Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Bár amúgy nem tudom mennyire jó játékos mostanság Tuck, nem nagyon figyeltem a Giants-et mostanság. Remélem helyettesíteni tudja Houston-t.de elférne. ezt írja a PFF Tuckról:
De egy jó Clowney még azért elférne szerintem, vagy így már nem??Bruce
Justin Tuck's 11 sacks in 2013 were misleading. Lots of them were of the clean-up variety, just a +0.8 PFF pass rush grade, but his +11.7 PFF run D grade was 8th-best by a 4-3 DE
internal primates forever
több mint 12 éve
Bár amúgy nem tudom mennyire jó játékos mostanság Tuck, nem nagyon figyeltem a Giants-et mostanság. Remélem helyettesíteni tudja Houston-t.De egy jó Clowney még azért elférne szerintem, vagy így már nem??
több mint 12 éve
Na azért így már minden más.várjuk ki azért a fizikai felmérőt 😀
Végre egy jó 91-es lesz a csapatban! 😉 Ha már én nem lehetek ott 😛 😀Bruce
több mint 12 éve
Na azért így már minden más.Végre egy jó 91-es lesz a csapatban! 😉 Ha már én nem lehetek ott 😛 😀
több mint 12 éve
DE Justin Tuck is accepting a two-year, $11 million deal with the Oakland Raiders.Beki
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 1mAfter giving the Giants a chance to improve their offer, DE Justin Tuck is accepting a two-year, $11 million deal with the Oakland Raiders.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 36 mpAfter giving the Giants a chance to improve their offer, DE Justin Tuck is accepting a two-year, $11 million deal with the Oakland Raiders.
több mint 12 éve
Ez még mind hagyján lenne de így vissza nézve a draftjaink sincsenek teljesen rendben. Kb 3 igazán impact playa jött (Hayden,Burris,Moore) kb 4-5 nem rossz project playa (Crawford,Watson,Butler,Riviera,McGee) s a többi meg vagy csak depth vagy többsége már nálunk sincs. 😕 Pedig a rebuildingünknek ez az alapja!!!!Én sem értem a Lamarr dolgot...a lehjobb D emberetek volt és szerintem viszonylag normális szerződést kapott tőlünk, nem fizettük túl szerintem...Saffold sem ér ennyit...Olvastam egy cikket pont ma, hogy eddig a Raiders csinálta a legrosszabb FA dealeket...TomcsikIgen ezt a jelegű csalódottságomat én is írtam és értetlenül is állok én is előtte 😕Mert hát ugye RM milyen mintát követ? Ted Thomson féle GB-ben meghonosított építkezési mintát. Azaz draftolj jól neveld ki és tartsd meg a saját embereid. FA-ről csak elvétve igazolj. .Cubeheadhát de ez sincs. nem igazoltuk vissza Veldheert, Houstont, Simset, Walkert, Portert, Jenkinst stb. semmi sincs, csak a sok cap space kihasználatlanul.deyell
S hát ez így már viszont komoly kérdéseket is kezd felvetni RM-l szembe. Mert hát ezen játékosok vissza igazolása benne van az ő általa követett építkezési rendszerben. Pénz is van és egy némelyiküket túl fizetés nélkül is meglehet /et volna tartani (pl Sims,Porter,Jenkins,Walker)Cubehead
/Murray még kérdés/

több mint 12 éve
azt mondja Tafur, hogy Portert nem is akarta újraigazolni. Jenkinst igen, de csak megfelelő áron.Tracy Porter -> RedskinsdeyellEgyre jobb, egyre inkább nő a kérdőjel RM feje fölött csak kérdés,hogy így ezt MD meddig fogja abszorválni és mikor lép papi üzemmódba és dönt/cselekszik.Cubehead
több mint 12 éve
Én sem értem a Lamarr dolgot...a lehjobb D emberetek volt és szerintem viszonylag normális szerződést kapott tőlünk, nem fizettük túl szerintem...Saffold sem ér ennyit...Olvastam egy cikket pont ma, hogy eddig a Raiders csinálta a legrosszabb FA dealeket...Igen ezt a jelegű csalódottságomat én is írtam és értetlenül is állok én is előtte 😕Mert hát ugye RM milyen mintát követ? Ted Thomson féle GB-ben meghonosított építkezési mintát. Azaz draftolj jól neveld ki és tartsd meg a saját embereid. FA-ről csak elvétve igazolj. .Cubeheadhát de ez sincs. nem igazoltuk vissza Veldheert, Houstont, Simset, Walkert, Portert, Jenkinst stb. semmi sincs, csak a sok cap space kihasználatlanul.deyell
S hát ez így már viszont komoly kérdéseket is kezd felvetni RM-l szembe. Mert hát ezen játékosok vissza igazolása benne van az ő általa követett építkezési rendszerben. Pénz is van és egy némelyiküket túl fizetés nélkül is meglehet /et volna tartani (pl Sims,Porter,Jenkins,Walker)Cubehead
több mint 12 éve
Tracy Porter -> RedskinsdeyellEgyre jobb, egyre inkább nő a kérdőjel RM feje fölött csak kérdés,hogy így ezt MD meddig fogja abszorválni és mikor lép papi üzemmódba és dönt/cselekszik.

