Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Ezt nézzétek meg igaza van a csávónak akit "szakértőként" kérdez a műsorvezető. S valahol ezt mi is tudjuk csak elfogultak vagyunk és hőzöngünk mondjuk valahol ez is a dolga egy szurkolónak 😉

bleacherreport.com/articles/1989512-raider-fans-dont-panic-reggie-mckenzie-has-a-plan-for-free-agencyCubehead
Srácok srácok! Tegyétek össze a kezeteket! Sok sok évnyi szopóágon lógás után valami elkezdődött és azt hiszem jó irányba indultak el a dolgok. A draft majd visszaigazolja ezt,hogy tényleg..vagy csak fellángolás volt. Csapatépítés szempontjából nagyon jó helyzetben vagytok!Süsü
Az idei draft nagyon kritikus lesz. Ha ott sikerül belenyúlni a tutiba, akkor beérhet a gyümölcs, ha mellé lő ráéghet az egész eddigi is a körmére...

Amúgy ezzel az OL erősítéssel lehet ám, hogy az 1\5-ös QBnak ágyazunk meg...Rolni
Ahogy írtam,hogy kiket látnék szívesen 1/5-re én két forgató könyvet tudok elképzelni:
1; Az is lehet,hogy hozzunk egy veteránt (Shaub, McCown) plusz McGloin) szerzünk FA-ről Draftról még egy futót (Dmc,Murray plusz az új) és egy normál fallal végre tényleg run heavy, game management passzjátékot játszatnak idén és inkább a D-t turbózzák fel brutálisra.
2; Tényleg QB-nak ágyaztunk meg (remélem akkor Teddy vagy Bortles lesz az emberünk)Cubehead
Most azt nem vágom,hogy tényleg mi vagyunk itt a "tanyákon" ennyire szakértők és akik ott vannak mit sem konyítanak hozzá vagy mi vagyunk idióták és odakint nagyon vágnak valamit. :/ ...ha Cassel ilyen szerződést kap,akkor McCown egy nagyobbat érdemelne a teljesítménye alapján. Viszont ne felejtsük el...előtte is játszott már nálunk és máshol is. Sehol sem mutatott kimagasló eredményeket. Idősebb korára ennyit javult volna? Kétlem...a rendszer volt hibátlan amibe beállították a srácot. Ezt nem hiszi el senki vagy nem akarják észrevenni? Mindenesetre valaki adni fog neki nagy lóvét,de azok nem mi leszünk. Isten mentsen meg azt ahova kerül,mert pofáraesés lesz a vége....de ne legyen igazam. 😊
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 371 — Raiders fan
Ja ha valaki gondolkodott volna rajta:

Sparano 2012ben a Jets OCje volt és ebben az évben vált kezdővé Howard. 2012ben és 2013ban minden meccsen kezdő volt utána...nem véletlenül érkezett tehát...ja meg persze Joey Clinkscales hozta el 2011ben a Jetshez...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 749
Ezt nézzétek meg igaza van a csávónak akit "szakértőként" kérdez a műsorvezető. S valahol ezt mi is tudjuk csak elfogultak vagyunk és hőzöngünk mondjuk valahol ez is a dolga egy szurkolónak 😉

bleacherreport.com/articles/1989512-raider-fans-dont-panic-reggie-mckenzie-has-a-plan-for-free-agencyCubehead
Srácok srácok! Tegyétek össze a kezeteket! Sok sok évnyi szopóágon lógás után valami elkezdődött és azt hiszem jó irányba indultak el a dolgok. A draft majd visszaigazolja ezt,hogy tényleg..vagy csak fellángolás volt. Csapatépítés szempontjából nagyon jó helyzetben vagytok!Süsü
Az idei draft nagyon kritikus lesz. Ha ott sikerül belenyúlni a tutiba, akkor beérhet a gyümölcs, ha mellé lő ráéghet az egész eddigi is a körmére...

