Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen ilyen fizu melle nem kene meg jo picket is adni...kb ugyis kivagnak ha nincs trade...Na elvileg Jennings es Walker is kapott egy dealt tolunk es a piac teszteles ellenere jo esellyel visszaterhetnek.Jenkinst állítólag 5 csapat vinné.
T.Porter es Sims korul nagy a csend...Rolni
na már Schefter is nyomatja a Revis tradet, Cleveland lesz a befutó, vagy mi. remélem mi, csak magas picket ha lehet ne adjunk érte, tudom, elit, de mégis kurva sokat keres.deyell
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Na elvileg Jennings es Walker is kapott egy dealt tolunk es a piac teszteles ellenere jo esellyel visszaterhetnek.Jenkinst állítólag 5 csapat vinné.
T.Porter es Sims korul nagy a csend...Rolni
na már Schefter is nyomatja a Revis tradet, Cleveland lesz a befutó, vagy mi. remélem mi, csak magas picket ha lehet ne adjunk érte, tudom, elit, de mégis kurva sokat keres.
internal primates forever
több mint 12 éve
Na elvileg Jennings es Walker is kapott egy dealt tolunk es a piac teszteles ellenere jo esellyel visszaterhetnek.T.Porter es Sims korul nagy a csend...
több mint 12 éve
Igen igen ezt mar irtam en is korabban. Trade utjan 16Mert mondjuk nem tom kene-e...16Mert nem kene Revis es nem nagyon tudom mit adnank erte. Ha cut utan tzdnank megszerezni az lenne a komoly...Rolnisztem az kizárt, hogy ide jönne cut után, nem vagyunk vonzó célpont egyáltalán, saját tier 2-es játékosainkat sem tudjuk megtartani. ha megszerezzük, az trade útján lesz, és $16 milliót kell neki kipengetni. a Brownsnak egyébként több pickje van, ők esélyesebbnek tűnnek számomra, bár jönnek a hírek, hogy kell nekik Whitner, Dansby meg egy QB is, Revis tán már sok lenne.deyell
több mint 12 éve
16Mert nem kene Revis es nem nagyon tudom mit adnank erte. Ha cut utan tzdnank megszerezni az lenne a komoly...Rolnisztem az kizárt, hogy ide jönne cut után, nem vagyunk vonzó célpont egyáltalán, saját tier 2-es játékosainkat sem tudjuk megtartani. ha megszerezzük, az trade útján lesz, és $16 milliót kell neki kipengetni. a Brownsnak egyébként több pickje van, ők esélyesebbnek tűnnek számomra, bár jönnek a hírek, hogy kell nekik Whitner, Dansby meg egy QB is, Revis tán már sok lenne.
több mint 12 éve
16Mert nem kene Revis es nem nagyon tudom mit adnank erte. Ha cut utan tzdnank megszerezni az lenne a komoly...
több mint 12 éve
Vic Tafur @VicTafurRaiders are strong players in Darrelle Revis sweepstakes, along with Browns, according to league sources.
odaadjuk érte Pryort.
