Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Jerry McDonald szerint Schaub lehet az elsődleges QB célpontunk, ha kivágják.
több mint 12 éve
Defensive tackle Jason Hatcher will be visiting the Raiders today after his visit with the Seahawks concludesjó lenne...
internal primates forever
több mint 12 éve
Walker is megkapta a maga ajánlatát, de nem írt még alá, egyenlőre körülnéz a piacon.
több mint 12 éve
DMC hűségből maradt, máshol többet kapott volna
több mint 12 éve
Tuck, Thomas, Brown...nem tom miert a halovany Giants FAk kozott turkalunk ennyire 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 21mWatched Austin Howard this morning, better than I remember - very physical player. 15 is a lot, but I understand it
több mint 12 éve
Terrell Thomas is jön vizitre
több mint 12 éve
Raji nekem az elsők közt volt Reggie miattAmadeus91könyörgöm csak őt ne. Simset vissza
több mint 12 éve
Raji nekem az elsők közt volt Reggie miatt
több mint 12 éve
Vic Tafur @VicTafur 2mDefense day: Besides Tuck and Woodley, #Raiders are also in on Henry Melton and BJ Raji, per sources. (But I think Melton goes to #Cowboys)
Melton és Raji is csak vmi szolid deal-en érdekelne...Melton futás ellen nulla ahogy olvasom, míg Raji eléggé nulla mindenben az utóbbi időben...
több mint 12 éve
Érdekes, hogy injury kapcsán problémás arcok közé Veldheer bekerült, míg Saffold nem...www.nationalfootballpost.com/Top-10-free-agent-medical-issues-for-2014.html
Persze lehet azért, mert Saffold nem top tier FA...
több mint 12 éve
ahol a madár se járMichael Silver @MikeSilver 2hnagyon jó lenne ő is.
Among the potential landing spots for FA tight end Brandon Pettigrew: Giants, Jets, Texans, Raiders... or a return to Lions. @nflnetworkRolni
Veldheer meg hallgasson most már. Jó helyen lesz a másik gyökérrel (Palmer) a sivatag közepén.Amadeus91
több mint 12 éve
Michael Silver @MikeSilver 2hnagyon jó lenne ő is.
Among the potential landing spots for FA tight end Brandon Pettigrew: Giants, Jets, Texans, Raiders... or a return to Lions. @nflnetworkRolni
Veldheer meg hallgasson most már. Jó helyen lesz a másik gyökérrel (Palmer) a sivatag közepén.
több mint 12 éve
Michael Silver @MikeSilver 2hAmong the potential landing spots for FA tight end Brandon Pettigrew: Giants, Jets, Texans, Raiders... or a return to Lions. @nflnetwork
több mint 12 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 16mAs I hit on earlier, @FieldYates just reiterated that Veldheer left $$$ on the table to leave the #Raiders for Arizona
Csak akkor a faszért nem lehet ezt vállalni, miért kell szarral dobálni az eddigi kenyéradójuk felé...
több mint 12 éve
Revis vagy a Patriots-ot vagy a Jets-t fogja választani. La Canfora szerint mi már nem vagyunk a képben, pedig mennyire durva lenne megszerezni a jelenlegi legjobb CB-t. DRC nem tudom mennyire lenne jó választás, vele kapcsolatban nincs a legjobb véleményem.DE-k közül Tuck-ot nagyon bírnám, Woodley egyre gyengébb teljesítményt nyújtott évről-évre, lehet egy környezetváltozás(posztváltás?) jó lenne neki, de őt csak nagyon szolíd szerződéssel hoznám.
A DT-k között is lenne mit keresgélni, mert se Walker se Sims nincs egyenlőre visszaigazolva. Raji, Jolly, Hood, Melton, McDaniel, Guiton, Cody, stb... is a piacon van. Remélem ma is lesz egy-egy jó húzása McKenzie-nek.
több mint 12 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 15mMy sources say that the #Raiders were prepared to offer Veldheer 8.5 million a year but his camp/agent was almost impossible to deal with
több mint 12 éve
(Egyébként valami oka csak volt, hogy csak évi 6M-t ajánlottatok VeldheernekRobillumaén nem is ezen lepődtem meg, hanem azon, hogy mindössze $10 m garantáltat kínált neki RM. ez elég gyanús, megint a legutóbbi sérülésére tudok gondolni. DRC vagy Revis jó lenne, de szerintem egyik sem jön ide, kínálhatunk bármennyit. lesz belőle egy Nolan Carroll, azt jó napot. én Captain Munnerlynt szeretném egyébként
több mint 12 éve
Howard esetében nem volt jó a tavalyi szezon, 2012-ben volt jó, Sparanoval. továbbra sem tudom eldönteni, hogy Saffold LT lesz vagy guard, különböző források mást mondanak. Scott Bair szerint pl. LT.deyellSaffold 8,5 milliós fizuval csak nem lesz LG, miközben a pojekt másodéves a LT, azért az eléggé abszurd lenne.
