Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
16-ától lehet venni a Raiders-Dolphins-ra a single ticketeket.

www.ticketmaster.co.uk/nfl#dolphins

Ki jön?davidkiss
Én megyek! 😊Bruce
Én is!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xD
Ha jövőre pozitív lesz a mérleg én megemelem a kalapom!gaben
O'Brian + Manziel (vagy Bridgewater) és egy kis pofozgatás után akár PO is lehet azzal a kerettel. Azt gondolom, hogy az Ő teljesítményükben azért nagyobb adag balszerencse volt, mint a miénkben (vagy pl. a Tampáéban). 2 égető pontja van - szerintem - a csapatépítésnek: QB, CB.
De majd meglátjuk a következő szezonban!toxique
magunkra gondoltam, a Texans innen csak elkúrni tudja

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Kicsit jobban megnéztem a jövő évi ellenfelek összeállítását és hát lesz 1 mienknél rosszabb mérleggel záró ellenfelünk. A Texans. xD
O'Brian + Manziel (vagy Bridgewater) és egy kis pofozgatás után akár PO is lehet azzal a kerettel. Azt gondolom, hogy az Ő teljesítményükben azért nagyobb adag balszerencse volt, mint a miénkben (vagy pl. a Tampáéban). 2 égető pontja van - szerintem - a csapatépítésnek: QB, CB.
De majd meglátjuk a következő szezonban!
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Ki jön?davidkiss
Én megyek! 😊
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68

Ki jön?
több mint 12 éve
szart nem ér most megnézni az ellenfeleinket.
draft, fa, off-season, majd regular season eleje, leginkább az utolsó ami belövi. Teljesen értelmetlen még nézni őket. Idén top10-ben is van 2 olyan csapat, amelyet még szezon elején alaphangon PO-ba vártunk.Amadeus91
én meg már azt hittem ez már kőbe van vésve 😀😀
mondd azt ha mered, hogy a jövő év nem lesz nehezebb :[]

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
szart nem ér most megnézni az ellenfeleinket.
draft, fa, off-season, majd regular season eleje, leginkább az utolsó ami belövi. Teljesen értelmetlen még nézni őket. Idén top10-ben is van 2 olyan csapat, amelyet még szezon elején alaphangon PO-ba vártunk.
több mint 12 éve
Ha jövőre pozitív lesz a mérleg én megemelem a kalapom!

több mint 12 éve
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.gaben
Hat azert meg nem fullos a pipa.
Jason Tarvernek es tobb pozicios edzonek is a napokban jar le a szerzodese es egyenlore nagy a csend...

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.gaben
Nagyon várom már az építkezés látványosabbik részét...
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
a ProFootballFocus All-Rookie csapatába egy Raiders-újonc került be, nem meglepő módon Sio Moore, +8,6-ra értékelték az idei produkcióját. főleg futás ellen alkotott, pass rush-ban annyira nem, de majd ez is változik, ha javul a fal. vagyis ha jön a bohóc

Sparano munkáját pozitívan értékelem, még akkor is a középmezőnybe tartozott a fal, amikor Barnes volt az LT, Nix az LG és Pashos az RT. aztán volt több meccs, amikor nem sackelték McG-t.

internal primates forever

több mint 12 éve
Edzői stabilitás kipipálva, már csak a keret átalakítását kell megoldani. Ilyen pénzügyi kerettel kiderül milyen a vezetőség kvalitása. Az offseason általában nem nagyon izgat, de ez komoly fél év lesz.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
DMC-t szóba hozták a Bengals-al, Hue Jackson miatt. Nem tudom mennyi a valóság alapja, de remélem szimpatikus csapatba kerül és bizonyítja hogy jó futó.
több mint 12 éve
Folyamatosság miatt örülök. Remélem JT is marad a pozíciós edzőkkel együtt...mutassák meg mit tudnak...

