Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
még aki érdekes lehet: Caraun Reid, DT, Princeton. 2 sacket szerzett tegnap, elég fürge, robbanékony + Ivy League suli, nem agyatlan.vélemények a Senior Bowl-hét alapján:Aaron Donaldnak,Kyle Van Noynak és Jimmie Wardnak külön örülnék akár külün külön is de egybe aztán plár bár az elég valószínűtlen. Van Noy nálam konkréten második helyre küzdötte magát Clowney mögött. Ford amúgy kimondottan jó volt, némi képzéssel eltudnám képzelni első évében hasznos rotációs játékosnak majd másodévesen full time end-nek.
Tajh Boyd legfeljebb a harmadik napon draftolható. Jimmie Ward, akivel először beszéltek a scoutjaink végig jó teljesítményt nyújtott. Dee Ford most a hype, de őt korán nem vinném el, csak a sebességéből él, kb. olyan játékos, mint Bruce Irvin. a QB-k nem meggyőzőek úgy általában véve, de RM-ben benne van, hogy Carrt elvigye 1/5-re, a karaktere miatt gondolom (ha már tavaly Barkley-t akarta... Carr hasonló személyiségét tekintve), és ő volt a legjobb a Senior Bowlon. csak a lábmunkája és a pocket presence lehetne jobb. legjobb teljesítmények poszttól függetlenül: Zack Martin, Aaron Donald, Dee Ford, Ra'Shede Hageman, Kyle Van Noy, Derek Carr, Billy Turner, Jimmie Ward. felfedezettek: Wardon kívül Pierre Desir (CB). utóbbi magas cornerback (6 ft 2 in - 1.88 m), és eddig egyszer sem dobtak rá ma. Donald Cyril Richardson után Gabe Jacksonon is átgázolt. első körben ha összejön a letrade, be kéne húzni. C-Rich egyébként csalódás, nem jó az egyensúlyérzéke, könnyen megverik.deyell
Pierre Desir úgy szintén véleményem szerint is nagyobb figyelmet érdemel majd a drafton!Cubehead
egy OLB / safety hibrid, aki szóba jöhet a 3-4. körben: Telvin Smith, Florida State
Dee Ford:
internal primates forever
több mint 12 éve
Carr 1/5re...nem tudom...par honapja orulten volna, most nem. Inkabb O, mint Manziel mindjuk...majd meglátjuk még a FA alakulását, Teddy csúszását (?). Korai még Carrozni 1/5-re.
Boyd nagyon pontatlan. Ez latszott ezen a heten is. Jatek kozben meg 1 read&run jellegu gyerek aki sztem sose lesz igazi, vedelmeket olvasni tudo, opcioin vegigmeno iranyito. Annyi fantaziat latok benne draft vege fele, h TPre es ra lehetne atmenetileg offenset epiteni. De ez inkabb veszmegoldas lenne, ha nem sikerul mashonnan rendes QBt szerezni.
Donaldot nagyon birnam 2.elejen, de ezzel a hettel sztem betolta magat 1be. Van Noy lehetne 2.ban opcio. Sio maradna SLB es Noy lehetne a WLB...Rolni
több mint 12 éve
Carr 1/5re...nem tudom...par honapja orulten volna, most nem. Inkabb O, mint Manziel mindjuk...Boyd nagyon pontatlan. Ez latszott ezen a heten is. Jatek kozben meg 1 read&run jellegu gyerek aki sztem sose lesz igazi, vedelmeket olvasni tudo, opcioin vegigmeno iranyito. Annyi fantaziat latok benne draft vege fele, h TPre es ra lehetne atmenetileg offenset epiteni. De ez inkabb veszmegoldas lenne, ha nem sikerul mashonnan rendes QBt szerezni.
Donaldot nagyon birnam 2.elejen, de ezzel a hettel sztem betolta magat 1be. Van Noy lehetne 2.ban opcio. Sio maradna SLB es Noy lehetne a WLB...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Ford amúgy kimondottan jó volt, némi képzéssel eltudnám képzelni első évében hasznos rotációs játékosnak majd másodévesen full time end-nek.CubeheadFord a maga 243 fontjával bajosan lesz defensive end.
több mint 12 éve
vélemények a Senior Bowl-hét alapján:Aaron Donaldnak,Kyle Van Noynak és Jimmie Wardnak külön örülnék akár külün külön is de egybe aztán plár bár az elég valószínűtlen. Van Noy nálam konkréten második helyre küzdötte magát Clowney mögött. Ford amúgy kimondottan jó volt, némi képzéssel eltudnám képzelni első évében hasznos rotációs játékosnak majd másodévesen full time end-nek.
