Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Packers scout "based on what I'm seeing Tajh Boyd is not draftable"nem írnak jókat Boyd Senior Bowl szerepléséről eddig, azt írják, hogy "vegyes". Carrt dicsérik.
Jó azért rendszeresen beszélnek össze vissza draft helyekről.
Mike Mayock azt mondta, h nagyon erős Senior Bowl-al még 2. körbe is kerülhet...ez mondjuk nagyon erős, de sztem a draftolhatatlan is...de én nem értek hozzá persze...Rolni
internal primates forever
több mint 12 éve
Jó azért rendszeresen beszélnek össze vissza draft helyekről.hát...Ja. Ha Watkins az 1\5 akkor mondjuk 4.ben már elviselném Boyd-ot talán...RolniTajh Boyd: "I think the Raiders have been showing the most interest so far"deyellha Watkins jönne, akkor jöhetne ő is később.Amadeus91
Tony Pauline @TonyPauline
Packers scout "based on what I'm seeing Tajh Boyd is not draftable"deyell
Mike Mayock azt mondta, h nagyon erős Senior Bowl-al még 2. körbe is kerülhet...ez mondjuk nagyon erős, de sztem a draftolhatatlan is...de én nem értek hozzá persze...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
hát...Ja. Ha Watkins az 1\5 akkor mondjuk 4.ben már elviselném Boyd-ot talán...RolniTajh Boyd: "I think the Raiders have been showing the most interest so far"deyellha Watkins jönne, akkor jöhetne ő is később.Amadeus91
Tony Pauline @TonyPauline
Packers scout "based on what I'm seeing Tajh Boyd is not draftable"
több mint 12 éve
Ja. Ha Watkins az 1\5 akkor mondjuk 4.ben már elviselném Boyd-ot talán...Tajh Boyd: "I think the Raiders have been showing the most interest so far"deyellha Watkins jönne, akkor jöhetne ő is később.Amadeus91
több mint 12 éve
ezt a fazont nagyon bírom:"@TonyPauline: #SeniorBowl UCLA LB Jordan Zumwalt was politely asked to dial it back a bit. Intensity off the charts."
több mint 12 éve
Tajh Boyd: "I think the Raiders have been showing the most interest so far"deyellha Watkins jönne, akkor jöhetne ő is később.
több mint 12 éve
@AlexDunlapNFL: Northern Illinois safety, and Mobile native, Jimmie Ward meeting with #Raiders scouts: pic.twitter.com/fQeuZ2SknQ Raiders Beat @RaidersBeat 3h
--> @NFL_CFB: #Raiders meet with Miss. State 340-pound OG Gabe Jackson on Day 1 @SeniorBowl.
több mint 12 éve
Tajh Boyd: "I think the Raiders have been showing the most interest so far"
több mint 12 éve
Nem tudjuk még ki lesz valóban elérhető a potenciális FAk közül, de itt az én mostani listám azokról akiket nagyon erősen nézegetnék Reggie helyében:QB:
Josh Freeman MIN...minimális pénzért low risk, high reward (Olson miatt)
WR:
Doug Baldwin SEA
Golden Tate SEA
Emmanuel Sanders PITT
Hakeem Nicks NYG
Eric Decker DEN
Riley Cooper PHI
James Jones GB
Bankot nem robbantanék egyikért sem, de korrekt áron örülnék nekik
OG:
Shelley Smith STL
Geoff Schwartz KC
Jon Asamoah KC
Richie Incognito MIA
KCtől egyik RG gondolom lelép. Na azt aki lelép simán megnézném magunkhoz. Richie jöhetne LGnek, ilyen utolsó esély alapon
OC:
Alex Mack CLE
Evan Dietrich-Smith GB
Brian De La Puente NO
Nem tartom valószínűnek, h Wiz-t kimozgatnánk LGnek, de ha valakit ezek közül meg tudunk szerezni akkor lehetne róla már érdemben gondolkodni
DE:
Greg Hardy CAR
Michael Johnson CIN
Brian Orakpo WAS
Michael Bennett SEA
Jason Worilds PITT
Everson Griffen MIN
Robert Ayers DEN
Hardy giga deal-t kap ami RM évzáró beszélgetése alapján nem tőlünk jön majd, de egy Orakpo\Bennett igazolásnak nagyon tudnék örülni. Griffen, Ayers inkább ha Lamarr lelép. Worlids érdekes opció lehetne RDEben a nálunk használt 2 pontos indulás miatt
DT:
Arthur Jones BLT...upgrade lenne Walkerhez képest DT poszton
LB:
Perry Riley WAS
Wesley Woodyard DEN
CB:
Vontae Davis MIA
Dominique Rodgers-Cromartie DEN
Alterraun Verner TEN
Trumain McBride NYG
Walter Thurmond SEA
Tarell Brown SF
Corey Graham BLT
Sam Shields GB
Elvileg lesz honnan válogatni, remélem egy kezdő kalibert sikerül megcsípni.
