Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
problémám a fallal:Jogos!!
- LT: Watson - egész TC során sérült volt, és az előszezonból 3 hetet. utána játszott, majd megsérült megint edzésen, műteni kellett, sokáig volt inaktív sérülés miatt. súlyproblémákkal is küzdött
- LG: Saffold - egy szezont játszott végig (rookie), utána átlag 5-6 meccsen volt sérült.
- C: Wisniewski - nincs probléma
- RG: Brisiel - egyfeszt sérült, mióta itt van, sérülten játszik, ez rányomja a bélyegét a teljesítményére, ezért volt szar első évben.
- RT: Howard - utolsó két szezonban végig kezdő volt, vele sincs gond.deyell
Watson kevés egyetemi focija alatt nem jött ki, ha esetleg komolyan injury prone lenne. Egyenlőre lehet egy balszerencsés év is, meg egy szar széria kezdete is...ezt nem tudjuk előre
Saffold valóban komoly rizikót jelent ilyen szempontból...ezért fontos, h legyen használható depth...Barnes, Bergstrom mellé sztem még érkezik ember...
Tavaly Wiz is küszködött sérülésekkel sajnos. Reméljük ez nála csak egyszeri eset volt.
Brisiellel kapcsolatban még a visszavonulás is felvetődött januárban...sérülten is elfogadható szintet hozott tavaly amikor volt mellette értelmes C, RT, így ebben azért lehet bízni. Ha lemegy kell a depth, de Barnes és Berg ide is megoldás lehet.
Howard elég masszív gyerek, reméljük marad egyben és nem adják fel az izületei, szalagjai. Nála legalább nincs nagyobb kockázat, mint egy átlag NFL OTben.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Én Watsontól és az LT poszttól nagyon tartok. Oda jó lett volna Jared.
több mint 12 éve
problémám a fallal:Watson szerintem a sok sérülés miatt hamarabb lett beállítva mint egyáltalán kellett volna.
- LT: Watson - egész TC során sérült volt, és az előszezonból 3 hetet. utána játszott, majd megsérült megint edzésen, műteni kellett, sokáig volt inaktív sérülés miatt. súlyproblémákkal is küzdött
- LG: Saffold - egy szezont játszott végig (rookie), utána átlag 5-6 meccsen volt sérült.
- RG: Brisiel - egyfeszt sérült, mióta itt van, sérülten játszik, ez rányomja a bélyegét a teljesítményére, ezért volt szar első évben.
- RT: Howard - utolsó két szezonban végig kezdő volt, vele sincs gond.deyell
Briesel helyére meg ott lesz Barnes ha esetleg megint gyengélkedne!
Persze nem lenne baj és nem lázadoznék ha a draftról is jönne egy valamire való G idén.

több mint 12 éve
problémám a fallal:- LT: Watson - egész TC során sérült volt, és az előszezonból 3 hetet. utána játszott, majd megsérült megint edzésen, műteni kellett, sokáig volt inaktív sérülés miatt. súlyproblémákkal is küzdött
- RT: Howard - utolsó két szezonban végig kezdő volt, vele sincs gond.
internal primates forever
több mint 12 éve
One AFC West official who tried to get DeMarcus Ware to visit his city said he was told "you're not going to like where he winds up."én is erre tippeltem 😊
hadd találjam ki: McKenzie-nek volt az, és neki mondták, hogy Denverben köt ki.deyell
több mint 12 éve
One AFC West official who tried to get DeMarcus Ware to visit his city said he was told "you're not going to like where he winds up."hadd találjam ki: McKenzie-nek volt az, és neki mondták, hogy Denverben köt ki.
több mint 12 éve
Tuck-ot eltudnam viselni feketeben😊
több mint 12 éve
Woodley egyetemről ha jól tudom DE-ként érkezett a draftra...aztán ugye 3-4 OLB lett Steelersnél. Érdekes lenne újra 4-3ban...
