Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Notre Dame junior RB George Atkinson III will declare for the NFL draft.

a Raiders legenda, George Atkinson Jr. fia.deyell
Az USC-n pedig a másik Raider legenda, Greg Townsend fia tanul és sajátítja el a DE posztot.

Vick vs McCown vs Schaub vitába nem szeretnék beszállni, mert egyiket sem szeretném a csapatban látni. Először el kell dönteni, hogy Pryor vagy McGloin maradjon. Ha ez megvan, elé/mellé/mögé kellene hozni egy nem elhasználódott, kezdő tapasztalttal rendelkező QB -t. Nálam egyenlőre Freeman illetve Colt McCoy az aki szóba jöhet. Ezután draftról kell hozni egy fiatalt, akiben látnak potenciált, nálam ez a kategória a Boyd/Garoppolo/Mettenberger, de még csak most kezdtem nézegetni a QB-kat. Egyenlőre egyikük sem kezdő szint, de van bennük lehetőség. Watkins miatt könnyű volt Boyd-ra odafigyelni és nem lenne rossz, de nekem az tűnt fel, hogy nagyon sokszor az elkapó fölé dobja a labdát, 2012 és 2013-as videókon is jól megfigyelhető és emiatt csak a WR képességeiből adódóan van elkapás illetve YAC. Watkins viszont akár első körben jöhetne is, nagyon képzettnek tűnik. Garoppolo a következő akinek megpróbálok utánanézni.

Ez egy kicsit pontosabb lista, mint a kffl, én innen szoktam morzsázgatni.

www.spotrac.com/free-agents/nfl/

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 461
Innen lehet válogatni / álmodozni:
 www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?y=2014

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Ez csak azért lehet,mert két másik ember! YD
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
QB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.Bruce
McCown teljesítménye az ink Trestman érdeme, mint a sajátja.empty taxi
Azt elhiszem, de akkor is már a tapasztalata miatt egy run heavy offensben ugyanúgy tudna érvényesülni itt is.Bruce
Efelől azért vannak kétségeim. Egyrészt annak ellenére, hogy Olson nem rossz OC, de azért nem ugyanaz a szint, mint Trestman, másrészt a Brandon Marshall - Alshon Jeffery páros azért nem ugyanaz, mint a Streater - Moore kettős.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
QB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.Bruce
McCown teljesítménye az ink Trestman érdeme, mint a sajátja.empty taxi
Azt elhiszem, de akkor is már a tapasztalata miatt egy run heavy offensben ugyanúgy tudna érvényesülni itt is.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
McCown teljesítménye az ink Trestman érdeme, mint a sajátja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha meg fal ember, akkor ha nem olyan drága Oher-rel is megpróbálkoznék, bár annyira nem létszükséglet az RT, de mivel még Watson sem igazán mutatott semmit, így rá lehetne menni...
több mint 12 éve
QB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Még nem volt időm utána nézni az idei FA class-nak de annyiban van reláció,hogy ha sikerülne egy kicsit is normálisabb game manager qbt találnunk jó áron az sokat dobna a csapaton. egy felől mert idén reacn és csere nélkül nem jutt nekünk normális qb a drafton, ergo érdemesebb a D-re koncentrálni, azt végre minőségi elemekkel megtűzdelni,hogy legalább az működjön. Az O meg elkaristolna kevés turn overrel run heavy style.ban anno JC is elég jó volt ill elég volt.

több mint 12 éve

a Raiders legenda, George Atkinson Jr. fia.deyell
Őt én írtam Mockba és a felmenőn felül a teljesítményére sem lehet panasz. Plusz fizikálisan passzolna a Jennings, Murray sor mintába.
6"2 220lbs idén 93 att 555yard 6.0 avg és 3td

több mint 12 éve
Dennis Allen stays, OC Greg Olson, DL coach Terrell Williams under contract. DC Jason Tarver, others, aren’t.

Tarver > Olson nálam.deyell
Tarver nálam is egyértelműen jobb.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
Dennis Allen stays, OC Greg Olson, DL coach Terrell Williams under contract. DC Jason Tarver, others, aren’t.

Tarver > Olson nálam.

internal primates forever

több mint 12 éve

a Raiders legenda, George Atkinson Jr. fia.

