Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
nálam is, Tuck tökéletes 4-3ba. Wudli is maradhatott volna.ez a Titans vinné Pat Simset is, most ő ment vizitre.Woodley állítólag Tennesseebe megy vizitre, ezek szerint Tuck lesz a befutó?empty taxiJosina Anderson @JosinaAnderson 16m
Source: LB LaMarr Woodley is scheduled to visit with the Titans on Friday if no Oak deal. DE Antonio Smith will visit with the Titans today.Rolni
nálam Tuck > Woodley.deyell
több mint 12 éve
ez a Titans vinné Pat Simset is, most ő ment vizitre.Woodley állítólag Tennesseebe megy vizitre, ezek szerint Tuck lesz a befutó?empty taxiJosina Anderson @JosinaAnderson 16m
Source: LB LaMarr Woodley is scheduled to visit with the Titans on Friday if no Oak deal. DE Antonio Smith will visit with the Titans today.Rolni
nálam Tuck > Woodley.
internal primates forever
több mint 12 éve
Woodley állítólag Tennesseebe megy vizitre, ezek szerint Tuck lesz a befutó?empty taxiJosina Anderson @JosinaAnderson 16m
Source: LB LaMarr Woodley is scheduled to visit with the Titans on Friday if no Oak deal. DE Antonio Smith will visit with the Titans today.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
“Rodger told us that the Raiders’ doctor examined him and said, ‘You’re fine,’” Herman told Thomas. The next day, the Raiders said otherwise, with G.M. Reggie McKenzie apologizing, as Herman said, “profusely” for the decision not to proceed with a contract.Facepalm
deyell
több mint 12 éve
Woodley állítólag Tennesseebe megy vizitre, ezek szerint Tuck lesz a befutó?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
“Rodger told us that the Raiders’ doctor examined him and said, ‘You’re fine,’” Herman told Thomas. The next day, the Raiders said otherwise, with G.M. Reggie McKenzie apologizing, as Herman said, “profusely” for the decision not to proceed with a contract.
több mint 12 éve
Igen igen. Ehhez jön még Tony Bergstrom aki sztem legalább szolid OG depth lesz, de jobb esetben megszoríthatja vmelyik veteránt az egyik OG posztért...Nem tartom kizártnak h a szezont a Watson-Barnes-Wiz-Brisiel-Howard fallal kezditek és emellé jön a 3-5. körben egy guard, aki esetleg C-ben is használható, ha T sérül le Barnes ki, rookie be, ha meg interior lineman sérül le akk jön a helyére a rookie.empty taximaradt Anthony Collins, akit le lehetne igazolni, és épkézláb LT, vagy Robinson / Matthews draft.deyellÉn továbbra is azt gondolom, h Watson az LT és pont. Neki segít Barnes. RTnek ott van Howard és mögötte McCants. C poszt pipa, de back up elkell még. Brisiel, Bergstrom duo az ami kevés ezért kell egy jó FA OG és majd vszeg egy draft pick is...Rolni
Mondjuk azért gondolom, h lesz még OL igazolás is, mert ez Saffold nélkül is állt volna, neki meg elég szépen bekínált Reggie...
több mint 12 éve
Nem tartom kizártnak h a szezont a Watson-Barnes-Wiz-Brisiel-Howard fallal kezditek és emellé jön a 3-5. körben egy guard, aki esetleg C-ben is használható, ha T sérül le Barnes ki, rookie be, ha meg interior lineman sérül le akk jön a helyére a rookie.maradt Anthony Collins, akit le lehetne igazolni, és épkézláb LT, vagy Robinson / Matthews draft.deyellÉn továbbra is azt gondolom, h Watson az LT és pont. Neki segít Barnes. RTnek ott van Howard és mögötte McCants. C poszt pipa, de back up elkell még. Brisiel, Bergstrom duo az ami kevés ezért kell egy jó FA OG és majd vszeg egy draft pick is...Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
maradt Anthony Collins, akit le lehetne igazolni, és épkézláb LT, vagy Robinson / Matthews draft.deyellÉn továbbra is azt gondolom, h Watson az LT és pont. Neki segít Barnes. RTnek ott van Howard és mögötte McCants. C poszt pipa, de back up elkell még. Brisiel, Bergstrom duo az ami kevés ezért kell egy jó FA OG és majd vszeg egy draft pick is...
