Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
csak nekem ebből a tűzoltásból elegen van. Sehova nem jutunk 2 éves tervekkel. Ha már Pick és qb, akkor 1. Kör és hosszútávú építkezés. MD meg döntse el, hogy alkalmasnak tartja-e erre a mostani gárdát vagy sem. Nekem az utóbbi sejlik fel a Saffold fiaskó miatt. Akkor viszont Cut management és Jöjjön Gruden vagy bánom is én ki. Rengeteg pénzünk van a cap alatt, egy hiteles management ebből csapatot tud(ott volna) építeni.RM és DA jól láthatóan az állásukért is küzdenek. Ehhez fontos, hogy az épülőben lévő fiatal csapat magját megtámogassák veterán FAkkal. Pénz van rá, így teszik is, persze a lehetőségeik limitáltak sajnos...Ezt mondom én is srácok.
Teddy pro day-en látták DA-t, szóval egyértelmű, h fiatal irányítóban is gondolkozunk, de ha mondjuk nem jön össze 1\5-re vagy nem lehet day 1 bedobni a fiatalt akkor kell egy olyan QB akire számíthat a stáb.
Sajnos láttuk, h Pryor és McGloin sem megoldás, így kell vki rutinos is, hacsak 1 vagy 2 évre is. Az elérhető vagy potenciálisan elérhetővé váló emberek közül Matt a legjobb sztem, ezért nem csoda, h élénken érdeklődünk.
Az, h Freeman nincs még leigazolva mutatja mennyire gondolják fasza megoldásnak...lehet jön majd, de nem egy igazán prioritásnak mondható fazon ezekszerint. Lehet Ő a B vagy C terv.Rolni
Szóval Amadeus Shaubnak tök mindegy a kora, nem Franchise Qb-nak jön csak 1-2 évre tüzet oltani, mentorálni (ha lesz kit).Cubehead
több mint 11 éve
Én úgy gondolom, hogy Schaub egy-két évre jó lenne. De csak abban az esetben, ha a draftról most nem hozunk QB-t, hanem inkább letrade (valamely csapat idei és jövő évi 1. köréért) és hozunk WR-t most.Alapvetően én azon a véleményen vagyok,hogy ha lehet és qb akkor Teddy. Jól olvas, jó a pocket persentje és ha kell lábon is tud némi időt nyerni. Pontos szép passzai vannak mind rövid mind közepes paszoknál. Mély passzoknál még egy kicsit kell fejleszteni a pontosságát. Pro style offenseből jön szóval ismeri az egész pass tree-t. Szinte kész játékos akinek leginkább a ritmust kell felni. Szvsz körré lehet franchiset építeni de lég sanszos,hogy valaki kiviszi előttünk.
Jövőre pedig Jameis Winston-t elhozzuk franchise QB-nak. Az idei draftcetlikkel pedig mélyítjük a csapatot, olyanokkal akiket még nem kell azonnal bevetni, de van bennük potenciál. Winston még egy évet lehúzhat Schaub mögött és utána már övé a pálya. Lesz egy első számú célpontja, akit idén húzunk és a fiatalok folyamatosan tudnak beépülni a csapatba.
Na jó ez elég utópsztikus, de sztem ez egy járható út lenne.Bruce
A másik aki említésre érdemes idén Brotles. Fizikálisan nagyon rendben van, cannon arm, elég jó a dobómozdulata és belőle is lehet franchise qb-t faragni de neki több,mint sanszos,hogy kellene 1 év tanulási folyamat,hogy az igazi legyen. Pl Shaub mögé így jó lenne. Az egyetlen bibi nála is az,hogy sanszos elviszik.
Ha mind a ketten kimennek én is azt mondom Trade down a jó megoldás és Wr,Ot,Og,Hb,Dt,Cb mélyítés és jövőre jöhet Winston akár. Viszont ha bent vannak be kell húzni az elérhetőt.