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀peterbadbone
Legalább ezen a poszton beválik.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀peterbadbone
Ennek örülök, az állandóság is egy olyan dolog ami kell a Raidersnek. Viszont a napokban nem igazán tudtam követni az eseményeket Tarvellel mi a szitu?

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Tony Sparano-nak 2 évvel meghosszabbítottuk a szerződését. Úgy néz ki tényleg együtt marad a stáb. Nem is emlékszem iylenre, mióta Raiders szurkoló vagyok 😀

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
2. kör vagy 3. kör elején valami értelmes emberke lesz? Ki tudja...
Garoppolo-ról sok jót írnak, de még nem láttam, nem tudom jelentene-e instant upgradet.
Mettenberger sérülés miatt csúszhat, de nálunk sztem nem fit, meg amúgy is...
Murray, Boyd...nem tudom upgrade lenne-e bármelyik...Rolni
Casey Pachall

szar szezonja volt, ezért 6-7. körben el lehetne hozni. amikor még piált, sokkal jobban játszott a TCU-ban (2011), mint elődje, Dalton. utána ment elvonóra, és eléggé visszaesett a teljesítménye. de a tehetség megvan.deyell
Na igen Ő nekem is szimpi volt (az elvonó előtt) szerintem udfa-ként elhozhatnank, ha nem draftolunk QB-t, egy próbát megérne.
több mint 12 éve
Garoppolo-ról sok jót írnak, de még nem láttam, nem tudom jelentene-e instant upgradet.
Casey Pachall

szar szezonja volt, ezért 6-7. körben el lehetne hozni. amikor még piált, sokkal jobban játszott a TCU-ban (2011), mint elődje, Dalton. utána ment elvonóra, és eléggé visszaesett a teljesítménye. de a tehetség megvan.deyell
ahogy a mondás tartja, az élet olyan mint a motorbicikli, be kell rúgni, hogy jól menjen.
több mint 12 éve
Casey Pachall

szar szezonja volt, ezért 6-7. körben el lehetne hozni. amikor még piált, sokkal jobban játszott a TCU-ban (2011), mint elődje, Dalton. utána ment elvonóra, és eléggé visszaesett a teljesítménye. de a tehetség megvan.

több mint 12 éve
Reggie McKenzie fia, Kahlil McKenzie 4 csillagos defensive end recruit. eddig kapott ajánlatot az Arizonától és az Oklahomától is. kíváncsi vagyok, hova committol majd

több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/1/9/5292342/oakland-raiders-work-out-eight-free-agents-jamaal-anderson-joe-mcknight

Jamaal Anderson
Joe McKnight

akik ismertebbek

www.silverandblackpride.com/2014/1/8/5289296/nfl-free-agency-2014-might-oakland-raiders-again-show-interest-in-josh-freeman

és Freeman?
több mint 12 éve
34 of America’s 35 most-watched fall TV shows were NFL games

Az idei alapszakasz legnézettebb TV-s meccse a Hálaadás napi Raiders-Cowboys összecsapás volt!

több mint 12 éve
Notre Dame junior RB George Atkinson III will declare for the NFL draft.

a Raiders legenda, George Atkinson Jr. fia.deyell
Őt én írtam Mockba és a felmenőn felül a teljesítményére sem lehet panasz. Plusz fizikálisan passzolna a Jennings, Murray sor mintába.
6"2 220lbs idén 93 att 555yard 6.0 avg és 3tdCubehead
Vinném is 7. körben, ha benn van 😊

QB-k közül talán egyedül Josh McCownt látnám szívesen, bár már ő volt itt, akkor sajnos nem volt több egy backup QB-nál, de idén a Chicagoban mutatott szép dolgokat, ha azt tartósan tudná itt is csinálni, akkor pici előrelépés lenne McGloinhoz képest, ami nem biztos hogy megéri. Bár sztem McGloin nem lesz soha franchise QB, így tulajdonképpen mindegy hogy játszik e avagy nem.Bruce
McCown teljesítménye az ink Trestman érdeme, mint a sajátja.empty taxi
Azt elhiszem, de akkor is már a tapasztalata miatt egy run heavy offensben ugyanúgy tudna érvényesülni itt is.Bruce
Efelől azért vannak kétségeim. Egyrészt annak ellenére, hogy Olson nem rossz OC, de azért nem ugyanaz a szint, mint Trestman, másrészt a Brandon Marshall - Alshon Jeffery páros azért nem ugyanaz, mint a Streater - Moore kettős.empty taxi
Ezt én is így látom!
McCown Trestman nélkül fele így festene kb....azzal meg nem vagyunk előrébb.