S:
Chris Clemons MIA
Megvastagított "csapattal" baromi elégedett lennék és bele is férne sztem simán.
több mint 12 éve
Nekem nem úgy tűnik, hogy Johnny foci ne lett volna jó vezér. Teddy önbizalmi kérdése - bennem legalábbis (magamból kiindulva 😊 ) - inkább kelt aggodalmat, mint Manziel feltünősködő sztárallűrjei.Tényleg egy agyonsztárolt, beképzelt, feltűnősködő, alul méretezett kobold legyen a franchise QB aki valószínűleg túl is lesz fizetve a "neve" miatt. Teddy legalább vezér és példakép lehet a többi szerzett srácnak, akikből azért még kell majd pár.gabenRemelem Manziel csak kodosites...Ma néztem az Augburn elleni T A&M meccset.
Tobbi ertheto, biztatoRolni
Ez alapján bárki fel tudja mérni Johnny football előnyeit és hátrányait egyaránt (mármint; több T A&M meccs után - szerintem - ez adja róla a legátfogóbb képet) - ha valaki kíváncsi a focira, amit Manziel játszik. Lehet persze haterkedni és fikázni a nagyon csúnya, lögybölős, "baseball-típusú" pöcköléseit rövid yardos passzoknál, de azt továbbra sem értem, hogy miért lenne Ő bármiben rosszabb választás, mint pl. Bridgewater (vele is beérném, ha erről van szó 😀 )?toxique
több mint 12 éve
Inkábba nemannyirajóképű vagány faszagyerek, aki pofát adhatna az oklandnek, JackSparrow elsüllyedne az tuttiTényleg egy agyonsztárolt, beképzelt, feltűnősködő, alul méretezett kobold legyen a franchise QB aki valószínűleg túl is lesz fizetve a "neve" miatt. Teddy legalább vezér és példakép lehet a többi szerzett srácnak, akikből azért még kell majd pár.gabenRemelem Manziel csak kodosites...Ma néztem az Augburn elleni T A&M meccset.
Ez alapján bárki fel tudja mérni Johnny football előnyeit és hátrányait egyaránt (mármint; több T A&M meccs után - szerintem - ez adja róla a legátfogóbb képet) - ha valaki kíváncsi a focira, amit Manziel játszik. Lehet persze haterkedni és fikázni a nagyon csúnya, lögybölős, "baseball-típusú" pöcköléseit rövid yardos passzoknál, de azt továbbra sem értem, hogy miért lenne Ő bármiben rosszabb választás, mint pl. Bridgewater (vele is beérném, ha erről van szó 😀 )?toxique

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
a CBA nem engedi az agyonfizetést. Amúgy Manziel lehet playmaker, csak félő, hogy már nem is lesz bent.Tényleg egy agyonsztárolt, beképzelt, feltűnősködő, alul méretezett kobold legyen a franchise QB aki valószínűleg túl is lesz fizetve a "neve" miatt. Teddy legalább vezér és példakép lehet a többi szerzett srácnak, akikből azért még kell majd pár.gabenRemelem Manziel csak kodosites...Ma néztem az Augburn elleni T A&M meccset.