Tajh Boyd legfeljebb a harmadik napon draftolható. Jimmie Ward, akivel először beszéltek a scoutjaink végig jó teljesítményt nyújtott. Dee Ford most a hype, de őt korán nem vinném el, csak a sebességéből él, kb. olyan játékos, mint Bruce Irvin. a QB-k nem meggyőzőek úgy általában véve, de RM-ben benne van, hogy Carrt elvigye 1/5-re, a karaktere miatt gondolom (ha már tavaly Barkley-t akarta... Carr hasonló személyiségét tekintve), és ő volt a legjobb a Senior Bowlon. csak a lábmunkája és a pocket presence lehetne jobb. legjobb teljesítmények poszttól függetlenül: Zack Martin, Aaron Donald, Dee Ford, Ra'Shede Hageman, Kyle Van Noy, Derek Carr, Billy Turner, Jimmie Ward. felfedezettek: Wardon kívül Pierre Desir (CB). utóbbi magas cornerback (6 ft 2 in - 1.88 m), és eddig egyszer sem dobtak rá ma. Donald Cyril Richardson után Gabe Jacksonon is átgázolt. első körben ha összejön a letrade, be kéne húzni. C-Rich egyébként csalódás, nem jó az egyensúlyérzéke, könnyen megverik.deyell
Pierre Desir úgy szintén véleményem szerint is nagyobb figyelmet érdemel majd a drafton!

több mint 12 éve
Boyddal mi a gond?
több mint 12 éve
vélemények a Senior Bowl-hét alapján:Tajh Boyd legfeljebb a harmadik napon draftolható. Jimmie Ward, akivel először beszéltek a scoutjaink végig jó teljesítményt nyújtott. Dee Ford most a hype, de őt korán nem vinném el, csak a sebességéből él, kb. olyan játékos, mint Bruce Irvin. a QB-k nem meggyőzőek úgy általában véve, de RM-ben benne van, hogy Carrt elvigye 1/5-re, a karaktere miatt gondolom (ha már tavaly Barkley-t akarta... Carr hasonló személyiségét tekintve), és ő volt a legjobb a Senior Bowlon. csak a lábmunkája és a pocket presence lehetne jobb. legjobb teljesítmények poszttól függetlenül: Zack Martin, Aaron Donald, Dee Ford, Ra'Shede Hageman, Kyle Van Noy, Derek Carr, Billy Turner, Jimmie Ward. felfedezettek: Wardon kívül Pierre Desir (CB). utóbbi magas cornerback (6 ft 2 in - 1.88 m), és eddig egyszer sem dobtak rá ma. Donald Cyril Richardson után Gabe Jacksonon is átgázolt. első körben ha összejön a letrade, be kéne húzni. C-Rich egyébként csalódás, nem jó az egyensúlyérzéke, könnyen megverik.
több mint 12 éve
Nick Roach bekerült az All-Joe team-be, ami egy noname all star "keret".
több mint 12 éve
Csak a West Coast Offens srácok! 😊
több mint 12 éve
Guy termeszetesen megdicserte es meltatta Kinget.Remelhetoleg ebbol jovore tobbet mutat majd DJ
több mint 12 éve
a leendő első körös Mike Evanst (WR, Texas A&M) megkérdezték az interjúk során, hogy volt-e olyan ellenfele, akit különösen tisztelt egyetemi pályafutása során. a válasz:"D.J. Hayden from Houston who was the 12th pick overall with the Oakland Raiders last year is a really good corner who I faced my junior year. He was a tough player to go against, I’m not going to lie. He was very patient as well as strong and fast. You had to be more patient than him and get physical. He helped me raise my game because I realized that I had to become a more physical receiver."
több mint 12 éve
a drafttörténelem egyetlen első körös puntere és Marquette King
több mint 12 éve
tavaly két játékost draftoltunk a Senior Bowl North csapatából (Moore, Kasa). az idei keret:Ahogy olvasom ezek közül Sam, Bucannon kimondottan gyenge volt eddig és Murphy sem volt combos...
www.raiders.com/news/2014-Draft/article-1/Senior-Bowl---North/24bcd71d-66fa-4af4-9cec-2b459751a1eb
elég sok jó név van idén is. Aaron Donald, Zack Martin, Ra'Shede Hageman, Trent Murphy, Michael Sam, Deone Bucannon, Jimmie Ward - akik nálunk is szóba jöhetnek.deyell
Többiek igen, főleg az első 3...
