Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
a Buffalo Pro Day-en Reggie McKenzie az egyetlen GM, aki jelen van. prospectek

OLB Khalil Mack
WR Alex Neutz
RB Branden Oliver
CB Najja Johnson
DE Colby Waydeyell
Gondolom Ő a főjelölt...1\5nél szóbajöhet akár...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
a Buffalo Pro Day-en Reggie McKenzie az egyetlen GM, aki jelen van. prospectek

OLB Khalil Mack
WR Alex Neutz
RB Branden Oliver
CB Najja Johnson
DE Colby Way

internal primates forever

több mint 12 éve
GM játékban Veldheert 9M\éves fizuval és Houston 7M\éves fizuval megtartottam. Sztem ezek reális számok, bár Houston kicsit talán túl lett fizetve...IRL elfogadnám a dolgot, főleg ha front loaded dealeket kapnak.

Ja meg Wiz-t 5M\évre meghosszabbítottam...

Vélemények?

több mint 12 éve
Kivancsi leszek nagyon. Veldheer sztem marad, de Houston lelepese varhato sajnos...ha jon helyette egy Bennett, Johnson, Griffen akkor ok, de sajnalni fogom, mert nagyon birom miota elhoztuk a drafton...

Bennett upgrade lenne pass rush szempontbol es talan Monroe is pass block szempontbol, de Houston meg jobb run stopper, Jared meg jobb run blocker. Mondjuk RDE posztra egyertelmuen Bennett a jobb fit es LT posztra lehet egy kicsit jobb Monroe (nem lattam sok meccset), de nalam Veldheer nagyon alapelem...

Marad Jared es jon Monroe 😉 ez lesz a nagy csel!!

Monroe-Barnes-Wiz-Watson-Veldheer

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
ahhoz mit szólnátok, ha nem igazolnánk újra Veldheert és Houstont, helyettük hoznánk Eugene Monroe-t és Michael Bennettet?deyell
semmi sem garantálja. Utóbbi kettőért versenyezni kéne a többi csapattal.Amadeus91
mert előbbi kettőért nem?deyell
ma este legalább az egyikért nem.Amadeus91
épp pár perce járt le a határidő. senki sem kapott taget tőlünk.deyell
kezdek aggódni
több mint 12 éve
ahhoz mit szólnátok, ha nem igazolnánk újra Veldheert és Houstont, helyettük hoznánk Eugene Monroe-t és Michael Bennettet?deyell
semmi sem garantálja. Utóbbi kettőért versenyezni kéne a többi csapattal.Amadeus91
ma este legalább az egyikért nem.Amadeus91
épp pár perce járt le a határidő. senki sem kapott taget tőlünk.

több mint 12 éve
ma este legalább az egyikért nem.
több mint 12 éve
mert előbbi kettőért nem?

több mint 12 éve
semmi sem garantálja. Utóbbi kettőért versenyezni kéne a többi csapattal.
több mint 12 éve
ahhoz mit szólnátok, ha nem igazolnánk újra Veldheert és Houstont, helyettük hoznánk Eugene Monroe-t és Michael Bennettet?

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Szerintem nem osztunk tag-et, meglesz mindkét játékos szerződése 11-e előtt.

Sajnos Orakpo megkapta a tag-et, így ő sem kerül ki a piacra.

több mint 12 éve
Oherről van vmi infó? Én a Blindside óta nem tudok róla semmit. Jó nem jó? Várhatóan FA lesz-e stb.?TST
LTnek tuti nem jó, RTnek elmegy kategória. Elvileg FA lesz.

