Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
Sims-t, hogy telibe vertem a legjobb DL kérdésnél.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
unatkoztam egy kicsit, így összeszedtem a tavalyi jóslatokat. ha valakit kihagytam, akkor bocs

1. Ki lesz a kezdő QB, és kinek örülnél inkább?
Flynn lesz a kezdő, de én TP-nek örülnék jobban. (Bruce)
Pryor lesz a kezdő sztem, és egyiknek sem örülnék jelenlegi formájukban. Nem franchise QBk, dehát ami van abból kell főzni. (Bay Area)
Flynn, de TP-t díjaznám. (Amadeus91)
Pryor és neki (deyell)
TP, TP (Rolni)
Pryor / McGloin (peterbadbone)
Pryor, ha van eszük. (BMG)
Flynn (Pari)
TP és asszem nálam egyértelmű,hogy neki örülnék. (Cubehead)
2. Ki lesz a legproduktívabb elkapónk?
Streater (Bruce)
D-Moore. leszámítva azokat a rosszakat amiket egész offseasonban olvasni\hallani lehetett róla, szerintem villantani fog. (Bay Area)
Reece (Amadeus91)
Streater (deyell)
Streater (Rolni)
Streater (peterbadbone)
Streater, esetleg Ford. Moore a dropokban fog jeleskedni. (BMG)
Moore (Pari)
Streater, esetleg Butler (Cubehead)
>>>>> Streater 888 yard, 4 TD
3. Az OL-ban ki lesz a legjobban teljesítő playa? (Veldheeren kívül)
Wisniewski (Bruce)
Watson meglepi lesz, amúgy Wisniewski (Bay Area)
Wisni, egyértelmű. (Amadeus91)
Wisniewski, bár vele sem vagyok elégedett az idei teljesítménye miatt (deyell)
Wiz (Rolni)
Nix (peterbadbone)
Wisniewski, ő az egyetlen biztos pont a falban jelenleg. (BMG)
Wis (Pari)
Wisniewski (Cubehead)
>>>>> PFF szerint Wisniewski.
4. Run DMC lehozza sérülés nélkül a szezont?
Sajnos idén is lesz sérülése (Bruce)
Muszáj lesz neki, és lefogja (Bay Area)
Tud ő olyat? (Amadeus91)
nem, de kevesebbet lesz sérült, mint eddig, mert contract year van (deyell)
Nem (Rolni)
kizárt, hogy hoz egy 16 meccses szezont (peterbadbone)
Ezt a kérdést költőinek érzem 😀 16 meccsen biztos nem kezd. (BMG)
Nem (Pari)
Nem de csak pár meccset hagy ki (Cubehead)
>>>>> 10 meccsen játszott DMC.
5. Hány yardot vársz tőle?
1000-1200 yard (Bruce)
ha a 4es pont jön, akkor 1100-1400 köré várom (Bay Area)
7-800 (Amadeus91)
900 yard körül (deyell)
1100 (Rolni)
800 (peterbadbone)
800+ összejöhet. (BMG)
750 (Pari)
1000 yard meg lesz (Cubehead)
>>>>> 379 futott, 108 elkapott, 16 passzolt yard.
6. Janonak mennyi lesz a season high FG?
59 (Bruce)
70 a mile highba (Bay Area)
62 (Amadeus91)
61 yard (deyell)
58 (Rolni)
66 yard (peterbadbone)
57. Allen nem mer kockáztatni... (BMG)
61 (Pari)
63 (Cubehead)
>>>>> 53 yard.
7. Mit vársz a playcallingtól?
Ha Flynn lesz a kezdő, akkor offense oldalon nem sokat várok, ha Pryor lesz, akkor viszont fajin dolgokat várok, ami miatt jó lesz nézni az O-t. A védelem remélem legalább a futás ellen működni fog. (Bruce)
sok screen, end around, trükkös playek, PRYORfaktor. (Bay Area)
semmit, szokásos szenvedés lesz. Ha Pryor kezd, akkor megpróbálunk majd valami 9ers koppincsot összehozni. (Amadeus91)
jobb legyen, mint tavaly... D#-nél blitz orrvérzésig, aztán reménykedés a turnoverekben (deyell)
Off: power run game, par trukkos play, kozepes kreativitas, Def: kozepesen kreativ blitz package, Bend, but don't break (Rolni)
Pryor-ral sok QB futás és alapból futás orientált O#, D# terén remélhetőleg előkerülnek az extreme blitz sémák, hisz a 4 emberes alap pass rush nem fog működni (peterbadbone)
Az O oldalon sok pistol, aztán majd Pryor varázsol; D-nél sok nickel nem túl sikeres blitzekkel. (BMG)
konzervativ (Pari)