több mint 11 éve
Alapvetően nem vészes csak első ránézésre,de biztos vagyok,hogy draftről jön majd ide playa.RM és DA jól láthatóan az állásukért is küzdenek. Ehhez fontos, hogy az épülőben lévő fiatal csapat magját megtámogassák veterán FAkkal. Pénz van rá, így teszik is, persze a lehetőségeik limitáltak sajnos...és RB posztról mit gondoltok? Eléggé halott ezen a téren a piac,és ezzel a szerződéssel McFadden okés,de porcelánból van,és benne van,hogy megsérül,kit lenne érdemes hozni? Vagy,majd inkább drafton valakit?skat
Teddy pro day-en látták DA-t, szóval egyértelmű, h fiatal irányítóban is gondolkozunk, de ha mondjuk nem jön össze 1\5-re vagy nem lehet day 1 bedobni a fiatalt akkor kell egy olyan QB akire számíthat a stáb.
Sajnos láttuk, h Pryor és McGloin sem megoldás, így kell vki rutinos is, hacsak 1 vagy 2 évre is. Az elérhető vagy potenciálisan elérhetővé váló emberek közül Matt a legjobb sztem, ezért nem csoda, h élénken érdeklődünk.
Az, h Freeman nincs még leigazolva mutatja mennyire gondolják fasza megoldásnak...lehet jön majd, de nem egy igazán prioritásnak mondható fazon ezekszerint. Lehet Ő a B vagy C terv.Rolni
Most ugyen van DMC,Murray (alapvetően ő fog DMC váltótársa lenni idén szvsz), Stweart és ha kell Reece is tudfutni,mint azt láthattuk.
Draftól meg szívesen látnám valamelyikőjüket: Sankey vagy Atkinson

több mint 11 éve
Én úgy gondolom, hogy Schaub egy-két évre jó lenne. De csak abban az esetben, ha a draftról most nem hozunk QB-t, hanem inkább letrade (valamely csapat idei és jövő évi 1. köréért) és hozunk WR-t most.Jövőre pedig Jameis Winston-t elhozzuk franchise QB-nak. Az idei draftcetlikkel pedig mélyítjük a csapatot, olyanokkal akiket még nem kell azonnal bevetni, de van bennük potenciál. Winston még egy évet lehúzhat Schaub mögött és utána már övé a pálya. Lesz egy első számú célpontja, akit idén húzunk és a fiatalok folyamatosan tudnak beépülni a csapatba.
Na jó ez elég utópsztikus, de sztem ez egy járható út lenne.
több mint 11 éve
RM és DA jól láthatóan az állásukért is küzdenek. Ehhez fontos, hogy az épülőben lévő fiatal csapat magját megtámogassák veterán FAkkal. Pénz van rá, így teszik is, persze a lehetőségeik limitáltak sajnos...Ezt mondom én is srácok.
Szóval Amadeus Shaubnak tök mindegy a kora, nem Franchise Qb-nak jön csak 1-2 évre tüzet oltani, mentorálni (ha lesz kit).

több mint 11 éve
RM és DA jól láthatóan az állásukért is küzdenek. Ehhez fontos, hogy az épülőben lévő fiatal csapat magját megtámogassák veterán FAkkal. Pénz van rá, így teszik is, persze a lehetőségeik limitáltak sajnos...és RB posztról mit gondoltok? Eléggé halott ezen a téren a piac,és ezzel a szerződéssel McFadden okés,de porcelánból van,és benne van,hogy megsérül,kit lenne érdemes hozni? Vagy,majd inkább drafton valakit?
több mint 11 éve
RM és DA jól láthatóan az állásukért is küzdenek. Ehhez fontos, hogy az épülőben lévő fiatal csapat magját megtámogassák veterán FAkkal. Pénz van rá, így teszik is, persze a lehetőségeik limitáltak sajnos... Teddy pro day-en látták DA-t, szóval egyértelmű, h fiatal irányítóban is gondolkozunk, de ha mondjuk nem jön össze 1\5-re vagy nem lehet day 1 bedobni a fiatalt akkor kell egy olyan QB akire számíthat a stáb.
