Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 738
na amíg én egy kolleginával korzózok a budai parton, addig itt van egy igazolás... végre valami.
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
játszunk idén az Arizonával? Akkor Jarednak megvan az idei anal atTUCKer...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Amúgy én azt gondoltam, hogy a falba csak egy G-t kellett volna hozni és maradt volna minden jól.

Veldheer - egy kurva jó G - Wiz - Briesel/Berg/Barnes - Watson

Barnes tud játszani sérülés esetén bármelyik T poszton. McCants is elevickél, de főleg jobb oldalon.
Ha hozunk egy G-t (vagy draft vagy FA) akkor még csere is van aztán le is főtt.

Erre igazolunk egy RT-t és egy sérülékeny LT-t, tehát látszólag nem számolunk Watsonnal mint kezdő és kiderül, hogy a sérülékeny LT konkrétan műtétre szorul.
Tehát a csapatvezetés úgy gondolja Watson nem kezdő szint (egyelőre), tehát akkor most lóg egy LT a levegőben. Viszont az is igaz, hogy drafton most elhozhatjuk a legjobb T-t, nem úgy mint tavaly.Bruce
Sztem meg éppenhogy az van, hogy a vezetés ennyire bízik Watsonban. Ő lesz az LT és Saffold lett volna a remek LG...

Kiderül...ha nem jön OT, hanem esetleg OG akkor ez lett volna a terv. Ha most kukázunk egy LT-t akkor nem, viszont akkor abszolút nem érthető Jared elengedése...

Tuck vajon LE vagy RE lesz??

Giantsnál LE volt, de per pill a legjobb passrusherünk, így logikus lehet a jobb oldal...vagy oda jöhetne még ugyebár Woodley állásból indulva...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Amúgy én azt gondoltam, hogy a falba csak egy G-t kellett volna hozni és maradt volna minden jól.

Veldheer - egy kurva jó G - Wiz - Briesel/Berg/Barnes - Watson

Barnes tud játszani sérülés esetén bármelyik T poszton. McCants is elevickél, de főleg jobb oldalon.
Ha hozunk egy G-t (vagy draft vagy FA) akkor még csere is van aztán le is főtt.

Erre igazolunk egy RT-t és egy sérülékeny LT-t, tehát látszólag nem számolunk Watsonnal mint kezdő és kiderül, hogy a sérülékeny LT konkrétan műtétre szorul.
Tehát a csapatvezetés úgy gondolja Watson nem kezdő szint (egyelőre), tehát akkor most lóg egy LT a levegőben. Viszont az is igaz, hogy drafton most elhozhatjuk a legjobb T-t, nem úgy mint tavaly.
több mint 12 éve
Nice!

Woodley??Rolni
elmentek Tennessee-be Hatcherrel együtt. de persze még nem dőlt el semmi, reméljük, kevesebbet ajánlanak nekik, mint RM.

Tuck sajtótájékoztató: Nem gondolt arra, hogy a Raidershez igazol, nem szerepelt a tervben még a múlt héten. Tudja, hogy McKenzie a Packersnél volt, azt gondolja, hogy hasonló csapatot fog építeni Oaklandben is. Szerinte RM igaz ember, őszinte. Megpróbál védőket toborozni, Először is megpróbálja rábírni Woodley-t és Hatchert, hogy csatlakozzanak hozzá. (ők hárman egyszerre voltak látogatóban, együtt is reggeliztek ma)deyell
Na mondjuk egy ilyen 3-as sokat dobna a Dn...

Kiváncsi leszek Pennt megnézzük-e. Ha igen akkor Saffold mégis LTnek jött volna vszeg és Watsonról nem vagyunk jó véleménnyel. Ha nem akkor sztem Watson a LT és "csak" OGt keresünk...

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 644 — Sworn to the Dark
Nice!

Woodley??Rolni
elmentek Tennessee-be Hatcherrel együtt. de persze még nem dőlt el semmi, reméljük, kevesebbet ajánlanak nekik, mint RM.

Tuck sajtótájékoztató: Nem gondolt arra, hogy a Raidershez igazol, nem szerepelt a tervben még a múlt héten. Tudja, hogy McKenzie a Packersnél volt, azt gondolja, hogy hasonló csapatot fog építeni Oaklandben is. Szerinte RM igaz ember, őszinte. Megpróbál védőket toborozni, Először is megpróbálja rábírni Woodley-t és Hatchert, hogy csatlakozzanak hozzá. (ők hárman egyszerre voltak látogatóban, együtt is reggeliztek ma)

built for this shit

több mint 12 éve
Nice!

Woodley??

több mint 12 éve
Lamarr who?

built for this shit

több mint 12 éve
Bár amúgy nem tudom mennyire jó játékos mostanság Tuck, nem nagyon figyeltem a Giants-et mostanság. Remélem helyettesíteni tudja Houston-t.

De egy jó Clowney még azért elférne szerintem, vagy így már nem??Bruce
de elférne. ezt írja a PFF Tuckról:

Justin Tuck's 11 sacks in 2013 were misleading. Lots of them were of the clean-up variety, just a +0.8 PFF pass rush grade, but his +11.7 PFF run D grade was 8th-best by a 4-3 DE

built for this shit

több mint 12 éve
Bár amúgy nem tudom mennyire jó játékos mostanság Tuck, nem nagyon figyeltem a Giants-et mostanság. Remélem helyettesíteni tudja Houston-t.

De egy jó Clowney még azért elférne szerintem, vagy így már nem??
több mint 12 éve
Na azért így már minden más.

Végre egy jó 91-es lesz a csapatban! 😉 Ha már én nem lehetek ott 😛 😀Bruce
várjuk ki azért a fizikai felmérőt 😀

built for this shit

több mint 12 éve
Na azért így már minden más.