több mint 12 éve
Szegény Tuck ennél jobbat érdemelAsbeehogy dögölj meg 😀
több mint 12 éve
Szegény Tuck ennél jobbat érdemel
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 3 min Fordítás megtekintéseadnám
Giants DE Justin Tuck and Former Steelers LB LaMarr Woodley both are visiting the Oakland Raiders today, per sources.Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 3 min Fordítás megtekintéseGiants DE Justin Tuck and Former Steelers LB LaMarr Woodley both are visiting the Oakland Raiders today, per sources.
több mint 12 éve
Hát lehet szurkolói szemmel nem tud dobni,de még így is jobb,mint Száncsi meg Mekkóvn együtt. 😊Pryor nem tud dobni és védelmet olvasni...más gond nincs 😀Én mondjuk több potenciált látok Sanchezben, mint McCownban. Josh Trestman rendszerén kívül ismét nulla lesz sztem. Remélem nem itt.Erről beszélek,de Sanchot én egy kalap alá veszem McCown-nal. Az sem megoldás. Pryor-ral mi a baj? Szerintem sokkal jobb az említett két embernél!Süsü
Sancho meg azért volt már elfogadható kezdő QB egy run heavy csapatban...Rolni
Legjobb megoldás talán Schaub lehetne...
Legvalószínűbb igazolás meg Freeman Olson miatt...
1\5nél egy T.Bridgewater picknek én tudnék örülni!Rolni
több mint 12 éve
Deckert kivételével szerintem korrekt wishlistwww.silverandblackpride.com/2014/3/12/5499672/oakland-raiders-free-agent-wishlist-best-of-the-rest

több mint 12 éve
Porter a Giantsnél vizitel. Szeretnek tőlük kukázni.Amadeus91megmaradt bennük a tavalyi Eli Manning picksixe.
több mint 12 éve
Porter a Giantsnél vizitel. Szeretnek tőlük kukázni.
több mint 12 éve
Sajna a csoportellenfelek kozul a broncos is csunyan erositett tegnap...PariViszont a Chiefs gyengült

több mint 12 éve
Sajna a csoportellenfelek kozul a broncos is csunyan erositett tegnap...
több mint 12 éve
Freeman-t komáltam amikor az NFL-be került, tampa meccseket miatta nézegettem.. sajnos nem úgy alakult a karrierje, ahogy kellett volna, de még mindig csak 26 éves, én örülnék neki ha kapna egy lehetőséget.. aztán kiderül él e vele, vagy nem.. ha nem ő, akkor egyértelműen Schaub. Sanchezről hallani se akarok :\ ha meg ők se, akkor draft. McGloin sztem nem kezdő szint, vele nekifutni a szezonnak orbitális faszság lenne, sztem. hiába nézett ki jól amikor játszott, kvalitásilag sztem nem az a szint. Láttuk Gradkowskit is, ő is remekelt néha, fasza backup, feltüzelte a csapatot amikor kellett, és csinált comebackeket, de ennyi.
több mint 12 éve
Pryor nem tud dobni és védelmet olvasni...más gond nincs 😀Én mondjuk több potenciált látok Sanchezben, mint McCownban. Josh Trestman rendszerén kívül ismét nulla lesz sztem. Remélem nem itt.Erről beszélek,de Sanchot én egy kalap alá veszem McCown-nal. Az sem megoldás. Pryor-ral mi a baj? Szerintem sokkal jobb az említett két embernél!Süsü
Legjobb megoldás talán Schaub lehetne...
Legvalószínűbb igazolás meg Freeman Olson miatt...
