Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Beleillik az idei strategiaba...Nem rossz WR, bar #2nal nem jobb.
Jo kezek, jo routeok. Szorgalmas, jo karakteru playa.
O is hoz magaval gyurut.
Streater-Jones lehet a kezdo paros, ami nem rossz foleg ha Rod fejlodik meg. Moore, Holmes es Butler/Criner szolid depth. Ha lesz normalis QB nem rajtuk mulik majd sztem...es azert draftrol meg siman johet vki
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Raiders reached an agreement with former Packers WR James Jones.
internal primates forever
több mint 11 éve
@TonyPauline: Many leaving Louisville pro-day believe Teddy Bridgewater ends up with the Raiders.Ehhez kéne Schaub pl...
nem bánnám, de 1-2 évet padoznia kéne.deyell
több mint 11 éve
@TonyPauline: Many leaving Louisville pro-day believe Teddy Bridgewater ends up with the Raiders.nem bánnám, de 1-2 évet padoznia kéne.
több mint 11 éve
Marcus Smith és DA az 1on1 pozíciós drillek után.www.bleedinggreennation.com/2014/2/4/5364058/2014-nfl-draft-profile-marcus-smith-louisville-de-olb
deyell

több mint 11 éve
Marcus Smith és DA az 1on1 pozíciós drillek után.
több mint 11 éve
Köszi a helyesbítést, az zavart meg,hogy combine-nál 214-l volt mérlegelve míg itt a pro dayen már csak 193 volt.Warner szerint amúgy Teddy testtömegének a változása véget volt ilyen gyatraCubeheadtestsúlyának áthelyezése miatt.deyell

több mint 11 éve
Warner szerint amúgy Teddy testtömegének a változása véget volt ilyen gyatraCubeheadtestsúlyának áthelyezése miatt.
több mint 11 éve
Warner szerint amúgy Teddy testtömegének a változása véget volt ilyen gyatra.Warner said Bridgewater had problems with his weight transfer, which led to some poor throws. "Accuracy starts with your base and balance," Warner said, and Bridgewater struggled in that regard Monday.
Kurt Warner - Nfl.com

