Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
A következő szezon párosításainak erősorrendje, a sorsolás alapján persze a miénk a legnehezebb. Megkaptuk az NFC Nyugat csapatait. 😀😀 1. Oakland Raiders .578
2. Denver Broncos .570
3. St. Louis Rams .564
4. San Diego Chargers .563
San Francisco 49ers .563
6. Seattle Seahawks .561
7. Kansas City Chiefs .559
8. Arizona Cardinals .547
9. New York Jets .520
10. New England Patriots .516
11. Atlanta Falcons .512
12. Miami Dolphins .508
13. Green Bay Packers .504
14. Buffalo Bills .500
15. Chicago Bears .496
16. Detroit Lions .492
17. Washington Redskins .490
18. Dallas Cowboys .488
19. Tampa Bay Buccaneers .484
20. Philadelphia Eagles .479
21. Minnesota Vikings .477
22. Carolina Panthers .473
23. Cincinnati Bengals .469
New Orleans Saints .469
Pittsburgh Steelers .469
26. Cleveland Browns .465
New York Giants .465
28. Baltimore Ravens .461
29. Jacksonville Jaguars .453
30. Houston Texans .441
31. Tennessee Titans .438
32. Indianapolis Colts .430
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Jonathan Flinstonehoz mit szólnátok?a Saints kivágta Will Smith-t, Roman Harpert, Jabari Greert és elengedik Vilmát.Remélhetőleg mi is ezt mondhatjuk valamelyiküknek.
Allen fog-e kukázni idén is ex-szentekből?Amadeus91
gaben
több mint 12 éve
a Saints kivágta Will Smith-t, Roman Harpert, Jabari Greert és elengedik Vilmát.Remélhetőleg mi is ezt mondhatjuk valamelyiküknek.
Allen fog-e kukázni idén is ex-szentekből?Amadeus91
több mint 12 éve
a Saints kivágta Will Smith-t, Roman Harpert, Jabari Greert és elengedik Vilmát.Allen fog-e kukázni idén is ex-szentekből?
több mint 12 éve
Bowl.hu mock: Nagyon nem örülnék, ha Watkins-t húznánk Clowney helyett...
McCarron nekem nem szimpi opció a 2.ban
Futó, ha visszatér Jennings nem kell sztem ilyen korán. Murray, Reece simán kisegíti RJ-t. Ettől függetlenül ez a pick végülis lehet jó BPA alapon, főleg, ha run heavy O-t akarunk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Oakland Raiders have signed RB Kory Sheets.Following his first NFL stint, Sheets played two seasons with the Saskatchewan Roughriders of the Canadian Football League from 2012-13. In his two years in the CFL, Sheets totaled 2,875 rushing yards on 516 attempts (5.6 avg.) and 23 touchdowns. He also added 781 receiving yards on 86 receptions and two touchdowns. Sheets was named the 2013 Grey Cup Most Valuable Player after rushing for a Grey Cup-record 197 yards on 20 carries with two touchdowns in a win over the Hamilton Tiger-Cats.
Azért ezek nem rossz számok. Hajrá.
több mint 12 éve
továbbra is verem az asztalt, hogy nem kellett volna az első 2 pickkel projectet/19-re lapot húzni.Rotoworld lehozott vmi faszsagot arrol, h a szervezetunkon belul Watsont bustnak gondoljak egyesek. Lincoln Kennedy vmi radio interjuja a forras...nagyon meg lennek lepodve...Ezt egy kicsit alátámasztaná, hogy év végén elvileg egészségesen sem volt nevezve a meccsekre, amin mi is igencsak meglepődtünk és értetlenül álltunk azelőtt, hogy még tapasztalatszerzés céljából sem küldik fel rotációba stb...
Amikor palyara kerult biztatoan mozgott, serulesekrol nem tehet, tavaly is tudtuk, h nyers mint allat...Rolni
Remélem más volt akkor a helyzet és idén bebizonyítja, hogy nem volt melléfogás.peterbadbone
több mint 12 éve
Rotoworld lehozott vmi faszsagot arrol, h a szervezetunkon belul Watsont bustnak gondoljak egyesek. Lincoln Kennedy vmi radio interjuja a forras...nagyon meg lennek lepodve...Ezt egy kicsit alátámasztaná, hogy év végén elvileg egészségesen sem volt nevezve a meccsekre, amin mi is igencsak meglepődtünk és értetlenül álltunk azelőtt, hogy még tapasztalatszerzés céljából sem küldik fel rotációba stb...
Amikor palyara kerult biztatoan mozgott, serulesekrol nem tehet, tavaly is tudtuk, h nyers mint allat...Rolni
Remélem más volt akkor a helyzet és idén bebizonyítja, hogy nem volt melléfogás.
több mint 12 éve
Persze akar ram is nezhetnek FA alatt...annyira utalom ezt a fajta firkalast...Leigazoltuk Kory Sheets-et CFLben remekelt eddig egy rovid sikertelen NFL karrier utan...vajon TCig kihuzza? Akar tovabb is?
