Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Olson mellett mindenféleképpen szól, hogy jobb volt, mint Knapp. De Knappnál meg mindenki jobb..., szóval tőlem mehet. 😀 Nem alkotott maradandót.. (jó, azért nem volt olyan jó emberanyaga sem, de azért voltak játékosok akikből sokkal többet lehetett volna kihozni... és most DMCt meg sem említem... -- inkább Reecere gondolok)Nem lehetne Schaub helyett elhozni AJ80at? Ja, ez nem az önök kérték. 😕
+
bár sztem mindenki tudta már, de azért... :
Official: Johnny Manziel will enter the 2014 NFL Draft.
TST amúgy epic volt az első sorod vége 😀
több mint 12 éve
Schaubért nem lesz akkora felhajtás mint Vickért a kutyafáját (személyes vélemény). Ha valami normal dealért jönne bármelyik akkor örülnék. Nyilván nem velük képzelném el a jövőt csak addig amíg nem lesz igazi fr. kjúbí a horizonton addig meg csak el lavíroznánk velük...Jah mondjuk tök hülye vagyok ám itt Schaub szerződésével kapcsolatban. Azt hiszem van elő szerződése. Cserélni azért nem cserélnék érte (nem is tudnék választani kit adnék 😀 ), ahhoz sokat keres de ha a Texans kibaszná akkor hajrá. 😊
Sparanoról nem tudok érdemben nyilatkozni. Assist. HCskosásáról se tudok véleményt alkotni mert nem sok vizet zavart, legalább is kifele nem, szóval nem hagy nagy űrt maga után ha lelép.
Kíváncsian várom ezt az offseasont.
Olson szerintetek marad? Én nem tartom túl nagy tálentumnak. Kit látnátok a helyén szívesen?
több mint 12 éve
Csak nem kezdünk el ennyi lóvéval, meg ilyen draft hellyel megint a szemétben turkálni. Eddig se jött be.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Hát erősen make or break jön, én nem lepődnék ha nagyon harcba szállnátok Vickért vagy egy másik kipróbált veteránért az FA-n, és nem is hinném h ezen spórolni próbáltok majd. Vick és Schaub egyaránt működhet, egyaránt becsődölhet és nem biztos, h a szimpatikusabb lenne a jobb...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Én Sáubot probálnám ki nagyon olcsóért!
több mint 12 éve
Meg csak az kene, ide nem kell kutyanyuzo.Michael Vick - QB - Eagles
CSN Philly suggests the Raiders as a possible landing spot for impending free agent Michael Vick.
Beat writer Reuben Frank was just spitballing on Twitter, not reporting. But we know that Vick's preference is to start, and the Raiders fit as a team willing to take risks and needing a bridge quarterback. Vick turns 34 in June, but still showed he was plenty capable of leading a team when on the field for the Eagles in 2013. He went 77-of-141 for 1,215 yards with five touchdowns and three interceptions in seven appearances, compiling a respectable 86.4 passer rating. Vick also added 36 rushes for 306 yards and two more scores.
több mint 12 éve
El is cserelnem Sparanot Bostadra gond nelkul.
több mint 12 éve
Dennis Allen will return as Oakland Raiders' head coach!Raiders owner Mark Davis confirmed with multiple outlets late Tuesday night that Allen will be back as coach for the 2014 season.
több mint 12 éve
Nagyon azt irja minden beatwriter, h Sparani megy Tampaba L.Smith stabjaba.Abból a szempontból kétségtelenül rizikósabb hely lesz számára Tampa, hogy előtte Bostad személyében egy nagyon jó OL coach volt a Bucsnál, az ő munkáját nehéz feledtetni.
Megertem. Erosebb keret, nagyobb stabilitas, nevesebb HC. Ettol fuggetlenul orulnek ha megis maradna, bar eszrevehetoen sokat nem tett hozza a dologhoz. Bob W. es Steve Wiz alatt is mukodott igy a fal sztem. Szoval a fene se tudja banom-e... 😊
Majd kiderul ha mar tudjuk ki jon a helyere OL edzonek.Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nagyon azt irja minden beatwriter, h Sparani megy Tampaba L.Smith stabjaba.Csak a szubjektiv maganvelemenyem, de en Sparano egy rendkivul kozepes (vagy az alatti) edzonek tartottam mindig is, nem sirnek ha elmenne, en szeretem a kreativ, bevallalos edzoket, esetleges sikertelenseguk ellenere is...
