Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Notre Dame junior RB George Atkinson III will declare for the NFL draft.Az USC-n pedig a másik Raider legenda, Greg Townsend fia tanul és sajátítja el a DE posztot.
a Raiders legenda, George Atkinson Jr. fia.deyell
Vick vs McCown vs Schaub vitába nem szeretnék beszállni, mert egyiket sem szeretném a csapatban látni. Először el kell dönteni, hogy Pryor vagy McGloin maradjon. Ha ez megvan, elé/mellé/mögé kellene hozni egy nem elhasználódott, kezdő tapasztalttal rendelkező QB -t. Nálam egyenlőre Freeman illetve Colt McCoy az aki szóba jöhet. Ezután draftról kell hozni egy fiatalt, akiben látnak potenciált, nálam ez a kategória a Boyd/Garoppolo/Mettenberger, de még csak most kezdtem nézegetni a QB-kat. Egyenlőre egyikük sem kezdő szint, de van bennük lehetőség. Watkins miatt könnyű volt Boyd-ra odafigyelni és nem lenne rossz, de nekem az tűnt fel, hogy nagyon sokszor az elkapó fölé dobja a labdát, 2012 és 2013-as videókon is jól megfigyelhető és emiatt csak a WR képességeiből adódóan van elkapás illetve YAC. Watkins viszont akár első körben jöhetne is, nagyon képzettnek tűnik. Garoppolo a következő akinek megpróbálok utánanézni.
Ez egy kicsit pontosabb lista, mint a kffl, én innen szoktam morzsázgatni.
www.spotrac.com/free-agents/nfl/
több mint 12 éve
Innen lehet válogatni / álmodozni:www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?y=2014
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Ez csak azért lehet,mert két másik ember! YD
több mint 12 éve
Efelől azért vannak kétségeim. Egyrészt annak ellenére, hogy Olson nem rossz OC, de azért nem ugyanaz a szint, mint Trestman, másrészt a Brandon Marshall - Alshon Jeffery páros azért nem ugyanaz, mint a Streater - Moore kettős.Azt elhiszem, de akkor is már a tapasztalata miatt egy run heavy offensben ugyanúgy tudna érvényesülni itt is.BruceQB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.BruceMcCown teljesítménye az ink Trestman érdeme, mint a sajátja.empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Azt elhiszem, de akkor is már a tapasztalata miatt egy run heavy offensben ugyanúgy tudna érvényesülni itt is.QB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.BruceMcCown teljesítménye az ink Trestman érdeme, mint a sajátja.empty taxi
több mint 12 éve
QB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.BruceMcCown teljesítménye az ink Trestman érdeme, mint a sajátja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha meg fal ember, akkor ha nem olyan drága Oher-rel is megpróbálkoznék, bár annyira nem létszükséglet az RT, de mivel még Watson sem igazán mutatott semmit, így rá lehetne menni...
több mint 12 éve
QB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.
több mint 12 éve
Még nem volt időm utána nézni az idei FA class-nak de annyiban van reláció,hogy ha sikerülne egy kicsit is normálisabb game manager qbt találnunk jó áron az sokat dobna a csapaton. egy felől mert idén reacn és csere nélkül nem jutt nekünk normális qb a drafton, ergo érdemesebb a D-re koncentrálni, azt végre minőségi elemekkel megtűzdelni,hogy legalább az működjön. Az O meg elkaristolna kevés turn overrel run heavy style.ban anno JC is elég jó volt ill elég volt.

több mint 12 éve
Notre Dame junior RB George Atkinson III will declare for the NFL draft.Őt én írtam Mockba és a felmenőn felül a teljesítményére sem lehet panasz. Plusz fizikálisan passzolna a Jennings, Murray sor mintába.
a Raiders legenda, George Atkinson Jr. fia.deyell
6"2 220lbs idén 93 att 555yard 6.0 avg és 3td

több mint 12 éve
Dennis Allen stays, OC Greg Olson, DL coach Terrell Williams under contract. DC Jason Tarver, others, aren’t.Tarver nálam is egyértelműen jobb.
Tarver > Olson nálam.deyell

