Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Saffold allitolag 16Mt kap idenre...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Nagyon kivancsi leszek mondjuk egy Asamoah deal-re pl ha mar OGnek hoztuk RSt...

több mint 12 éve
Fasza...legjobban fizetett OG?

Kozben Veldheer anyja/tesoja azt twitteli, h RM ajanlata felejuk kozeleben sem volt a Saffold dealnek...Rolni
Momma Veldheer --> @mommagolfer: A fair offer from the Raiders never happened. Nothing near the Saffold deal. We will always ❤️Raider Nation

reméljük RM tud valamit.deyell
Remelem is meg nem is...GM jatekban most hosszabbitottam JVvel 9/evert 😀

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark

Kozben Veldheer anyja/tesoja azt twitteli, h RM ajanlata felejuk kozeleben sem volt a Saffold dealnek...Rolni
Momma Veldheer --> @mommagolfer: A fair offer from the Raiders never happened. Nothing near the Saffold deal. We will always ❤️Raider Nation

reméljük RM tud valamit.

internal primates forever

több mint 12 éve
Logan Mankins 8,5M/ev
Carl Nicks 9,5M/ev

...

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
mindenek előtt az anyázással várjunk pár napot 😊
több mint 12 éve

Kozben Veldheer anyja/tesoja azt twitteli, h RM ajanlata felejuk kozeleben sem volt a Saffold dealnek...

több mint 12 éve
ennyivel jobb Saffold, mint Veldheer? hát erre nem tudok mit mondani.deyell
Saffoldnál a legnagyobb probléma, hogy szinte minden évben volt valamilyen sérülése. Négyből csak egyet tudott végigjátszani az NFL-ben - kétszer is térdsérülés miatt. Ezután marad még a kérdés, hogy optimális helyzetben is tud-e többet nyújtani egy átlagos LT-nél? A napos oldal, hogy center kivételével bármelyik poszton bevethető. A sérülések miatt nem nevezném biztos befektetésnek.DoM
tudom, ezért vagyok kiakadva én is. évi $8,5 milliót adunk egy sérülékeny guardnak, aki évi átlag 5-6 meccsre kidől.

Rolni

Tony Softli ‏@SoftliSTL

Source in Oakland Raiders organization confirmed that Saffold will play OG in 2014

több mint 12 éve
ahogy mondtam, jelentősen túl kell fizetni mindenkit, hogy idejöjjön. Veldheer és Houston távozni akartak.

Saffoldot guardnak akarják az edzőink.

Watson - Saffold - Wiz - Brisiel - McCantsdeyell
Ezt hol olvastad?
Ha 8,5M adtunk egy LGnek akkor eleg hulyek vagyunk akkor is ha annak szuper lesz...

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Saffoldnál a legnagyobb probléma, hogy szinte minden évben volt valamilyen sérülése. Négyből csak egyet tudott végigjátszani az NFL-ben - kétszer is térdsérülés miatt. Ezután marad még a kérdés, hogy optimális helyzetben is tud-e többet nyújtani egy átlagos LT-nél? A napos oldal, hogy center kivételével bármelyik poszton bevethető, viszont LT kivételével amit ő tud nyújtani, az nem ér ennyit. A sérülések miatt egyáltalán nem nevezném biztos befektetésnek.
több mint 12 éve
ahogy mondtam, jelentősen túl kell fizetni mindenkit, hogy idejöjjön. Veldheer és Houston távozni akartak.

Saffoldot guardnak akarják az edzőink.

Watson - Saffold - Wiz - Brisiel - McCants

több mint 12 éve
Houston -> Bears, 5 év, $35 m
Veldheer -> Cardinals, 5 év, $35 m
Saffold -> Raiders, 5 év, $42,5 m

Houston sztem korrekt dealt kapott.

Jared akkor tenyleg nem a penzre ment, hanem nyerni CPvel. Transition taget lehetett volna rakni ra...