Vick vs McCown vs Schaub vitába nem szeretnék beszállni, mert egyiket sem szeretném a csapatban látni. Először el kell dönteni, hogy Pryor vagy McGloin maradjon. Ha ez megvan, elé/mellé/mögé kellene hozni egy nem elhasználódott, kezdő tapasztalttal rendelkező QB -t. Nálam egyenlőre Freeman illetve Colt McCoy az aki szóba jöhet. Ezután draftról kell hozni egy fiatalt, akiben látnak potenciált, nálam ez a kategória a Boyd/Garoppolo/Mettenberger, de még csak most kezdtem nézegetni a QB-kat. Egyenlőre egyikük sem kezdő szint, de van bennük lehetőség. Watkins miatt könnyű volt Boyd-ra odafigyelni és nem lenne rossz, de nekem az tűnt fel, hogy nagyon sokszor az elkapó fölé dobja a labdát, 2012 és 2013-as videókon is jól megfigyelhető és emiatt csak a WR képességeiből adódóan van elkapás illetve YAC. Watkins viszont akár első körben jöhetne is, nagyon képzettnek tűnik. Garoppolo a következő akinek megpróbálok utánanézni.

Ez egy kicsit pontosabb lista, mint a kffl, én innen szoktam morzsázgatni.

www.spotrac.com/free-agents/nfl/peterbadbone
Én is a spotrac-ot használom. Slary cap szempontból is nagyon jók!!

QB téma:
Nem egyszerű ez. Kell egy használható irányító, mert kell a javuló szezon, eredmény, ha maradni akarnak. Emiatt szerintem 2-3 QB is érkezhet TCig (kell is)

Megnyugtató FA opció nincs. Igazi fr.QB-t számunkra elérhetően nem látok jelenleg. Ettől még kell az upgrade...

FA piacról akit összeszednék az Josh Freeman tutira.
Nem hiszem, h fr.QBvá válik nálunk, de nem szabad elfelejteni, h Olson alatt futotta legjobb évét és ha az idei év eseményei esetleg kicsit helyre tették fejben (tudom, h Vikingektől kiszivárgott hírek nem ezt mutatják) akkor azért upgrade lehet TP és McGloin felett.
Michael Vick tudom, h nem tudna igazi upgrade lenni, de én annyira bírtam anno Atlantában...persze akkor gőzöm se volt a fociról, de bazi látványos volt és részben miatt kezdtem el nézni az NFL-t. Nem tudnám utálni, ha ide hoznák, de ésszel tudom, h sok értelme nem lenne. TPnek tudna kicsit segíteni talán, mint mobil QB, illetve McGloinnak, mint alacsony QB, de összességében nem hiszem, h nagy hatása lenne...
Schaub nagyon szétesett idén, de ha elküldik én lehet bepróbálnám vmi minimum közeli pénzen...
Nem tom mi lenne a jó megoldás...

Drafton 1\5-re nem tudom mi lesz a teendő.
Teddy, Manziel, Bortles, Carr a legjobb prospectek, de azt, hogy ki lesz benn, ki éri meg kurva nehéz kérdés...
Murray, Boyd...nem tudom upgrade lenne-e bármelyik...

Nehéz kérdés lesz ez a QB poszt idén is...

több mint 12 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
Akkor 1. körben hozzuk Watkinst, a 4. körben meg Bryantet és Boyd máris kezdő szint lesz 😛