több mint 12 éve
ezekkel a prospectekkel találkozunk eddig a walterfootball szerint, akik közvetítenek a Senior Bowlról.Ricardo Allen, CB, Purdue (EW)
Tajh Boyd, QB, Clemson (SR) (VINT)
Carrington Byndom, CB, Texas (EW)
Rajion Neal, RB, Tennessee (EW)
Weston Richburg, OL, Colorado State (SR)
Brent Urban, DL, Virginia (SR)
+ ehhez jön még Jimmie Ward, Trent Murphy és Gabe Jackson is mondta, hogy beszéltek a Raiders scoutokkal.
több mint 12 éve
tavaly két játékost draftoltunk a Senior Bowl North csapatából (Moore, Kasa). az idei keret:www.raiders.com/news/2014-Draft/article-1/Senior-Bowl---North/24bcd71d-66fa-4af4-9cec-2b459751a1eb
elég sok jó név van idén is. Aaron Donald, Zack Martin, Ra'Shede Hageman, Trent Murphy, Michael Sam, Deone Bucannon, Jimmie Ward - akik nálunk is szóba jöhetnek.
több mint 12 éve
Én dual qb buzi vagyok de pocket punci kéne ide. Mégis csak őrizni kéne a hagyományokat.TSTamúgy sem jönnek be nagyon a dual qb-k. Ugyebár.
több mint 12 éve
Én dual qb buzi vagyok de pocket punci kéne ide. Mégis csak őrizni kéne a hagyományokat.
több mint 12 éve
Gyakorlatilag; a focinkat minőségileg meghatározó döntést kell hozni a jövőre nézve; read option típusú irányító Pryorral a padon, vagy pocket tipusú McGloinnal a padon.
több mint 12 éve
When girls are smelling sweet fragrance of money...www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24417294/raiderettes-suing-franchise-for-wage-theft-unfair-employment-practices
:cool:
jogosnak tűnik.
több mint 12 éve
Watkinst mondjuk en elegge csipem de igy egyutt nem nagyon tudom en sem elkepzelni. Boydnak nem orulnek a 3. kor elott es tekintve hogy masodik koros prospect kb remelem bent sem lesz nekunk.
Jo, igazabol a 3-ban sem. Gerappa nem rossz amugy ha padozhat egy evet belole meg lehet is akar valaki. Csak ki tanitja?
több mint 12 éve
Nem orulnek Boydnak.... Jo iranyito lehetne de o is elsoszandeku futobolond es jo dolgok utan olyan idiota donteseket kepes hozni hogy az ember a falnak megy.Delonso_Én mindig azon gondolkodtam, hogy egy tehetséges QB+WR párost "együtt" kellene elhozni az egyetemről, de a Watkins + Boyd páros nem az a kategória akit szívesen látnék az első két körben.
Eddig is úgy tűnt, hogy a vezetőség a jelenlegi QB-k közül inkább McGloinnal képzeli el a jövőt, mint Pryorral és ebbe a képbe nekem nem illik bele Boyd. De ha McKenziék rendesen feltérképezik és azt mondják, hogy ő lehet a mi irányítónk, akkor hozzák el, de engem sem nyűgözött le amit a meccseken láttam tőle, Meglátjuk. Én előbb vinném Garoppolo-t McGloin mellé és gyúrnék rá a stabil futójátékra, főleg az OL mélységére, amivel a tapasztalatlanabb QB-k is könnyebben játszhatnának.
több mint 12 éve
Nem orulnek Boydnak.... Jo iranyito lehetne de o is elsoszandeku futobolond es jo dolgok utan olyan idiota donteseket kepes hozni hogy az ember a falnak megy.
több mint 12 éve
bleacherreport.com/articles/1933093-oakland-punter-marquette-king-dumps-49ers-gear-on-floor-replaces-with-raiders😊
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2014/1/21/5331690/2014-senoir-bowl-tajh-boyd-says-oakland-raiders-have-shown-most-interestnem zörög a haraszt
több mint 12 éve
Jaja olvastam én is.Packers scout "based on what I'm seeing Tajh Boyd is not draftable"nem írnak jókat Boyd Senior Bowl szerepléséről eddig, azt írják, hogy "vegyes". Carrt dicsérik.deyell
Jó azért rendszeresen beszélnek össze vissza draft helyekről.
Mike Mayock azt mondta, h nagyon erős Senior Bowl-al még 2. körbe is kerülhet...ez mondjuk nagyon erős, de sztem a draftolhatatlan is...de én nem értek hozzá persze...Rolni
Carr meg Garoppolo a menőmanók 😊
1\5 magas nekik 2. körben meg lehet nem lesz benn Jimmy sem...