Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
Okok azt tudtam, h neked van forrásod a hírhez, csak azt nem tudom Ő honnan szedte 😀
31 évesen is tudna komoly lökést adni a pass rushnak az biztos!Rolni
+ jön Vick a listára

95.7 The GAME ‏@957thegame

@RavensInsider says the RAIDERS are "very interested" in free agent QB Michael Vick.

ez a Baltimore Sunos csóka.

internal primates forever

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Bennett kicsivel több, mint $7 milliót kapott évente. most már azt mondom, kapjon Houston 7-et csak maradjon. kicsit túlfizetnénk, de úgyis emelkedik jövőre meg azután is a sapka $10 millióval évente, belefér.deyell
En is ezen a velemenyen vagyok!!
Veldheernek meg basszak oda azt a 9-10M es legyunk mar tul ezen...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Bennett kicsivel több, mint $7 milliót kapott évente. most már azt mondom, kapjon Houston 7-et csak maradjon. kicsit túlfizetnénk, de úgyis emelkedik jövőre meg azután is a sapka $10 millióval évente, belefér.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
"Branden Albert - T - Chiefs
The Miami Herald's Armando Salguero is hearing free agent LT Branden Albert's deal with the Dolphins is "almost done."
Salguero says the contract isn't "100 percent done" -- it can't be until Tuesday at 4PM ET, anyway -- but Albert "will be a Dolphin." We're just awaiting contract details at this point. Albert is entering his age-30 season. Reports indicate he'll command north of $9 million annually as the market's top-paid tackle."

Veldheer meg komolyan elmegy szopni 7 millióért a sivatagba?
több mint 12 éve
Free Agent Duel: Veldheer vs. Houston

www.profootballfocus.com/blog/2014/02/13/free-agent-duel-veldheer-vs-houston

több mint 12 éve
John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 22m
I've heard from the beginning that it was a long shot for Lamar Houston returning to Oak. But he may have limited options

Houston lehet koppan végül és nem Des Bryant jellegű piacot talál magának...ha így lesz remélem visszahozzuk vmi korrekt deal-en.
Azért is lehet limited a piaca, mert Middlekauff szerint a 3-4-es csapatokat nem igazán érdekli, mert nem tartják jó fit-nek. Ezt persze cáfolhatja, h eddig pont a Packers neve merült fel vele kapcsolatban, ott meg ugye 3-4 van...
Na mindegy...én már kezdem eléggé unni ezt a találgatósdit...jöhetnének a tettek 😊
Rolni
Houston egy korrekt 4-3 DE futás ellen, passrushban finoman szólva limitált. Életében nem volt köze a top5 fizetéshez, helyhez. Bryantnek sem, csak ő tavaly ki tudott az akkori - szintén nem túl acélos - védelemből emelkedni Wheelerrel karöltve. Amadeus91
Houston sztem amúgy az egyik legjobb 4-3LDE a ligában. Futás ellen nagyon jó és nyomást is tud helyezni az irányítóra, de befejezésben nem jó, ahhoz nem elég...ezért is nem RDEnek való. Emiatt nem kapott tőlünk sem giga pénzt. Ettől függetlenül én nagy szívesen látnám továbbra is Oaklandben kis túlfizetés árán is. Jó a karaktere, jó a motorja a pályán és amúgy hirtelen nagyot ugrana a pass rush teljesítménye is sztem egy igazi RDEvel átellenben. Persze RM vagy DA gondolhatja úgy is, h LDE posztra elegendő egy Jack Crawford, Ryan Robinson esetleg Vance Walker rotáció, ha van rendes RDE...megértem ezt is. Ugyanakkor az RDE market szűk és ha Clowney-t bukjuk a drafton akkor ez a terv necces...
Rolni
RDE problémánk nem is tudom, hogy mióta van, már nem követem.Houston egy jó LDE, akinek el is kéne fogadnia, hogy az LDE nem a legjobban fizetett poszt és ahhoz igazítani az igényeket. Ha visszajön korrekt pénzért, akkor örülni fogok, de nem szabad túlfizetni - és ebben Reggienek igaza van - mert akkor menni fog az üzenet, hogy karácsony van.
RDE; MJ, Allen, Tuck, lehetne hozni akár 1 évre, akár hosszútávra embert.