több mint 12 éve
Három millió volt a szezon végén. Kivágtuk Red-et meg Rice-t, kitakarítva egy valag helyet, biztosan nem 3 millió. Amúgy nekem az overthecap 13 millát ír.twitteren is ezt a számot rakta ki hozzátok asszem az nfl.com...Rosszul mutatja az overthecap.undisputedlyazt hogyan? $3,1 milliós cap space-t ír nektek az overthecap. meg egy kicsit kéne ebből felszabadítani, hogy beférjen az idei draft class.deyellVeldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91Áh, ez nem jó hír. Reménykedtem benne,hogy lecsapunk rá. Oaklandi falemberek, Cable...undisputedly
pbs.twimg.com/media/BiczpvpCcAE7QFQ.pngRolni
Sőt, 2 napja a rotoworld is ennyit írt:
19. Seattle Seahawks
Available Cap Space — $13,687,531
szerk: Bennettet nézem,hogy 10millát kap első évre, így kijöhet a 3. Viszont egy Clem caut/paycut és Miller cut/paycut megint valami 10 milliót felszabadítana 😊
több mint 12 éve
twitteren is ezt a számot rakta ki hozzátok asszem az nfl.com...Rosszul mutatja az overthecap.undisputedlyazt hogyan? $3,1 milliós cap space-t ír nektek az overthecap. meg egy kicsit kéne ebből felszabadítani, hogy beférjen az idei draft class.deyellVeldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91Áh, ez nem jó hír. Reménykedtem benne,hogy lecsapunk rá. Oaklandi falemberek, Cable...undisputedly
pbs.twimg.com/media/BiczpvpCcAE7QFQ.png
több mint 12 éve
Rosszul mutatja az overthecap.azt hogyan? $3,1 milliós cap space-t ír nektek az overthecap. meg egy kicsit kéne ebből felszabadítani, hogy beférjen az idei draft class.deyellVeldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91Áh, ez nem jó hír. Reménykedtem benne,hogy lecsapunk rá. Oaklandi falemberek, Cable...undisputedly
több mint 12 éve
a terv az lehet, hogy elhozzuk Vick-et, igy a blindside-jat a RT vedi, szal LT nem is kell igazan😊
több mint 12 éve
Hát nem tudom...azért félhivatalos infók alapján adtunk neki egy szép ajánlatot...Az meg, h idén szar volt magához képest a sérülésből visszatérve nem akkora csoda sztem...na mindegy mostmár...kiváncsi leszek ki a jelölt LT posztra...Veldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91arra gondoltam, hogy talán olyan tényező lehet a háttérben, amiről mi nem tudunk, pl. sérülés miatt nem kellett RM-nek. a legutóbbi tricepsz-probléma után, amikor visszatért elég szarul játszott, Mincey meg Ayers-félék szívatták.deyell
-Ugye TC végén úgy nézett ki bedobják Watson-t...voltak szakik akik tavaly is azt írták róla draft környékén, hogy nyers, nyers, de LT posztra is alkalmas lehet...
-Barnes se volt vállalhatatlan végülis, de őt azért inkább OGnek vagy back up\swing Tnek szeretném látni...
-FA...Monroe remek lenne, de miért jönne ide...Saffold sztem nem jó megoldás LTnek...Collins esetleg lehet jó megoldás
-draft...kit, hol? ki "helyett"?
több mint 12 éve
Bryant elengedése is bulleye volt tavaly. In Reggie we Trust.Veldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91arra gondoltam, hogy talán olyan tényező lehet a háttérben, amiről mi nem tudunk, pl. sérülés miatt nem kellett RM-nek. a legutóbbi tricepsz-probléma után, amikor visszatért elég szarul játszott, Mincey meg Ayers-félék szívatták.deyell
több mint 12 éve
azt hogyan? $3,1 milliós cap space-t ír nektek az overthecap. meg egy kicsit kéne ebből felszabadítani, hogy beférjen az idei draft class.Veldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91Áh, ez nem jó hír. Reménykedtem benne,hogy lecsapunk rá. Oaklandi falemberek, Cable...undisputedly
több mint 12 éve
Veldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91Áh, ez nem jó hír. Reménykedtem benne,hogy lecsapunk rá. Oaklandi falemberek, Cable...
több mint 12 éve
Veldheer még ma este aláír a sivatagban.Amadeus91arra gondoltam, hogy talán olyan tényező lehet a háttérben, amiről mi nem tudunk, pl. sérülés miatt nem kellett RM-nek. a legutóbbi tricepsz-probléma után, amikor visszatért elég szarul játszott, Mincey meg Ayers-félék szívatták.
több mint 12 éve
Veldheer még ma este aláír a sivatagban.
több mint 12 éve
Marshall Newhouse megérhetne egy próbát vet min közelében, persze csak mint OG és nem mint OT.Rolniakár. csak jöjjön már valaki. make it rain, Reggie!