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000310734/article/ozzie-newsome-terrell-suggs-return-not-assured

ha playmaker kellAmadeus91
na őt szívesen látnám feketében, persze sokat fog kérni bárhova megy

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/1/8/5288666/terrelle-pryor-makes-pro-football-hall-of-fame

ez meg nem vicc.
Amadeus91
dehogynem

több mint 12 éve
Nah, Manziel is bejelentkezett a 2014 évi draftra...Pari
Ó csak azt ne!!!!!!gaben
pedig szerintem o egy Vick kaliberu franchise QB lesz, valahol (valszeg nem nalunk😊)Pari
Ja én is így gondolom.
Aránytalanul nagy fizetés, botrányok, hidegrázós személyiség, semmi komoly teljesítmény.
Kösz, de inkább egy komoly futbalistát várnék.

több mint 12 éve
Evans-ról nekem is egyből Vincent Jackson ugrik beMarioAna
Jackson 4,4-es 40 yardot fut, Evans meg 4,5-4,6 között.

Vicket mondanám, hogy mentornak jöhet veterán minimumért, de jó mentornak egy QB, akinek a játék mentális része nem az erőssége, nem tudja olvasni a védelmeket? kezdőnek semmiképpen, október végére megsérülne, sebessége sincs már meg a korából adódóan. Schaub egy förtelem, sokkal inkább McGloin, mint ő. hagyjuk inkább ezeket a "washed up" irányítókat

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
 www.silverandblackpride.com/2014/1/8/5288666/terrelle-pryor-makes-pro-football-hall-of-fame

ez meg nem vicc.
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/nrgyvch9tuz5r8x8euxa
Ozzie Newsome: Terrell Suggs' return not assured
Is Terrell Suggs headed out of Baltimore? At a Wednesday news conference, Ravens general manager Ozzie Newsome suggested that the team's star pass rusher is not indispensable.

ha playmaker kell
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Ó csak azt ne!!!!!!gaben
pedig szerintem o egy Vick kaliberu franchise QB lesz, valahol (valszeg nem nalunk😊)
több mint 12 éve
Ó csak azt ne!!!!!!

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Nah, Manziel is bejelentkezett a 2014 évi draftra...
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Nem lehetne Schaub helyett elhozni AJ80at? Bay Area
Az meg kicsoda? A gettófalvi beszédstílust nem értem! 😕)TST
Arany János baszod 😀 ... Andre Johnson.

más: megnézegettem Clowney videóit, hát ez tényleg egy korszakos beast, ha meg lehetne nevelni kicsit (gyerevisszaCable 😀) és még bent lesz, akkor én mindenféleképpen őt húznám.

több mint 12 éve
Schaubért nem lesz akkora felhajtás mint Vickért a kutyafáját (személyes vélemény). Ha valami normal dealért jönne bármelyik akkor örülnék. Nyilván nem velük képzelném el a jövőt csak addig amíg nem lesz igazi fr. kjúbí a horizonton addig meg csak el lavíroznánk velük...
Jah mondjuk tök hülye vagyok ám itt Schaub szerződésével kapcsolatban. Azt hiszem van elő szerződése. Cserélni azért nem cserélnék érte (nem is tudnék választani kit adnék 😀 ), ahhoz sokat keres de ha a Texans kibaszná akkor hajrá. 😊

Sparanoról nem tudok érdemben nyilatkozni. Assist. HCskosásáról se tudok véleményt alkotni mert nem sok vizet zavart, legalább is kifele nem, szóval nem hagy nagy űrt maga után ha lelép.

Kíváncsian várom ezt az offseasont.

Olson szerintetek marad? Én nem tartom túl nagy tálentumnak. Kit látnátok a helyén szívesen?TST

érezhető vele az előrelépés, nincs értelme elküldeni. Anno is azt mondtam - leszámítva a kialvatlan korszakom a denver meccs után - h vagy Gruden vagy maradjon a stáb így egyben.
amúgy Vick leigazolása abszte védhető;
passzol a jelenlegi rendszerbe (run heavy), de jobb a jelenlegi alternatívánál (Pryor)
címlap, mezeladás
tipikus raider
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nem lehetne Schaub helyett elhozni AJ80at? Bay Area
Az meg kicsoda? A gettófalvi beszédstílust nem értem! 😕)