amúgy ez egy jó thread a témában, most nyüstölöm az oldalakat
 www.raiderfans.net/forum/oakland-raiders-forum-message-board/201845-reggie-mckenzie-s-cap-cuts-former-raiders-fail-impress-away-oakland.html
több mint 12 éve
I've heard from the beginning that it was a long shot for Lamar Houston returning to Oak. But he may have limited options

Houston lehet koppan végül és nem Des Bryant jellegű piacot talál magának...ha így lesz remélem visszahozzuk vmi korrekt deal-en.
Azért is lehet limited a piaca, mert Middlekauff szerint a 3-4-es csapatokat nem igazán érdekli, mert nem tartják jó fit-nek. Ezt persze cáfolhatja, h eddig pont a Packers neve merült fel vele kapcsolatban, ott meg ugye 3-4 van...
Na mindegy...én már kezdem eléggé unni ezt a találgatósdit...jöhetnének a tettek 😊
Rolni
Houston egy korrekt 4-3 DE futás ellen, passrushban finoman szólva limitált. Életében nem volt köze a top5 fizetéshez, helyhez. Bryantnek sem, csak ő tavaly ki tudott az akkori - szintén nem túl acélos - védelemből emelkedni Wheelerrel karöltve. Amadeus91
Houston sztem amúgy az egyik legjobb 4-3LDE a ligában. Futás ellen nagyon jó és nyomást is tud helyezni az irányítóra, de befejezésben nem jó, ahhoz nem elég...ezért is nem RDEnek való. Emiatt nem kapott tőlünk sem giga pénzt. Ettől függetlenül én nagy szívesen látnám továbbra is Oaklandben kis túlfizetés árán is. Jó a karaktere, jó a motorja a pályán és amúgy hirtelen nagyot ugrana a pass rush teljesítménye is sztem egy igazi RDEvel átellenben. Persze RM vagy DA gondolhatja úgy is, h LDE posztra elegendő egy Jack Crawford, Ryan Robinson esetleg Vance Walker rotáció, ha van rendes RDE...megértem ezt is. Ugyanakkor az RDE market szűk és ha Clowney-t bukjuk a drafton akkor ez a terv necces...

jut eszembe Myers-nek megköszönték New Yorkban, muhaha.Amadeus91
Irány Arizona? CP elég jól érezte...

több mint 12 éve

Rolni
Houston egy korrekt 4-3 DE futás ellen, passrushban finoman szólva limitált. Életében nem volt köze a top5 fizetéshez, helyhez. Bryantnek sem, csak ő tavaly ki tudott az akkori - szintén nem túl acélos - védelemből emelkedni Wheelerrel karöltve.

jut eszembe Myers-nek megköszönték New Yorkban, muhaha.
több mint 12 éve

Persze kinti forumon sokan már JV megtartása mellett látják a Saffold szerződtetést és így a falat ki is pipálják lelki szemeik előtt...

Veldheer-Saffold-Wiz-Bergstrom\Brisiel-Watson Barnes és McCants csereemberekkel mondjuk pofás lenne az tuti.

Persze jelenleg így festünk:
Barnes\Watson-Bergstrom\Barnes-Wiz-Brisiel\Bergstrom-Watson\McCants ez nem annyira veretes 😊

több mint 12 éve
az alábbi játékosok vannak képben különböző inszájder források szerint:

Rodger Saffold, G/RT (legvalószínűbb)
Mike Neal, DE
Jared Allen, DE
Alterraun Verner, CB
Tarell Brown, CB
Malcolm Jenkins, FS
Chris Clemons, SS

Saffold felőlem jöjjön, mert jó játékos, ha egészséges. de kell LT isdeyell
Jared Allen nem tudom, h került a listára...ha jól olvastam contendernél akar játszani...
Mindnek örülnék megfelelő pénzen.Rolni
 twitter.com/DConnollyNFL/status/442448327125516288deyell
Okok azt tudtam, h neked van forrásod a hírhez, csak azt nem tudom Ő honnan szedte 😀
31 évesen is tudna komoly lökést adni a pass rushnak az biztos!

