Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
most olvastam, hogy Cromartie valószínűleg ki lesz vágva a Jets-ből. Én megkérdezném, hogy érdeki-e újra egy California-i meló.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
nem veletlenul feni ra a fogat a fel NFL....
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Ezt most találtam, érdemes megnézni:

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Hisz minden játékosnak van jó és rossz tulajdonsága, még Megatronnak is (biztos van) peterbadbone
Egy van. Nem Chiefs játékos!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Lehet már csak mi nehezítjük a saját dolgunkat azzal, hogy túlgondolkodjuk, mert a legjobbat, a tökéleteset akarjuk kiválasztani. Hisz minden játékosnak van jó és rossz tulajdonsága, még Megatronnak is (biztos van) Ha megfelelően feltérképezik a helyzetet akkor remélhetőleg akit hozunk be is fog válni. Illetve lehet, hogy pont egy csapatváltás hozza meg egy-egy játékosnak azt a változást amire az életében szüksége van. Nemrég olvastam pl. hogy az NBA-ben egy Portland játékos (Aldridge) az elcserélésének hírére változott meg, ami végül nem valósult meg, idén pedig teljesen más hozzáállással játszik. Szóval, ha McKenzie rábök Nicks-re és elhozza akkor szerintem megfontoltan teszi és nagyobb valószínűséggel fog beválni, mint nem.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Hát tulajdonképpen, akkor megint az a helyzet, hogy csak olyan játékosokra van esélyünk az FA-n, aki már selejtnek minősül?
Mindenki körül van bőven kérdőjel. Tud e megfelelően játszani a mi rendszerünkben? Elkerülik e a sérülések? A sérülése után tud e megfelelő szinten játszani? Nem lesz e romboló a személyisége a csapatra? stb stb stb...

Azért ott ezeket a dolgokat bőven körüljárják, mi innen szart se látunk ezekből. Jön valaki, aztán reménykednünk kell, hogy jó lesz, mert kb ennyi beleszólásunk van a dologba
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
Nicks körül azért van bőven kérdőjel...nem véletlen, h nem töri magát a Giants gondolom...
Jó opció lehetne ha 100%-os tud lenni...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
The New York Daily News considers the Giants unlikely to re-sign free agent Hakeem Nicks.

őt begyűjthetjük akkor.deyell
Ő nagyon szimpatikus volt anno a draft előtt, utána bizonyította is, hogy jó játékos, de valami az utóbbi időben nem volt OK vele, volt pár sérülése is... én szívesen látnám, ha égne benne a bizonyítási vágy és még egészséges is lenne, hisz megvan benne a WR1 lehetőség, ráadásul 26 éves! McKenzie remélem rendesen fel tudja térképezni a piacot és jól fog választani.

Nicks-en kívül még érdekel majd, hogy Decker vagy Maclin marad-e jelenlegi csapatánál.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
The New York Daily News considers the Giants unlikely to re-sign free agent Hakeem Nicks.

őt begyűjthetjük akkor.

internal primates forever

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
"Lucas Nix

A five-time Buster, he at one time had been named a Busters in every game he was healthy. He was the absolute worst rated offensive guard in the NFL according to Pro Football Focus. He is by far the worst pass blocking guard in the NFL and the second worst run blocking guard."

www.silverandblackpride.com/2014/1/3/5271566/oakland-raiders-2013-season-ballers-busters-part-two
több mint 12 éve
Watkins kicsit odatette magát az Ohio State elleni bowl meccsen, 16 elkapás, 227 yard, 2 TD. Bradley Roby ugyan nem játszott, de szerintem Roby sem tudott volna sokat csinálni ellene. őt még Abbrederis is szívatta, ahol tudta. Kony Ealy és Michael Sam játszott az Oklahoma State ellen, Ealy 6 tackle-t és 2 sacket szerzett, futás ellen és pass rushban is jó volt. Sam sokáig észrevétlen volt, de amikor fontos volt, csinált egy strip sacket. a cornerback E.J. Gaines szerzett egy interceptiont, de megégették egy TD-nél.deyell
kinti fórumokon ötletelgetnek, hogy 1/5 Watkins 3. körben meg Boyd
több mint 12 éve
Watkins kicsit odatette magát az Ohio State elleni bowl meccsen, 16 elkapás, 227 yard, 2 TD. Bradley Roby ugyan nem játszott, de szerintem Roby sem tudott volna sokat csinálni ellene. őt még Abbrederis is szívatta, ahol tudta. Kony Ealy és Michael Sam játszott az Oklahoma State ellen, Ealy 6 tackle-t és 2 sacket szerzett, futás ellen és pass rushban is jó volt. Sam sokáig észrevétlen volt, de amikor fontos volt, csinált egy strip sacket. a cornerback E.J. Gaines szerzett egy interceptiont, de megégették egy TD-nél.

