Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Brandian Ross signed a contract extension with the Raiders.kellett már egy vérbeli all-pro safety a védelembe.
\o/deyell
több mint 12 éve
Brandian Ross signed a contract extension with the Raiders.\o/
internal primates forever
több mint 12 éve
Ilyenkor úgy örülnék, ha mondjuk egy ilyen Veldheer szintű játékos beszopna és nem lenne csapata csak valami kurva olcsó fizetésért és verné a fejét a falba, hogy nem fogadta el a Raiders ajánlatát. 😀Huff, Seymour 😀 DMC is tavaly nemet mondott a több évesre, idén meg örülhet, ha lesz csapata. Routt, Aso sem vigéckedett már utána, Aso ugye már múltidő. Ex-Raiderek közül egyedül Wimbley, meg Kelly pár meccs erejéig vitte valamire. Szerény véleményem szerint Houston is beáll majd a Huff-Routt-Wheeler-Bryant sorba, kap valahol pénzt, aztán örülhet, ha nem zavarják el év végén.
Persze ilyen a mesében sincsen, de akkor is jó lenne móresre tanítani. 😀
Természetesen megértem, hogy minél több pénzért akar játszani, csak rossz ezt egy olyan embertől kapni, aki azért itt kapott esélyt először és itt lett jó játékos. De a biznisz az biznisz!Bruce
több mint 12 éve
Business business persze, de azert az osszeg amirol itt irogatnak eleg busas...itt mar lehetne kicsit halas es huseges...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Ilyenkor úgy örülnék, ha mondjuk egy ilyen Veldheer szintű játékos beszopna és nem lenne csapata csak valami kurva olcsó fizetésért és verné a fejét a falba, hogy nem fogadta el a Raiders ajánlatát. 😀Persze ilyen a mesében sincsen, de akkor is jó lenne móresre tanítani. 😀
Természetesen megértem, hogy minél több pénzért akar játszani, csak rossz ezt egy olyan embertől kapni, aki azért itt kapott esélyt először és itt lett jó játékos. De a biznisz az biznisz!
több mint 12 éve
nekem mindegy már, csak győzzünk.Ravens beatwriterek azt írják, hogy Monroe 10-et kér évente, a hollók 8-at ajánlottak neki, nem fogadta el. jöjjön ő? pass protectionben jobb, futás ellen nem, de összességében egy fokkal jobb játékosnak tartják, mint Veldheert.deyellEn meg mar megorultem.egyszerűen nem ér évi 12 milliót.Amadeus91
Rolni lehet, de ha egy jobb csapat bekinalja evi 12 millaval, akinek van eselye nyerni, akkor ahhoz kell a csapatszeretet hogy az ember ne fogadja el.Delonso_
több mint 12 éve
Ravens beatwriterek azt írják, hogy Monroe 10-et kér évente, a hollók 8-at ajánlottak neki, nem fogadta el. jöjjön ő? pass protectionben jobb, futás ellen nem, de összességében egy fokkal jobb játékosnak tartják, mint Veldheert.En meg mar megorultem.egyszerűen nem ér évi 12 milliót.Amadeus91
Rolni lehet, de ha egy jobb csapat bekinalja evi 12 millaval, akinek van eselye nyerni, akkor ahhoz kell a csapatszeretet hogy az ember ne fogadja el.Delonso_
több mint 12 éve
igen sztem sem ér annyit...En meg mar megorultem.egyszerűen nem ér évi 12 milliót.Amadeus91
több mint 12 éve
ESPN's Adam Schefter reports free agent Michael Bennett won't re-sign with the Seahawks before the start of free agency, and plans to test the open market.Bennett has been tossing bouquets the Seahawks' way all offseason, but has made it clear he won't be re-signing for less than top dollar. There's now a good chance he'll get that somewhere other than Seattle. According to FOX Sports' Mike Garafolo, the Jaguars and Raiders are "lurking" as potential suitors. Bennett is Rotoworld's No. 3 free-agent end.
több mint 12 éve
En meg mar megorultem.egyszerűen nem ér évi 12 milliót.
több mint 12 éve
En meg mar megorultem.Rolni lehet, de ha egy jobb csapat bekinalja evi 12 millaval, akinek van eselye nyerni, akkor ahhoz kell a csapatszeretet hogy az ember ne fogadja el.