.Rolni
ma van a tagosztás határideje? Veldheer-ről semmi hír?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
Strief ha elmegy a Saintstől akk csúnyán meg fog égni szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Oherről van vmi infó? Én a Blindside óta nem tudok róla semmit. Jó nem jó? Várhatóan FA lesz-e stb.?TST
nem jó játékos. ha jobboldali tackle kell a piacról, akkor Anthony Collinst mondanám, esetleg Zach Strief.

kívánságlista FA-ról:

Alterraun Verner, Cornerback
Captain Munnerlyn, Cornerback
Geoff Schwartz, Guard
Travelle Wharton, Guard
Linval Joseph, Defensive Tackle
Chris Clemons, Safety
Everson Griffen vagy Willie Young, Defensive End

esetleg Richie még, ha kijött a zártról.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Carr-hoz én csak annyit fűznék,hogy 1/5-t fixen nem ér a srác. Sőt trade down után sem ő lenne e befutó opcióm.
Las Vegas bowl-n Pendergast dirigálta USC D olyan szinten hozta zavarba,hogy azt se tudta merre van az előre. Ergo egy NFL D megoldhatatlan feladat. Legalább is első évében biztos. Nekünk pedig azonnal bevethető srác kell akkor is ha első évében nem világ megváltó csak szolid game manager.
Szóval ha QB 1/5-re akkor nálam még mindig Teddy és Bortles az opció. Vagy más playa pl Clowney vagy trade down.

több mint 12 éve
LTnek tuti nem jó, RTnek elmegy kategória. Elvileg FA lesz.

Carr VS Manziel
Rolni
Carr-ral az a baj, hogy soha nem játszott -állítólag- profi stílusú offenseben, sem komolyabb ellenfél ellen. Hatalmas nagy lutri.Amadeus91
Úgy emlékszem azt olvastam, h 2012ben abban játszott...

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Oherről van vmi infó? Én a Blindside óta nem tudok róla semmit. Jó nem jó? Várhatóan FA lesz-e stb.?
több mint 12 éve
Carr VS Manziel
Rolni
Carr-ral az a baj, hogy soha nem játszott -állítólag- profi stílusú offenseben, sem komolyabb ellenfél ellen. Hatalmas nagy lutri.
több mint 12 éve
Carr VS Manziel
Nem linkelem újra a cikket...nem vagyok guru, nem tudom mekkora a gap, milyen irányban. Azt tudom, h sok a kérdőjel mindkét srác kapcsán. Igazából egyiknek sem örülnék 1\5nél. Carr mellett szól, h baromi erős a karja és ő is nagyon atletikus, de a nyomással gondjai vannak...ha egy kimondottan erős OL-t elé tudunk rakni akkor lehet működhet a dolog...fene tudja. Carr kapcsán említettek máshol trade down-t is...

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/snaeswbayyweh4wkxq2g
Josh McCown: 'I have to be willing to' leave Bears
Bears quarterback Josh McCown surprised the football world by outplaying Jay Cutler last season. Now the veteran is set to cash in on the open market -- but not without some reservations.

Lehet VIck helyett őt hoznám inkább, bár nagyon gyanús, h Trestman és a rendszer tette ilyen jóvá a számait, játékát hirtelen...

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/tyqgiqmlsccf1lyhcqk2
Packers' Sam Shields to hit the open market
Sam Shields will become a free agent for the first time in his career. The Green Bay Packers wanted to lock up the cornerback, but the sides won't get a deal done before free agency begins.

Adná magát a leszerződtetése sztem. Lehet nem a legjobb FA CB lesz, de jó eséllyel RM inkább az ismertebb (számára) és tier 2-es embert viszi, mint a top tier-t top pénzért...meglássuk

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/d3szrwgmqs2vfjq0rjfy
Free agency primer: Top 15 offensive linemen
Does your team need a left tackle this offseason? There might be several stars available in free agency. So where will Eugene Monroe and Branden Albert land in 2014?

Nemcsak Carr, de minden fiatal QB elé jól jön az erős fal és persze amúgy minden QB elé...
Erről a listáról Jared megtartása mellett komolyan nézegetni kéne sztem az Asamoah\Schwartz páros KC-t elhagyó tagját és talán még Beadlest is kezdő posztora. John Jerry és\vagy Vladimir Ducassee érkezhet depth, verseny céljából még sztem, mert van connection a stábhoz és fiatalok...

