Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
Örülök Ray Guynak nagyon és like-olom a SB végeredményét 😊!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Ilyesmi videó volt JMRről is.ulpianus
Őőő igen de azért a két ember soha nem említhető egy napon azért.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ilyesmi videó volt JMRről is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/2/1/5369108/rashad-jennings-says-fits-hard-nosed-attitude-in-oakland-raiders-laments-dirt

"I'm going into the market March 11th and I really want to be back in Oakland." Said Jennings. "It's not really up to me. I know playing in the National Football League you're proving your right every single year, you're putting your resume on tape and I'm hoping I'm doing enough to let the NFL know that I'm capable of carrying the load the entire season."
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Kár, hogy Steve Wisniewski és Tim Brown is kimaradt; viszont ismét büszkék lehetünk valakire.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nem gondoltam volna, hogy be fogják választani. De megérdemelte nagyon! Janikowski meg igen messze van még attól, hogy szóba kerüljön a neve, az hogy első körös volt anno, nem fogja bevinni. Legalább egy rekord + SB győzelem kellene hozzá, de ahogy mostanság rúg, jó ha a TC-t megéli.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ray Guy személyében a Raiders adja az első puntert a Hallhatatlanok közé.iktriad
nem a Raiders lett volnaAmadeus91
Gondollkodtam, hogy ezt beleírjam-e a hszbe, végül kihagytam. Legalább melegíti a helyet Janinak. 😀😀
több mint 12 éve
Ray Guy személyében a Raiders adja az első puntert a Hallhatatlanok közé.iktriad
nem a Raiders lett volna
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 852 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ray Guy személyében a Raiders adja az első puntert a Hallhatatlanok közé.
több mint 12 éve
Ilyet is ritkán látni mostanában,hogy valamit Raiders játékossal reklámoznak:

több mint 12 éve
TP dolgozik nagyon szorgalmasan, de sajnos fejben nem tud eleget fejlődni már sztem...

Terrelle Pryor ‏@TerrellePryor 14h
Got work in with my team @train3DQB #Tom House #Adam D#StriveForGreatness "L.James" pic.twitter.com/9ysKjCfUk5

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Raiders work out Grey Cup MVP RB Kory Sheets

kanadai liga sztárja.deyell
Végülis az NFLben is 5.0-a átlaggal fut 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/h2fsjdjcds1bigvt2kei
Kory Sheets Stats, News and Video - RB | NFL.com
Latest on RB Kory Sheets including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
Raiders work out Grey Cup MVP RB Kory Sheets

kanadai liga sztárja.

internal primates forever

több mint 12 éve
Remelem marad...
Amugy ki volt az utolso olyan Raider coach akit eloleptetes kereteben vittek el?Rolni
jó kérdés. Jim Harbaugh talán? segédedző volt nálunk, aztán lett college főedző.deyell
Lehet, majd holnap ranezek, de az azert college...😊

Harbaugh valóban felfele lépett. Raiders QB coach volt és a San Diego egyetem HCja lett belőle...mást nem találtam...

több mint 12 éve
Remelem marad...
Amugy ki volt az utolso olyan Raider coach akit eloleptetes kereteben vittek el?Rolni
jó kérdés. Jim Harbaugh talán? segédedző volt nálunk, aztán lett college főedző.

több mint 12 éve
Remelem marad...
Amugy ki volt az utolso olyan Raider coach akit eloleptetes kereteben vittek el?

több mint 12 éve
Browns scheduled to interview Raiders QB coach John DeFilippo on Thursday for their OC job.deyell
Sajnálnám ha elmenne, mert kiváló szakembernek tartom. Hogy OC-ként mit tudna kérdés de,mint QB coach szerintem az egyik legjobb.
Ha elmegy akkor sok sikert neki, de remélem marad.

több mint 12 éve
Browns scheduled to interview Raiders QB coach John DeFilippo on Thursday for their OC job.

több mint 12 éve
No most néztem rá újból a jegyekre a londoni meccsre és sajnos szomorúan konstatáltam, hogy már nincs jegy. Így én valószínűleg nem fogok menni a meccsre, pedig jó lett volna...

Elég szar hogy szerencsejáték az egész, hogy hová kapsz jegyet és hová nem...

Még mondjuk nyáron amikor a többi kereskedőtől visszakerülnek a jegyek, akkor majd lehet venni, de azt nem tudom pontosan mikor lesz és így nehéz.

Ki hogy járt a többiek közül?Bruce
majd kirepülünk californiába, összehozzunk egy fórum meccsnézést a helyszínen valahogy.
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
No most néztem rá újból a jegyekre a londoni meccsre és sajnos szomorúan konstatáltam, hogy már nincs jegy. Így én valószínűleg nem fogok menni a meccsre, pedig jó lett volna...

Még mondjuk nyáron amikor a többi kereskedőtől visszakerülnek a jegyek, akkor majd lehet venni, de azt nem tudom pontosan mikor lesz és így nehéz.

Én még nem is néztem...nem gondoltam így elpörög...
Majd közeledve az esemyénhez még próbálkozom 😊Rolni
Nekünk ide sikerült:  wembleystadium.com/TheStadium/ViewFromYourSeat.aspx#seat:518|event:sports
több mint 12 éve

Én még nem is néztem...nem gondoltam így elpörög...
Majd közeledve az esemyénhez még próbálkozom 😊

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Ki hogy járt a többiek közül?