több mint 12 éve
ja, Hansen jól leégette magát tegnap ezzel a kamuval, hogy megegyeztek Veldheerrel. utána próbálta oltani a tüzet, de kevés volt. insider infót ne fogadjatok el tőle
több mint 12 éve
Christopher Hansen @ChrisHansenNFL""Christopher Hansen has always been a false rumor monger with respect to the Raiders and Anti-Raider bias based upon his relationship with Denver and Mike Shanahan. No decisions have been made relative to the 2014 Oakland Raiders nor will they be made for some time. Christopher Hansen could not have gotten his information from a 'reliable source' because there's only one reliable source and he doesn't trust Christopher.""
Source tells me the #Raiders and Jared Veldheer have agreed to 5-year deal with 6th year option. $23 guaranteed. Total value $55M.
Ian Rapoport @RapSheet
Update on #Raiders & Jared Veldheer: He’s going to take his decision into the weekend, weigh his options and the market. Nothing imminent.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000331337/article/seattle-seahawks-michael-bennett-to-test-free-agency
Quote:
Bennett will test the market instead of re-signing with the Seahawks beforehand, per a source who has spoken to him, NFL Media Insider Ian Rapoport confirmed Thursday. ESPN's Adam Schefter first reported the news.
Rapoport notes that Seattle has made an offer, so Bennett wouldn't be choosing free agency unless his camp was confident that a better deal awaits around the corner. The Oakland Raiders and Chicago Bears will wait for Bennett, among others.Rolni
több mint 12 éve
Christopher Hansen @ChrisHansenNFL Source tells me the #Raiders and Jared Veldheer have agreed to 5-year deal with 6th year option. $23 guaranteed. Total value $55M.
Ian Rapoport @RapSheet
Update on #Raiders & Jared Veldheer: He’s going to take his decision into the weekend, weigh his options and the market. Nothing imminent.
Quote:
Bennett will test the market instead of re-signing with the Seahawks beforehand, per a source who has spoken to him, NFL Media Insider Ian Rapoport confirmed Thursday. ESPN's Adam Schefter first reported the news.
Rapoport notes that Seattle has made an offer, so Bennett wouldn't be choosing free agency unless his camp was confident that a better deal awaits around the corner. The Oakland Raiders and Chicago Bears will wait for Bennett, among others.
több mint 12 éve
Természetesen pótolható Jared. 1\5-re lehetne rántani egy TOP LT-t (Matthews vagy Robinson), aki lehet még kicsit jobb is, mint Jared, DE csináltunk egy plusz lyukat, amit lehet, h betömünk, de így egyel kevesebb lyukat lehet majd betömni a többi közül...nem, mert akkor megindul az öltözőben a "nekem is!" hullám és akkor jön majd Houston, Jennings, Porter meg a többi, hogy ők is átlag felett nyújtottak, "show me the money".
Jared TOP 10-es LT sztem. A kurva nagy cap space miatt simán elfogadnék egy erősen frontloaded túlfizetést esetében.
Houston hasonló szitu. Lehet, h nem TOP RDE és világos, h nem szabad neki annyit fizetni, de egy front loaded TOP LDE pénzt simán adnék neki is, mert a DLbe is további erősítés kéne nem egy jó helyett egy másik jó, mégha az esetleg fontosabb pozícióra RDE érkezik is...
Del:
5év 55M-nél nem hiszem, h bárhol lényegesen többet kapna. Nem TOP3 LT azért és sérülésből jön. A gond, h lehet megsértődött és mondjuk 5év 50M ajánl neki nyerőben lévő csapat is fű alatt...Rolni
Jax, Bills és mi verekedünk Vickért.
több mint 12 éve
Természetesen pótolható Jared. 1\5-re lehetne rántani egy TOP LT-t (Matthews vagy Robinson), aki lehet még kicsit jobb is, mint Jared, DE csináltunk egy plusz lyukat, amit lehet, h betömünk, de így egyel kevesebb lyukat lehet majd betömni a többi közül...Jared TOP 10-es LT sztem. A kurva nagy cap space miatt simán elfogadnék egy erősen frontloaded túlfizetést esetében.
Houston hasonló szitu. Lehet, h nem TOP RDE és világos, h nem szabad neki annyit fizetni, de egy front loaded TOP LDE pénzt simán adnék neki is, mert a DLbe is további erősítés kéne nem egy jó helyett egy másik jó, mégha az esetleg fontosabb pozícióra RDE érkezik is...
