Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
"The Raiders have made JV a very generous offer - possibly too generous. If he declines it, that's not on RM, and a player of equal or better ability will happily take that $20+ million guaranteed.aszondja az inszájder:Mondjuk ha ekkora cap spaccel meglepunk egy ilyen cseret akkor elkezdek aggodni RM miatt. Akkor mar inkabb jott volna a fr.tag...Rolni
Ian Rapoport @RapSheet
On the OT market: Dolphins top target is Branden Albert. Cardinals targeting Jared Veldheer. What of Raiders? Perhaps Rodger Saffold.deyell
I mean, I like JV. Hope he stays. But some of you are talking as if he's an elite LT. He's not."
kinti comment.
több mint 12 éve
aszondja az inszájder:Mondjuk ha ekkora cap spaccel meglepunk egy ilyen cseret akkor elkezdek aggodni RM miatt. Akkor mar inkabb jott volna a fr.tag...
Ian Rapoport @RapSheet
On the OT market: Dolphins top target is Branden Albert. Cardinals targeting Jared Veldheer. What of Raiders? Perhaps Rodger Saffold.deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
aszondja az inszájder:Ian Rapoport @RapSheet
On the OT market: Dolphins top target is Branden Albert. Cardinals targeting Jared Veldheer. What of Raiders? Perhaps Rodger Saffold.
internal primates forever
több mint 12 éve
Hát ezzel a cap emeléssel nagyon el fognak megint szabadulni a fizetések. Jövőre ugye megint emelnek, aztán megint. Nem igazán kell spórolnia senkinek, így nem csoda, hogy nehezen tudunk a szabadügynökök piacán jól szerepelni...Brucenincs mese, olyan stábot kell hozni, akik jól draftolnak.
több mint 12 éve
Hát ezzel a cap emeléssel nagyon el fognak megint szabadulni a fizetések. Jövőre ugye megint emelnek, aztán megint. Nem igazán kell spórolnia senkinek, így nem csoda, hogy nehezen tudunk a szabadügynökök piacán jól szerepelni...
több mint 12 éve
According to NFL Network's Ian Rapoport, the Packers are "among those interested" in free agent DE Lamarr Houston.Houston would be a huge get for GM Ted Thompson, who is trying to get quicker and more athletic on the defensive line. Houston is listed at 6-foot-3, 300, but after watching his 2013 tape we believe he was closer to the 275-280 pound range, at least in his contract year. The Raiders have been surprisingly lukewarm on keeping him. Houston is Rotoworld's No. 2 free agent defensive end left on the market, behind Michael Johnson and ahead of Michael Bennett.
több mint 12 éve
csak úgy röpködnek a túlfizetések. előbb Shields aztán Griffen. mindenesetre Houstonnak nem adnék $8-9 milliót évente. nem megy a csapatépítés a FA-n keresztül, hiába van $60m+ cap space. jól kell draftolni
több mint 12 éve
olvasom a kinti fórumot, állítólag Veldheer előtt tényleg ott van egy jó(nak mondható) szerződés, amire ő mondott nemet, s azt, hogy szét néz előtte a piacon. Reggieék a draftról akarnak építkezni, elsősorban fiatal FA-k várhatóak, akik nem sztárok, de van bennük perspektíva.Amadeus91Viszont a draftjai nem sikerültek olyan jól eddig.
több mint 12 éve
olvasom a kinti fórumot, állítólag Veldheer előtt tényleg ott van egy jó(nak mondható) szerződés, amire ő mondott nemet, s azt, hogy szét néz előtte a piacon. Reggieék a draftról akarnak építkezni, elsősorban fiatal FA-k várhatóak, akik nem sztárok, de van bennük perspektíva.
több mint 12 éve
becsomagolható a kutyaszar aranyfóliába, egyszer még el is adható, attól még kutyaszar maradAmadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
kiket nem:Scott Bair @BairCSN
Raiders are not among the teams in active pursuit of Cincinnati DE Michael Johnson.
Jim Wyatt @jwyattsports
Add the Lions, Steelers and Giants to the mix of teams with interest in Titans CB Alterraun Verner. Mentioned Rams, Vikings & NYJ earlier.
