Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Most divat baszogtatni a Raiderst, már korábban én is kifejeztem emiatt a csalódásomat.

A 30 millióba szerencsére még elég sok minden belefér. Még akár egy FA QB is akit túl kell fizetni kissé. A draftolt játékosok meg simán beleférnek és ez jó. Jövőre ha nem is lesz sok hely, de akit akarunk kivághatjuk büntetés nélkül. Meg persze emelik is a cap-et.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
ezt az Evan Silvát (rotoworld) valaki keresse meg, és üsse le egy ásóval, mert kurvára idegesítő a fazon. minden alkalmat kihasznál, hogy a Raiderst fikázza. most például a Penn igazolás után nyomatja a szöveget, hogy ezzel eldőlt, hogy Watson bust. amikor Pennel együtt is tudna játszani, mellette LG poszton (vagy akár Penn is lehet a baloldali guard). pár tweettel korábban meg azt írta, hogy az a játékos, aki 30 év felett van, és játszani már nem akar, csak utoljára pénzt keresni, menjen Oaklandbe. a valóság ezzel szemben az, hogy gyakorlatilag 1 éves szerződést kapott eddig minden veterán, és nem épp nagy pénzt ($5m-nél senki sem kapott többet közülük) - ha nem teljesítenek, jövőre kivághatóak DM nélkül. másrészt meg nem olyan karakterű játékosok jöttek, akik csak a faszukat lógatják, és ezért várják a nagy pénzt, Tuckról meg James Jonesról nehéz elképzelni, egyik sem egy Warren Sapp jellemre. persze én sem vagyok megelégedve, hogy jórészt veteránok jönnek, de ez van, RM az állásáért küzd. azért talán tudják segíteni a fiatalokat, még Sapp is segített kinevelni egy Tommy Kelly-t.

a Penn igazolás után $30 millió alatt vagyunk a capben.

internal primates forever

több mint 11 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 4 p

OT Donald Penn is closing in on a deal with the #Raiders, source said. Would be a huge help for them after the Rodger Saffold loss.dande
remélem illeszkedni fog ez a deal az utóbbi szerződésekhez, vagyis nem fizetjük túl, mert állítólag sokat kért (elsőre). öreg is, dagadt is, túl van a zeniten.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 413 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ian Rapoport ‏@RapSheet 4 p

OT Donald Penn is closing in on a deal with the #Raiders, source said. Would be a huge help for them after the Rodger Saffold loss.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Eddig 34,5Mt koltottunk FAn vedokre. Houston 35Mt kapott a Bearsnel.
No comment!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
JJ 3,65M garantált.
2014: 2M roster bonus 1,65M fizu...későbbi években simán kirakható ő is ha úgy alakul...

több mint 11 éve
Az tetszik, h megnezzuk mindegyik TOP QBt eloben...beszelgetnek veluk...
Gondolom Clowney, Mack es Watkins is le van/lesz igy tapogatva...
Kozuluk kerul majd ki az emberunk, sza nezegessek csak alaposan oket!!

több mint 11 éve
DA, Olson, Filippo privat vizsgalja ma Bortles-t es holnap mindenki ott lesz a holnapi pro dayen...

több mint 11 éve
Antonio Smith kivágása nem járna dead money-val jövőre.

pbs.twimg.com/media/Bi-OTMwIUAAHXf9.jpg:largedeyell
Ez várhatóan így lesz Tuck, Woodley és Boothe esetében is...Rolni
Tuckét és Woodley-ét megnéztem az overthecapen, és valóban, 0 DM 2015-re

Woodley will count for less cap room in Oakland over the two years than he will for the Steelers over the same time.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
végre injektálnak egy kis agyt is a szerződésekbe, ezt is megéltük
több mint 11 éve
Milyen kedvesek már, hogy a következő rezsimnek így nem kell bajlódnia a nagy dead moneyval 😀
több mint 11 éve

deyell
Ez várhatóan így lesz Tuck, Woodley és Boothe esetében is...