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Ez a cikk is Carr-t tamasztja ala, bar azt is irja, hogy a Browns is raindult Carr-ra (vajon helyesen írtam? kicsit sok a r betu😊), remelem elviszik elolunk...remelem, ez csak ilyen figyelem eltereleses taktika...
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/asxuzswdamogawrbrb1y
Report: Raiders like Derek Carr over Johnny Manziel
The Oakland Raiders have a need at quarterback and reportedly think Derek Carr would do a better job of filling it than Johnny Manziel.
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Ha lehúzunk 1 elfogadható szezont fr qb nélkül (mivel sztem ez idén nem megoldható) akkor Reggiék alatt nem zörögne a léc (MD sem hülye). Ott erősítsenek ahol tudnak és ne csináljanak kényszermegoldásokat qb poszton mert akkor csak maguk alatt basszák a fát.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Ha Carr lesz, akkor sztem kezdhetjük elölről az egész építkezést jövőre...
Hosszú évek óta most van arra esélyünk, hogy egy normális csapatot összehozzunk a cap space miatt, ne basszuk már el az első draft pick húzásával könyörgöm!
több mint 12 éve
és Rashad Jennings nyilatkozata alapján megy a piacra. egyébként rohadtul nem tetszik, hogy $10 millióval emelkedik a cap. kevesebb jó játékos kerül ki a piacra..deyell
Szarházi ez a Goodell. Nembaaaaj! Majd az SB után lesz még Roger nyúl a pácban...TST
ja, végre van sok cap space-ünk, erre elinflálja ez a gazember.

megjelent egy mock a Los Angeles Timesban, amiben azt állítja a szerző, hogy a combine-on jobban kedveltük Carrt, mint Manzielt, így hozzánk írta. ezt egyébként már többször lehetett hallani korábban is, de tényleg ledobja az agyam az ékszíjat, ha Carrt húzzuk 1/5-re. vagy bármelyik QB-t, elnézve McKenzie "sikereit" ezen a poszton (Flynn, Wilson). amellett, hogy egy irányító sem nyűgözött le, Tannehill jobb prospect volt 2 éve, mint idén bárki. ha FA-n nem szerzünk valakit, a hátsó körökben húznék be közülük valakit: Aaron Murray, Tom Savage, Casey Pachall.

idei cap space-ünk (hivatalos): $64,667 millió (Kalifa szerződése benne van). dead money: $9,311 m, carryover: $2,432 millió.deyell
1/5-s Carr picknél komolyan sírni fogok. Nehéz lenne a tavalyi Hayden picket überelni, de ezzel sikerülne.
több mint 12 éve
és Rashad Jennings nyilatkozata alapján megy a piacra. egyébként rohadtul nem tetszik, hogy $10 millióval emelkedik a cap. kevesebb jó játékos kerül ki a piacra..deyell
Szarházi ez a Goodell. Nembaaaaj! Majd az SB után lesz még Roger nyúl a pácban...TST
ja, végre van sok cap space-ünk, erre elinflálja ez a gazember.

megjelent egy mock a Los Angeles Timesban, amiben azt állítja a szerző, hogy a combine-on jobban kedveltük Carrt, mint Manzielt, így hozzánk írta. ezt egyébként már többször lehetett hallani korábban is, de tényleg ledobja az agyam az ékszíjat, ha Carrt húzzuk 1/5-re. vagy bármelyik QB-t, elnézve McKenzie "sikereit" ezen a poszton (Flynn, Wilson). amellett, hogy egy irányító sem nyűgözött le, Tannehill jobb prospect volt 2 éve, mint idén bárki. ha FA-n nem szerzünk valakit, a hátsó körökben húznék be közülük valakit: Aaron Murray, Tom Savage, Casey Pachall.

idei cap space-ünk (hivatalos): $64,667 millió (Kalifa szerződése benne van). dead money: $9,311 m, carryover: $2,432 millió.

több mint 12 éve
Szarházi ez a Goodell. Nembaaaaj! Majd az SB után lesz még Roger nyúl a pácban...