Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
 cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/63/files/2013/12/desean.gif

ő+Johnny eléggé raider offense lenne.

(+Richie)Amadeus91
jöhetne még Titus Young, meg Colt Lyerla a drafton. és még Adam Muema

internal primates forever

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544

ő+Johnny eléggé raider offense lenne.

(+Richie)
több mint 11 éve
emlékezzetek arra, hogy mi lett abból, amikor tradeltünk Randy Mossért. inkább ne forduljon elő egy hasonló eset.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Nem tudom DJax mennyire lenne jó nekünk...nagy a fizuja és ha jól tudom pont az a gond Phillyben is, h új deal-t akar, gondolom giga számokkal.

Rolni
viszont Raiders szurkoló ha minden igazAmadeus91
Ezt mondjuk nem tudtam...így kicsit más a dolog, mert leginkább attól tartanék, ha idekerülne, baszna az egészre, mert gyenge csapatba "küldték".
Ha érdekelt lenne a nálunk történő játszásban akkor jó fogás lehetne, bár azért a pénz még így is kérdéses, bár lehetne rögtön trade után vele egy új szerződést kötni ami erősen megnyomja az idei évet, viszont utána vállalható...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Nem tudom DJax mennyire lenne jó nekünk...nagy a fizuja és ha jól tudom pont az a gond Phillyben is, h új deal-t akar, gondolom giga számokkal.

Rolni
viszont Raiders szurkoló ha minden igaz
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

Watkins jobb lenne sztem, persze akkor meg nem lehet korán QB-t húzni...Rolni
csak mer szeretem😊
villamgyors elkapo, a seconderyk 80%-nak eselye se lenne ellene, ha a jo es eros karu qb dobalna neki
több mint 11 éve

Watkins jobb lenne sztem, persze akkor meg nem lehet korán QB-t húzni...

több mint 11 éve
Forgatókönyveim:
- Schaub/Vick (szotyiért), DJax, és Watkins/Clowney/Manziel,
- DJax, Manziel
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Végiggondolva, idén annak a forgatókönyvnek örülnék a második legjobban, ha sikerülne megszerezni Schaub-ot és a draftról meg akkor Watkinst húzzuk.

Az első még természetesen mindig az, hogy hozzuk a bohócot! 😀
.Bruce
Kit, Ronald Mcdonald-ot?😊Pari
Clowney-t 😀 Ronaldnak túl fehér a bőre, hogy jó legyen 😛 😀
több mint 11 éve
Végiggondolva, idén annak a forgatókönyvnek örülnék a második legjobban, ha sikerülne megszerezni Schaub-ot és a draftról meg akkor Watkinst húzzuk.

.Bruce
Kit, Ronald Mcdonald-ot?😊
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat van par scenario.
De ebbe az O-ba boven kell playmaker, mert a jo D sem feltetlenul huz ki minket a godorbol ha nem tudunk pontokat felrakni.
Azt kell mondjam a lehetseges FA QB-k kozott meg Schaub a legjobb messze. Sanchez? Freeman? Ugyanmar,
De en egy impact iranyitonak orulnek leginkabb (van ilyen a drafton? ) es talan egy 1. szamu elkapo is beleferne meg.
több mint 11 éve

.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
most mar mindenhol Schaubot emlegetik...remelem tevedek vele kapcsolatban...Pari
remélhetőleg csak vakítás, vagy a draftolt irányító segítségére hoznák (már ha tud segíteni egyáltalán)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
most mar mindenhol Schaubot emlegetik...remelem tevedek vele kapcsolatban...
több mint 11 éve
McKenzie kijelentette, hogy a jövő évi kezdő QB még nincs a rosteren. Ahol olvastam ott is leginkább Schaub-ot emelik ki mint lehetséges jelölt erre a tisztségre.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Incognito megszerzése már nagyon durva OL fejlesztés lenne erre az offseason-ra. De remélem mielőbb aláír!

Ian Rapoport szerint mi is bejelentkeztünk DeSean Jackson-ért. Eddig a 49ers, a Patriots, a Jets és a Panthers mutatott érdeklődést. Kíváncsian várom mi lesz ebből. Nagy durranás lenne megszerezni.

A Texans közben leigazolta Fitzpatrick-ot 2 évre. Lehet érik Schaub kivágása?

több mint 11 éve
Mike "can't cover" Jenkins aláírt Tampába.
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én lennék a góré be is küldeném betonozni. Egy jó kis safety blitzre mondjuk! XD
több mint 11 éve
ez a komment 😀😀

He wants to be in Oakland cuz Jonathan Martin is in SF, that way he’s still within bullying distance.deyell
lesz idén meccsünk a 9ers ellen nem? Szvsz, Martin kedvéért lehet beállna a dlineba is.
több mint 11 éve
ez a komment 😀😀

He wants to be in Oakland cuz Jonathan Martin is in SF, that way he’s still within bullying distance.

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Sims-t, hogy telibe vertem a legjobb DL kérdésnél.Amadeus91
S részemről Houston 6 sack 😀 / 8-as kérdés

több mint 11 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
Incognito is highly intrigued by the notion of coming back in silver and black. "I'm 100 percent into that," Incognito said Tuesday night. "I think that would fit my personality the best. It makes so much sense. I know (offensive coordinator Greg) Olson and (offensive line coach Tony) Sparano, and I'm a loyal guy, and I'd love to play for them again. And, of course, the Raiders have that aura."

Antonio Smith-ről:

"We don't have a great history," Incognito said of Smith, "but I'll go up there and play with him and try to win a Super Bowl. I used to go work out with him and (Arizona Cardinals defensive tackle) Darnell Dockett at the old (Athletes Performance Institute), so I know him very well. I'm too rambunctious when I play my friends."

GYERE RICSIdeyell
"I want to stay in Miami. I would play for free to go back there, because I love it. It's about redemption."

If the Dolphins don't give Incognito that opportunity, perhaps the Raiders will. After all, it's in their DNA.
több mint 11 éve
Incognito is highly intrigued by the notion of coming back in silver and black. "I'm 100 percent into that," Incognito said Tuesday night. "I think that would fit my personality the best. It makes so much sense. I know (offensive coordinator Greg) Olson and (offensive line coach Tony) Sparano, and I'm a loyal guy, and I'd love to play for them again. And, of course, the Raiders have that aura."

Antonio Smith-ről:

"We don't have a great history," Incognito said of Smith, "but I'll go up there and play with him and try to win a Super Bowl. I used to go work out with him and (Arizona Cardinals defensive tackle) Darnell Dockett at the old (Athletes Performance Institute), so I know him very well. I'm too rambunctious when I play my friends."

GYERE RICSI

több mint 11 éve
Hat nem tom Bazza...nem nagyon lattam Hill-t jatszani...siman lehet, h jobb lenne, mint a tobbi jomadar 😊Rolni
én meg akartam kérdezni, hogy miért veszik elő Hillt minden offseasonben, hogy kezdő szintű irányító.
több mint 11 éve
Hat nem tom Bazza...nem nagyon lattam Hill-t jatszani...siman lehet, h jobb lenne, mint a tobbi jomadar 😊