Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Penn arról, hogy miért volt gyenge tavaly: "6 különböző guard játszott mellettem".

ez mondjuk nálunk is előfordulhatdeyell
Rakjuk be LGnek es akkor ez nem fordulhat elo ujra 😉

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Penn arról, hogy miért volt gyenge tavaly: "6 különböző guard játszott mellettem".

ez mondjuk nálunk is előfordulhat

internal primates forever

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
Derek Carr pro day-en is ott van sok emberunk. Meg RM is.
Trade down es dart Carr eleg realis opcio kezd lenni.Rolni
nem,is tudom.
több mint 11 éve
Derek Carr pro day-en is ott van sok emberunk. Meg RM is.
Trade down es dart Carr eleg realis opcio kezd lenni.

több mint 11 éve
Penn 2 év, $9.6 million, $4.2M gteed, $2M roster bonus this month, salaries $2.2 M, $4.6M, $650K incentive, $1M Pro Bowl escalator.deyell
Sztem teljesen rendben van ez is!!

több mint 11 éve
hivatalos; Young resigned.
több mint 11 éve
Penn 2 év, $9.6 million, $4.2M gteed, $2M roster bonus this month, salaries $2.2 M, $4.6M, $650K incentive, $1M Pro Bowl escalator.

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Penn leigazolásával egy igen súlyos falat sikerült építeni ebben az offseason-ben. Remélhetőleg Sparano összerak ebből egy állat futásblokkolást egy szolíd passzblokkolással. Igaz egy rookie OG még elférne ebben a falban, remélem a 3-4 kör valamelyikében jön egy ígéretes mamut.

Na ez lenne a legrosszabb forgatókönyv sztem:  www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/charles-davis/195601
Clowney, Mack, watkins, Teddy off 5. picknél...

Ebben a szituban le trade kéne, akár ha csak egy darab 2. kört szerzünk megint...

Evans, Barr, Donald, Dennard, Mosley, Carr...1. kör közepénRolni
Ez egy nagyon kemény helyzet lenne, de egyetértek azzal, hogy ebben az esetben a letrade lenne a legjobbnak tűnő húzás. Bár a legtöbb szakértő rögtön lehülyézné McKenzie-t, hogy nem húzta be Bortles-t vagy Manziel-t.

Djax lehetseges kero kozt tarttanak miket szamon...
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000335184/article/potential-landing-spots-for-eagles-desean-jacksonPari
Jackson ide hozatalán igencsak meglepődnék, nem hiszem, hogy ő "McKenzie fajta" játékos lenne. Bár az ár, ha egy 3. kör lenne nem lenne sok érte, a fizetését simán le tudnánk nyelni.

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Djax lehetseges kero kozt tarttanak miket szamon...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pscoetkgccutywdqxk1d
Potential landing spots for Eagles' DeSean Jackson
The Eagles will listen to offers for DeSean Jackson. So what teams are the most likely to come calling? Around The League's Gregg Rosenthal examines the field.
több mint 11 éve
Na ez lenne a legrosszabb forgatókönyv sztem:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/m5hggf1oszxqjnnxq8vg
Charles Davis Stats, News and Video - TE | NFL.com
Latest on TE Charles Davis including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Clowney, Mack, watkins, Teddy off 5. picknél...
Penn addition után pláne kétlem az OL draftot, de nem tudom kinek örülnék így 1\5-re...
Bortles és Manziel sem nyert meg eddig magának...

Ebben a szituban le trade kéne, akár ha csak egy darab 2. kört szerzünk megint...

Evans, Barr, Donald, Dennard, Mosley, Carr...1. kör közepén

több mint 11 éve
A sok pesszimizmus közé:

Pat Kirwan
@PatKirwanCBS
Hey Raiders fans, Donald Penn was my No. 4 FA tackle. Gave him 80 points out of 100, or 30 points better than Saffoldempty taxi
persze, a 31 éves Penn, aki tavaly 12 sacket engedett, ennyivel jobb, mint a fiatal Saffold. bohóc ez a pali isdeyell
Jerry McDonaldnak is tetszik:  www.contracostatimes.com/raiders/ci_25370700/raiders-may-have-found-their-left-tackle?source=rssempty taxi
nekem is tetszik, ha megfelelő áron jött. de azt nagy túlzás azt állítani, hogy egy korosodó Penn jobb mint a fénykorában lévő Saffold, pláne ennyivel.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
A sok pesszimizmus közé:

Pat Kirwan
@PatKirwanCBS
Hey Raiders fans, Donald Penn was my No. 4 FA tackle. Gave him 80 points out of 100, or 30 points better than Saffoldempty taxi
persze, a 31 éves Penn, aki tavaly 12 sacket engedett, ennyivel jobb, mint a fiatal Saffold. bohóc ez a pali isdeyell
Jerry McDonaldnak is tetszik:  www.contracostatimes.com/raiders/ci_25370700/raiders-may-have-found-their-left-tackle?source=rss