Offense - pistol és read option játékok, erős futó játékkal karöltve valamint főként 15-20 yardos intermadiate passzokat többségében. Defense - tavalyhoz hasonlóan sok nickel felállást, erősebb,agresszívabb run D-t és változatos Blitz csomagot JT-től megmutatván miért is Mad Scientist a beceneve. (Cubehead)
8. Ki éri el a legtöbb sacket?
Sio (Bruce)
Hunter, 9-11 körül (Bay Area)
Bass (Amadeus91)
Houston (deyell)
Bass (Rolni)
Houston, 6-7 körül fog végezni (peterbadbone)
Houston, kb. 8-at. (BMG)
Houston 10,5 (Pari)
Houston vagy S. Moore és 6 sacket ér/érnek el. (Cubehead)
>>>>> Houston, 6 sack.
9. Ki lesz a legjobb DL playa?
Houston (Bruce)
Houston (Bay Area)
Sims (Amadeus91)
Houston és Sims (deyell)
Houston (Rolni)
Houston (peterbadbone)
Woodson! (BMG)
Woodson (Pari)
Ha meg lesz a sack mennyiség akkor Houston amúgy Sims (már ha egészséges tudd maradni) (Cubehead)
>>>>> PFF szerint Pat Sims (+14,7).
10. Ki lesz a LB corp leadere?
Roach (Bruce)
S-Moore. Nem fog elRolandosodni, robbantani fog. (Bay Area)
Burnett (Amadeus91)
Kevin Burnett (deyell)
Roach (Rolni)
Roach (peterbadbone)
Burnett (az idősebb) néz ki hangadónak, statisztikailag Roach. (BMG)
Roach (Pari)
Roach. (Cubehead)
>>>>> Tackle-ket tekintve Nick Roach (112), vezérként is, a PFF szerint a legjobb Sio Moore volt.
11. Ki lesz a legjobb a secondaryből?
Hayden (Bruce)
Branch. lehozza élete szezonját (Bay Area)
CWood/Branch (Amadeus91)
Hayden, coverage-ben nem lesz párja (deyell)
Hayden (Rolni)
DJ Hayden (peterbadbone)
Woodson! (BMG)
Woodson (Pari)
Hayden (Cubehead)
>>>>> PFF szerint Woodson (+1,8), illetve Usama Young (+2,5 - de utóbbi ötödannyi snapet volt pályán).
12. Ki szedi a legtöbb interceptiont?
Hayden (Bruce)
Remélem DJ. Amúgy Woodson vagy Jenkins. (Bay Area)
CWood (Amadeus91)
Jenkins, mert mindent rá fognak dobálni (deyell)
C-Wood (Rolni)
Woodson (peterbadbone)
Hayden... vagy Woodson! (BMG)
Hayden (Pari)
Woodson (Cubehead)
>>>>> Mike Jenkins, Tracy Porter 2 :#
13. Ki lesz a legjobb visszahordónk?
Ford (Bruce)
Ford. (Bay Area)
Ford (Amadeus91)
Ford (deyell)
Ford (Rolni)
Ford (peterbadbone)
Ford - KR TD a KC, SD, TEN és NYJ ellen. (BMG)
Ford (Pari)
Ford vagy ha megéri a rostert akkor Jenkins (Cubehead)
>>>>> Kickoff: Taiwan Jones (623 yard, 24-es átlag), Punt: Jacoby Ford (77 yard, 8,6-os átlag)
14. Condo pro bowler lesz?
Nem (Bruce)
Alap (Bay Area)
Igen (Amadeus91)
igen (deyell)
Igen (Rolni)
Igen (peterbadbone)
Nem, hacsak King/Kluwe nem lesz az. (BMG)
Ofc - beszavazzuk: 😊 (Pari)
Igen (Cubehead)
>>>>> Nem
15. Ki lesz a legnagyobb pozitív csalódás? (OFF és DEF külön lehet)
Offense - Pryor, Defense - Sims (Bruce)
DMC ! (4es és 5ös pont) - védelemben pedig Bass. (Bay Area)
TP/Usama Young (Amadeus91)
Phillip Adams. + a támadófal jobb lesz, mint arra számítani lehet + Andre Holmes, ha visszatér az eltiltásból. a védelemből még Ross és Young (deyell)
O: Watkins, D: Bass/Roach (Rolni)
O#: Pryor és D#: Hunter (peterbadbone)
Watson (O#) és Simms (D#). (BMG)
vmelyik TE (Pari)
Offense - Holmes,Kasa, Defense - Crawford mint UT (Cubehead)
16. Ki lesz a legnagyobb BUST? (szintén)
Offense - Flynn, Defense - Burnett (Bruce)
Remélem senki sem. De van egy olyan érzésem, hogy Porter. (Bay Area)
Hayden a rookiek közül és Tracy Porter a FA-k közül. (Amadeus91)
a rookie-k közül Wilson egyértelműen, a FA igazolások közül Jenkins, Porter (nagyon gyenge mindkettő), Carter (nem tud már semmit, lehet, hogy ki is lesz vágva) (deyell)
O: Moore, D: Porter/Jenkins (Rolni)
O#: Jennings és D#: Burnett (peterbadbone)
Moore (O#) és Walker (D#) (BMG)
passz (Pari)
Offense - Moore, Defense - Carter (Cubehead)