több mint 12 éve
Jó ezt értem, de ha oda aláír 7M, míg itt 10-et kapott volna az már nem csak az adó...Na Veldheert tovabbra is AZvel emelegetik es raadasul allitolag kevesebb penzert ir oda ala...ez mondjuk kocsogseg ha igy van, de mindegy.RolniAt 13.3% tax rate in California over $1M, $561K for 9 games for $7.5M APY. Same contract in Arizona is $223K (1 in California at 11.3%). $1.7M over 5 year deal.deyell
Más:
Marshall Newhouse megérhetne egy próbát vet min közelében, persze csak mint OG és nem mint OT.
több mint 12 éve
Na Veldheert tovabbra is AZvel emelegetik es raadasul allitolag kevesebb penzert ir oda ala...ez mondjuk kocsogseg ha igy van, de mindegy.RolniAt 13.3% tax rate in California over $1M, $561K for 9 games for $7.5M APY. Same contract in Arizona is $223K (1 in California at 11.3%). $1.7M over 5 year deal.
több mint 12 éve
Az a baj, hogy a folyamatos cap emeles jelentos atlagfizetes emelkedest indikal...ez 3 ev alatt legalabb +20-25%-ot jelent atlagosan. Ennek fenyeben kell a tulfizetest vizsgalni, ami igy mar nem is tunik soknak. Mindamellet az eltero ado szablyok baromira nem kedveznek nekunk. Emiatt, nekunk legalabb 10%-al tobbet kell ajanlanunk,mint barki masnak, hogy ide csabitsunk, vagy hogy megtartsunk valakit. Ez igy osszesegeben, egy 3 eves idoperiodus alatt, 30-35% pluszt is jelenthet egy egy embernel a mai atlagberhez kepest...
több mint 12 éve
Na Veldheert tovabbra is AZvel emelegetik es raadasul allitolag kevesebb penzert ir oda ala...ez mondjuk kocsogseg ha igy van, de mindegy.Menjen is Veldheer a pecsába, Revisért meg mehet egy hátsó Pick
Houstont a Macikkal emlegetik egy lapon...
Darrell Revis esetleges kivagasa eseten minket is emlegetnek. Nem hiszek a dologban...sajat tier2-es emnereinket se tudjuk megtartani a jelek szerint akkor miert tudnank top playat szerezni...Rolni
több mint 12 éve
Na Veldheert tovabbra is AZvel emelegetik es raadasul allitolag kevesebb penzert ir oda ala...ez mondjuk kocsogseg ha igy van, de mindegy.Ne aggódj Rolni, ha a Draft után sem kezd semmi körvonalazódni akkor lesz gebasz (mondjuk akkor nagy).
Houstont a Macikkal emlegetik egy lapon...
Darrell Revis esetleges kivagasa eseten minket is emlegetnek. Nem hiszek a dologban...sajat tier2-es emnereinket se tudjuk megtartani a jelek szerint akkor miert tudnank top playat szerezni...Rolni
Örülnék ha maradnának mert ők tényleg jó játékosok Routt félékkel ellentétben de ha nem akarnak maradni hát csak menjenek. Senki sem pótolhatatlan, nem kell mindenáron elkölteni a lovettát. Főleg ha elmegy Palmer seggét védeni (pedig anno, hogy védtem azt a gyökérarcú pulykatojást) akkor hajrá, lesz ellenük plusz motiválóerő a lojálisabb védőembereinkben...
Amm kíváncsi lennék, hogy a csapattal szemben miért van ez a boszorkányüldözés szagú légkör. Al Papa - nyugodjon békében - NFL mércével nézve rég lelépett...
több mint 12 éve
Na Veldheert tovabbra is AZvel emelegetik es raadasul allitolag kevesebb penzert ir oda ala...ez mondjuk kocsogseg ha igy van, de mindegy.Houstont a Macikkal emlegetik egy lapon...
Darrell Revis esetleges kivagasa eseten minket is emlegetnek. Nem hiszek a dologban...sajat tier2-es emnereinket se tudjuk megtartani a jelek szerint akkor miert tudnank top playat szerezni...
több mint 12 éve
A Bears kirakta Busht, ő jöhetne vissza.