Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Raiders announce signing of CB Tarell Brown. 1-year, $3.5M fully guaranteed contract

internal primates forever

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
MJD helyi arc és pár éve örültem volna, ha leigazoljuk, de ennyi sérülés után nagyon-nagyon olcsó szerződéssel látnám csak szívesen.

Browner, Thomas vagy Thurmond érkezésének viszont nagyon tudnék örülni.

Daryn Colledge szerződés nélkül jött el a Rams-től és most nálunk vendégeskedik. LG posztra akár alkalmas is lehetne.peterbadbone
Colledge nem a Ramsnél volt hanem nálunk és elég jó kis G.silent7939
Én arra értettem, hogy a Rams-nél volt állásinterjún és onnan jött el szerződés nélkül...

Közben Raji aláírt egy évre $4M-ért a Green Bay-be, sok játékost nem engedett el a Packers. Remélem pár év múlva nálunk is inkább maradni akarnak majd a meghatározó játékosok.

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
MJD helyi arc és pár éve örültem volna, ha leigazoljuk, de ennyi sérülés után nagyon-nagyon olcsó szerződéssel látnám csak szívesen.

Daryn Colledge szerződés nélkül jött el a Rams-től és most nálunk vendégeskedik. LG posztra akár alkalmas is lehetne.peterbadbone
Colledge nem a Ramsnél volt hanem nálunk és elég jó kis G.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

Daryn Colledge szerződés nélkül jött el a Rams-től és most nálunk vendégeskedik. LG posztra akár alkalmas is lehetne.

több mint 12 éve
"About to anger the #Raiders beat writers- Antonio Smith expected to agree to terms on a 2 year deal today and finalizing the terms right now"Amadeus91
ezt Darren Connolly IV írta, aki minden Raiders beat writer szerint kamuzik össze-vissza, nincs is belsős forrása. annyit tudunk, hogy Smith holnap St. Louisba látogat. remélhetőleg a Rams nem tud annyit ajánlani neki, mint mi, mert nagyon kéne egy ninja a védőfalba.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 543
"About to anger the #Raiders beat writers- Antonio Smith expected to agree to terms on a 2 year deal today and finalizing the terms right now"

továbbá érdeklődünk MJD iránt (jön vizitre, ha minden igaz) és Brownernek eddig mi mutattuk a legtöbb pénzt.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Antonio Smith anno lde volt 4-3-ban persze azota oregedett lehet h mar dtnek szanjak...empty taxi
sztem UT\3tech lenne, ha jönne

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Antonio Smith anno lde volt 4-3-ban persze azota oregedett lehet h mar dtnek szanjak...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Victor Cotto egy bennfentes a RaidersnélBruce
Akkor pár tweet tőle:

Victor Cotto ‏@cottovic 3h
Tuck & Woodley talked a lot of football together... they talked playing bookends on this D. #Raiders don't want to be blitz happy this year.

Victor Cotto ‏@cottovic 3h
CB Brandon Browner and his reps have been talking contract with the Oakland #Raiders. #RaiderNation. View him as starter opposite Hayden.

Victor Cotto ‏@cottovic 2h
Four teams after Browner hardest: got word from agent. #Raiders, Patriots, Redskins & Saints. Not close, but has talked deal w/ 2 of those.

With T.Porter gone, need to fill slot... Terrell Thomas is target. As I said yesterday, after back2back ACLs, he was solid in slot for NYG.

Browner, T.Thomas... think the #Raiders are going to get serious about addressing 2ndary. As I've said, Thomas in the slot would be ideal.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Victor Cotto egy bennfentes a Raidersnél
több mint 12 éve
Victor Cotto @cottovic
#Raiders & Penn talking deal. Oakland could lock him up w/ a 4-5-year deal, looking at around $18 in guarantees. #Redskins will be involved.
Kicsit idős már a 4-5évhez, de ha ez is front loaded akkor hajrá...

meg mondjuk fogalmam sincs ki ez a Victor Cotto...kinti forumról másoltam

Darren Connolly IV @DConnollyNFL
#Raiders showing interest in WR Emmanuel Sanders #NFLFreeAgency
Jöhetne Ő is...