Megertem. Erosebb keret, nagyobb stabilitas, nevesebb HC. Ettol fuggetlenul orulnek ha megis maradna, bar eszrevehetoen sokat nem tett hozza a dologhoz. Bob W. es Steve Wiz alatt is mukodott igy a fal sztem. Szoval a fene se tudja banom-e... 😊
Majd kiderul ha mar tudjuk ki jon a helyere OL edzonek.Rolni
több mint 12 éve
A stadion projekt állásáról tudtok valamit?
több mint 12 éve
Nagyon azt irja minden beatwriter, h Sparani megy Tampaba L.Smith stabjaba.Megertem. Erosebb keret, nagyobb stabilitas, nevesebb HC. Ettol fuggetlenul orulnek ha megis maradna, bar eszrevehetoen sokat nem tett hozza a dologhoz. Bob W. es Steve Wiz alatt is mukodott igy a fal sztem. Szoval a fene se tudja banom-e... 😊
Majd kiderul ha mar tudjuk ki jon a helyere OL edzonek.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Ha Bailey benn van a 3. ban remek lenne.Vagy Dion BalieyÉn is azon a véleményen vagyok,hogya prospectek jók, legfeljebb annyit változtatnék, hogy 3. körben safety (Deone Buccanon pl.), mert ezen a poszton nagyon rútul nézünk kideyell
1. körben DE/WR Clowney/Watkins.
2. körben UT Aarond Donald
3. körben G Gabe Jackson/Chris Watt
utolsóban meg jöhetne RB Robert Atkinson III
Vélemények?Cubehead
De annak is örülnék ha
1 Watkins
2. Kony Ealy
3. Buccanon/BalieyCubehead
Ealy nekem szimpi.
Watkins jó playmaker, de még mindig Clowneyt vinném inkább, persze ha benn van
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Evans-ról nekem is egyből Vincent Jackson ugrik be:Ha WR, akkor miért nem Evans?LeviEvans jobb fizikálisan 6'5 225 de Watson nagyobb playmaker, jobb route runner, támadja a lasztit, nehéz levinni, jól lát a pályán. De ha valakinek van jobb, bővebb elemzése én is szívesen fogadom!Cubehead
For the NFL, Evans looks just like Vincent Jackson. Evans could be a downfield threat with his size and should also be a good possession receiver in the short to intermediate part of the field. With his size and leaping ability, he is always open. Evans has good hands and excellent body control. Just like Jackson, those attributes could overcome a lack of elite speed as a pro for Evans.
A kiemelt rész ami nem tanítható. Koncentráció és precíz route-futás igen.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Na tegnap találkozott DA MDvel. Nem olvastam sehol semmit, ezalapján azt gondolom, h DA véglegesen marad 2014-re.Valóban, folytatódhat az építkezés...
Abban bízom, h sikerül megtartania az egész staffot. Jó lenne látni mit tudnak egy remélhetőleg jóval erősebb kerettel.Rolni
több mint 12 éve
Ha WR, akkor miért nem Evans?LeviEvans jobb fizikálisan 6'5 225 de Watson nagyobb playmaker, jobb route runner, támadja a lasztit, nehéz levinni, jól lát a pályán. De ha valakinek van jobb, bővebb elemzése én is szívesen fogadom!

több mint 12 éve
Ha WR, akkor miért nem Evans?
több mint 12 éve
Vagy Dion BalieyÉn is azon a véleményen vagyok,hogya prospectek jók, legfeljebb annyit változtatnék, hogy 3. körben safety (Deone Buccanon pl.), mert ezen a poszton nagyon rútul nézünk kideyell
Vélemények?Cubehead
De annak is örülnék ha
1 Watkins
2. Kony Ealy
3. Buccanon/Baliey

több mint 12 éve
Én is azon a véleményen vagyok,hogya prospectek jók, legfeljebb annyit változtatnék, hogy 3. körben safety (Deone Buccanon pl.), mert ezen a poszton nagyon rútul nézünk ki
Vélemények?Cubehead
internal primates forever
több mint 12 éve
Én is azon a véleményen vagyok,hogywww.cbssports.com/nfl/draft/mock-draftha nem akar, akkor megy a Jaxbe. RM és DA mindig elmondja, hogy playmakerek kellenek, ebbe végül is beletartozik Manziel is. de inkább Clowney vagy Watkins. utóbbit érzem reálsnak, hogy kihúzzuk
De az a kérdés inkább, hogy Manzi akar-e menni Klíffland? 😛 vótmárijen? Vót! Franky goes to Hollywood, Johhny goes to ...sutianap
Ő elvileg 1-2.körre ráják. 2. elején lehet rá sanszunk, itt azt kell eldönteni, ha benn van, h mi a jobb:3. Wiz marad C és hozzuk Incognitót
1., Wiz marad C és hozunk elhozzuk a legjobb OG-t (Yanke, Martin, Cyril, Jackson)
2., Wiz meg LGnek és hozzuk Swanson-t.Rolni
nem húznám ki a legjobb G-t a drafton, az első és a második napon a védelembe kéne illetve WR-t választani. a harmadik napon jöhetne egy project guard.deyell
Vélemények?