több mint 12 éve

Mike Neal, DE
Jared Allen, DE
Alterraun Verner, CB
Tarell Brown, CB
Malcolm Jenkins, FS
Chris Clemons, SS

Jared Allen nem tudom, h került a listára...ha jól olvastam contendernél akar játszani...
Mindnek örülnék megfelelő pénzen.Rolni
 twitter.com/DConnollyNFL/status/442448327125516288

több mint 12 éve

Mike Neal, DE
Jared Allen, DE
Alterraun Verner, CB
Tarell Brown, CB
Malcolm Jenkins, FS
Chris Clemons, SS

Mindnek örülnék megfelelő pénzen.

több mint 12 éve

Mike Neal, DE
Jared Allen, DE
Alterraun Verner, CB
Tarell Brown, CB
Malcolm Jenkins, FS
Chris Clemons, SS

Saffold felőlem jöjjön, mert jó játékos, ha egészséges. de kell LT is

több mint 12 éve
Ha Veldheer megy akkor nagyon szeretném, ha Monroe és\vagy Collins irányába nézelődnénk erősen.

Roger Saffold LG posztra jó fogás lehetne, persze nem 8M-ért, de LT posztra nem szívesen látnám...

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 749
Egyet értek jó pár előttem szólóval akik szerint csak azért mert most van miből nem szabad túl fizetni a saját FA-inket. Mondjuk a meglévő lyukak mellé újakat sem kellene szvsz generálni de ugye nem tudhatjuk mi folyik a háttérben csak a kiszivárgott infókat tudjuk véleményezni.

www.silverandblackpride.com/2014/3/10/5490032/oakland-raiders-seeking-replacement-for-jared-veldheer

Viszont kiragadnék a fentebb lineklt cikkből egy részletet amin azért RM-nek nem ártana elgondolkodni. (Mondom nem tudhatjuk mi megy a háttérben ergo lehet,hogy alaptalan az észrevétele a cikk írójának, azonban a mostani infóink alapján van aktualitása)

As for Monroe and Saffold, will either come cheaper? Maybe. Will they be an upgrade? Unlikely. And letting a young, proven commodity -- who has said many times he would like to be with the Raiders long term -- just walk away is extremely unwise.
Levi Damien

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
QB Carson Palmer has been lobbying for Jared Veldheer to join the Cardinals.

igazi főnyeremény számunkra ez a Palmer. két első kör, egy második, közepes játék, itt hagyta a csapatot a szarban, mert nem volt kedve játszani, most vinné a franchise LT-nket. de nem baj, következő szezonban játszunk ellene.deyell
Kéz és lábtörést kívánok neki! 😛
több mint 12 éve
QB Carson Palmer has been lobbying for Jared Veldheer to join the Cardinals.

igazi főnyeremény számunkra ez a Palmer. két első kör, egy második, közepes játék, itt hagyta a csapatot a szarban, mert nem volt kedve játszani, most vinné a franchise LT-nket. de nem baj, következő szezonban játszunk ellene.

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Baltimore Sun report says Saffold to Raiders for $8M per year. Veldeer to Cardinals for $7M-$7.5M per year:

dafuq ?

jó játékos Saffold, csak sérülékeny.deyell
Veldheer olcsóbbért aláírna Arizonába mint hozzánk?Amadeus91
Bajnokesélyes csapatba? Á dehogy.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
"5. Mark Sanchez: I have a lunch bet with long-agitated Jets enthusiast Dan Hanzus in which I propose that Sanchez will be cut by New York and wind up with the Raiders. When one NFL coach said in January that the embattled Gang Green passer would "be the starter as soon as he walked in the door for us," Oakland immediately came to mind. Former teammate Bart Scott offered the most accurate scouting report, calling The Sanchize a "top backup.""