Amúgy ezzel az OL erősítéssel lehet ám, hogy az 1\5-ös QBnak ágyazunk meg...Rolni
Ahogy írtam,hogy kiket látnék szívesen 1/5-re én két forgató könyvet tudok elképzelni:
1; Az is lehet,hogy hozzunk egy veteránt (Shaub, McCown) plusz McGloin) szerzünk FA-ről Draftról még egy futót (Dmc,Murray plusz az új) és egy normál fallal végre tényleg run heavy, game management passzjátékot játszatnak idén és inkább a D-t turbózzák fel brutálisra.
2; Tényleg QB-nak ágyaztunk meg (remélem akkor Teddy vagy Bortles lesz az emberünk)

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Mondom jó ez így eddig nagyon! Legyen szerencsétek! Nem követtem figyelemmel a Raiders meccseket. Roach-csal meg vagytok elégedve?Süsü
Legyen 😊

Roach nagyon szépen dolgozott MLBként. Abszolút megéri eddig a pénzét.Rolni
Sajnáltam is mikor elment. :/ Átvehette volna a nagy öreg helyét (54). Ugye a helyére jött D.J. Williams ami nem volt baj,csak hát lesérült. Egy Bostic-kal meg nem éppen sikerült pótolni sajnos. Amíg nálunk volt Roach az öreg jobbján, ő vette ki folyamatosan a TE-eket a játékból. Ellene nem is villogtak annyira. Ott a részetekről jó üzlet köttetett. Ez 100Süsü
Ti most kvázi hasonló jót kötöttetek Houstonnal, főleg ha úgy lesz ahogy írtad azaz LDE-nek szánják.Cubehead
..csak saját véleményem szerint használjuk majd annak. Ott lenne ésszerű,mert Wottonnak édes mindegy hol áll a falban. Tucker a DC remélem a saját képére akarja majd formálni a védelmet,mint Jacksonville-ben..és nem egy elődnek a munkásságát akarja tovább vinni,mint amit itt első évében próbált/próbáltak vele...gondolok itt a Lovie érából fent maradt dolgokra amit még Marinelli hagyott itt.
több mint 12 éve
Mondom jó ez így eddig nagyon! Legyen szerencsétek! Nem követtem figyelemmel a Raiders meccseket. Roach-csal meg vagytok elégedve?Süsü
Legyen 😊

Sajnáltam is mikor elment. :/ Átvehette volna a nagy öreg helyét (54). Ugye a helyére jött D.J. Williams ami nem volt baj,csak hát lesérült. Egy Bostic-kal meg nem éppen sikerült pótolni sajnos. Amíg nálunk volt Roach az öreg jobbján, ő vette ki folyamatosan a TE-eket a játékból. Ellene nem is villogtak annyira. Ott a részetekről jó üzlet köttetett. Ez 100Süsü
Ti most kvázi hasonló jót kötöttetek Houstonnal, főleg ha úgy lesz ahogy írtad azaz LDE-nek szánják.

több mint 12 éve

azért ez az OL is zsákbamacska.. alapvetőleg jól néz ki, csak ugye el kéne kerülni a sérüléseket.. Saffoldnál ez a legnagyobb gányBay Area
Persze fenn áll a veszélye viszont ezt már ismerhetjük RM-től,hogy faszán utána nézz. Gondolj csak Sims-re. Ő is nagyon jó NT egy baja volt csak ami miatt könnyedén megtudtuk anno szerezni,hogy sérülékeny volt és egy egész szezonja se volt kvázi és lásd nálunk nem volt semmi. Remélem vissza hozzuk amúgy.
Remélhetőleg Saffoldal is így lesz!

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Legyen 😊

Sajnáltam is mikor elment. :/ Átvehette volna a nagy öreg helyét (54). Ugye a helyére jött D.J. Williams ami nem volt baj,csak hát lesérült. Egy Bostic-kal meg nem éppen sikerült pótolni sajnos. Amíg nálunk volt Roach az öreg jobbján, ő vette ki folyamatosan a TE-eket a játékból. Ellene nem is villogtak annyira. Ott a részetekről jó üzlet köttetett. Ez 100
több mint 12 éve
Legyen 😊

Roach nagyon szépen dolgozott MLBként. Abszolút megéri eddig a pénzét.

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali

azért ez az OL is zsákbamacska.. alapvetőleg jól néz ki, csak ugye el kéne kerülni a sérüléseket.. Saffoldnál ez a legnagyobb gány

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924

Mondom jó ez így eddig nagyon! Legyen szerencsétek! Nem követtem figyelemmel a Raiders meccseket. Roach-csal meg vagytok elégedve?
több mint 12 éve

Amúgy ezzel az OL erősítéssel lehet ám, hogy az 1\5-ös QBnak ágyazunk meg...