Eddig nem nagyon szuperál az FO, de a lényeg úgyis egy franchise QB megszerzése lesz a drafton. Fal már nagyjából lesz előtte. (Egyébként valami oka csak volt, hogy csak évi 6M-t ajánlottatok Veldheernek, és végül a tehetsége ellenére mindössze 7-et kapott.)
Ha pedig még jön egy #1 CB (DRC vagy Revis, sztem előbbit viszitek) és egy rutinos pass rusher, akkor azért mindjárt szebben süt majd a nap Oaklandben.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Áááá az ő érkezésénél még az offereket beszélték át 😀. For now, he only has to beat out raw yet intriguing sophomore Latavius Murray for the starting gig. Cubeheadés Kory Sheets az smafu?deyell

több mint 12 éve
. For now, he only has to beat out raw yet intriguing sophomore Latavius Murray for the starting gig. Cubeheadés Kory Sheets az smafu?
több mint 12 éve
DMC ügynöke azt nyilatkozta,hogy 4-5 másik csapat is ajánlatott tett még hozzá többet igérve még is minket választottak 😀"We did have real interest from four or five other teams -- one offered more money," said Ian Greengross, McFadden's agent. "Darren wanted to stay a Raider. He felt like he still had something to prove in silver and black." It couldn't have been much more money, but it's a sign that McFadden believes he has the best chance to revive his sputtering career in Oakland. For now, he only has to beat out raw yet intriguing sophomore Latavius Murray for the starting gig. Rashad Jennings has signed with the Giants. Ian Greengross, DMC's agent

több mint 12 éve
RT Austin Howard ranked 47th among 76 qualifiers in PFF's 2013 tackle grades. New LT Saffold came in 18th among 81 guards.Howard esetében nem volt jó a tavalyi szezon, 2012-ben volt jó, Sparanoval. továbbra sem tudom eldönteni, hogy Saffold LT lesz vagy guard, különböző források mást mondanak. Scott Bair szerint pl. LT.
több mint 12 éve
egyébként Howardnak állítólag nagyjából annyit kínált a Jets, mint mi, Schefter szerint "wasn't a huge gap w/ Jets", de a Raiderst választotta, Sparano miatt. nagyon jó lett így a fal futásblokkolásban, remélem McFadden tényleg kap egy új edzésprogramot, és akkor újra aratni fog, ha nyitnak neki nagy lyukakat.problémám a fallal:Watson szerintem a sok sérülés miatt hamarabb lett beállítva mint egyáltalán kellett volna.
- LT: Watson - egész TC során sérült volt, és az előszezonból 3 hetet. utána játszott, majd megsérült megint edzésen, műteni kellett, sokáig volt inaktív sérülés miatt. súlyproblémákkal is küzdött
- LG: Saffold - egy szezont játszott végig (rookie), utána átlag 5-6 meccsen volt sérült.
- C: Wisniewski - nincs probléma
- RG: Brisiel - egyfeszt sérült, mióta itt van, sérülten játszik, ez rányomja a bélyegét a teljesítményére, ezért volt szar első évben.
- RT: Howard - utolsó két szezonban végig kezdő volt, vele sincs gond.deyell
Briesel helyére meg ott lesz Barnes ha esetleg megint gyengélkedne!
Persze nem lenne baj és nem lázadoznék ha a draftról is jönne egy valamire való G idén.Cubehead
több mint 12 éve
Én Watsontól és az LT poszttól nagyon tartok. Oda jó lett volna Jared.TSTÉn nem. Tavaly TCben sérülés ellenére Barnes elé került a DCn és Barnes elég korrekt évet nyomott le LTben. Mikor szóhoz jutott igaz RT poszton, de bíztatóan játszott.
Bízom Sparanoban erősen!