Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
 espn.go.com/video/clip?id=10527644&categoryid=2378529

Gruden Camp Johnny

bleacherreport.com/articles/1974086-oakland-raiders-future-at-qb-wisely-doesnt-include-terrelle-pryor

TP2 off?
több mint 12 éve
a pats forumba volt ez a korrekt link:  www.sbnation.com/nfl/2014/2/25/5430150/nfl-draft-history-worst-picks
melyről egy kép alább:
Pari
Még szerencse, hogy nem sokat számít az ilyen statisztika! 😀😀😀
Azért vannak érdekességek. New E., Cinci., San D., Atlantagaben
Ez a 2004-2008as draftokról szól.ulpianus
A mi esetünkben édesmind1 melyik drattokról szól! 😕 😀TST
ezt akartam írni pont
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
a pats forumba volt ez a korrekt link:  www.sbnation.com/nfl/2014/2/25/5430150/nfl-draft-history-worst-picks
melyről egy kép alább:
Pari
Ez a 2004-2008as draftokról szól.ulpianus
A mi esetünkben édesmind1 melyik drattokról szól! 😕 😀
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
melyről egy kép alább:
Pari
Ez a 2004-2008as draftokról szól.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
melyről egy kép alább:
Pari
Azért vannak érdekességek. New E., Cinci., San D., Atlanta

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
MD tegnapi nyilatkozata:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lz9b28hcx9dihtp2fjb5
Oakland Raiders owner Mark Davis: No more excuses
Oakland Raiders owner Mark Davis says there are no more excuses for his team in 2014. But without a franchise QB, coach Dennis Allen and GM Reggie McKenzie are in a tight spot.

Ha RM felti az allasat, akkor ebbol feltrade lesz, ha kozeptavon a franchise erdekeit tartja szem elott a sajat erdeke helyett akkor nem...
több mint 12 éve
melyről egy kép alább:
több mint 12 éve
egy tuti, nagyon izgalmas lesz ez elso kor iden😊
meg egyet se izgultam vegig elobe, de iden megteszem...
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szomoru lennek egy feltradnel.... kiveve haaaaa....
Egy evtizedet bearanyozni kepes QB lenne a target, aki termeszetesen be is valtja az igenyeket.
De annyi luk van a rosteren, ha ilyen jatekost nem latunk, akkor inkabb erositeni kene a csapatot letraddel.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
Kivancsi vagyok lesz-e trade iden is. Ha lesz akkor sztem letrade lesz. Nem hiszem, h felfele mennenk.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pete Prisco több forrásból is azt hallotta, hogy a front officeotok ODAVAN Derek Carrért, és szerinte (valószínű egy letrade után) itt fog majd kikötni.
 www.stationcaster.com/player_skinned.php?s=631&c=3501&f=2479103 (34:15nél érdemes ebbe belefülelni)
több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000329020/article/report-johnny-manziel-impressed-raiders-at-combine
Johhny talalkozott MD-vel...lehet feltradelunk?Pari
Szerintem a Rams az 1/2-val nagyot fog kaszalni...a texans visz akit, visz velhetoen nem Johhnyt, utana meg a Rams korbehivogatja a jagst, a brownst es minket, majd a Johnnyert folytatott licit haboruban megkapja meg a csilalgos eget is...remelem MD nem koveti el azokat a hibakat, amiket Al a vege felePari
1/5-n oké Johnny, 1/2 trade nem oké.
Sok a luk, kell a pick, Manziel pedig a 4.68-s idejével igen csak projectnek néz ki,mert nem egy Pryor, hogy fusson 90 yardot, zsebben meg nem láttuk még profi szinten.
Én nem tradelnék fel, 1/5-re jöjjön a 3 QB-ból az, aki bennmarad. Clowney 1/1, ebben biztos vagyok jelenleg.

Egyébként elrettentő példa, 2 éve, 1/2 Rams dettó, Washington felment egy futkorászós QB-ért, odaadva a csillagos eget is, aztán ACL meg egy elég ronda 2. szezon a padon végezve, csapat meg 1/2-s szezonnal zárva.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Arra gondol Rolni, hogy ha ennyire feltűnően somfordálunk a TOP QB-k körül, akkor annak az az oka, hogy összezavarjuk az ellenséget és más legyen a fő prioritás. Aztán hogy van e ebbe dupla csavar vagy nincs az majd a draft napján derül ki. De mindenesetre jó téma 😊

Én továbbra is Clowney mellett teszem le a voksom. De rá kevés az esélyünk.Bruce
Szia Bruce!

Értettem,hogy Rolni mire céloz,mire érti a dolgot. Csak arra akartam rávilágítani,hogy ettől függetlenül, sajnos a helyzetünkből adódóan rá vagyunk kényszerülve a dupla csavarra,hogy a Te szóhasználatoddal éljek.
Szóval szerintem inkább Manziel a ködösítés és Teddy vagy Bortles lesz a pick.
Mondjuk 1/5re én Clowney,Teddy,Bortles 3asból bárkit szívesen látnék.