több mint 12 éve
...továbbra is azt mondom, hogy Simset és Walkert vissza (előbbi fontosabb). drafton első körökben offense, egy WR elengedhetetlen.deyell
Ez a mondat egy Jax szurkolónak elég vicces. Akkor az ex-Jaguars WR Mike Sims-Walker-t leigazolhatjátok, így egy marék szotyiért 3 legyet üthet a Raiders egy csapásra és a vágyad is teljesül... ja, hogy nem igazán erre gondoltál? Én kérek elnézést 😉N-Drew
de, pont erre gondoltam.

több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
...továbbra is azt mondom, hogy Simset és Walkert vissza (előbbi fontosabb). drafton első körökben offense, egy WR elengedhetetlen.deyell
Ez a mondat egy Jax szurkolónak elég vicces. Akkor az ex-Jaguars WR Mike Sims-Walker-t leigazolhatjátok, így egy marék szotyiért 3 legyet üthet a Raiders egy csapásra és a vágyad is teljesül... ja, hogy nem igazán erre gondoltál? Én kérek elnézést 😉

több mint 12 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
szerintem nagyon jó lenne 😊

teljesen igazad van am amiket írtál!

megérdemelnénk már igazán egy jó csapatot.
több mint 12 éve
Vic Tafur ‏@VicTafur 3m
“@RavensInsider: Michael Oher is visiting the Titans today and the #Raiders tomorrow, according to a league source” >> blind side baby

Benci rögtön beletrafál? 😊

több mint 12 éve
Pennt véleményem szerint biztosan leigazoljuk (Olson - Tampa), kérdés, hogy ez jó-e. utóbbi időben elég gyenge, amit produkál, ráadásul súlyproblémákkal küzd (mint Watson tavaly TC során). futásblokkolásban jó, tehát McFaddent tudná segíteni, de sok sacket enged. LG-t játszana esetleg?

Antonio Smith az, akit mindenképpen be kéne szerezni, mert kell a belső pass rush. kár, hogy ő is 30 felett van, mint Tuck meg Woodley hamarosan. továbbra is azt mondom, hogy Simset és Walkert vissza (előbbi fontosabb). drafton első körökben offense, egy WR elengedhetetlen.

ki lesz a speed rusher?deyell
Én is esélyesnek érzem a Penn dolgot és ideális esetben Watson megnyeri az LT battle-t és Penn ekkor bekerülhetne LGnek.
Watson-Penn-Wiz-Barnes-Howard igencsak combos futásblokkoló egység lenne!!

Smith valóban hasznos lenne 1-2 évre, ahogy Woodley és Tuck. Sims mellé jó fit lenne. Amúgy lehet McGeet ennyire sokra tartják, h őt tervezik kezdetni NT poszton...

Ha a falat még kicsit pofozzuk sztem elég sanszos a QB pick. 1\5nél egy Teddy vagy némi lemozgás után Carr. 2. ban jöhet a legjobb WR...Benjamin\Robinson\Matthews\Adams...

Speed rushernek egy későbbi körös picket el tudnék képzelni Woodley mögé...
Jackson Jeffcoat, Marcus Smith, James Gayle, Chris Smith, Aaron Lynch...

több mint 12 éve
Sziasztok!

Régóta figyelgetem a topicot, aztán most vettem a bátorságot, hogy hozzászóljak én is valamit kedvenc csapatom tevékenységeihez.(persze lehet hülyeség, mert annyira nem vagyok tisztában sok mindennel)

A csapat ahelyett, hogy az eddig draftolt fiatalokat megtartaná veteránokat gyűjt össze akiknek sztem már a győzelem nem dominál csak a pénz:S persze szükség van mentorokra, de ezek mellett szépen be kéne építeni a fiatalokat és nem ideje korán hagyni elmenni őket:/
Remélem nagyon jókat fogunk draftolni és megőrizni a fiatalokat!

kérdés Michael Oher nem lenne jó FA?Benci
Üdv!