nfl.com

-------------------------------
Aaron Wilson reports that the Raiders have been in contract with “several” free agent offensive tackles in recent days including Eugene Monroe (Ravens) and Rodger Saffold (Rams)
Multiple sources have now predicted that the Raiders will eventually sign Saffold to a contract.
——–
Ian Rapoport of the NFL Network suggests that the Rams’ free agent OL Rodger Saffold could be an option for the Oakland Raiders.
Saffold’s name recently came up as a target for the Cardinals, who are obviously looking for offensive line help. However, Kent Somers recently mentioned that Arizona appears to have their focus on free agent LT Jared Veldheer, who is believed to be a “more viable target” than Saffold.
The Rams would like to re-sign Saffold, but it looks like it’s going to take a lot in terms of financial commitment to get him under contract at this point in time.
Meanwhile, reports have indicated that the Dolphins could be closing in on a deal with Branden Albert, so the number of option for the Raiders could be limited in the near future.
The Raiders reportedly have an offer out to Veldheer and are hoping to retain him, but the free agent market for offensive tackles appears to be is moving fast, so they might want to narrow their search in the coming days.
több mint 12 éve
egyébként azt mondják az okosok, hogy Saffold nem is alkalmas LT-nek, megfelelő posztja a guard. vagy ha nem, akkor RT, tehát ez azt jelentené mindenképpen, hogy Watson lesz a baloldali tackle. esetleg első körben Robinson / Matthews. brrrrdeyell
én azt olvasom róla, hogy olyan mint Kalifa; svájci bicska.
több mint 12 éve
egyébként azt mondják az okosok, hogy Saffold nem is alkalmas LT-nek, megfelelő posztja a guard. vagy ha nem, akkor RT, tehát ez azt jelentené mindenképpen, hogy Watson lesz a baloldali tackle. esetleg első körben Robinson / Matthews. brrrr

több mint 12 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Szimpi csapat a Raiders, de sajnos mindenki csak elfelé megy, ez a fizetési sapka emelés meg betett még jobban 😕
több mint 12 éve
Baltimore Sun report says Saffold to Raiders for $8M per year. Veldeer to Cardinals for $7M-$7.5M per year:

dafuq ?

jó játékos Saffold, csak sérülékeny.deyell
Veldheer olcsóbbért aláírna Arizonába mint hozzánk?
több mint 12 éve

dafuq ?

jó játékos Saffold, csak sérülékeny.

több mint 12 éve
egyébként a szabadügynökök nem szívesen jönnek ide, nem csak azért, mert gyenge a csapat, hanem mert Kaliforniában a legmagasabbak az adók + a megélhetés költségei. a szövetségi és a tagállami jövedelemadó együtt több, mint 50%. pl. Floridában, Texasban vagy Tennessee-ben nincs személyi jövedelemadó, szóval ha ott játszanak, azonos bruttó fizetés mellett jóval többet tehetnek zsebre, meg értelemszerűen többet kapnak az ügynökök is.deyell
mondjuk ez Friscoban nem probléma, a jelek szerint. Tennessee-n meg nem látszik, hogy nincs szja, helyben járnak.
Arról lehet itt szó, hogy Reggieék - szerintem am. helyesen - kiadták a "no more overpayed players" jelszót. Biztosan lenne az a pénz, amiért Houston itt maradt volna a 6 sackjével, de mi értelme lenne top5 moneyt adni neki - annyit akar - amikor környékén nincs a top5 4-3 DE-nek.
Drafton meg BPA. Ha Watkins, Watkins, ha Clowney, Clowney, ha Johnny Raider, akkor Johnny Raider.Amadeus91
Reggie meg ha akarja, hogy jöjjön ide valaki, vagy hosszabbítson, túl kell fizetni a játékost (nem csak neki, Packers, Vikings ugyanúgy megtette). vagy számkivetetteket hozhat ide 1 éves dealre, mint eddig.deyell
Raiders vagy mi.
Ezzel a túlfizetős dologgal nem értek egyet, de ettől szép az élet, hogy másként vélekedünk 1-2 dologról. Én pl. felültem a Manziel bandwagonra.