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924

Srácok srácok! Tegyétek össze a kezeteket! Sok sok évnyi szopóágon lógás után valami elkezdődött és azt hiszem jó irányba indultak el a dolgok. A draft majd visszaigazolja ezt,hogy tényleg..vagy csak fellángolás volt. Csapatépítés szempontjából nagyon jó helyzetben vagytok!
több mint 12 éve
Azért az biztos, hogy méretben rendben lesz az OL 😊

Howard 6'7 333
Saffold 6'5 332
Barnes 6'6 321
Watson 6'5 315
Brisiel\Bergstrom 6'5 310
McCants 6'5 309
Wiz 6'3 307Rolni
Hát egy PBS falhoz kellenek is az ilyen csöppnyi emberek 😊Cubehead
Jaja, most így látom a falat amúgy:

Watson-Barnes-Wiz-Saffold-Howard

Barnes tavaly végül ugye LG volt nálunk, míg Saffold tavaly RG-t játszott. Persze simán lehet őket megcserélik vagy lehet Brisiel is bele tud még ebbe szólni, ha egészséges és remekel offseason workoutok alatt...

több mint 12 éve

bleacherreport.com/articles/1989512-raider-fans-dont-panic-reggie-mckenzie-has-a-plan-for-free-agency

több mint 12 éve

Howard 6'7 333
Saffold 6'5 332
Barnes 6'6 321
Watson 6'5 315
McCants 6'5 309
Wiz 6'3 307Rolni
Hát egy PBS falhoz kellenek is az ilyen csöppnyi emberek 😊

több mint 12 éve

Howard 6'7 333
Saffold 6'5 332
Barnes 6'6 321
Watson 6'5 315
McCants 6'5 309
Wiz 6'3 307

több mint 12 éve
Incognitoval mi a helyzet? Meg akarják őt tartani? Vagy teszteli a piacot.. Jó lenne őt még behúzni, Sparano ismeri.. elkelne minden fasza playa ebbe az "üvegfalba" ...
Cornerek közül kit látnátok szívesen, és ki az aki reális lehet, és esetleg upgrade a tavalyi CBkhez képest?Bay Area
Incognitó helyzetét nem vágom de tényleg durva lenne egy Watson - Saffold - Wiz - Incognito - Howard fal 😉

Ami meg a cornereket illeti szívesen látnék egy Hayden - Captan Munerlyn . Porter triót Nickel felállásnál.

több mint 12 éve
Azért kíváncsi leszek Houston meddig húzza majd a Bearsben. Pepperst pótolni nem egyszerű. S hát ugye mi is csak a szükség végett alkalmaztuk Rde-nek s nem azért mert annyira zsír volt benne.

Első körben így én a következőket látnám szívesen (nincs sorban): Teddy, Brotles, Clowney, Mack.

UI: ha esetleg Zach Miller felszabadulna megfelelő áron szívesen látnám vissza, Ti?Cubehead
Nem azért mondom,de szerintem a tavalyi Peppers-t nem lesz nehéz pótolnia. Szerencsétlent már kettőzni se kettőzték annyira gyenge volt 1-1-ben. Teljesen más alapokra helyezik nálunk a D-Line-t és arra nem lesz elég egy év. Wotton Ratliff Paea Lamarr (Meltonnal ugye nem tudjuk mi lesz) Ez nem annyira veretes névsor. Érkezni fognak még a draftról is,de nem várok sokat azoktól sem...így szerintem ki fogja tölteni nálunk a szerződését.( Persze,ha nem egészséges marad ) Majd visszatérünk rá a köv offseason-be. 😊Süsü
Kösz az infókat Süsü már ami Pepperst illeti. Sajnos nem volt érkezésem az ő munkásságát követni a szezonban inkább csak a névből és Houston teljesítményéből indulva írtam az előbbieket.
Mondjuk félre értés ne essék Houston egy fiatal, energikus és kiváló játékos HA LDE-t játszatsz vele. RDE-nek inkább csak szürke közép és ahhoz meg túl van fizetve akármilyen időtávról is beszélünk. Persze igaz ez is csak néző pont kérdése hisz elmondásod alapján Peppers se nyújtott ettől nagyon többet és biztos,hogy többe fájt volna éves szinten.Cubehead
Ezen felül..szerintem nem is az ő helyére érkezik. Megkapja az eredeti posztját és Peppers helyét,ha más nem érkezik Wotton veszi át. Szerintem így lesz. Meglátjuk mekkora potenciál van Lamarr-ban 😊 Érzéseim szerint pozitívan fog teljesíteni..az elvártakon felül.Süsü
A saját helyén mindenképpen steal! Remélem,hogy jól fog teljesíteni és sajnálom,hogy elment de bízok RM helyes döntésében. (eddig bejöttek)

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Azért kíváncsi leszek Houston meddig húzza majd a Bearsben. Pepperst pótolni nem egyszerű. S hát ugye mi is csak a szükség végett alkalmaztuk Rde-nek s nem azért mert annyira zsír volt benne.