Az, h Freeman nincs még leigazolva mutatja mennyire gondolják fasza megoldásnak...lehet jön majd, de nem egy igazán prioritásnak mondható fazon ezekszerint. Lehet Ő a B vagy C terv.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Schaub mennyi? 32? Akkor Jöjjön egy fiatalabb, aki ha bejön, akkor lehessen köreé építeni. Pl. Freeman
több mint 11 éve
Ahogy írtam én is csak ezen esetben (azaz ha kirakják és pick nélkül megszerezhető) számolok vele.Hát ha kirakják és úgy szedjük fel,úgy okés,de az elmúlt években beáldoztunk pár picket, qb-ra,és nem igazán érte meg... Persze megértem,hogy azonnal kell az eredmény,bár én annak a híve vagyok,hogy rakjuk le 1 jó csapat alapjait,és akkor pár év múlva felérhetünk a csúcsra... De,mivel én 1 egyszerű szurkoló vagyok,aki a szabályokkal tisztában van,meg pár dologgal a csapattal kapcsolatban,míg itt 1-2ember írásából sokat tanultam és hasznosak is számomra,elhiszem,hogy jól járunk,ha jön Schaub,de szerintem tényleg csak akkor jöjjön,ha kivágják és viszonylag megússzuk olcsón a dolgot....skatNem ertem miert kutyazza mindenki ennyire Matt-et. Tavaly ilyenkor meg egy szolid kezdo QBnak szamitott aztan jott egy szar ideny, amiben boven nem csak o van benne. Szetesett ott az egesz csapat.Nem mindig értünk egyet, plusz ugye én inkább mobil qb párti vagyok,de most teljesen azonos véleményen vagyok én is.
Ha elkuldik en szivesen latnam itt.Rolni
Egy rossz idénye volt amúgy meg szolid game manager qb. Nem váltja meg a világot de a labdákat se nagyon adja el.
Amennyiben nem adunk érte semmit hanem tényleg megvárjuk míg kirakják bőven jó. S ha esetleg draftról is jön egy qb akkor mint mentor sem rossz. Persze nem lesz a franchise arca (szerencsére) szóval nem is ebben a szerepben kell rá gondolni.
Plusz ha megnézzük a többi opciónkat mint tapasztalattal rendelkező signal caller hát úgy fent ő a legkisebb rossz opciónk. Mert hát Szancsónak ugye nem egy rossz szezonja volt és ki is maradt neki a tavalyi szezon. Freeman elvileg némi drog problémával küzd plusz elég szignifikáns,hogy egy másik nagy qb hiánnyal küszködő franchise-ban sem tudott megragadni.
Vick meg Vick. Nincs szezon sérülés nélkül és az attitűdjével szerintem többet ártana mint használna nekünk.Cubehead
Rm elvileg ugye pont ezen jó csapat alapjainak a lerakásán fáradozik. Ezek az FA igazolások pedig inkább az aktuális szezonnak szólnak,hogy megtarthassák Allenel a munkájukat némi pozitív irányú változás elérésével amihez kell az instant uprgrade. De alapvetően ugye a Ted Thomson féle draftról építkezzünk elvet követi ő is.
Szóval jó a meglátás csak kell valamit a tulaj felé is mutatni,hogy lehessen folytatni a programot.

több mint 11 éve
Hát ha kirakják és úgy szedjük fel,úgy okés,de az elmúlt években beáldoztunk pár picket, qb-ra,és nem igazán érte meg... Persze megértem,hogy azonnal kell az eredmény,bár én annak a híve vagyok,hogy rakjuk le 1 jó csapat alapjait,és akkor pár év múlva felérhetünk a csúcsra... De,mivel én 1 egyszerű szurkoló vagyok,aki a szabályokkal tisztában van,meg pár dologgal a csapattal kapcsolatban,míg itt 1-2ember írásából sokat tanultam és hasznosak is számomra,elhiszem,hogy jól járunk,ha jön Schaub,de szerintem tényleg csak akkor jöjjön,ha kivágják és viszonylag megússzuk olcsón a dolgot....Nem ertem miert kutyazza mindenki ennyire Matt-et. Tavaly ilyenkor meg egy szolid kezdo QBnak szamitott aztan jott egy szar ideny, amiben boven nem csak o van benne. Szetesett ott az egesz csapat.Nem mindig értünk egyet, plusz ugye én inkább mobil qb párti vagyok,de most teljesen azonos véleményen vagyok én is.
