Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Jajj de örülnék, ha most így ahogy eddig alakult behúznánk a drafton Clowney-t 😀
több mint 12 éve
Howard signing is eros tulfizetes, de gondolom ez is front loaded. Ez amugy jobban tetszik, mint a Saffold igazolas...OL vegre eleg eros lehet...persze ez egyenlore papir csak...ne felejtsuk el, h Saffold sokat serult, csakugy mint Brisiel es Bergstrom valamint eddig Watson sem tunik tul tartosnak. Sokra megyunk egy eros kezdo fallal, ha a cserek jatszanak...
LT: Saffold benne van a pakliban es sztem Watson lesz a fo versenytarsa. Barnes back up siman lehet.
LG: Saffold, Barnes, Bergstrom vagy akar Watson is kerulhet ide.
C: Ez legalabb egyertelmu 😊
RG: Az LG posztnal megemlitettek plusz meg Brisiel, persze csak akkor ha o egyaltalan marad...
RT: Howard a favorit, McCants cserejatekaval, de Saffold, Watson es Barnes is szoba johet.
Ami jo, h egesz eros falunk lehet es sok tobb helyen jol bevetheto emberunk van. Ami nem annyira, h serulekeny akad koztuk szep szammal...
Amugy Howard kapta meg a JVnek felajanlott osszeget (ha JV szulei a faszat irtak twitteren), ami szamomra azt jelenti, h RM RTnek kepzelte el JVt nem pedig LTnek. Ha ez igy van akkor kicsit jobban ertem a dolgot, de ahhoz, h teljesen logikus legyen a dolog a szememben Watson LT kell, h legyen es jobb, mint JV. Igy nem RS aki lecsereli Veldheert, hanem a kvazi tavaly a helyere draftolt srac.
Az meg, h RS lesz-e elit OG kiderul...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Howard 5 éves $30M szerződést kapott, amiből $15M garantált. Azt nem tudjátok elképzelni, hogy Watson lesz bemozgatva G-nak? Ebben az esetben összejöhetne egy:
Saffold - Barnes - Wisniewski - Watson - Howard fal.
Érdekes első napon vagyunk túl. Egyik olyan játékosunkat sem tartottuk meg akit mi szurkolók fontosnak tartottunk. Veldheer, Houston és Jennings elengedése egy kicsit érthetetlen, de majd kiderül, hogy az idő McKenzie-t igazolja-e. Sajnálom mind a három srácot, de ahogy Amadeus is, én is bízom abban, hogy jó döntéseket hozott a GM. Az OL rendesen fel lett turbózva, a védelem viszont teljesen üres, kíváncsi vagyok, hogy kikkel lehet ennyi lyukat betömni. Izgalmas napok elé nézünk még.
több mint 12 éve
Lt: WatsonRG: Saffold
C: Wiz
LG: Barnes/rookie
RT: Howard
lenne benne fantázia
több mint 12 éve
+ Rapoport szerint Andre Brownt le akarjuk igazolni, a Giants futójátékosa volt.DMC szamai igy mar jobbak 😊DMC 4Mje remelem azert komolyan fugg a palyan mutatott teljesitmenyetol...Rolniitt a szerződés: Darren McFadden's one-year deal is worth up to $4M. $2.25M of it is in not likely to be earned incentives. McFadden's '14 cap # is $1.554M. He has $256,000 in per game roster bonuses ($16,000 per game). .
Austin Howard jön látogatóba, akit jól értékelt a PFF tavaly. gondolom, ő lenne az RT, ha leigazoljuk.deyell
Saffolde is erdekelne azert...
Kicsit felek mit kaphat egy RT, ha az OG 8+Mt kapott 😊Rolni
internal primates forever
több mint 12 éve
DMC szamai igy mar jobbak 😊DMC 4Mje remelem azert komolyan fugg a palyan mutatott teljesitmenyetol...Rolniitt a szerződés: Darren McFadden's one-year deal is worth up to $4M. $2.25M of it is in not likely to be earned incentives. McFadden's '14 cap # is $1.554M. He has $256,000 in per game roster bonuses ($16,000 per game). .
Austin Howard jön látogatóba, akit jól értékelt a PFF tavaly. gondolom, ő lenne az RT, ha leigazoljuk.deyell
Saffolde is erdekelne azert...
Kicsit felek mit kaphat egy RT, ha az OG 8+Mt kapott 😊
több mint 12 éve
DMC 4Mje remelem azert komolyan fugg a palyan mutatott teljesitmenyetol...Rolniitt a szerződés: Darren McFadden one-year Raiders deal $1.75 million, plus up to $2.25 million in incentives, $100,000 gteed, $16,000 per game roster bonus). .
Austin Howard jön látogatóba, akit jól értékelt a PFF tavaly. gondolom, ő lenne az RT, ha leigazoljuk.
több mint 12 éve
walterfootball insider infója, nem tudom mennyire lehet készpénznek venni, de bemásolom, mert érdekes:Raiders re-sign RB Darren McFadden (1 year, $4 million): A Grade
Oblivious fantasy sites will tell you that this re-signing was out of left field, but thanks to Charlie Campbell's great reporting, we were able to call this one a month ago. As I discussed in the Fantasy RB Rankings, the Raiders were able to convince McFadden to stay by offering him a new training regimen. McFadden's workout habits have always been poor, so there's hope that he'll stay healthy and rebound with a strong 2014 campaign with some better training.