több mint 11 éve

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

Maiava üdvözöl mindnyájatokat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Miért vagy ilyen biztos Watsonban Rolni? Nem feszülni akarok csak érdekel.TST
Azért, mert
1. tavaly is ő került volna kezdőbe miután Jared lement, pedig ott volt Barnes is, mint rutinos opció
2. Jared visszahozatalán nem törte magát agyon RM, ha nagyon félt volna, h lelép akkor taggelte volna
3. Saffold érkezésekor is az volt az insider info, h OG lesz Saffold
4. Penn-t ugyan meghallgattuk, de megint nem törtük magunkat azon, h leigazoljuk
5. Howard-ot komoly elkötelezettség árán idehoztuk RTnek, ami Watson másik posztja lehetett volna
6. Watson egy-egy rookie hibát leszámítva szépen dolgozott tavaly a limitált idejében
7. Fizikailag, atletikusságilag (de szép szó 😊) abszolút alkalmas LTnek, ezt tavaly draft körül is mondták sokan

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Miért vagy ilyen biztos Watsonban Rolni? Nem feszülni akarok csak érdekel.
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 855 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sziasztok!
Örülök, hogy hozzátok jött Jones (WR)! Remélem lesz megbízható QB aki dobál majd neki, nem ismerem annyira az elkapógárdátokat, de biztos vagyok benne, hogy Jones erősítés. 3évre 11.3M meg ha szétosztjuk meg is érte!
Már jó pár éve vagyok Nfl fan, de még nincs 2. csapatom, de a Raiders szimpatikus volt eddig is! Sok sikert! 😊

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Boothe jo fogas sztem. 3,4M ket ev alatt. Ez is vallalhato. Sparanoval beszelt es Tony kihangsulyozta milyen jo, fontos,hogy tobb poszton bevetheto. Sztem egyik kezdo OG posztert lesz komolyan harcban es o a back up C.

Carrington sajnos lelepett, de gondolom deal van neki is ajanlva mar...meglassuk.

OL sztem nagyjabol kesz is. Nem hiszem, h elsoben OL erkezne. Watson az LT, mast meg nem huzunk annyira elol...

LT: Watson, Barnes
LG: Boothe, Bergstrom
C: Wiz, Boothe
RG: Brisiel, Nix/Mady
RT: Howard, McCants

Egy RG johetne Nix es Mady melle harcolni...

több mint 11 éve
Updating a previous report, the one-year deal signed by Oakland Raiders CB Tarell Brown is for $3.5 million, withUpdating a previous report, the one-year deal signed by Oakland Raiders CB Tarell Brown is for $3.5 million, with a $2 million signing bonus, $1.4 million salary fully guaranteed and a $100,000 workout bonus.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Na most ha elhoznánk a draft előtt Schaub-ot, akkor a tököm se tudná megmondani, hogy kit draftolnánk... bár már így is elég nehéz kitalálni mit akarnak a fejesek...

De remélem jók lesznek a mostani szerzemények is 😊Bruce
Érdekes kérdés az biztos. Ha jönne egy veterán irányitó akkor én simán el tudnék képzelni egy LT(Matthews) draftot első körben.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
Na most ha elhoznánk a draft előtt Schaub-ot, akkor a tököm se tudná megmondani, hogy kit draftolnánk... bár már így is elég nehéz kitalálni mit akarnak a fejesek...

De remélem jók lesznek a mostani szerzemények is 😊Bruce
qb
több mint 11 éve

De remélem jók lesznek a mostani szerzemények is 😊
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
lehet, hogy még igazolunk ma. Carrington és Boothe in da housedeyell
Boothe alá is írt 2 évre. Nagyon örülök ennek a szerződésnek, mert így többek között megoldódott backup C kérdése, de az sem lenne csoda ha az évet kezdőként kezdené pl. RG poszton.

Jones 3 évre $11.3M-ért írt alá, garantált egyenlőre nem ismert. Szerintem ez is egy reális ár/érték szerződés.

több mint 11 éve
lehet, hogy még igazolunk ma. Carrington és Boothe in da house

több mint 11 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Nice. Még a végén lesz itt csapat! hajrá