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Én csak abban bízom FA igazolás kapcsán, hogy nem követjük el még egyszer azt a hibát, ami miatt oda kerültünk, hogy következő szezonra felszabadul 60 millánk, vagyis nem esünk át a ló túl oldalára, most hogy megszabadultunk ennyi dead moneytól...
több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
A Boys-ból a 4-3 függvényében Spencert engedném el inkább mint Hatcher-t, de csiripelik, hogy belemegy akár a leendő fizetésének "a Boys számára korrekt" ütemezésébe, ha JJ. ezt szabná a maradása feltételnek. Páran paycut-ot is emlegetnek vele kapcsolatban... hát nem tudom. Meglátjuk. Nekem az a véleményem, hogy mindketten maradnak.
Biztosabb hírnek tűnik, hogy Miles Austin távozni fog... egy próbát megérhet.toxique
Hatcher lenyilatkozta, hogy nem érzelmi, hanem pénzügyi döntés lesz a lépése. Ez nálam azt jelenti, hogy menni fog. 31,5 évesen épp itt az ideje, hogy még egy zsák pénzt kiaknázzon valamelyik csapatból, aztán ne teljesítsen és 2-3 év múlva visszavonuljon. Remélem nem nálunk teszi majd ezt meg... 😉 Érdemei elismerése mellett (!!) én azért integetnék neki egy papírzsepivel miközben kicuccol Dallasból.
Miles Austin-ért sem fog fájni egyelőre senkinek a szíve, még azt sem igazán tudja elérni, hogy Dez Bryantről a figyelmet elvonva ő több lehetőséget kapjon az elkapásokra (ha jól emlékszem nem volt olyan meccs, amikor Austin-t kettőzték volna, de olyan sok volt amikor Dez-t) nálam a Williams + Bryant + bárki UDFA vagy 5/6. kör megfelelő depth chart lenne WR poszton.
Bailey szerintem marad, vele ne számoljatok 😀
több mint 12 éve
Robilluma, sapka!!
Koszi!

több mint 12 éve
Woodsonnal mi a helyzet? Marad még egy évet? Maradjon még egy évet?JayB
maradjon, de veterán minimumért, mint szituációs játékos illetve mentor.

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 901
Woodsonnal mi a helyzet? Marad még egy évet? Maradjon még egy évet?
több mint 12 éve
1/1 for sale
több mint 12 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Izgulok hogy jól döntsünk.. Kíváncsi leszek kire elég ~60millio...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Itt azért nagy kérdés, h miért engedné el a Skins? Még tag-re is lesz cap spaceük sztem, ha úgy alakul...Rolni
nemhogy a tagre, de két maxos szerződésre is lenne pénzünk 😊
felszabadul 18 milla a büntiből, és a szabadügynökök közül is sokan elmennek, kb. 30 millió szabad hellyel vágunk neki a szezonnak

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Ebből a listából akiket valóban szívesen látnék célkeresztben:
Jenkins, Puente, Hood, Sanders, Worlids
Rolni
Én nagyon komálom a Raiders-t szóval Hoodot inkább felejtsd el, ha jót akarsz. Ő semmilyen rendszerben nem jó. Nálam a Steelers szabadügynökeivel kapcsolatban egy kérésem van, amit el is várok, hogy egy ilyen szintű D edzői stáb végre is hajtson: ne hosszabbítsunk Hooddal. Ez a kötelező kategória. Egy college RT seal blockját sem tudja megverni. Még backup DE-nek sem elég jó, a másodéves UDFA Arnfelt is sokkal jobb lesz nála.
Érdekes lenne kigyűjteni az idén ellenünk futott TD-ket, hogy ezek hányszor mentek a LDE-n keresztül és mit csinált ezeknél Hood. De inkább nem idegesítem ezzel magam.
Worilds a 21 QB hitjével magasan vezeti a 34 OLB-ket. Én nem tenném más posztra.
Sanders meg sztem is jó lenne.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A Boys-ból a 4-3 függvényében Spencert engedném el inkább mint Hatcher-t, de csiripelik, hogy belemegy akár a leendő fizetésének "a Boys számára korrekt" ütemezésébe, ha JJ. ezt szabná a maradása feltételnek. Páran paycut-ot is emlegetnek vele kapcsolatban... hát nem tudom. Meglátjuk. Nekem az a véleményem, hogy mindketten maradnak.
Biztosabb hírnek tűnik, hogy Miles Austin távozni fog... egy próbát megérhet.