internal primates forever

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Félek:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/z58nmnomafxcys1ukb8s
Reggie McKenzie has next Oakland Raiders QB in sights
General manager Reggie McKenzie said he has a "really good idea" who will be the next Oakland Raiders quarterback. Find out what else McKenzie had to say about his approach to free agency.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Én húznék egy QB-t az elsőkörös pickel, elhoznám FA-ról Shaun Hillt 2 évre és megtartanám McGloint.
Hill elvinné a csapatot egy évig ha a rookie még nem elég érett.
Miért Hill? Többször bizonyított Stafford cseréjeként, olcsóbb mint Schaub vagy Freeman.

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
C-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...
Védelembe azért még NT, meg slot CB kéne...

Freeman sztem megére egy próbát amúgy. Lesz rendes falunk, jó futójáték (papíron). Olson alatt futotta legjobb évét, akkor úgy festett fr.QB lehet. Olcsón jönne vszeg, mert ahogy fest nem nagyon van piaca...
Hozzuk be, aztán ha Schaub, Sanchez is szabaddá válik akkor még hozunk vkit, illetve ha draft úgy alakul még egy fiatalt is.
TP, McGloin, Freeman, rookie, Schaub\Sanchez már egész pofás lenne TC-re...Rolni
Szerintem QB posztra kivár még McKenzie. Szerintem várja, hogy Schaub kivágásra kerüljön, mert őt akarja. Freeman utána lehet képben, de ha jönne a Texans-os, meg Freeman, akkor utóbbi max a 3.QB posztért harcolhat majd McGloin-nal. TP így vagy úgy, de távozni fog. Az 1/5 már szerintem is QB pick lesz, McKenzie megerősítette, hogy a legjobb 4 irányító ProDay-én ott lesznek, így remélhetőleg pontos képet kapnak majd a játékosokról.

Szerintem Sims vissza fog jönni. Eddig csak a Titans nézte meg, de utána visszaigazolták az egyik saját FA DT-t. Egy korábbi interjúban szóba került Cody,mint FA NT, McKenzie csak általánosságokat mondott róla.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Bocsánat.
Nekem ne bazdkizz!
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
De akkor mondj valami megoldást helyette! Fikázni könnyű, főleg egy SB-t nyert csapat szurkolójaként, amúgy Wilson sem akkora ász...
Én sem verném a seggem a földhöz örömömben de ez tűnik a legésszerűbbnek számomra és örülnék ha így lenne.TST
mi a tököm volt ebben a fikázás?!
leszóltam a csapatot? nem. szidtam vkit/vmit? nem
hihetetlen bazdki.
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
De akkor mondj valami megoldást helyette! Fikázni könnyű, főleg egy SB-t nyert csapat szurkolójaként, amúgy Wilson sem akkora ász...
Én sem verném a seggem a földhöz örömömben de ez tűnik a legésszerűbbnek számomra és örülnék ha így lenne.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
arra gondoltam h felmarkoljátok az összes QBt attól nem lesz jó a QB helyzet, mivel az írtad h pofás lesz TCre. hát sztem egy Sanchez - Freeman harctól nem lezs jobb a helyzet.
de mind1braxa88
Raider falván a pofás QB helyzet elég relatív fogalom. Gannon óta nem volt rendes QBnk...ehhez CP került legközelebb, de ő meg kifalsult. Szopóágon ez pofás helyzet. Többiek értették is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
arra gondoltam h felmarkoljátok az összes QBt attól nem lesz jó a QB helyzet, mivel az írtad h pofás lesz TCre. hát sztem egy Sanchez - Freeman harctól nem lezs jobb a helyzet.
de mind1
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
C-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...