Első körben így én a következőket látnám szívesen (nincs sorban): Teddy, Brotles, Clowney, Mack.

UI: ha esetleg Zach Miller felszabadulna megfelelő áron szívesen látnám vissza, Ti?Cubehead
Nem azért mondom,de szerintem a tavalyi Peppers-t nem lesz nehéz pótolnia. Szerencsétlent már kettőzni se kettőzték annyira gyenge volt 1-1-ben. Teljesen más alapokra helyezik nálunk a D-Line-t és arra nem lesz elég egy év. Wotton Ratliff Paea Lamarr (Meltonnal ugye nem tudjuk mi lesz) Ez nem annyira veretes névsor. Érkezni fognak még a draftról is,de nem várok sokat azoktól sem...így szerintem ki fogja tölteni nálunk a szerződését.( Persze,ha nem egészséges marad ) Majd visszatérünk rá a köv offseason-be. 😊Süsü
Kösz az infókat Süsü már ami Pepperst illeti. Sajnos nem volt érkezésem az ő munkásságát követni a szezonban inkább csak a névből és Houston teljesítményéből indulva írtam az előbbieket.
Mondjuk félre értés ne essék Houston egy fiatal, energikus és kiváló játékos HA LDE-t játszatsz vele. RDE-nek inkább csak szürke közép és ahhoz meg túl van fizetve akármilyen időtávról is beszélünk. Persze igaz ez is csak néző pont kérdése hisz elmondásod alapján Peppers se nyújtott ettől nagyon többet és biztos,hogy többe fájt volna éves szinten.Cubehead
Ezen felül..szerintem nem is az ő helyére érkezik. Megkapja az eredeti posztját és Peppers helyét,ha más nem érkezik Wotton veszi át. Szerintem így lesz. Meglátjuk mekkora potenciál van Lamarr-ban 😊 Érzéseim szerint pozitívan fog teljesíteni..az elvártakon felül.
több mint 12 éve
Incognitoval mi a helyzet? Meg akarják őt tartani? Vagy teszteli a piacot.. Jó lenne őt még behúzni, Sparano ismeri.. elkelne minden fasza playa ebbe az "üvegfalba" ...
Cornerek közül kit látnátok szívesen, és ki az aki reális lehet, és esetleg upgrade a tavalyi CBkhez képest?

több mint 12 éve

Mondjuk félre értés ne essék Houston egy fiatal, energikus és kiváló játékos HA LDE-t játszatsz vele. RDE-nek inkább csak szürke közép és ahhoz meg túl van fizetve akármilyen időtávról is beszélünk. Persze igaz ez is csak néző pont kérdése hisz elmondásod alapján Peppers se nyújtott ettől nagyon többet és biztos,hogy többe fájt volna éves szinten.

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924

Nem azért mondom,de szerintem a tavalyi Peppers-t nem lesz nehéz pótolnia. Szerencsétlent már kettőzni se kettőzték annyira gyenge volt 1-1-ben. Teljesen más alapokra helyezik nálunk a D-Line-t és arra nem lesz elég egy év. Wotton Ratliff Paea Lamarr (Meltonnal ugye nem tudjuk mi lesz) Ez nem annyira veretes névsor. Érkezni fognak még a draftról is,de nem várok sokat azoktól sem...így szerintem ki fogja tölteni nálunk a szerződését.( Persze,ha nem egészséges marad ) Majd visszatérünk rá a köv offseason-be. 😊
több mint 12 éve
Millert én is. Bárki is lesz a QBnk, ő egy megbízható TE.

több mint 12 éve

UI: ha esetleg Zach Miller felszabadulna megfelelő áron szívesen látnám vissza, Ti?

több mint 12 éve
CJ2K-t nem biztos hogy megtartja a Titans, ha jól olvastam, nem fizetik meg amennyit akar.. hamár televagyunk és Jenningst elengedtük, érdemes lenne bepróbálni, én nem bízom DMCben már... elé, vagy mögé, de meleg páros lenne... persze ez csak fuckin dream, nem fog idejönni soha, de azért jó lenne... közben Jared Allen mégsem megy a Denverhez, ellátogat Seattlebe és a Chicagoba... kéne egy elit DE, ha nem ő, mit szólnátok Peppershez? bár azt is kétlem hogy ő idejönne... ha behúznánk mellé Clowneyt, elég beteg Dlineunk lenne velük..

Ja és Bruce, pöpec a siged! 😀