Egy rossz idénye volt amúgy meg szolid game manager qb. Nem váltja meg a világot de a labdákat se nagyon adja el.
Amennyiben nem adunk érte semmit hanem tényleg megvárjuk míg kirakják bőven jó. S ha esetleg draftról is jön egy qb akkor mint mentor sem rossz. Persze nem lesz a franchise arca (szerencsére) szóval nem is ebben a szerepben kell rá gondolni.
Plusz ha megnézzük a többi opciónkat mint tapasztalattal rendelkező signal caller hát úgy fent ő a legkisebb rossz opciónk. Mert hát Szancsónak ugye nem egy rossz szezonja volt és ki is maradt neki a tavalyi szezon. Freeman elvileg némi drog problémával küzd plusz elég szignifikáns,hogy egy másik nagy qb hiánnyal küszködő franchise-ban sem tudott megragadni.
Vick meg Vick. Nincs szezon sérülés nélkül és az attitűdjével szerintem többet ártana mint használna nekünk.Cubehead
több mint 11 éve
Nem ertem miert kutyazza mindenki ennyire Matt-et. Tavaly ilyenkor meg egy szolid kezdo QBnak szamitott aztan jott egy szar ideny, amiben boven nem csak o van benne. Szetesett ott az egesz csapat.Nem mindig értünk egyet, plusz ugye én inkább mobil qb párti vagyok,de most teljesen azonos véleményen vagyok én is.
Vick meg Vick. Nincs szezon sérülés nélkül és az attitűdjével szerintem többet ártana mint használna nekünk.

több mint 11 éve
Nem ertem miert kutyazza mindenki ennyire Matt-et. Tavaly ilyenkor meg egy szolid kezdo QBnak szamitott aztan jott egy szar ideny, amiben boven nem csak o van benne. Szetesett ott az egesz csapat.Ha elkuldik en szivesen latnam itt.
több mint 11 éve
The Oakland Raiders are interested in Houston Texans QB Matt Schaub but will not acquire him with his existing contract. The team likely will wait until Schaub is released before they pursue him.BruceHogyha jön Schaub,akkor tényleg feladom,akkor már inkább jöjjön Freeman,vagy Vick,még bennük is több fantázia van,de én inkább Freemannek adnék 1 esélyt...
több mint 11 éve
Pro Bowl QBs: Hassellbeck, Young, Garrard, Cassel, Vick. Ja és Romo! xDAki meggyalázta azt JaMarcus Russellnek hívták. Abban hogy a Texansnak ilyen szezonja volt, megvan az ő szerepe is, de elég gáz lenne mindent az ő nyakába varrni. Előtte évekig nagyon korrekt játékot hozott, ne feledd Pro Bowlon is részt vett. Ha adnátok érte egy 6. kört és aztán beválna, tapsolnál örömödben. Lehet hogy csak környezetváltozásra van szüksége.GabrielHOUSTON (CBS HOUSTON) – The Houston Texans and Oakland Raiders have been in serious talks about a trade involving Matt Schaub heading to Oakland, a source has told SportsRadio 610.Az a bamba fasz aztán meggyalázná az ezüst-fekete harci mezt. :[]gaben
nagyon csempiönsip szagot érzek.deyell
Én egyiket se kívánom az öböl környékén látni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
HOUSTON (CBS HOUSTON) – The Houston Texans and Oakland Raiders have been in serious talks about a trade involving Matt Schaub heading to Oakland, a source has told SportsRadio 610.Jaj, csak őt es Sanchezt ne...
tavaly úgy volt kritikán aluli, hogy minőségibb célpontjai voltak, mint itt lennének...