Del:
5év 55M-nél nem hiszem, h bárhol lényegesen többet kapna. Nem TOP3 LT azért és sérülésből jön. A gond, h lehet megsértődött és mondjuk 5év 50M ajánl neki nyerőben lévő csapat is fű alatt...
több mint 12 éve
ennyi.Így van! Azért mert most lesz/van pénz nem azt jelenti, hogy bárki egy közepesnél jobb teljesítményért a Neptunuszra is elutazhat a csapat pénzén. Okké jó volna ha maradna Jared és Lamarr de azért ők sem pótolhatatlanok (senki sem az) és nem minden áron kell cuftig kiköltekeznie a csapatnak! Ha nem csóriskodunk és normál dealért nem hajlandóak maradni akkor húzzanak is el... Mondjuk Denverbe.Ha igaz, h Jaredek nem fogadjak el az 5ev 55Mt 22M garantaltal akkor hulyek...Rolniezt biztos elfogadná egy olyan szezon után, mint a tavalyi (sérülés + 0 produktum). véleményem szerint ennél kevesebbről van szó. de ennyit ne is adjunk neki.deyell
Én Charles miatt aggódom a legjobban, mert Ő biztos nem kér olyan marha sokat. Tisztában van a korával, a franchiseal, az itteni múltjával/jövőjével stb..TST
nem is szabad túlfizetni, láttuk eddig is, hogy az ex-raiderek túlfizetve mire mentek másutt.
több mint 12 éve
Így van! Azért mert most lesz/van pénz nem azt jelenti, hogy bárki egy közepesnél jobb teljesítményért a Neptunuszra is elutazhat a csapat pénzén. Okké jó volna ha maradna Jared és Lamarr de azért ők sem pótolhatatlanok (senki sem az) és nem minden áron kell cuftig kiköltekeznie a csapatnak! Ha nem csóriskodunk és normál dealért nem hajlandóak maradni akkor húzzanak is el... Mondjuk Denverbe.Ha igaz, h Jaredek nem fogadjak el az 5ev 55Mt 22M garantaltal akkor hulyek...Rolniezt biztos elfogadná egy olyan szezon után, mint a tavalyi (sérülés + 0 produktum). véleményem szerint ennél kevesebbről van szó. de ennyit ne is adjunk neki.deyell
Én Charles miatt aggódom a legjobban, mert Ő biztos nem kér olyan marha sokat. Tisztában van a korával, a franchiseal, az itteni múltjával/jövőjével stb..
több mint 12 éve
Ha igaz, h Jaredek nem fogadjak el az 5ev 55Mt 22M garantaltal akkor hulyek...Rolniezt biztos elfogadná egy olyan szezon után, mint a tavalyi (sérülés + 0 produktum). véleményem szerint ennél kevesebbről van szó. de ennyit ne is adjunk neki.
több mint 12 éve
Veszelyes sajnos a helyzet.Tobb csapat eleg nyilvanvaloan keres LT-t,, Ugy tunik ugy ertekelik a helyzetet, hogy ennel lenyegesen tobbet tudnak szakitani. Szomoru ez.
több mint 12 éve
Ha igaz, h Jaredek nem fogadjak el az 5ev 55Mt 22M garantaltal akkor hulyek...
több mint 12 éve
Nem is kellene túlfizetni őket tekintve, hogy nem váltották meg a világot. Jönnek szépen kifelé a szabad játékosok, ideje lenne elkezdeni igazolgatni.Kerdes minel tobbet??Rolniremélem nem szállt el magától. Reggie megmutatta, hogy nem fizetünk túl senkit sem a valamivel átlag feletti teljesítményért, csak mert más nincs azonnal.Amadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Kerdes minel tobbet??Rolniremélem nem szállt el magától. Reggie megmutatta, hogy nem fizetünk túl senkit sem a valamivel átlag feletti teljesítményért, csak mert más nincs azonnal.
több mint 12 éve
Kerdes minel tobbet??
több mint 12 éve
Houston több pénzt akar. azt írta twitterre:lamarr houston @solo_dolo_9s
"Ya man priceless if ya man loyal better give that man a raise or end up paying for if"...Rick Ross