több mint 12 éve
Dennis Allen stays, OC Greg Olson, DL coach Terrell Williams under contract. DC Jason Tarver, others, aren’t.Tarver > Olson nálam.
internal primates forever
több mint 12 éve
Notre Dame junior RB George Atkinson III will declare for the NFL draft.a Raiders legenda, George Atkinson Jr. fia.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000310734/article/ozzie-newsome-terrell-suggs-return-not-assuredna őt szívesen látnám feketében, persze sokat fog kérni bárhova megy
ha playmaker kellAmadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2014/1/8/5288666/terrelle-pryor-makes-pro-football-hall-of-famedehogynem
ez meg nem vicc.
Amadeus91
több mint 12 éve
Ja én is így gondolom.pedig szerintem o egy Vick kaliberu franchise QB lesz, valahol (valszeg nem nalunk😊)PariNah, Manziel is bejelentkezett a 2014 évi draftra...PariÓ csak azt ne!!!!!!gaben
Aránytalanul nagy fizetés, botrányok, hidegrázós személyiség, semmi komoly teljesítmény.
Kösz, de inkább egy komoly futbalistát várnék.
több mint 12 éve
Evans-ról nekem is egyből Vincent Jackson ugrik beMarioAnaJackson 4,4-es 40 yardot fut, Evans meg 4,5-4,6 között.
Vicket mondanám, hogy mentornak jöhet veterán minimumért, de jó mentornak egy QB, akinek a játék mentális része nem az erőssége, nem tudja olvasni a védelmeket? kezdőnek semmiképpen, október végére megsérülne, sebessége sincs már meg a korából adódóan. Schaub egy förtelem, sokkal inkább McGloin, mint ő. hagyjuk inkább ezeket a "washed up" irányítókat
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2014/1/8/5288666/terrelle-pryor-makes-pro-football-hall-of-fameez meg nem vicc.
több mint 12 éve
pedig szerintem o egy Vick kaliberu franchise QB lesz, valahol (valszeg nem nalunk😊)Nah, Manziel is bejelentkezett a 2014 évi draftra...PariÓ csak azt ne!!!!!!gaben
több mint 12 éve
Nah, Manziel is bejelentkezett a 2014 évi draftra...PariÓ csak azt ne!!!!!!
több mint 12 éve
Nah, Manziel is bejelentkezett a 2014 évi draftra...
több mint 12 éve
Arany János baszod 😀 ... Andre Johnson.Nem lehetne Schaub helyett elhozni AJ80at? Bay AreaAz meg kicsoda? A gettófalvi beszédstílust nem értem! 😕)TST
más: megnézegettem Clowney videóit, hát ez tényleg egy korszakos beast, ha meg lehetne nevelni kicsit (gyerevisszaCable 😀) és még bent lesz, akkor én mindenféleképpen őt húznám.
több mint 12 éve
Schaubért nem lesz akkora felhajtás mint Vickért a kutyafáját (személyes vélemény). Ha valami normal dealért jönne bármelyik akkor örülnék. Nyilván nem velük képzelném el a jövőt csak addig amíg nem lesz igazi fr. kjúbí a horizonton addig meg csak el lavíroznánk velük...
Jah mondjuk tök hülye vagyok ám itt Schaub szerződésével kapcsolatban. Azt hiszem van elő szerződése. Cserélni azért nem cserélnék érte (nem is tudnék választani kit adnék 😀 ), ahhoz sokat keres de ha a Texans kibaszná akkor hajrá. 😊
Sparanoról nem tudok érdemben nyilatkozni. Assist. HCskosásáról se tudok véleményt alkotni mert nem sok vizet zavart, legalább is kifele nem, szóval nem hagy nagy űrt maga után ha lelép.
Kíváncsian várom ezt az offseasont.
Olson szerintetek marad? Én nem tartom túl nagy tálentumnak. Kit látnátok a helyén szívesen?TST
érezhető vele az előrelépés, nincs értelme elküldeni. Anno is azt mondtam - leszámítva a kialvatlan korszakom a denver meccs után - h vagy Gruden vagy maradjon a stáb így egyben.
amúgy Vick leigazolása abszte védhető;
passzol a jelenlegi rendszerbe (run heavy), de jobb a jelenlegi alternatívánál (Pryor)
címlap, mezeladás
tipikus raider
több mint 12 éve
Nem lehetne Schaub helyett elhozni AJ80at? Bay AreaAz meg kicsoda? A gettófalvi beszédstílust nem értem! 😕)