több mint 12 éve
Tracy Porter -> Redskins
több mint 12 éve
Igen ezt a jelegű csalódottságomat én is írtam és értetlenül is állok én is előtte 😕Mert hát ugye RM milyen mintát követ? Ted Thomson féle GB-ben meghonosított építkezési mintát. Azaz draftolj jól neveld ki és tartsd meg a saját embereid. FA-ről csak elvétve igazolj. .Cubeheadhát de ez sincs. nem igazoltuk vissza Veldheert, Houstont, Simset, Walkert, Portert, Jenkinst stb. semmi sincs, csak a sok cap space kihasználatlanul.deyell
S hát ez így már viszont komoly kérdéseket is kezd felvetni RM-l szembe. Mert hát ezen játékosok vissza igazolása benne van az ő általa követett építkezési rendszerben. Pénz is van és egy némelyiküket túl fizetés nélkül is meglehet /et volna tartani (pl Sims,Porter,Jenkins,Walker)

több mint 12 éve
Mert hát ugye RM milyen mintát követ? Ted Thomson féle GB-ben meghonosított építkezési mintát. Azaz draftolj jól neveld ki és tartsd meg a saját embereid. FA-ről csak elvétve igazolj. .Cubeheadhát de ez sincs. nem igazoltuk vissza Veldheert, Houstont, Simset, Walkert, Portert, Jenkinst stb. semmi sincs, csak a sok cap space kihasználatlanul.
több mint 12 éve
Azert az a kb 11 milla kulonbseg a szerzodesek kozott valoszinusithetoen csak tobb penzt jelentett volna neki.Ott picit csabitobb az edzo sajnos. Amugy igaz, nem dolgoznak rosszul. Eddig nekem ez totalis csod amit megfejel Saffold szerzodese majd nem, aki aztan joval olcsobban alairt a Ramsbe.Delonso_azért ez így nem teljesen igaz. alig kapott kevesebb garantáltat, másfél millióval, és ők RG-nek szánják, nem LT-nek.
Hatcher közben elment Tennessee-be.... Tuck maradt egyedül.deyell
több mint 12 éve
Grudennal én is kiegyeztem volna 😉Viszont srácok nyugi. Ok én is várom a híreket és a playákat és szar várni míg máshol pörögnek a jobbnál jobb nevek de ezt valahol tudnunk kellett,hogy így lesz. Inkább csak azzal nem számolhattunk,hogy saját jó FA-nk elmennek.
Mert hát ugye RM milyen mintát követ? Ted Thomson féle GB-ben meghonosított építkezési mintát. Azaz draftolj jól neveld ki és tartsd meg a saját embereid. FA-ről csak elvétve igazolj. Pl ha megnézitek az idei GB FA igazolásokat nem találtok 2 visszaigazoláson kívül semmit.

több mint 12 éve
Ott picit csabitobb az edzo sajnos. Amugy igaz, nem dolgoznak rosszul. Eddig nekem ez totalis csod amit megfejel Saffold szerzodese majd nem, aki aztan joval olcsobban alairt a Ramsbe.Delonso_ezért lett volna Gruden jó
több mint 12 éve
Ott picit csabitobb az edzo sajnos. Amugy igaz, nem dolgoznak rosszul. Eddig nekem ez totalis csod amit megfejel Saffold szerzodese majd nem, aki aztan joval olcsobban alairt a Ramsbe.Delonso_azért ez így nem teljesen igaz. alig kapott kevesebb garantáltat, másfél millióval, és ők RG-nek szánják, nem LT-nek.
Hatcher közben elment Tennessee-be.... Tuck maradt egyedül.
több mint 12 éve
Ott picit csabitobb az edzo sajnos. Amugy igaz, nem dolgoznak rosszul. Eddig nekem ez totalis csod amit megfejel Saffold szerzodese majd nem, aki aztan joval olcsobban alairt a Ramsbe.
több mint 12 éve
A Jagst erdemes sztem nezegetni. Az is egy eleg fos helyzetbol felallo kis csapat fiatal HCvel. Hat basszus sokkal jobban haladnak...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Igen, ez eleg karcsu.Mondjuk en orulok hogy Saffold nem jott.
Szerint a kis Davisnek volt ehhez koze, elegge meltatlankodott Saffold serulekenysege miatt es lam, nem is felelt meg az orvosin.
több mint 12 éve
legtöbb cap space-ünk van, erre egy új játékost igazoltunk, és eggyel hosszabbítottunk (most ilyen Ross-félékkel nem számolok). miközben megnézem, hogy mit csinál a Buccaneers vagy a Jaguars... SMFH