Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
Eric Galko ‏@OptimumScouting

Cardinals and Raiders have a scout here at ShrineGame.

remélem látják ők is, hogy Jay Bromley (DT) jól játszik. hátsó körben jöhetne

internal primates forever

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
Na kicsit összeszedtem a dolgokat:

espn.go.com/nfl/story/_/id/10307058/oakland-raiders-gm-says-head-coach-dennis-allen-job-never-jeopardy

"I just want a quarterback that can be consistent and can rally that team to move up and down the field and make plays," McKenzie said. "I don't care if it's making a few plays with his feet, but being able to throw the ball at the right spot, the timing so the receivers can effectively matriculate down the field and score points.

TP sztem TC végére nem Raider...

blog.sfgate.com/raiders/2014/01/16/mckenzies-evaluations-of-pryor-mcgloin/

“Terrelle has a ways to go with the decision making and timing of throwing guys open in that regard. It’s a process and we’ll see what happens this offseason.”

Bye bye TP...

“To be looked at as one of the non-athletic quarterbacks per se, he did a good job getting the ball out of his hands and not putting us in a negative yard situation. So you like some of the things there. If he can build on that, get better with the throws and the timing, he should be solid.”

Sztem megvan jó eséllyel a csere irányítónk...

blog.sfgate.com/raiders/2014/01/16/some-other-quick-hits-from-the-mckenzie-chat/

We’ve got some depth in some areas; we just need to get some top guys at a lot of these positions. Defensively also, we’ve got to get that pass rusher, get a little bigger up front. But we’ll fix that.”

Így is van. Mekkora upgrade lenne pl, ha a WR sorba hoznánk egy igazi #1 emberkét...Hirtelen a Streater, Homes, Moore, Butler négyes erős depth lehetne...

espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/2968/mckenzie-hopes-to-retain-certain-free-agents

Among those McKenzie is hopeful will return to Oakland next season are left tackle Jared Veldheer, defensive end Lamarr Houston, free safety Charles Woodson and running back Rashad Jennings.

Nálam még Porter és Barnes erősen visszahozandó, de ez a 4 srác van a lista elején egyértelműen.

espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/2961/mckenzie-addresses-the-raiders-season

“At the beginning of the season I thought we started off pretty good from the standpoint of how competitive we were from beginning to end,” McKenzie said.

Elején tényleg jobban festettünk. Aztán elfáradtunk a depth hiánya miatt, illetve D oldalon például kezdték kiismerni JT blizt csomagjait és egyre jobban kijött a minőségi pass rusher hiánya...

blog.sfgate.com/raiders/2014/01/16/mckenzie-on-manziel-and-how-this-was-a-different-4-12-season/

“He’s a playmaker,” McKenzie said. “Whether it’s him or one of these other guys, when you can add a playmaker, that’s what you shoot for.”

Ebből egyedül az a rész tetszik, h "vagy valamelyik másik srác"...

www.raiders.com/news/article-1/Quick-Hits-with-GM-Reggie-McKenzie/47d7a785-33a6-47dc-9ea3-e9beae7baa5c

-nem 1-2 nagy néz, hanem több minőségi playa
-CWood üdvözölve lesz, ha vissza akar térni...azt meg CWood lenyilatkozta már, csak megegyezniük kell
-DAnak rá kell jönnie, h kell nyerni 😊 Szoros meccseket főleg
-nem lesz 10 új kezdő D oldalon, de ahol új lesz az upgrade lesz
-fiatal, jó, feltörekvő playáink vannak...tetszik, h Murray ki lett emelve

Összességében Needs-ekről beszélt, kijavította az egyik újságírót is, h nem hiány poszt, hanem hiány posztok vannak. QB, WR, Pass rusher és mindkét fal általában. Védelem teljes megerősítése. Ezeket emelte ki.
Mondta azt is, h rookie QB-t nem szeretne egyből mélyvízbe dobni.

Nagyon várom már az első híreket Jared és Houston deal-ek ügyében 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Manziel-el remélem nem lőjjük tökön magunat! Teddy jöhetne, de inkább egy pass rusher és Garoppolo.

Al Saunders állitólag esélyes a Ravens megüresedett OC posztjára.

több mint 12 éve
Remelem Manziel csak kodosites...
Tobbi ertheto, biztato

több mint 12 éve
RM:

- ST edző Bobby April is hosszabbított. Veldheert, R. Jenningset, Woodsont, Houstont vissza akarjuk igazolni, DMC tesztelheti a piacot. a franchise tag nem optimális megoldás. azt mondja, igaz, hogy idén is 4-12-el zártunk, "de ez egy más 4-12". jobban játszottak. a cap space-ről: "csak azért, mert 5 dollár van a zsebemben, nem fogom elkölteni ócskaságra". jön egy veterán QB mindenképpen, nem zárta ki, hogy fiatal is jön. rookie QB esetében jobb, ha nem játszik az első évében, amíg felépíti a csapatot. fő hiányposztok: pass rusher, elkapó. a cél jövő szezonban: play-off. a csapat erőssége jelenleg: sok fiatal role player, akinek van esélye, hogy kezdő legyen.