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
A sok pesszimizmus közé:

Pat Kirwan
@PatKirwanCBS
persze, a 31 éves Penn, aki tavaly 12 sacket engedett, ennyivel jobb, mint a fiatal Saffold. bohóc ez a pali is

több mint 11 éve
A sok pesszimizmus közé:

Pat Kirwan
@PatKirwanCBS
Ritka az ilyen "szakiktól" 😊
Tuti leszerepel majd 😀

több mint 11 éve
A sok pesszimizmus közé:

Pat Kirwan
@PatKirwanCBS
Hey Raiders fans, Donald Penn was my No. 4 FA tackle. Gave him 80 points out of 100, or 30 points better than Saffold

Madden hates me.
több mint 11 éve
kell még:

- kezdő LG (Boothe jó backupnak, de nem kezdő szint - esetleg lehet még, hogy Watson LT, Penn LG)
- nose tackle (Pat Sims re-sign)
- slot cornerback (Carlos Rogers v. Terrell Thomas - előbbi idős, utóbbi komoly sérüléseken van túl)
- safety (Woodson vagy Chris Clemons - utóbbival nem tudom mi van, sehol sem olvastam, hogy valamely csapatot érdekelné, pedig tavaly jól játszott)deyell
Sztem a Barnes\Boothe\Bergstrom 3-asból kerül ki a kezdő. Akár lehet Penn is jelölt, ha Watson villant!!

NT kéne sztem is, mert McGee bár jó volt tavaly egyedüli kevés, és Troup eddig semmit nem tett le az asztalra...Az, h Sims még nem talált csapatot sztem nekünk segít.

Slot CB valóban kell és jók is a jelöltek, nálam inkább TT lenne a befutó...Dimitri Patterson is megérhet egy ránézést...

FS posztra kell ember Usama elé\mellé. CC lehet sokat kér ahhoz képest, amit tud. sztem ha drafton nem sikerül jó prospectet szedni (Jimmy Ward után élénken érdeklődünk) akkor jön majd vissza CWood.

Kihagytad, h kéne QB is 😊
Schaub, Sanchez, Freeman, Vick...
Teddy, Bortles, Manziel, Jimmy, Mettenberger, Murray, Smith, Fales...

több mint 11 éve
kell még:

- kezdő LG (Boothe jó backupnak, de nem kezdő szint - esetleg lehet még, hogy Watson LT, Penn LG)
- nose tackle (Pat Sims re-sign)
- slot cornerback (Carlos Rogers v. Terrell Thomas - előbbi idős, utóbbi komoly sérüléseken van túl)
- safety (Woodson vagy Chris Clemons - utóbbival nem tudom mi van, sehol sem olvastam, hogy valamely csapatot érdekelné, pedig tavaly jól játszott)

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Cube!
Boothe sztem LG lesz. Ott volt legtöbbet a Giantsnél is ha jól tudom. LG és C back up...

A lényeg, h komoly verseny lesz mindenhol, ahogy írtad is...Rolni
Csak Barnes miatt gondoltam,hogy átkerül RG-be mondván úgy is univerzális de amúgy köszi az infót. Kíváncsi leszek a draftra meg utána a TC-re, remélem mindenki egészséges lesz és nagyon komoly verseny lesz minden poszton.

több mint 11 éve
DJax Trade 3. Körért?
több mint 11 éve
QB lesz ez.... Kiveve ha jon Schaub... Bar akkor sem kizart.Delonso_
Akkor sem kizárt, ugyanis RM lenyilatkozta, h szte az az ideális, ha a rookie QB nem kell, h mélyvízbe ugorjon.
Ha jönne Schaub és tudja managelni az O-t akkor a rookie QB tudna tanulni, dolgozni a hiányosságain (van mindnek) és köv szezonban robbanni...

Cube!
Boothe sztem LG lesz. Ott volt legtöbbet a Giantsnél is ha jól tudom. LG és C back up...

A lényeg, h komoly verseny lesz mindenhol, ahogy írtad is...

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Egész pofás kis O line kezd kialakulni nálunk.
Penn/Watson - Bergstom/Barnes/Nix - Whiz/Boothe - Boothe/Briesel/Mady - Howard/McCants

Kíváncsi leszek LT/LG poszton TC-ben ki lesz a befutó végül.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
QB lesz ez.... Kiveve ha jon Schaub... Bar akkor sem kizart.
több mint 11 éve
Aki Penn leigazolása után is lt draftot vízionál.... Jön a qb 1/5re.Amadeus91
QB, WR vagy Clowney😊Pari
Macket se zárd ki.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Aki Penn leigazolása után is lt draftot vízionál.... Jön a qb 1/5re.Amadeus91
QB, WR vagy Clowney😊
több mint 11 éve
Aki Penn leigazolása után is lt draftot vízionál.... Jön a qb 1/5re.