több mint 12 éve
3/A ... beletrafáltál, ejjnye no, gyön Ricsi és Dzsoni es. 😊www.cbssports.com/nfl/draft/mock-draftha nem akar, akkor megy a Jaxbe. RM és DA mindig elmondja, hogy playmakerek kellenek, ebbe végül is beletartozik Manziel is. de inkább Clowney vagy Watkins. utóbbit érzem reálsnak, hogy kihúzzuk
De az a kérdés inkább, hogy Manzi akar-e menni Klíffland? 😛 vótmárijen? Vót! Franky goes to Hollywood, Johhny goes to ...sutianap
Ő elvileg 1-2.körre ráják. 2. elején lehet rá sanszunk, itt azt kell eldönteni, ha benn van, h mi a jobb:3. Wiz marad C és hozzuk Incognitót
1., Wiz marad C és hozunk elhozzuk a legjobb OG-t (Yanke, Martin, Cyril, Jackson)
nem húznám ki a legjobb G-t a drafton, az első és a második napon a védelembe kéne illetve WR-t választani. a harmadik napon jöhetne egy project guard.deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
www.cbssports.com/nfl/draft/mock-draftha nem akar, akkor megy a Jaxbe. RM és DA mindig elmondja, hogy playmakerek kellenek, ebbe végül is beletartozik Manziel is. de inkább Clowney vagy Watkins. utóbbit érzem reálsnak, hogy kihúzzuk
nem húznám ki a legjobb G-t a drafton, az első és a második napon a védelembe kéne illetve WR-t választani. a harmadik napon jöhetne egy project guard.
internal primates forever
több mint 12 éve
www.cbssports.com/nfl/draft/mock-draftDe az a kérdés inkább, hogy Manzi akar-e menni Klíffland? 😛 vótmárijen? Vót! Franky goes to Hollywood, Johhny goes to ...

több mint 12 éve
nem lesz már benn Manziel, elviszi a Cleveland, a világ is meglássa.Csak próbálok végighúzódzkodni a gondolatmeneteden, tehát mozogjon ki a lengyel, akkor húzok egy projektet, a floriai csóka csak zsebelt egy Rimingtont, a másik is kandidáns volt, gondolom Deyell jobban képben van, én csak a zöldséges 😉 a kérdés a lengyel posztértéke illetve a center-guard posztérték közötti különbözeten a nyereség.Okokúgy mondom szerintem első két körben nem megy ki C, Strokot vinném a szemilólból vagy Richburgöt a colorádóramszbő. De FA-n nagyobb potenciál van. Örnberger is, a Wendell is, vagy még a használhatóak Velasco pölö, Larsen, Raiolasutianapde kit mondanál 3. körben??jó a kenter FA, sokan lesznek, harmadik karika előtt meg szerintem most nem érdemes behúznisutianapÉn most egyre jobban húzok affelé, hogy kell egy jó C a drafton és Wiz menjen G-nek.Hát nem tudom drafton találunk-e olyat aki jobb mint Wiz.
Az első kör vagy DE vagy WR.Bruce
Egy srácot találtam aki szóba jöhet talán: Travis Swanson
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1665046/travis-swanson
Ő elvileg 1-2.körre ráják. 2. elején lehet rá sanszunk, itt azt kell eldönteni, ha benn van, h mi a jobb:
2., Wiz meg LGnek és hozzuk Swanson-t
Inkább az elsőt lépném sztem...