megvan Pryor új ügynöke: Rosenhaus.
több mint 12 éve
Tényleg egy agyonsztárolt, beképzelt, feltűnősködő, alul méretezett kobold legyen a franchise QB aki valószínűleg túl is lesz fizetve a "neve" miatt. Teddy legalább vezér és példakép lehet a többi szerzett srácnak, akikből azért még kell majd pár.Remelem Manziel csak kodosites...Ma néztem az Augburn elleni T A&M meccset.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/01/19/woodson-brady-owes-me-everything/Az nagybetűs MOMENTUM volt mindkét csapat történetében. Nagyon sok ember életét meghatározza az az egy játék, ebben van igazság. Viszont ez már sport TÖRTÉNELEM, amin túl kellene lépni. Kár érte! 😥
Buzi Brady 😀Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Remelem Manziel csak kodosites...Ma néztem az Augburn elleni T A&M meccset.
Ez alapján bárki fel tudja mérni Johnny football előnyeit és hátrányait egyaránt (mármint; több T A&M meccs után - szerintem - ez adja róla a legátfogóbb képet) - ha valaki kíváncsi a focira, amit Manziel játszik. Lehet persze haterkedni és fikázni a nagyon csúnya, lögybölős, "baseball-típusú" pöcköléseit rövid yardos passzoknál, de azt továbbra sem értem, hogy miért lenne Ő bármiben rosszabb választás, mint pl. Bridgewater (vele is beérném, ha erről van szó 😀 )?
több mint 12 éve
www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/01/19/woodson-brady-owes-me-everything/Buzi Brady 😀
több mint 12 éve
Northern Illinois safety and Mobile native Jimmie Ward meeting with Raiders scoutsNéztem 2 videót róla, egy highlight és egy meccs összefoglalót(FSU). Ezek alapján jó játékosnak tűnik, sok blokkolt punt és nagy ütközés szerepelt a videókon, elég gyorsnak tűnt még az FSU elleni tavalyi Orange Bowl összefoglalón, ráadásul a meccsen 14 tackle-t jegyzett. Érdemes megjegyezni a nevét.
az nfldraftscout oldal rangsorában a 3. strong safety a drafton, összességében a 97. prospect.deyell
több mint 12 éve
Northern Illinois safety and Mobile native Jimmie Ward meeting with Raiders scouts
az nfldraftscout oldal rangsorában a 3. strong safety a drafton, összességében a 97. prospect.
több mint 12 éve
Mien a felso resze stipi!!derékbanAmadeus91akkor majd elfelezzük.deyellManziel-el remélem nem lőjjük tökön magunat! Teddy jöhetne, de inkább egy pass rusher és Garoppolo.peterbadboneGaroppolo-t mi is vinnénk a harmadik körben, ha addig még megmaradna 😊betmen
Es berakjuk ala Pryor virgacsait!!
Franchise QB 😀
több mint 12 éve
derékbanakkor majd elfelezzük.deyellManziel-el remélem nem lőjjük tökön magunat! Teddy jöhetne, de inkább egy pass rusher és Garoppolo.peterbadboneGaroppolo-t mi is vinnénk a harmadik körben, ha addig még megmaradna 😊betmen
több mint 12 éve
akkor majd elfelezzük.Manziel-el remélem nem lőjjük tökön magunat! Teddy jöhetne, de inkább egy pass rusher és Garoppolo.peterbadboneGaroppolo-t mi is vinnénk a harmadik körben, ha addig még megmaradna 😊betmen
több mint 12 éve
Manziel-el remélem nem lőjjük tökön magunat! Teddy jöhetne, de inkább egy pass rusher és Garoppolo.peterbadboneGaroppolo-t mi is vinnénk a harmadik körben, ha addig még megmaradna 😊