több mint 11 éve
The Oakland Raiders are interested in Houston Texans QB Matt Schaub but will not acquire him with his existing contract. The team likely will wait until Schaub is released before they pursue him.
több mint 11 éve
tavalyi szezon első 2 texans meccsére emlékszem... egy hatalmas comeback a chargers ellen(asszem 21 pontról jöttek fel), aztán a titans ellen.. utána visszaesett, picksix picksix hátán, aztán lesérült.. de a helyettesei is ott folytatták ahol ő abbahagyta.. szóval én sem hiszem hogy a tavalyi Texans szezon Schaub nyakába varrható lenne..ha összeszedi magát, kap egy pöpec falat, jó (vagy mondjuk nem fakezű) célpontokat, jó playhívást, sztem tökéletes lesz. 1-2-3 évet lehúzhatna itt, amíg meg nem találjuk miszter frencsájz kjúbít.
több mint 11 éve
én nem tapsolnék örömömben.Aki meggyalázta azt JaMarcus Russellnek hívták. Abban hogy a Texansnak ilyen szezonja volt, megvan az ő szerepe is, de elég gáz lenne mindent az ő nyakába varrni. Előtte évekig nagyon korrekt játékot hozott, ne feledd Pro Bowlon is részt vett. Ha adnátok érte egy 6. kört és aztán beválna, tapsolnál örömödben. Lehet hogy csak környezetváltozásra van szüksége.GabrielHOUSTON (CBS HOUSTON) – The Houston Texans and Oakland Raiders have been in serious talks about a trade involving Matt Schaub heading to Oakland, a source has told SportsRadio 610.Az a bamba fasz aztán meggyalázná az ezüst-fekete harci mezt. :[]gaben
több mint 11 éve
Aki meggyalázta azt JaMarcus Russellnek hívták. Abban hogy a Texansnak ilyen szezonja volt, megvan az ő szerepe is, de elég gáz lenne mindent az ő nyakába varrni. Előtte évekig nagyon korrekt játékot hozott, ne feledd Pro Bowlon is részt vett. Ha adnátok érte egy 6. kört és aztán beválna, tapsolnál örömödben. Lehet hogy csak környezetváltozásra van szüksége.HOUSTON (CBS HOUSTON) – The Houston Texans and Oakland Raiders have been in serious talks about a trade involving Matt Schaub heading to Oakland, a source has told SportsRadio 610.Az a bamba fasz aztán meggyalázná az ezüst-fekete harci mezt. :[]gaben
több mint 11 éve
Alex Carrington (DT) jön vizitre.deyell6'5 300 kornyeke. 3tech lenne o is. Tavaly osszesen 3 meccset tudott jatszani. Smith moge rotacioba jo lehetne...
több mint 11 éve
Alex Carrington (DT) jön vizitre.
internal primates forever
több mint 11 éve
kell még egy 7. pick is irányítóra 3 év alatt bassza meg.
több mint 11 éve
HOUSTON (CBS HOUSTON) – The Houston Texans and Oakland Raiders have been in serious talks about a trade involving Matt Schaub heading to Oakland, a source has told SportsRadio 610.Az a bamba fasz aztán meggyalázná az ezüst-fekete harci mezt. :[]
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
$11 millió a fizetése idén, azt be kéne nyelni. jövőre 12,500,000, aztán 14,500,000 az alapfizetése. remek trade lenne, inkább meg kéne várni, hogy kivágják, mondjuk sokat nem nyernének ezzel a $10,5 milliós dead money miatt.HOUSTON (CBS HOUSTON) – The Houston Texans and Oakland Raiders have been in serious talks about a trade involving Matt Schaub heading to Oakland, a source has told SportsRadio 610.Remelem szotyin kivul mast nem adunk...Rolni
internal primates forever
több mint 11 éve
HOUSTON (CBS HOUSTON) – The Houston Texans and Oakland Raiders have been in serious talks about a trade involving Matt Schaub heading to Oakland, a source has told SportsRadio 610.Remelem szotyin kivul mast nem adunk...