Jerry McDonald szerint Shields kellett volna McKenzie-nek. Veldheert meg a Dolphins akarja.
több mint 12 éve
Nem rossz elképzelés habár a realitásával némi baj van. PL Lee fixen kimegy első körben meg egy két ehhez hasonló apróság de van benne némi fantázia. PL Teddy 😀 Veldheer és Jenningsbleacherreport.com/articles/1981187-building-the-oakland-raiders-ultimate-offense

több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000332011/article/report-oakland-raiders-jacoby-ford-to-be-free-agentjobb is, ha nem akart normál mániért maradni. (már, ha meg kéne tartani egyáltalán)
Veldheer-t nézegeti a Miami magának. Jó ómen, a legutóbbi FA Raider is bejött nekik.
több mint 12 éve
ESPN's Chris Mortensen reports free agent Hakeem Nicks is open to playing on a one-year contract to prove his 2012 and 2013 seasons were "aberrations."vajon az egy éves szerződések mestere megkínálja eggyel?
több mint 12 éve
Scout Inc.'s Todd McShay believes the Raiders would like to trade back in the first round.Schaub+Evans teljesen jó is lenne.
ha ez megtörtént, őket írja. WR Mike Evans, CB Justin Gilbert or OT Zack Martin. ha nem, akkor szerinte Watkins vagy Robinson.deyell
több mint 12 éve
Scout Inc.'s Todd McShay believes the Raiders would like to trade back in the first round.ha ez megtörtént, őket írja. WR Mike Evans, CB Justin Gilbert or OT Zack Martin. ha nem, akkor szerinte Watkins vagy Robinson.
több mint 12 éve
twitter.com/timkawakamiTim Kawakami @timkawakami · 6h
Just spoke with Raiders owner Mark Davis for a column I'm writing tomorrow about the various Bay Area stadium questions...
Tim Kawakami @timkawakami · 5h
Asked him about interest in the Raiders from Portland, Oklahoma City or other cities. "Good to know people want us, right?" Davis said...
Tim Kawakami @timkawakami · 6h
But when I asked if he was ready to consider leaving the Bay Area, Davis said: "No, no, no, no, no. I’m working on this Oakland thing....
More Davis: "If this doesn’t happen, I’ve got to think about Plan B. Plan A is Oakland." Said he had lunch with Oakland's mayor yesterday.
Davis said Mayor Quan told him they'd aim for a deal structure by this summer. But Davis noted there are so many moving pieces.
több mint 12 éve
korán van mégGruden? Nem Goodell?Amadeus91Várható volt, hogy lesz pár elszállás. Ezért írtam, bizony a pénz el lesz költve ha kell ha nem. Megint mi (is) szívunk Gruden variálása miatt.gabenAzért ennyire ne verje már magát csak azért mert kezdő szint + felgyúrta magát mint valami gyökér...TSTAccording to Greg Papa (957thegame), Raiders LT Jared Veldheer believed to be looking for $10M/season in free agency.akkor jobb is, ha megy.
Monroe megértem, hogy ennyit kér, mert jó szezonja volt, de Veldheernek pont ellenkezőleg.deyell
Draft meg Matthews.Amadeus91
több mint 12 éve
Gruden? Nem Goodell?Várható volt, hogy lesz pár elszállás. Ezért írtam, bizony a pénz el lesz költve ha kell ha nem. Megint mi (is) szívunk Gruden variálása miatt.gabenAzért ennyire ne verje már magát csak azért mert kezdő szint + felgyúrta magát mint valami gyökér...TSTAccording to Greg Papa (957thegame), Raiders LT Jared Veldheer believed to be looking for $10M/season in free agency.akkor jobb is, ha megy.
Monroe megértem, hogy ennyit kér, mert jó szezonja volt, de Veldheernek pont ellenkezőleg.deyell
több mint 12 éve
Várható volt, hogy lesz pár elszállás. Ezért írtam, bizony a pénz el lesz költve ha kell ha nem. Megint mi (is) szívunk Gruden variálása miatt.Azért ennyire ne verje már magát csak azért mert kezdő szint + felgyúrta magát mint valami gyökér...TSTAccording to Greg Papa (957thegame), Raiders LT Jared Veldheer believed to be looking for $10M/season in free agency.akkor jobb is, ha megy.
több mint 12 éve
Azért ennyire ne verje már magát csak azért mert kezdő szint + felgyúrta magát mint valami gyökér...According to Greg Papa (957thegame), Raiders LT Jared Veldheer believed to be looking for $10M/season in free agency.akkor jobb is, ha megy.
több mint 12 éve
According to Greg Papa (957thegame), Raiders LT Jared Veldheer believed to be looking for $10M/season in free agency.akkor jobb is, ha megy.
Draft meg Matthews.
Féltem, hogy ez lesz, hogy a saját FA-ink fognak karácsonyt játszani a 60 milliós capspace miatt.
több mint 12 éve
According to Greg Papa (957thegame), Raiders LT Jared Veldheer believed to be looking for $10M/season in free agency.Monroe megértem, hogy ennyit kér, mert jó szezonja volt, de Veldheernek pont ellenkezőleg.
Amadeus91