Inkább akkor tudom ezt elképzelni, ha FAről egy top C-t le tudnánk akasztani (Mack, De La P...)
Amúgy meg Wiz-el érdemes lenne hosszabbítani mielőtt OGbe átrakjuk, mert ott lehet drágább lesz majd...Rolni
Inkább OG-t húznék 2.ban vagy 3.ban idén mint C-t.
Mondjuk az lenne nagyon komoly, ha egy Mack\De La P. jönne FAról, Wiz menne LGbe és egy Jackson\Cyril jönne 2.ban RGnek.
Veldheer-Wiz-FA-rookie-Watson
😊Rolni
A lényeg nálaunk, h Wiz elég jó Cnek, de lehet, h kicsit jobb lenne OGnek. Ezért, ha igazán jó C-t tudnánk szerezni aki upgrade Wizhez képest Cben akkor egy emberrel két posztot upgradelnénk gyakorlatilag. De erre ilyen Velasco meg Larsen srácok nem elég jók Cben.
Illetve draftnál meg kérdés, h Stork és Richberg modjuk jobb-e mint az ott elérhető OG...
Na majd még alakul ez és amúgy meg eddig Raider oldalról mindeki mindig azt mondta, h Wiz a C és pont.
Mindenesetre rálesek majd a prospectek közül ezekre. KöcceRolni
De azé foglalkoztat ánnyire a Rédersz, mer szerintem viszitek Manzielt, akkó minden meccsen szorítok.sutianap
több mint 12 éve
Csak próbálok végighúzódzkodni a gondolatmeneteden, tehát mozogjon ki a lengyel, akkor húzok egy projektet, a floriai csóka csak zsebelt egy Rimingtont, a másik is kandidáns volt, gondolom Deyell jobban képben van, én csak a zöldséges 😉 a kérdés a lengyel posztértéke illetve a center-guard posztérték közötti különbözeten a nyereség.Okokúgy mondom szerintem első két körben nem megy ki C, Strokot vinném a szemilólból vagy Richburgöt a colorádóramszbő. De FA-n nagyobb potenciál van. Örnberger is, a Wendell is, vagy még a használhatóak Velasco pölö, Larsen, Raiolasutianapde kit mondanál 3. körben??jó a kenter FA, sokan lesznek, harmadik karika előtt meg szerintem most nem érdemes behúznisutianapÉn most egyre jobban húzok affelé, hogy kell egy jó C a drafton és Wiz menjen G-nek.Hát nem tudom drafton találunk-e olyat aki jobb mint Wiz.
Az első kör vagy DE vagy WR.Bruce
Egy srácot találtam aki szóba jöhet talán: Travis Swanson
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1665046/travis-swanson
Ő elvileg 1-2.körre ráják. 2. elején lehet rá sanszunk, itt azt kell eldönteni, ha benn van, h mi a jobb:
2., Wiz meg LGnek és hozzuk Swanson-t
Inkább az elsőt lépném sztem...
Inkább akkor tudom ezt elképzelni, ha FAről egy top C-t le tudnánk akasztani (Mack, De La P...)
Amúgy meg Wiz-el érdemes lenne hosszabbítani mielőtt OGbe átrakjuk, mert ott lehet drágább lesz majd...Rolni
Inkább OG-t húznék 2.ban vagy 3.ban idén mint C-t.
Mondjuk az lenne nagyon komoly, ha egy Mack\De La P. jönne FAról, Wiz menne LGbe és egy Jackson\Cyril jönne 2.ban RGnek.
Veldheer-Wiz-FA-rookie-Watson
😊Rolni
A lényeg nálaunk, h Wiz elég jó Cnek, de lehet, h kicsit jobb lenne OGnek. Ezért, ha igazán jó C-t tudnánk szerezni aki upgrade Wizhez képest Cben akkor egy emberrel két posztot upgradelnénk gyakorlatilag. De erre ilyen Velasco meg Larsen srácok nem elég jók Cben.
Illetve draftnál meg kérdés, h Stork és Richberg modjuk jobb-e mint az ott elérhető OG...
Na majd még alakul ez és amúgy meg eddig Raider oldalról mindeki mindig azt mondta, h Wiz a C és pont.
Mindenesetre rálesek majd a prospectek közül ezekre. KöcceRolni
De azé foglalkoztat ánnyire a Rédersz, mer szerintem viszitek Manzielt, akkó minden meccsen szorítok.