Freeman sztem megére egy próbát amúgy. Lesz rendes falunk, jó futójáték (papíron). Olson alatt futotta legjobb évét, akkor úgy festett fr.QB lehet. Olcsón jönne vszeg, mert ahogy fest nem nagyon van piaca...
Hozzuk be, aztán ha Schaub, Sanchez is szabaddá válik akkor még hozunk vkit, illetve ha draft úgy alakul még egy fiatalt is.
TP, McGloin, Freeman, rookie, Schaub\Sanchez már egész pofás lenne TC-re...Rolni
mennyiség =/= minőségbraxa88
Ne bassz??
Eddig erre nem is gondoltam...na akkor kezdhetem előről az egészet...

Szívesen fogadok ajánlást arra vonatkozólag, hogyan tudja a Raiders helyre tenni a QB helyzetét, ha nem veterán FAk és draft pick bevetésével?

KösziRolni
Schaub, Sanchez, Freeman.... Miért, mikor ott van TEBOW!!! 😀😀

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve

Ne bassz??
Eddig erre nem is gondoltam...na akkor kezdhetem előről az egészet...

Szívesen fogadok ajánlást arra vonatkozólag, hogyan tudja a Raiders helyre tenni a QB helyzetét, ha nem veterán FAk és draft pick bevetésével?

Köszi

több mint 11 éve
RM interjú Jerry "tollából" SJS pro dayen...David Fales anyone??Rolni
David Fales = Matt Flynn 2.0deyell
Pont ezért gondoltam...végülis Flynn draftkor ott volt RM 😊

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
RM interjú Jerry "tollából" SJS pro dayen...David Fales anyone??Rolni
David Fales = Matt Flynn 2.0

internal primates forever

több mint 11 éve

Tudsz jobbat? Kíváncsian olvasnám.TST

Tudsz jobbat? Kíváncsian olvasnám.TST
nyilván arra gondolt, hogy tradeljünk egy 7.kört RW-ért
több mint 11 éve

Tudsz jobbat? Kíváncsian olvasnám.
több mint 11 éve

mennyiség =/= minőség
több mint 11 éve
RM interjú Jerry "tollából" SJS pro dayen...David Fales anyone??

www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/03/19/gm-reggie-mckenzie-on-free-agency/

Q: But you had it within your grasp to keep Veldheer or Houston if you wanted to and you didn’t use the franchise tag . . .

McKenzie: No, that was not an issue there. You talk about, you can try and place a value on the franchise tag, I want to keep these guys for more than one year. I didn’t want to rent ‘em for a year. That’s not the way we do it. The key is if the players want to be here. If they don’t want to be here, we have to move on.

több mint 11 éve

TP, McGloin, Freeman, rookie, Schaub\Sanchez már egész pofás lenne TC-re...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Penn elkezdett Freeman mellett kampányolniAmadeus91
Vajon miért? 😀 A régi szép emlékek Tampából. 😊
több mint 11 éve
Penn elkezdett Freeman mellett kampányolni
több mint 11 éve
Ennyi CWood, once a Raider, always a Raider.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na tulajdonképpen így a jövő évre már kész is a védelem. Most már valóban csak egy QB kell és egy nr1 elkapó.

Meg fejlődésre képes ifjoncok, akik majd átveszik a mostani öregek helyét egy-két év múlva.Bruce
Kényelmes helyzetben vagytok azért sztem, mert bár megeshet, hogy Bridgewater+Manziel+Bortles+Watkins kimegy előttetek, de azért erre kicsi az esély, szóval a leírt 2 need egyikét nagy eséllyel tudjátok majd orvosolni. 😊
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Na tulajdonképpen így a jövő évre már kész is a védelem. Most már valóban csak egy QB kell és egy nr1 elkapó.

Meg fejlődésre képes ifjoncok, akik majd átveszik a mostani öregek helyét egy-két év múlva.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
CWood egy évre vissza.
Helyes!