This is a great move for both parties. If McFadden has a breakout season like I expect him to, he'll get a big deal next spring. The Raiders, meanwhile, can keep their starting running back for a no-risk deal worth just $4 million.
több mint 12 éve
DMC 4Mje remelem azert komolyan fugg a palyan mutatott teljesitmenyetol...Reggie mágia van... hihetetlen, hogy minden évben szidjuk, aztán csak jól jövünk belőle ki.
Kivancsi vagyok mennyit fut majd DMC Saffold mogott 😉
Veldheer apja szerint RM nagytakarit...akkor Jano, Reece, Condo, Jones, Barnes es DMC miert kaptak volna dealt...egyszeruen nem lattak JVben azt amit pl mi...
Howardnak orulnek sztem fasza RT...lehet tenyleg Watson megy LTnek es Saffold OG??Rolni
több mint 12 éve
DMC 4Mje remelem azert komolyan fugg a palyan mutatott teljesitmenyetol...Kivancsi vagyok mennyit fut majd DMC Saffold mogott 😉
Veldheer apja szerint RM nagytakarit...akkor Jano, Reece, Condo, Jones, Barnes es DMC miert kaptak volna dealt...egyszeruen nem lattak JVben azt amit pl mi...
Howardnak orulnek sztem fasza RT...lehet tenyleg Watson megy LTnek es Saffold OG??
több mint 12 éve
Darren McFadden is re-signing with the Raiders for one year for a $4M deal.nagyon "utolsó esély" szaga van a dolognak. Van ebben egy jó adag "once a Raider, always a Raider".
pffffffffffffdeyell
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31 33 mpBreaking: Per source, Austin Howard is on his way to Oakland for a visit. #nyj
több mint 12 éve
Darren McFadden is re-signing with the Raiders for one year for a $4M deal.pffffffffffff
több mint 12 éve
Lamarr Houston-> Bears, 5 évre, $35 millióTSTő sem akart maradni.
Revisről hír?
több mint 12 éve
porcelán csapatRashad Jennings -> GiantsdeyellHat nem tudom, h a megfelelo RBvel hosszabbitottunk-e...Rolni
több mint 12 éve
Rashad Jennings -> GiantsdeyellHat nem tudom, h a megfelelo RBvel hosszabbitottunk-e...
több mint 12 éve
Rashad Jennings -> Giantsdeyell
több mint 12 éve
Rashad Jennings -> Giants
több mint 12 éve
Eugene Monroe kevesebbert irt ala, mint RS...Ezek szerint tenyleg o volt a kivalasztott...nagyon kivancsi leszek...
több mint 12 éve
Vic Tafur szerint LT lesz RS...o ezt hallotta a csapattol...majd kiderul...újabb jó hír.Az durva, ha tenyleg ennyit ajanlottunk csak JVnek...nem ertem en ezt. Nagyon nem latom, h lesz jobb RSel, mint JVvel...
@ProFootballTalk: Source tells PFT the Raiders are not pursuing Darrelle Revis, but the Browns are.
Scott Bair @BairCSN 30 mp
Per source: The #Raiders best offer to Veldheer was 5 years, #30 million with (brace yourself) just $10 million guaranteeddeyell
több mint 12 éve
Erre sajnos nem tudok válaszolni, Én is szívesen megkérdezném ezt.. Jaredet valamiért nem akarták megtartani és Rogerben látnak valamit, jah és azon sem lennék meglepődve ha az első hullámból most itt kimaradnánk, költekezzenek csak a csapatok.Jo ez ok, de miert nem JV vagy Houston lett tulfizetve igy???...Saffold allitolag 16Mt kap idenre...Rolniennek azért örülök, húzzuk ki a contractok méregfogát addig amíg tudjuk, remélem olyan dealeket akar csinálni RM, hogy a feltéelek úgy legyenek a szerződésekben, hogy később capre nézve könnyen kibaszhatóak legyenek a játékosok, nem lenne jó még egyszer ilyen adósságspirálba kerülni...TST
27,65 az elso 3 evben...a 21Ms garantalt osszeget gyakorlatilag sztem 2 evben megkapja onnan szabadon elkuldheto...Rolni
több mint 12 éve
újabb jó hír.@ProFootballTalk: Source tells PFT the Raiders are not pursuing Darrelle Revis, but the Browns are.
Scott Bair @BairCSN 30 mp
Per source: The #Raiders best offer to Veldheer was 5 years, #30 million with (brace yourself) just $10 million guaranteed
több mint 12 éve
Jo ez ok, de miert nem JV vagy Houston lett tulfizetve igy???...Saffold allitolag 16Mt kap idenre...Rolniennek azért örülök, húzzuk ki a contractok méregfogát addig amíg tudjuk, remélem olyan dealeket akar csinálni RM, hogy a feltéelek úgy legyenek a szerződésekben, hogy később capre nézve könnyen kibaszhatóak legyenek a játékosok, nem lenne jó még egyszer ilyen adósságspirálba kerülni...TST
27,65 az elso 3 evben...a 21Ms garantalt osszeget gyakorlatilag sztem 2 evben megkapja onnan szabadon elkuldheto...
több mint 12 éve
Saffold allitolag 16Mt kap idenre...Rolniennek azért örülök, húzzuk ki a contractok méregfogát addig amíg tudjuk, remélem olyan dealeket akar csinálni RM, hogy a feltéelek úgy legyenek a szerződésekben, hogy később capre nézve könnyen kibaszhatóak legyenek a játékosok, nem lenne jó még egyszer ilyen adósságspirálba kerülni...
több mint 12 éve
Reggie nem hallgatott rám, én mondtam neki, hogy hozza el Incognitót a zártosztályról veterán mininumért, erre itt van Saffold kurva drágán. nehogy kirúgassa magát