Johnny Manzielről: ő egy playmaker. vagy ő vagy egy másik hozzá hasonló kell a csapatba.

több mint 12 éve
Kiper speciel nem tartja nagyra Bridgewatert. nála csak 1/8, nálunk meg Watkins

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601Amadeus91
most akartam berakni én is...
sztem ez a pali tök hülye, de tudnék örülni, ha így alakulna a dologRolni
Teddy tényleg ennyire jó?Amadeus91
Valamelyik közvetítés alatt mondták, hogy csak az önbizalmával vannak gondok (ezért gondolom azt, hogy pl. mi jobban járnánk Johnny "I am the football" Manziel-el). Egyébként; én örülnék Teddy-nek is.
több mint 12 éve
Teddy tényleg ennyire jó?Amadeus91
Mennyire? 😊

Sztem eleg jo prospect ahhoz h 1/5-re behuzzuk ha ott van. Elegge kesz van a srac technikailag es fejben is amennyire en meg tudom itelni (3-4 gametapeet neztem rola). Sokat foglalkoznak azzal, gyemgebb Dk ellen dolgozott...erre nem tudok okosat mondani.
Sztem alkalmas jelolt lehetne fr.QB szerepre...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
egy safety jelölt a 3. napra: Vinnie Sunseri, Alabama

sérülés miatt csúszhat le.deyell
Ő szerintem is jó választás lenne.

Aki nekem mostanság feltűnt az Jordan Lynch (Northern Illinois). Igaz, hogy ő QB volt egyetemen,de ha nem kel el a drafton akkor simán behúznám és megpróbálnám átképezni RB/WR posztra.

több mint 12 éve
egy safety jelölt a 3. napra: Vinnie Sunseri, Alabama

sérülés miatt csúszhat le.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
Teddy tényleg ennyire jó?
több mint 12 éve
sztem ez a pali tök hülye, de tudnék örülni, ha így alakulna a dolog

több mint 12 éve
Nálam Greg Hardy lenne az abszolút prioritás, ha kijönne az FA piacra...és erre úgy fest lesz esélyRolni
úgy legyen.

több mint 12 éve
 www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601
több mint 12 éve
Nálam Greg Hardy lenne az abszolút prioritás, ha kijönne az FA piacra...és erre úgy fest lesz esély, ha kevés is:

Panthers GM Dave Gettleman hinted that there's a possibility the team could let impending free agent RE Greg Hardy walk.
"Everybody lets players go. There isn’t a team in this league that hasn’t let a big dog walk out the door. And don’t print that I’m saying that he’s going to go," Gettleman said. "I’m just making a statement. There isn’t anybody that hasn’t done that. It’s a whole big puzzle we’re putting together and he’s one of the pieces." Gettleman referenced Carolina's cap issues multiple times in his exit presser Tuesday, so he doesn't have a lot of money to work with. Hardy would be a massive loss. He's contributed 26 sacks and played outstanding run defense the past two seasons. Hardy is our No. 1 free-agent DE. Jan 15 - 9:16 AM

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
The Oakland Raiders have signed safety Tony Dye to a Reserve/Future contract, General Manager Reggie McKenzie announced on Tuesday.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Lopez, Lynn (sec.) es Burns (ass.ST) a 3 darab nem visszatero nev...

Emellett Al Saunders helyzete is kerdeses...

több mint 12 éve
Sio All-Rookie Team-be került
több mint 12 éve
JT is back 😊

Olson, Tarver, April es Sparano is marad vegul. Jo hirek ezek. Szamomra azt is mutatja, h ok is biznak a DA es RM parosban!!

több mint 12 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 12 perc

The #Raiders have just re-signed defensive coordinator Jason Tarver, per source. His contract had expired todayBeki
ideje volt már.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 12 perc

The #Raiders have just re-signed defensive coordinator Jason Tarver, per source. His contract had expired today
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
És ki hová vesz jegyet?

Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊Bruce
Na igen, én is ezt akartam kérdezni.

Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.davidkiss
Nekem azt mondta a srác hogy 36 font volt a jegy, ami 13000 Ft körül van.
De majd a másik topicban utána nézek, hogy mennyiért vettek jegyet mások.Bruce
Igen rájöttem közbe. Én a 3 meccsre szóló bérlet árakat néztem.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
És ki hová vesz jegyet?

Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊Bruce

Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.davidkiss
Nekem azt mondta a srác hogy 36 font volt a jegy, ami 13000 Ft körül van.
De majd a másik topicban utána nézek, hogy mennyiért vettek jegyet mások.
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
És ki hová vesz jegyet?

Mi is úgy gondolkoztunk, hogy az end zone jegyeket hagyjuk és upper sideline jegyek alját szeretnénk (r21-30) megcsípni. Ezek a jegyek 40 ezer forint körül mozognak.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
És ki hová vesz jegyet?

Én a legfelső szintre és ott valamelyik legalsó sorba ami még elérhető. Egyik ismerősöm ott vett jegyet tavaly és azt mondta egész jól látni onnan, bár azért a kulacson lévő felíratokat nem tudta elolvasni. 😊