Végre egy jó 91-es lesz a csapatban! 😉 Ha már én nem lehetek ott 😛 😀
több mint 12 éve
DE Justin Tuck is accepting a two-year, $11 million deal with the Oakland Raiders.Beki

built for this shit

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 020
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 1m
After giving the Giants a chance to improve their offer, DE Justin Tuck is accepting a two-year, $11 million deal with the Oakland Raiders.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 36 mp

After giving the Giants a chance to improve their offer, DE Justin Tuck is accepting a two-year, $11 million deal with the Oakland Raiders.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
Walker viziten van a Chiefsnél

több mint 12 éve
Donnald Penn-t kivágta a Bucs. Mit szólnátok hozzá?

több mint 12 éve
Mert hát ugye RM milyen mintát követ? Ted Thomson féle GB-ben meghonosított építkezési mintát. Azaz draftolj jól neveld ki és tartsd meg a saját embereid. FA-ről csak elvétve igazolj. .Cubehead
hát de ez sincs. nem igazoltuk vissza Veldheert, Houstont, Simset, Walkert, Portert, Jenkinst stb. semmi sincs, csak a sok cap space kihasználatlanul.deyell
Igen ezt a jelegű csalódottságomat én is írtam és értetlenül is állok én is előtte 😕
S hát ez így már viszont komoly kérdéseket is kezd felvetni RM-l szembe. Mert hát ezen játékosok vissza igazolása benne van az ő általa követett építkezési rendszerben. Pénz is van és egy némelyiküket túl fizetés nélkül is meglehet /et volna tartani (pl Sims,Porter,Jenkins,Walker)Cubehead
Én sem értem a Lamarr dolgot...a lehjobb D emberetek volt és szerintem viszonylag normális szerződést kapott tőlünk, nem fizettük túl szerintem...Saffold sem ér ennyit...Olvastam egy cikket pont ma, hogy eddig a Raiders csinálta a legrosszabb FA dealeket...Tomcsik
Ez még mind hagyján lenne de így vissza nézve a draftjaink sincsenek teljesen rendben. Kb 3 igazán impact playa jött (Hayden,Burris,Moore) kb 4-5 nem rossz project playa (Crawford,Watson,Butler,Riviera,McGee) s a többi meg vagy csak depth vagy többsége már nálunk sincs. 😕 Pedig a rebuildingünknek ez az alapja!!!!
/Murray még kérdés/

több mint 12 éve
Tracy Porter -> Redskinsdeyell
Egyre jobb, egyre inkább nő a kérdőjel RM feje fölött csak kérdés,hogy így ezt MD meddig fogja abszorválni és mikor lép papi üzemmódba és dönt/cselekszik.Cubehead
azt mondja Tafur, hogy Portert nem is akarta újraigazolni. Jenkinst igen, de csak megfelelő áron.

built for this shit

több mint 12 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
Mert hát ugye RM milyen mintát követ? Ted Thomson féle GB-ben meghonosított építkezési mintát. Azaz draftolj jól neveld ki és tartsd meg a saját embereid. FA-ről csak elvétve igazolj. .Cubehead
hát de ez sincs. nem igazoltuk vissza Veldheert, Houstont, Simset, Walkert, Portert, Jenkinst stb. semmi sincs, csak a sok cap space kihasználatlanul.deyell
Igen ezt a jelegű csalódottságomat én is írtam és értetlenül is állok én is előtte 😕
S hát ez így már viszont komoly kérdéseket is kezd felvetni RM-l szembe. Mert hát ezen játékosok vissza igazolása benne van az ő általa követett építkezési rendszerben. Pénz is van és egy némelyiküket túl fizetés nélkül is meglehet /et volna tartani (pl Sims,Porter,Jenkins,Walker)Cubehead
Én sem értem a Lamarr dolgot...a lehjobb D emberetek volt és szerintem viszonylag normális szerződést kapott tőlünk, nem fizettük túl szerintem...Saffold sem ér ennyit...Olvastam egy cikket pont ma, hogy eddig a Raiders csinálta a legrosszabb FA dealeket...

több mint 12 éve
Tracy Porter -> Redskinsdeyell
Egyre jobb, egyre inkább nő a kérdőjel RM feje fölött csak kérdés,hogy így ezt MD meddig fogja abszorválni és mikor lép papi üzemmódba és dönt/cselekszik.

több mint 12 éve
Tracy Porter -> Redskins

built for this shit

több mint 12 éve
S hát ez így már viszont komoly kérdéseket is kezd felvetni RM-l szembe. Mert hát ezen játékosok vissza igazolása benne van az ő általa követett építkezési rendszerben. Pénz is van és egy némelyiküket túl fizetés nélkül is meglehet /et volna tartani (pl Sims,Porter,Jenkins,Walker)

több mint 12 éve
hát de ez sincs. nem igazoltuk vissza Veldheert, Houstont, Simset, Walkert, Portert, Jenkinst stb. semmi sincs, csak a sok cap space kihasználatlanul.

built for this shit

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ott picit csabitobb az edzo sajnos. Amugy igaz, nem dolgoznak rosszul. Eddig nekem ez totalis csod amit megfejel Saffold szerzodese majd nem, aki aztan joval olcsobban alairt a Ramsbe.Delonso_
azért ez így nem teljesen igaz. alig kapott kevesebb garantáltat, másfél millióval, és ők RG-nek szánják, nem LT-nek.

Hatcher közben elment Tennessee-be.... Tuck maradt egyedül.deyell
Azert az a kb 11 milla kulonbseg a szerzodesek kozott valoszinusithetoen csak tobb penzt jelentett volna neki.