Idén O falat erősítenék az FA-ról, talán beleférne egy minőségi TE és/vagy WR is (Pitta és Austin 😀 ). A D-be egy safety és egy DE...
több mint 12 éve
ha már Saints és álmodozás, akkor legyen kövér a lúd; Jimmy Graham FA.Amadeus91
Őt azért hagytam ki, mert biztos vagyok benne, h visszaigazolja a Saints.
Viszont pont emiatt esetleg a többiek piacra kerülnek...

szerk2: kinéz egy Peppers cut Chicagoban.Amadeus91
Beteg deal-en van szó, mi szó...2014ben 18M, 2015ben 20M
Ennyit kevés playa ér...
Ha tényleg elküldik, mondjuk vszeg inkább contenderhez vágyik majd...

több mint 12 éve
ha már Saints és álmodozás, akkor legyen kövér a lúd; Jimmy Graham FA.

akiket érdemes lenne megpróbálni megszerezni (szerintem)
Freeman
Ben Tate/Bradshaw
Maclin
Golden Tate
Pitta
Branden Albert
Alex Mack
Eugen Monroe
Brent Grimes
Sam Shields
Jairus Byrd
TJ Ward

Antoine Bethea

safety pl nagyon-nagyon kéne.

szerk2: kinéz egy Peppers cut Chicagoban.
több mint 12 éve
Olvastam egy cikket, ha Cowboys, a Saints és a Steelers van a legrosszabb cap helyzetben.
Persze biztos mindegyik brigád rengeteg módon tud még sakkozni, de jó eséllyel lesznek lelépő FAk tőlük (is).

Ránéztem a FA listáikra és egy pár néven elgondolkoztam:

Anthony Spencer 6'3 262 30 éves inkább 3-4OLB szerintem ott nyomta a 11 sackes top évét, de a Boys látta benne a 4-3hoz is a fantáziát, mert uyge fr.taggel tartották meg. Kicsit öreg és sérülésből tér vissza, de emiatt lehet olcsóbb is lesz...

Jason Hatcher 6'6 299 31 éves DT, aki idén futott legjobb évét magasan 4-3DTként. Ellenünk is kurva jó volt. DTként 11 sack magáért beszél. Modnjuk ára is lesz tutira, meg hát nem fiatal már...

Dan Bailey kicker 93%-os pontossággal 53 yardos leghosszabbal és 52 TBvel...Jano idén 70%, 53yard, 38TB. Nem hiszem, h Jano-t idén lecserélnénk még, de ha mégis Ő lehet opció sztem.

Malcolm Jenkins 6'0 204 26 éves kezdő FS. Idén 2,5 sack, 5PD, 2 INT. Ismeri DA-t és ha Porter marad lenne recruiterünk is...

Brian De La Puente 6'3 306 28 C. Brees kezdő centere 3 éve. Emiatt biztos visszaakarják majd vinni, de ha el lehet hozni jó igazolás lehet és akár működhet a Wiz vissza LGbe terv is, mint ahogy arról már beszéltünk...

Ziggy Hood 6'3 300 26 éves 3-4DE. Nem hozta amit vártak tőle 1\32-es pick, de egy váltás 4-3ba jót tehetne neki. Jó kis DT lehetne sztem.

Emmanuel Sanders 5'11 180 WR. Nem egy nagydarab WR, de gyors, jó a keze és bőven elférne, persze csak, ha nem irreális a fizu igénye.

Jason Worilds 6'2 262 25 éves 3-4OLB idén 8 sackel. Egyetemről kijőve abszolút tweener volt. Rusher DEnek működhet a megfelelő rendszerben 4-3ban sztem.

Fernando Velasco 6'4 312 28 éves C. Titansban 2012 és Steelersben idén kezdő volt sérüléséig. Vele azért Wiz-t nem váltanám ki C-ből így inkább depth lehetne, ahhoz meg lehet drága lenne...

Ebből a listából akiket valóban szívesen látnék célkeresztben:
Jenkins, Puente, Hood, Sanders, Worlids

Bankot nem robbantanék, de korrekt áron örülnék nekik

Ti?

Brian Orakpo szerintem is lehet jó fit nálunk.
6'4 260 27 éves. Draft idején a legjobb 4-3DE és a legjobb 3-4OLBnak tartották sokan. 3-4be került ugyebár, de sztem 4-3ban is jól menne neki elsősorban a siettetés. Nálunk meg ugye a RDE amúhy is állásból rohamoz, ez ideális lenne neki. Persze vszeg nagyon komoly ára lesz, de Ő lehet playmaker DA és JT keze alatt.
Kérdés azért, h hogyan tudjuk elhozni kontenderek elől...iszonyat túlfizetni, h utána leeresszen nem kéne...

Itt azért nagy kérdés, h miért engedné el a Skins? Még tag-re is lesz cap spaceük sztem, ha úgy alakul...