5'11 206 , de marciusban mar 29 lesz...Jennings es Murray moge Stewartnak versenytarnak elferhet...
több mint 12 éve
ESPN.com Raiders reporter Paul Gutierrez says Oakland could take a look at Jared Allen in free agency, as well as Johnny Manziel and Sammy Watkins in the draftespn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/3198/nfl-nation-buzz-oakland-raiders-15
több mint 12 éve
Rotoworld lehozott vmi faszsagot arrol, h a szervezetunkon belul Watsont bustnak gondoljak egyesek. Lincoln Kennedy vmi radio interjuja a forras...nagyon meg lennek lepodve...Amikor palyara kerult biztatoan mozgott, serulesekrol nem tehet, tavaly is tudtuk, h nyers mint allat...
több mint 12 éve
Ray Guy HOF oldala. (Y) www.profootballhof.com/hof/member.aspx?PlayerId=262
több mint 12 éve
muszály, h legyen 😊Nem túl veretes a mostani line up 😊lesz ez jobb, ha Reggie beindul, biztos vagyok benne.Amadeus91
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/12/projected-lineups-oakland-raiders/Rolni
több mint 12 éve
Nem túl veretes a mostani line up 😊lesz ez jobb, ha Reggie beindul, biztos vagyok benne.
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/12/projected-lineups-oakland-raiders/Rolni
több mint 12 éve
Nem túl veretes a mostani line up 😊www.profootballfocus.com/blog/2014/02/12/projected-lineups-oakland-raiders/
több mint 12 éve
Reggie McKenzie eddig nagyon érzi az FA témát. Ezért is nagyon nagy lehetőség ez az offseason a cap hellyel...Draftot kellene erősre meghúzni, mert mindenre szükség van a javuló eredményekhez, ugyanis jövőre a mi schedule-unk a legerősebb...NFC West és Denver 2szer miatt...
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2014/2/9/5396848/brandon-myers-4-year-deal-with-new-york-giants-voided-after-just-one-seasonszvsz, amennyire durci voltam Reggiere tavaly, hogy mindenkit elengedünk annyira imádom most. Nem fizette túl se őt, se Wheelert, se Bryant. Nem is vitték semmire sem az új helyükön.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Watkins (saját bevallása szerint) 4.27-t futott ma füvön. (#twitter)Amadeus91hirtelen Watson-t olvastam 😀 😀 😀
egyébként Waktins 2013 nyarán is futott "elvileg" egy 4.27-et. Nagyon brutális az idei WR class.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Ahogy alá is leírtam, sztem nagyon korrekt, jó összegzés lett.
Kurvára várom már, h elkezdjük visszaigazolni az embereket...
több mint 12 éve
Watkins (saját bevallása szerint) 4.27-t futott ma füvön. (#twitter)
több mint 12 éve
McCants valoban kene vissza. Biztato volt RT poszton.Olawale sztem jo kis FB. Nala is el tudok kepzelni egy hosszabb dealt akar. Reece remelem tobbet lesz hasznalva RB, H-back posztokon es akkor kellhet FBnek Jamize.
Mady nem volt eppen jo tavaly, de idealis esetben nem is kellett volna palyara lepnie. TCig siman jo.
több mint 12 éve
+ Már játszottuk egy hasonlót a Pacskerszel... nem elvetendő gondolat, de annyira nem rossz az idei QB class, hogy akkor már ne draftolhatnánk hátrébbről is.Mady mellett Jamize Olawale és Matt McCants újraigazolása várható hamarosan, mert mind a hárman ERFA státuszúak. McCants visszaigazolása ráadásul nálam alap lenne. Olawale TC-re megfelelő lenne.valószínűleg olyan árat fognak Kuzinért szabni, ami nekünk nem éri meg, de valószínűleg másnak sem.Amadeus91
Olvastam egy felvetést a QB kérdésre. Pryor + pick Cousins-ért. Szerintem nem rossz gondolat, csak kérdéses, hogy kellene-e Pryor a Redskins-nek, illetve milyen picket kellene adni mellé.peterbadbone
több mint 12 éve
Mady mellett Jamize Olawale és Matt McCants újraigazolása várható hamarosan, mert mind a hárman ERFA státuszúak. McCants visszaigazolása ráadásul nálam alap lenne. Olawale TC-re megfelelő lenne.valószínűleg olyan árat fognak Kuzinért szabni, ami nekünk nem éri meg, de valószínűleg másnak sem.
Olvastam egy felvetést a QB kérdésre. Pryor + pick Cousins-ért. Szerintem nem rossz gondolat, csak kérdéses, hogy kellene-e Pryor a Redskins-nek, illetve milyen picket kellene adni mellé.peterbadbone
több mint 12 éve
Mady mellett Jamize Olawale és Matt McCants újraigazolása várható hamarosan, mert mind a hárman ERFA státuszúak. McCants visszaigazolása ráadásul nálam alap lenne. Olawale TC-re megfelelő lenne.Olvastam egy felvetést a QB kérdésre. Pryor + pick Cousins-ért. Szerintem nem rossz gondolat, csak kérdéses, hogy kellene-e Pryor a Redskins-nek, illetve milyen picket kellene adni mellé.
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2014/2/7/5390938/oakland-raiders-re-sign-guard-lamar-madyigen!
visszaigazoltuk Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..............
..................
....................
Madyt.