több mint 11 éve
Hagyjuk már a pro day majomkodást. Kb. mint ha egy NFL QB-t az alapján ítélnél meg, hogy edzésen milyen labdákat dobál.
több mint 11 éve
Mike Mayock on Teddy Bridgewater's Pro Day: "To be honest, I expected a little more. Very average at best."deyell
Mike Mayock on Teddy Bridgewater's Pro Day: "To be honest, I expected a little more. Very average at best."deyellMegérte a kombájnt eltrollkodnia.
több mint 11 éve
Mike Mayock on Teddy Bridgewater's Pro Day: "To be honest, I expected a little more. Very average at best."
több mint 11 éve
Teddy pro day-en Allen mellett ott van Olson, DeFilippo és Skipper is ha jól néztem...
több mint 11 éve
Azért az idei qb class eléggé gyér a drafton... FA közül pedig Schaub a legjobb. Volt egy rossz idénye, ez van. Azért azt a szerződést ami most van neki nem véletlenül kapta. Okké tény, hogy nem ér annyit és jó formában volt amikor kapta az új contractot de Istenem... Remélhetőleg nem nekünk kell kipengetni (akkor leszünk csak igazán nagy lúzerek). Azért Matt nem olyan fakezű. 32 éves. És? Jobb mint bármelyik más jelenlegi FA...
Amúgy meg csak abból lehet főzni ami van! 1 Offseason alatt nem kell csodát várni. Akkor lesz FR QB-nk amikor lesz rá lehetőség megszerezni (remélem). Ha Schaubot kibasznák és sikerülne valami csapatbarát dealel elhozni (felőlem opcionálisan kereshet 10 milkát is 1 évben - minimál garantáltért cserébe ha hozza az eredményeket).
Na szóval Én marhára örülnék Schaubnak (csak Hídvíz Macinak örülnék jobban).
Pillanatnyi Offseason alapján véleményem szerint jövőre vele juthatnánk a legtovább!
több mint 11 éve
Ezzel a teóriával csak az a baj, hogy remenyeink szerint ezzel a csapattal (akar Schaubbal is) jovore, vagy azt kovetoen nem fogunk olyan draft pozicioba kerulni, hogy fr qb-ra eselyunk legyen, ha csak fel nem tradelunk, ami ugy meg azt kovetkezo ev 1. koret is vinne (altalaban)Hát de pont azért írtam így, hogy lenne egy saját első körös draftcetlink, meg amit most kapnánk a tradedown kapcsán. Azzal a kettővel fel lehetne mozogni.
En szemely szerint Palmert is jobb QBnak tartom, mint Schaubot
Schaubbal olyan 1/7-1/12 koze varnam magunkat...Pari
több mint 11 éve
Mike Garafolo @MikeGarafoloAl draftolta anno.
OL Kevin Boothe in to visit the Raiders today because of course. This Giants-Raiders free-agent swap meet is crazy. Boothe a former Raider.
LG depthnek jó lenne sztem!!Rolni
több mint 11 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo OL Kevin Boothe in to visit the Raiders today because of course. This Giants-Raiders free-agent swap meet is crazy. Boothe a former Raider.
LG depthnek jó lenne sztem!!
több mint 11 éve
Én úgy gondolom, hogy Schaub egy-két évre jó lenne. De csak abban az esetben, ha a draftról most nem hozunk QB-t, hanem inkább letrade (valamely csapat idei és jövő évi 1. köréért) és hozunk WR-t most.Ezzel a teóriával csak az a baj, hogy remenyeink szerint ezzel a csapattal (akar Schaubbal is) jovore, vagy azt kovetoen nem fogunk olyan draft pozicioba kerulni, hogy fr qb-ra eselyunk legyen, ha csak fel nem tradelunk, ami ugy meg azt kovetkezo ev 1. koret is vinne (altalaban)
Jövőre pedig Jameis Winston-t elhozzuk franchise QB-nak. Az idei draftcetlikkel pedig mélyítjük a csapatot, olyanokkal akiket még nem kell azonnal bevetni, de van bennük potenciál. Winston még egy évet lehúzhat Schaub mögött és utána már övé a pálya. Lesz egy első számú célpontja, akit idén húzunk és a fiatalok folyamatosan tudnak beépülni a csapatba.
Na jó ez elég utópsztikus, de sztem ez egy járható út lenne.Bruce
En szemely szerint Palmert is jobb QBnak tartom, mint Schaubot
Schaubbal olyan 1/7-1/12 koze varnam magunkat...
több mint 11 éve
Mayock says he would like to play safety against Bortles, because he stares everything down.McGloin nagyobb kiadásban??
ismerős.deyell
több mint 11 éve
Mayock says he would like to play safety against Bortles, because he stares everything down.ismerős.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Szerintem egyelőre még nem kellene temetni a management-et. Majd október táján kiderül, hogy mit sikerült összerakniuk. Az 1-2 éves megoldások pedig arra jók, hogy közben is legyenek eredmények, vonzóbb célpont legyen a sztároknak a franchise, mert jelenleg a sikertelen évtizednek az az átka, hogy nem vagyunk vonzóak. Ha mondjuk tavaly előtt és tavaly sem 4-12 a mérlegünk, hanem mondjuk 8-8 (mint 2010-ben és 2011-ben), már akkor jóval nagyobb lenne az érdeklődés felénk. Szóval szerintem kellenek az 1-2 éves megoldások, mert csak hosszútávú megoldásokból nem lesz csapat jövőre és ha nem lesz csapat jövőre, akkor megy a menedzsment és ha megy a menedzsment, akkor új rezsim kezdődik, aki megint csak a saját képére akarja formálni a csapatot, ami megintcsak időt vesz el és az előző vezetés által megálmodott hosszútáv mehet a kukába.
Kell tehát a rövid távú cél is. Az meg hogy ezt hogy tervezik a jelenlegi főnökök kiderül hamarosan. Annyi már most látszik, hogy a defense-ben az öregek felé mozdultunk el. Az offenseben meg a fiatalítás látszik, tehát lehet hogy QB draft lesz, de a WR sem kizárt, sőt már OT-t is rebesgetnek.
Amúgy az általam alább felvázolt dolog kapcsán csak annyit kell megjegyezni, hogy a trade down az jó dolog, ha van partner. Ha nincs akkor sajnos baszhatjuk! 😊 De reméljük hogy lesz, bár sztem 1/4-1/8 közötti cetliket elég nehéz elbótolni.
több mint 11 éve
Ezt aláírom én is!!!!!csak nekem ebből a tűzoltásból elegen van. Sehova nem jutunk 2 éves tervekkel. Ha már Pick és qb, akkor 1. Kör és hosszútávú építkezés. MD meg döntse el, hogy alkalmasnak tartja-e erre a mostani gárdát vagy sem. Nekem az utóbbi sejlik fel a Saffold fiaskó miatt. Akkor viszont Cut management és Jöjjön Gruden vagy bánom is én ki. Rengeteg pénzünk van a cap alatt, egy hiteles management ebből csapatot tud(ott volna) építeni.Amadeus91RM és DA jól láthatóan az állásukért is küzdenek. Ehhez fontos, hogy az épülőben lévő fiatal csapat magját megtámogassák veterán FAkkal. Pénz van rá, így teszik is, persze a lehetőségeik limitáltak sajnos...Ezt mondom én is srácok.
Teddy pro day-en látták DA-t, szóval egyértelmű, h fiatal irányítóban is gondolkozunk, de ha mondjuk nem jön össze 1\5-re vagy nem lehet day 1 bedobni a fiatalt akkor kell egy olyan QB akire számíthat a stáb.
Sajnos láttuk, h Pryor és McGloin sem megoldás, így kell vki rutinos is, hacsak 1 vagy 2 évre is. Az elérhető vagy potenciálisan elérhetővé váló emberek közül Matt a legjobb sztem, ezért nem csoda, h élénken érdeklődünk.
Az, h Freeman nincs még leigazolva mutatja mennyire gondolják fasza megoldásnak...lehet jön majd, de nem egy igazán prioritásnak mondható fazon ezekszerint. Lehet Ő a B vagy C terv.Rolni
Szóval Amadeus Shaubnak tök mindegy a kora, nem Franchise Qb-nak jön csak 1-2 évre tüzet oltani, mentorálni (ha lesz kit).Cubehead