1\5nél egy T.Bridgewater picknek én tudnék örülni!
több mint 12 éve
Én Vicknek nagyon örültem volna amikor visszajött a kutyás balhé után. apróért el lehetett volna hozni, azt hittem Al meg is lépi... Remélem most nem jön. Én jobban örülnék Schaubnak aztán Sanchez végül Freeman. Persze ha nem draftról hozunk- remélem nem. Lehet qb-t szerezni jövőre is!
több mint 12 éve
A fal okés, jöhet Johnny Raider
több mint 12 éve
Én mondjuk több potenciált látok Sanchezben, mint McCownban. Josh Trestman rendszerén kívül ismét nulla lesz sztem. Remélem nem itt.Erről beszélek,de Sanchot én egy kalap alá veszem McCown-nal. Az sem megoldás. Pryor-ral mi a baj? Szerintem sokkal jobb az említett két embernél!
több mint 12 éve
Én mondjuk több potenciált látok Sanchezben, mint McCownban. Josh Trestman rendszerén kívül ismét nulla lesz sztem. Remélem nem itt.Sancho meg azért volt már elfogadható kezdő QB egy run heavy csapatban...
több mint 12 éve
Játszott nálunk is még a JMR időszakban és igen akkor sem váltottam meg a világot. S igen tisztában vagyok vele,hogy a rendszer és az elkapók miatt remekelt ennyire idén. Viszont a megfelelő áron arra jó lehet,hogy zsebből labda eladás mentesen manageljen egy offenset és esetleg mentorálja McGloint. Egy komplett passzra építő offenset én se építenék rá még átmenetileg se de az elmúlt években mi run heavyt akartunk játszani több kevesebb sikerrel. Szóval hangsúlyozom csak a megfelelő akár prove it deal-en egy évre. (de a két említett veterán közül inkább Shaubot látnám nálunk ebben a szerepben) csak úgy vagyok vele,hogy még mindig inkább McCown mint MR Butfumble 😀.Most azt nem vágom,hogy tényleg mi vagyunk itt a "tanyákon" ennyire szakértők és akik ott vannak mit sem konyítanak hozzá vagy mi vagyunk idióták és odakint nagyon vágnak valamit. :/ ...ha Cassel ilyen szerződést kap,akkor McCown egy nagyobbat érdemelne a teljesítménye alapján. Viszont ne felejtsük el...előtte is játszott már nálunk és máshol is. Sehol sem mutatott kimagasló eredményeket. Idősebb korára ennyit javult volna? Kétlem...a rendszer volt hibátlan amibe beállították a srácot. Ezt nem hiszi el senki vagy nem akarják észrevenni? Mindenesetre valaki adni fog neki nagy lóvét,de azok nem mi leszünk. Isten mentsen meg azt ahova kerül,mert pofáraesés lesz a vége....de ne legyen igazam. 😊SüsüAhogy írtam,hogy kiket látnék szívesen 1/5-re én két forgató könyvet tudok elképzelni:Az idei draft nagyon kritikus lesz. Ha ott sikerül belenyúlni a tutiba, akkor beérhet a gyümölcs, ha mellé lő ráéghet az egész eddigi is a körmére...Ezt nézzétek meg igaza van a csávónak akit "szakértőként" kérdez a műsorvezető. S valahol ezt mi is tudjuk csak elfogultak vagyunk és hőzöngünk mondjuk valahol ez is a dolga egy szurkolónak 😉Srácok srácok! Tegyétek össze a kezeteket! Sok sok évnyi szopóágon lógás után valami elkezdődött és azt hiszem jó irányba indultak el a dolgok. A draft majd visszaigazolja ezt,hogy tényleg..vagy csak fellángolás volt. Csapatépítés szempontjából nagyon jó helyzetben vagytok!Süsü
bleacherreport.com/articles/1989512-raider-fans-dont-panic-reggie-mckenzie-has-a-plan-for-free-agencyCubehead
Amúgy ezzel az OL erősítéssel lehet ám, hogy az 1\5-ös QBnak ágyazunk meg...Rolni
1; Az is lehet,hogy hozzunk egy veteránt (Shaub, McCown) plusz McGloin) szerzünk FA-ről Draftról még egy futót (Dmc,Murray plusz az új) és egy normál fallal végre tényleg run heavy, game management passzjátékot játszatnak idén és inkább a D-t turbózzák fel brutálisra.
2; Tényleg QB-nak ágyaztunk meg (remélem akkor Teddy vagy Bortles lesz az emberünk)Cubehead