A draftolt fiatalok megtartása kell, hogy az alapja legyen az építkezésnek, de nem szabad elfelejtenünk, hogy akik most elmentek (Jared, Houston) nem RM draft pickjei voltak. Nem látta bennük azt, amit sok esetben mi pl és nem akart annyit fizetni pl. Houstonnak amennyit végül kapott a Medvéknél. Jared esete ugye nagyon bonyolult és csúnya lett, de ha Jarednek van egy normális ügynöke és nem a családja intézi idegből a dolgait vszeg Raider per pillanat is, hiszen állítólag 8,5M\éves ajánlata volt RM számára, csak miután a család elkezdett balhézni elvette az asztalról. JV ügy hátterében az is ott lehet, hogy Menelik Watson (aki már RM draft pickje) akár át is veheti a posztot idővel.

Austin Howard fiatal feljövőben lévő RT, aki sarokköve lehet a falnak innentől.
Tuck és Woodley természetesen már túl vannak a fénypontjukon, de sokat segíthetnek. C-Wood is nagyot lendített a secondaryn (amíg DJ ki nem hullott, illetve Charles szét nem esett). Tuck és Woodley fontos láncszemek lehetnek, mert drafton sajnos úgy fest nem fogunk tudni igazi állat DE-t szerezni. Ha melléjük sikerülne szerezni egy igazi speed rushert, akit megfelelően rotálunk az már komoly előre lépés lehetne.

Annyi lyuk van a csapaton, h nem tudunk mindent a draftról megoldani, és a fiatal sztár FAk pedig nem látnak bennünket vonzó opciónak, hiszen 2014ben nemhogy az SB illúzió, de a PO is csoda lenne. Ha érkezik még olyan szolid veterán aki 1-2 évig segít javítani a csapatot és beérhetnek mögé az eddig összeszedett fiatalok, illetve a 2014-es, 2015-ös draftok "gyermekei" akkor hosszútávon igenis nagy segítség volt\lesz ezen veteránok leigazolása. Én legalábbis így látom.

Oher max RTnek jó, de oda érkezett Howard. Ha esetleg nyitott a OG irányba történő váltásra akkor esetleg...

több mint 12 éve
Pennt véleményem szerint biztosan leigazoljuk (Olson - Tampa), kérdés, hogy ez jó-e. utóbbi időben elég gyenge, amit produkál, ráadásul súlyproblémákkal küzd (mint Watson tavaly TC során). futásblokkolásban jó, tehát McFaddent tudná segíteni, de sok sacket enged. LG-t játszana esetleg?

Antonio Smith az, akit mindenképpen be kéne szerezni, mert kell a belső pass rush. kár, hogy ő is 30 felett van, mint Tuck meg Woodley hamarosan. továbbra is azt mondom, hogy Simset és Walkert vissza (előbbi fontosabb). drafton első körökben offense, egy WR elengedhetetlen.

ki lesz a speed rusher?

több mint 12 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
Sziasztok!

Régóta figyelgetem a topicot, aztán most vettem a bátorságot, hogy hozzászóljak én is valamit kedvenc csapatom tevékenységeihez.(persze lehet hülyeség, mert annyira nem vagyok tisztában sok mindennel)

A csapat ahelyett, hogy az eddig draftolt fiatalokat megtartaná veteránokat gyűjt össze akiknek sztem már a győzelem nem dominál csak a pénz:S persze szükség van mentorokra, de ezek mellett szépen be kéne építeni a fiatalokat és nem ideje korán hagyni elmenni őket:/
Remélem nagyon jókat fogunk draftolni és megőrizni a fiatalokat!

kérdés Michael Oher nem lenne jó FA?
több mint 12 éve
"CB Brandon Browner is visiting Washington today, then plans to visit N.O. while his agent Peter Schaffer talks with New England and Oakland."
több mint 12 éve
Antonio Smith (Texans) vizitel maAmadeus91
és Terrell Thomas (CB). kétszer ACL-szakadás egy térdben, nem tudom, Mark Davis mit fog szólni.deyell
Igaz, de a tavalyi szezont simán végigjátszotta...

több mint 12 éve
Antonio Smith (Texans) vizitel maAmadeus91
és Terrell Thomas (CB). kétszer ACL-szakadás egy térdben, nem tudom, Mark Davis mit fog szólni.

több mint 12 éve
Antonio Smith (Texans) vizitel ma
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Penn-ről semmi hír? Valaki?

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Lamarr who?

deyell
Végre történik valami!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "