schaub szerződést módosított = + hely a cap alatt. Jön DJax?Amadeus91Módosítás nélkül is lazán be kellett volna férnie DJax-nek a sapi alá nektek nem?Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Schaub szerződést módosított = + hely a cap alatt. Jön DJax?Amadeus91Módosítás nélkül is lazán be kellett volna férnie DJax-nek a sapi alá nektek nem?
több mint 11 éve
Schaub szerződést módosított = + hely a cap alatt. Jön DJax?Amadeus91Én nagyon szeretném ha így történne. Kapnánk egy igazi playmaker-t, amire szükség is lenne.
több mint 11 éve
Schaub szerződést módosított = + hely a cap alatt. Jön DJax?
több mint 11 éve
új éra kezdődött.Majd megdumálják!
deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Schaub a nagydarab, fizikális elkapókat kedveli. Mike Evans akkor inkább? empy mockja alapján második körben Scott Crichton, DE (mindkét kezdő DE 30 felett, kell az utánpótlás) vagy Jason Verrett, CB (nincs kezdő slot CB, Verrett tuti jó játékos lesz), esetleg Kyle Van Noy, OLB (linebacker, aki jó coverage-ben - Burnett nem az). 3. körben lehet Jimmie Ward (sztem nem lesz bent, akár 1. körben is kimehet), DaQuan Jones, DT (bár inkább igazoljuk vissza Pat Simset) vagy ha korábban nem húzunk CB-t, egy személyes favorit: Phillip Gaines, CB.deyellMagas elkapóink vannak már. Kicsit kell őket még erősíteni, h fizikálisabbak legyenek...Egy playmaker sokat dobna a latba sztem.
több mint 11 éve
Evans sem sokkal jobb sajnos.Meglepo dropjai vannak es sok.
Sokszor testtel kap el labdat. En ebbol a kettobol egyiket sem huznam ha nem tartanak pisztolyt a fejemhez.
több mint 11 éve
thx, akkor remélem a rams viszi őt is 😀 nekünk meg marad EvansBenjaminhoz mit szólnátok, ha mondjuk lemaradnánk Evansról? ő is egy big target, amit láttam tőle, az eléggé megfogott.Bay Areafakezű, dropkirály, route-okat futni nem tud. Ramses Barden 2.0. a jó isten mentsen meg minket tőle.deyell
több mint 11 éve
Benjaminhoz mit szólnátok, ha mondjuk lemaradnánk Evansról? ő is egy big target, amit láttam tőle, az eléggé megfogott.Bay Areafakezű, dropkirály, route-okat futni nem tud. Ramses Barden 2.0. a jó isten mentsen meg minket tőle.
több mint 11 éve
rémálmom volt, futót húztunk 1/5-re.....
több mint 11 éve
Benjaminhoz mit szólnátok, ha mondjuk lemaradnánk Evansról? ő is egy big target, amit láttam tőle, az eléggé megfogott.
több mint 11 éve
taxi csinált egy mock draftot: bowl.hu/bowlhu_mock_draft_50Schaub a nagydarab, fizikális elkapókat kedveli. Mike Evans akkor inkább? empy mockja alapján második körben Scott Crichton, DE (mindkét kezdő DE 30 felett, kell az utánpótlás) vagy Jason Verrett, CB (nincs kezdő slot CB, Verrett tuti jó játékos lesz), esetleg Kyle Van Noy, OLB (linebacker, aki jó coverage-ben - Burnett nem az). 3. körben lehet Jimmie Ward (sztem nem lesz bent, akár 1. körben is kimehet), DaQuan Jones, DT (bár inkább igazoljuk vissza Pat Simset) vagy ha korábban nem húzunk CB-t, egy személyes favorit: Phillip Gaines, CB.
respect természetesen a befektetett munkáért neki!
Ezek voltak a kommentjeim:
1. Manzielnek nem örülnék, Watkins sokkal jobb megoldás lenne sztem. Kell a playmaker Schaubnak.
2. Jernigan pick frankó!
3. Ha már OL, akkor inkább interior kéne sztem, de egy Jimmie Ward, Stanley Jean-Baptiste vagy Terrence Brooks jobban ülne.
1. Nem éget a QB need már és őt én amúgy sem kedveltem sose. Watkins nagyon szépen meghúzná a WR állományunkat, ami fontos, mert Matt-nek kellenek a jó elkapók!
2. Jernigan sztem nagyon jó 3tech lesz és már első évében minőségi időt tölthetne pályán, mint a Ninja cseréje, sőt sztem LDE posztra is simán berotálható lenne. Köv évben pedig meg már lehetne kezdő UT.
3. OL eléggé meg lett nyomva FAn, de egy jó OG még elférne. OT húzásnak nem nagyon látom értelmét Penn, Howrd, Watson, McCants mögé amikor Barnes is simán tud mindkét OT poszton játszani. Ha OL, akkor inkább Brandon Thomas lett volna a választásom itt vagy Richardson.
DB poszt mélyítése fontosabb lenne sztem és Ward ugye eléggé körbevizsgálgatott prospect nálunk. Simán jöhetne Ő vagy bármelyik másik említett srác a CWood-Usama duo mögé, hogy jövőre CWood visszavonulása (?) esetén átvegye a stafétát.Rolni
több mint 11 éve
taxi csinált egy mock draftot: respect természetesen a befektetett munkáért neki!
Ezek voltak a kommentjeim:
1. Manzielnek nem örülnék, Watkins sokkal jobb megoldás lenne sztem. Kell a playmaker Schaubnak.
2. Jernigan pick frankó!
3. Ha már OL, akkor inkább interior kéne sztem, de egy Jimmie Ward, Stanley Jean-Baptiste vagy Terrence Brooks jobban ülne.
1. Nem éget a QB need már és őt én amúgy sem kedveltem sose. Watkins nagyon szépen meghúzná a WR állományunkat, ami fontos, mert Matt-nek kellenek a jó elkapók!
2. Jernigan sztem nagyon jó 3tech lesz és már első évében minőségi időt tölthetne pályán, mint a Ninja cseréje, sőt sztem LDE posztra is simán berotálható lenne. Köv évben pedig meg már lehetne kezdő UT.
3. OL eléggé meg lett nyomva FAn, de egy jó OG még elférne. OT húzásnak nem nagyon látom értelmét Penn, Howrd, Watson, McCants mögé amikor Barnes is simán tud mindkét OT poszton játszani. Ha OL, akkor inkább Brandon Thomas lett volna a választásom itt vagy Richardson.
DB poszt mélyítése fontosabb lenne sztem és Ward ugye eléggé körbevizsgálgatott prospect nálunk. Simán jöhetne Ő vagy bármelyik másik említett srác a CWood-Usama duo mögé, hogy jövőre CWood visszavonulása (?) esetén átvegye a stafétát.
több mint 11 éve
Szerintetek mennyi esély van Schaub fizetéscsökkentésére/új contract létrehozására? Csak azért mert így nem vagyok kibékülve ezzel a Schaub trade-el.TSTSztem idén minden ígymarad, aztán a szezonban nyújtott teljesítményétől függően:
-marad minden, mert jól nyomta
-szarul játszott, rossz mérlegünk lett, új GM, új HC első mozdulata kibaszni a picsába ezzel a deal-el
több mint 11 éve
Szerintetek mennyi esély van Schaub fizetéscsökkentésére/új contract létrehozására? Csak azért mert így nem vagyok kibékülve ezzel a Schaub trade-el.
több mint 11 éve
Jackson+Incognito+DeCoud+draft, nincs is ennyi capunk😊
több mint 11 éve
Neki nagyon orulnek.Ezelott egy- ket szezonnal meg igencsak korulrajongott jatekos volt.
Tuti erosites lenne.
több mint 11 éve
Thomas DeCoud (FS) van nálunk interjún. Tavaly borzsalmas szezonja volt Atlantában és a Lions-t sem győzte meg, hogy pótolni tudná Delmas-t, de én nem bánnám, ha behúznánk. Tavaly előtt egy nagyon jó FS-nek tartotta mindenki.
több mint 11 éve
Én is! Végre micsoda játékosok lennének itt a teljes szürkeség évei után.Rapoport szerint a Jets és a Raiders a legesélyesebb a DeSean Jackson trade-re.deyellszanaszét adnám.Amadeus91
deyell