több mint 12 éve
Vic Tafur szerint jól haladnak a dolgok Tuckkal és Woodley-val. azt mondja, hogy ma sokkal boldogabbak leszünk.deyellennél csak jobb lehet
több mint 12 éve
Vic Tafur szerint jól haladnak a dolgok Tuckkal és Woodley-val. azt mondja, hogy ma sokkal boldogabbak leszünk.
több mint 12 éve
maradt Anthony Collins, akit le lehetne igazolni, és épkézláb LT, vagy Robinson / Matthews draft.
több mint 12 éve
Jól van azért nem nagyon fogjuk innen megtudni, hogy pontosan mi van a háttérben. Ahogy Tomi-tomi is írta, lehet hogy jól fogunk kijönni belőle. Csak a hosszú évek sikertelensége mondatja ennek ellenkezőjét velünk.Jön egy jó igazolás és minden el lesz felejtve! 😊 Ha a draft is jól sikerül, akkor meg pláne senki nem fog erre emlékezni 😊
GO MI! 😊
több mint 12 éve
Azt nem értem, hogy úgy vártuk ezt a free agencyt a 60 millióval, mint a messiást. Volt rá idő felkészülni, együtt van a Staff 3 éve már... Mi a faszt csinálnak? Botrány bazmeg, hogy MD-nek van a legtöbb esze a brigádban. Értem már, hogy miért akarta MD Grudent Ennyire. Komolyan döbbenetes......
több mint 12 éve
Ezt az aspektusát megértem ha viszont csapat oldalról nézem ez akkor is mínusz nekünk. Így se vagyunk túl csábító FA célpont nem hiszem,hogy rá kell erre még tenni legyen bármi is az oka.Azért Houston is milyen jó fej.nem értelek most...miért ne akarna a legjobb barátjával játszani egy csapatban. Nem kimondottan ellenünk dolgozik, hanem azért lobbyzik, h maradjon Medve...Rolni
www.silverandblackpride.com/2014/3/12/5501572/chicago-bears-lamarr-houston-doing-everything-in-his-power-to-keep-henry-melton-oakland-raidersCubehead
Szóval meg is értem meg nem is. 😕
De valszeg inkább csak az van,hogy a fordítottját látnám szívesen azaz maradt volna Lde-nek és inkább ide csábítaná a haverokat 😉

több mint 12 éve
Ez a reggel is jól indul
több mint 12 éve
olvasd el a két Rooney storyját, a fijú megtanulta mit, hogyan NEM kell csinálni :cool:Sajnos valószínűleg jó messze gurult az alma a fájától amikor leesett. Bár valószínűleg én is nehezen állnám meg az észosztást ha AL fiaként növök fel és látom milyen húzásokat csinál 50 éven át.Én is megértem valahol MD-t. Mégis az Ő pénzével vagdalkozunk. És egy sérülékeny bizonyos források szerint OGnek szánt emberért ennyit adni nagyon erős lett volna. Nekem mint szurkolónak mindegy, mert nem az én pénzem, de azért MD-t jobban érinti a dolog....tomi-tomi..Bruce..Bruce...
tomi-tomi
Érdekes, hogy a hírek alapján Tuck és Woodley együtt vacsizott RM-el és Allennel...lehet egyszerre mindkettő érkezik...Rolni
gaben

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Azért Houston is milyen jó fej.nem értelek most...miért ne akarna a legjobb barátjával játszani egy csapatban. Nem kimondottan ellenünk dolgozik, hanem azért lobbyzik, h maradjon Medve...
www.silverandblackpride.com/2014/3/12/5501572/chicago-bears-lamarr-houston-doing-everything-in-his-power-to-keep-henry-melton-oakland-raidersCubehead
több mint 12 éve
Sajnos valószínűleg jó messze gurult az alma a fájától amikor leesett. Bár valószínűleg én is nehezen állnám meg az észosztást ha AL fiaként növök fel és látom milyen húzásokat csinál 50 éven át.Én is megértem valahol MD-t. Mégis az Ő pénzével vagdalkozunk. És egy sérülékeny bizonyos források szerint OGnek szánt emberért ennyit adni nagyon erős lett volna. Nekem mint szurkolónak mindegy, mert nem az én pénzem, de azért MD-t jobban érinti a dolog....tomi-tomi..Bruce..Bruce...