Vélemények?
Pl 1kör Teddy
2kör A. Donald vagy Ealy aki még bent van a kettő közül esetleg Van Noy

több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000329020/article/report-johnny-manziel-impressed-raiders-at-combine
Johhny talalkozott MD-vel...lehet feltradelunk?Pari
Szerintem a Rams az 1/2-val nagyot fog kaszalni...a texans visz akit, visz velhetoen nem Johhnyt, utana meg a Rams korbehivogatja a jagst, a brownst es minket, majd a Johnnyert folytatott licit haboruban megkapja meg a csilalgos eget is...remelem MD nem koveti el azokat a hibakat, amiket Al a vege fele
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/azhybehho3x5qolnrqhs
Report: Johnny Manziel impressed Raiders at combine
Johnny Manziel is a very polarizing figure, but he did a great job of impressing scouts and coaches at the combine. One team that reportedly likes Manziel is the QB-needy Oakland Raiders.

Johhny talalkozott MD-vel...lehet feltradelunk?
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Arra gondol Rolni, hogy ha ennyire feltűnően somfordálunk a TOP QB-k körül, akkor annak az az oka, hogy összezavarjuk az ellenséget és más legyen a fő prioritás. Aztán hogy van e ebbe dupla csavar vagy nincs az majd a draft napján derül ki. De mindenesetre jó téma 😊

Én továbbra is Clowney mellett teszem le a voksom. De rá kevés az esélyünk.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
nfl.com-os cikk szerint a Jags es mi is nagyon impresszalva voltunk FociJanos altal...

Irtak ugye mar arrol is,h milyen jol ment a Teddy interju is milyen jo volt...

Arrol is irtak, h Olson mennyire odavolt Bortles dobalgatasatol...

tuti nem QBt huzunk 😊Rolni
Tuti nem QB-t huzunk?! Szerintem meg DE. FA-n nincs igazi potens opció (jó meglehet próbálni Freemant meg a többit) de egyik sem reális opció (szvsz). Legalább is nem nagyobb az esélye a tőlük várt jó teljesítménynek mint egy rookie-tól vártnak akinél ott van az ismeretlenségi faktor is ami első évben mindig dob rajtuk.
A D némi erősítéssel meg okos Fa igazolásokkal működhet jól. Láttuk tavaly is,hogy a séma fitt playák tudnak jól teljesíteni csak kell a depth meg persze play maker megtámogatás szezonális szinten. Viszont az O-nál nagyobb támogatás kell. Minimálisan egy olyan szintű O-t kellene össze dobni mint ami J Campbell idején volt (jó futó játék plusz labda biztos game management qb) ahhoz,hogy egy jó D-vel Allenék elérhessenek egy semleges mérlegű szezont vagy a közeli eredményt és megtarthassák az állásuk. Ehhez pedig kell QB.

több mint 12 éve
nfl.com-os cikk szerint a Jags es mi is nagyon impresszalva voltunk FociJanos altal...

Irtak ugye mar arrol is,h milyen jol ment a Teddy interju is milyen jo volt...

Arrol is irtak, h Olson mennyire odavolt Bortles dobalgatasatol...

tuti nem QBt huzunk 😊

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Szerintem trade-eljünk le megint és vigyük Aaron Donaldot!
több mint 12 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Olyat nem lehet hogy az első 5 választási jog a miénk?!?! 😀 (költői a kérdés... 😀)
több mint 12 éve
Sztem nem meglepo a hosszabbitas es Jones ST jatekanak szol nem a CB vagy RB kepessegeinek. Liga szinten remek gunner a srac. Ha meg nemi returner veszelyt is tudna nyujtani...

Remeljuk jon sorba a tobbi deal is. A sok FA mellett ugyanis erkezhet meg hosszabbitas is siman. Wiz akar...

Brisiel potolhato elem es sporolunk is ha visszavonul...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Jones hosszabbítás meglepő, de lehet nem is olyan reménytelen CB poszton? ST-ben szépen dolgozott, mint gunner, visszahordani is oda lehet állítani, ha nincs más, de ennyit talán nem érne, ha nem mutatna fejlődést a posztváltás után. ST szempontjából jó lépés, remélhetőleg a védelemben is erről lehet majd beszélni.

Brisiel visszavonulásáról írt Paul Gutierrez, én ebben nem nagyon hiszek. Igaz, hogy több sérüléssel bajlódott, de soha sem az egészségéről volt híres. Meglátjuk.

több mint 12 éve
Clowney 4.53-at repesztett, hát egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem lesz benn 1/5-re 😕Bruce
figyeld meg, Teddy vagy Johnny lesz ebből.

Taiwan:
NFL Media Insider Ian Rapoport reported the deal to be worth $4.355 million, netting Jones $5 million over the next four seasons, according to a source who has seen the deal. The extension makes Jones one of the league's highest-paid special teamers.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Clowney 4.53-at repesztett, hát egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem lesz benn 1/5-re 😕
több mint 12 éve
fasza, legértelmesebb ember a ST-ben.