Kiderul en nem hiszem, h jobb lenne.

több mint 12 éve
Houston -> Bears, 5 év, $35 m
Veldheer -> Cardinals, 5 év, $35 m
Saffold -> Raiders, 5 év, $42,5 m

ennyivel jobb Saffold, mint Veldheer? hát erre nem tudok mit mondani.

több mint 12 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 27 mp

Former Rams OT Rodger Saffold reached agreement on a 5-yr, $42.5M deal that includes $21M gtd with Raiders.Beki
Akkor Veldheer gone tutira...
Ez meg valoban OT fizu es abbol is inkabb LT...

Azert kiv leszek a Veldheer dealre, mert gondolom legalabb ez neki is be lett ajanlva

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Lamarr Houston-> Bears, 5 évre, $35 millió
több mint 12 éve
Én csak azt nem értem, hogy akkor ha minden olyan marha igazságos az NFL-ben akkor miér nem az adózási és egyéb jogszabályok függvényében állapítják meg minden csapatnak a fizetési sapkáját? Tudom utópikus ez a kérdés de akkor is.
több mint 12 éve
@957thegame: Marcel Reece says "there's definitely some good news coming out of Alameda today...but I'm not gonna spoil it...

remélem nem erre gondolt..

@FallonSmithCSN: Per source: Looks like Darren McFadden will sign/agree to Oakland's 1 year offer.deyell
Gondolom de. Nagy spanok!
Mi lesz igy Jenningsel vajon?Rolni
Giants érdeklődött iránta.

Adam Caplan just said on ESPN that Rodger Saffold to Oakland is done, and he will play LT for the #Raiders.deyell
Na ennek annyira nem orulok elsore...mondjuk Sparano nagy magus!! Csak hat az egeszsegeert nem sokat tud tenni...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 27 mp

Former Rams OT Rodger Saffold reached agreement on a 5-yr, $42.5M deal that includes $21M gtd with Raiders.
több mint 12 éve
@957thegame: Marcel Reece says "there's definitely some good news coming out of Alameda today...but I'm not gonna spoil it...

@FallonSmithCSN: Per source: Looks like Darren McFadden will sign/agree to Oakland's 1 year offer.deyell
Mi lesz igy Jenningsel vajon?Rolni
Giants érdeklődött iránta.

Adam Caplan just said on ESPN that Rodger Saffold to Oakland is done, and he will play LT for the #Raiders.

több mint 12 éve

Mi lesz igy Jenningsel vajon?

több mint 12 éve

@FallonSmithCSN: Per source: Looks like Darren McFadden will sign/agree to Oakland's 1 year offer.

több mint 12 éve
Na elvileg Jennings es Walker is kapott egy dealt tolunk es a piac teszteles ellenere jo esellyel visszaterhetnek.

T.Porter es Sims korul nagy a csend...Rolni
Jenkinst állítólag 5 csapat vinné.

na már Schefter is nyomatja a Revis tradet, Cleveland lesz a befutó, vagy mi. remélem mi, csak magas picket ha lehet ne adjunk érte, tudom, elit, de mégis kurva sokat keres.deyell
Igen ilyen fizu melle nem kene meg jo picket is adni...kb ugyis kivagnak ha nincs trade...Rolni
5. Kör Max, de támogatomAmadeus91
jó, az pont nincs nekünk idén. esetleg egy swap az első és a második körben?

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
Na elvileg Jennings es Walker is kapott egy dealt tolunk es a piac teszteles ellenere jo esellyel visszaterhetnek.

na már Schefter is nyomatja a Revis tradet, Cleveland lesz a befutó, vagy mi. remélem mi, csak magas picket ha lehet ne adjunk érte, tudom, elit, de mégis kurva sokat keres.deyell
Igen ilyen fizu melle nem kene meg jo picket is adni...kb ugyis kivagnak ha nincs trade...Rolni
5. Kör Max, de támogatom
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 749

Pedig mind a kettő egész jó volt, sőt Sims kategórikusan jobb volt Walkernél. Remélem őket is vissza hozzuk.

több mint 12 éve

hamarosan megtudjuk egyébként, csütörtökig meg kell szabadulniuk tőle, mert ha akkor is rosteren van, 3. kört kell adniuk a Jetsnek a 4. helyett. adjunk nekik egy 4. kört, és jól van.