tomi-tomi
Érdekes, hogy a hírek alapján Tuck és Woodley együtt vacsizott RM-el és Allennel...lehet egyszerre mindkettő érkezik...Rolni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Azért Houston is milyen jó fej.www.silverandblackpride.com/2014/3/12/5501572/chicago-bears-lamarr-houston-doing-everything-in-his-power-to-keep-henry-melton-oakland-raiders

több mint 12 éve
Én is megértem valahol MD-t. Mégis az Ő pénzével vagdalkozunk. És egy sérülékeny bizonyos források szerint OGnek szánt emberért ennyit adni nagyon erős lett volna. Nekem mint szurkolónak mindegy, mert nem az én pénzem, de azért MD-t jobban érinti a dolog.Ha leülnek egy tisztázó megbeszélésre, akkor még jól is sülhet el a dolog.Hát igen, az külön téma, Sajnos tényleg ezek a dolgok csak ránk jellemzőek mostanában. 😕BruceCsak így akkor kell egy megoldás arra a posztra, bármelyikben is akarták használni. Így inkább Veldheer elengedése a fájó...BruceIlletve a hírek szerint a tulaj döntött (csinálta vissza az üzletet), a hivatkozás csak kamu.
Ez viszont azt jelenti, hogy Davis átnyúlt a GM feje fölött, RM rövid pórázra lett fogva. Ez sosem jó jel, egy fiatal GM-nél meg pláne nem.tomi-tomi
Szerintem bizonyos szempontból indokolt volt Davis közbelépése, RM-vel egy kicsit elszaladt a ló a nagy cap space láttán. 2. körös projekt LT után egy évvel nem dobunk rá két T-re 13 milliót évenként. Valami akkor nagyon nem stimmel. Vagy Watson draftolása-fejlesztése, vagy a két szerződésből legalább egy. Csak ezt nem így kellett volna kideríteni, eldönteni.tomi-tomi
Érdekes, hogy a hírek alapján Tuck és Woodley együtt vacsizott RM-el és Allennel...lehet egyszerre mindkettő érkezik...
több mint 12 éve
Ha leülnek egy tisztázó megbeszélésre, akkor még jól is sülhet el a dolog.Hát igen, az külön téma, Sajnos tényleg ezek a dolgok csak ránk jellemzőek mostanában. 😕BruceCsak így akkor kell egy megoldás arra a posztra, bármelyikben is akarták használni. Így inkább Veldheer elengedése a fájó...BruceIlletve a hírek szerint a tulaj döntött (csinálta vissza az üzletet), a hivatkozás csak kamu.
Ez viszont azt jelenti, hogy Davis átnyúlt a GM feje fölött, RM rövid pórázra lett fogva. Ez sosem jó jel, egy fiatal GM-nél meg pláne nem.tomi-tomi
Szerintem bizonyos szempontból indokolt volt Davis közbelépése, RM-vel egy kicsit elszaladt a ló a nagy cap space láttán. 2. körös projekt LT után egy évvel nem dobunk rá két T-re 13 milliót évenként. Valami akkor nagyon nem stimmel. Vagy Watson draftolása-fejlesztése, vagy a két szerződésből legalább egy. Csak ezt nem így kellett volna kideríteni, eldönteni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Hát igen, az külön téma, Sajnos tényleg ezek a dolgok csak ránk jellemzőek mostanában. 😕Csak így akkor kell egy megoldás arra a posztra, bármelyikben is akarták használni. Így inkább Veldheer elengedése a fájó...BruceIlletve a hírek szerint a tulaj döntött (csinálta vissza az üzletet), a hivatkozás csak kamu.
több mint 12 éve
Csak így akkor kell egy megoldás arra a posztra, bármelyikben is akarták használni. Így inkább Veldheer elengedése a fájó...BruceIlletve a hírek szerint a tulaj döntött (csinálta vissza az üzletet), a hivatkozás csak kamu.
Ez viszont azt jelenti, hogy Davis átnyúlt a GM feje fölött, RM rövid pórázra lett fogva. Ez sosem jó jel, egy fiatal GM-nél meg pláne nem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Csak így akkor kell egy megoldás arra a posztra, bármelyikben is akarták használni. Így inkább Veldheer elengedése a fájó...BruceFájó,de legalább nem buktunk helyett vele,(raiders hungaryn) írta be 1 tag,írt be vmit,abból gondoltam,hogy most bagóért visszamegy,de hálistennek akkor nem... Sajnos erős lett a csoportunk,most végre van helyünk a cap alatt,ez lehetne az utóbbi évek 1.rendes holtidénye nálunk és már eddig sem alakult jól szerintem (pl) RB poszt... de azért bízok még RM-ékben...