Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
A signing bonus akkor is titeket (Texanst) terhel ha eltrade-elitek.Túl sokat, hogy bárkinek megérje szerintem...Le sem merem írni... mert sírva fakadok...SRácok, vigyétek már el Schaubot a kivágás előtt!! 😀 egy 2020-as 7. pickért is vihetitek 😀sevarafamennyit keres? 11 millió?Amadeus91
10 millió alapfizetés, 3.500.000 signing bonus...és ez még nem elég... Minden aktív meccsért 1 millió dollár :S tehát ha pl a texansnál játszana jövőre minden meccsen, akkor összesen jövőre 26 milliót keres... borzasztó 😀sevarafa
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Túl sokat, hogy bárkinek megérje szerintem...Le sem merem írni... mert sírva fakadok...SRácok, vigyétek már el Schaubot a kivágás előtt!! 😀 egy 2020-as 7. pickért is vihetitek 😀sevarafamennyit keres? 11 millió?Amadeus91
10 millió alapfizetés, 3.500.000 signing bonus...és ez még nem elég... Minden aktív meccsért 1 millió dollár :S tehát ha pl a texansnál játszana jövőre minden meccsen, akkor összesen jövőre 26 milliót keres... borzasztó 😀
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy idén egy game-manager képességű irányító kevés lesz az üdvösséghez. Márpedig; ha nincs elfogadható produkció az alapszakaszban, akkor a staff helyzete mindenképpen veszélybe kerül. Freeman-t igazából még nem tudom hová tenni, de Shaub-ban és Sanchez-ben én nem látok többet, Teddy és a többiek - az Ncaaf -hez jobban értők szerint - javarészt rizikósabb választások. Meglátjuk.mondjuk a feltrade találgatásra adna okot, hogy mennyire van akkor veszélyben a staff.Amadeus91
Jelenleg el nem tudok képzelni nála sikeréhesebb, nagyobb arcú és önbizalmú prospectet (gyakorlatilag; minimum 2 nappal korábban érkezik meg a srác arca valahová mint Ő maga) a kínálatból. Ha RM a trade mellett dönt (akár beválik Johnnyfoci a későbbiekben, akár nem), akkor semmiképp sem fogom bírálni érte; mert szerintem is vállalható.toxique
több mint 12 éve
mondjuk a feltrade találgatásra adna okot, hogy mennyire van akkor veszélyben a staff.
Jelenleg el nem tudok képzelni nála sikeréhesebb, nagyobb arcú és önbizalmú prospectet (gyakorlatilag; minimum 2 nappal korábban érkezik meg a srác arca valahová mint Ő maga) a kínálatból. Ha RM a trade mellett dönt (akár beválik Johnnyfoci a későbbiekben, akár nem), akkor semmiképp sem fogom bírálni érte; mert szerintem is vállalható.toxique
több mint 12 éve
Sanchezt én simán megnézném stop gapnek új környezetben, elkapókkal, erős futójátékkal a háta mögött. Persze alacsony béren, de több benne a ráció sztem mint Freemanban.RolniTalán igazad van.
Attól félek leginkább, hogy a nyakunkba veszünk vmi önbizalom-problémás irányítót és ha pl. nem teljesít a zseb 100%on folyamatosan, akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Valamelyik Louisville meccsen a kommentátorok említést tettek Bridgewater esetleges problémáiról ezen a téren... azóta Teddy már kevésbé kívánatos a szememben, mint JohnnyFoci.
Engem nem igazán érdekel, hogy melyik játékos mekkora arcú, vagy éppen mennyire pénzéhes - ha képes a hátán cipelni a franchise-t a bajban. Elhiszem, hogy Manziel - emberileg - sokunk számára unszimpatikus (nekem sem a kedvencem); de sok meccset láttam tavaly a Texastól és Ő akkor is működött, amikor a fal és/vagy az elkapói azt sem tudták, hogy milyen rendezvényen vannak... én már akkor "beleképzeltem" az ezüst-feketébe.
Jelenleg el nem tudok képzelni nála sikeréhesebb, nagyobb arcú és önbizalmú prospectet (gyakorlatilag; minimum 2 nappal korábban érkezik meg a srác arca valahová mint Ő maga) a kínálatból. Ha RM a trade mellett dönt (akár beválik Johnnyfoci a későbbiekben, akár nem), akkor semmiképp sem fogom bírálni érte; mert szerintem is vállalható.
több mint 12 éve
SRácok, vigyétek már el Schaubot a kivágás előtt!! 😀 egy 2020-as 7. pickért is vihetitek 😀sevarafamennyit keres? 11 millió?
több mint 12 éve
SRácok, vigyétek már el Schaubot a kivágás előtt!! 😀 egy 2020-as 7. pickért is vihetitek 😀
több mint 12 éve
Sanchezt én simán megnézném stop gapnek új környezetben, elkapókkal, erős futójátékkal a háta mögött. Persze alacsony béren, de több benne a ráció sztem mint Freemanban.Azt a mindenit! Most komolyan!?Freeman és Schaub akár be is jöhet, Sancho elég old school raider húzás lenne.Amadeus91Schaub és Mark Snachez is képben lesz nálunk sztem erősen Freeman mellett...RolniMcKenzie anno ugye lenyilatkozta, hogy a legfontosabb dolog, hogy Veldheer-t visszaigazolni. Ezt mindketten tudják és egyetértek, hogy ez a kötélhúzás része az ügynök és a csapat között.www.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termEz sztem csak a játszma része. Nem látom, h ne maradni RaiderRolni
na ha őt sikerül elbaszni, akkor mindenki mehet a FO-ból a faszba.Amadeus91
Állítólag Schaub kivágásakor a kérők között leszünk.peterbadbone
Freeman talán megérne egy próbát, de Schaub és Sanchez lazán "come on man" kategória! Akkor már inkább Teebow 😛 ! Az legalább olyan... "sose halunk meg" módon, de epic lenne!toxique
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Azt a mindenit! Most komolyan!?Freeman és Schaub akár be is jöhet, Sancho elég old school raider húzás lenne.Amadeus91Schaub és Mark Snachez is képben lesz nálunk sztem erősen Freeman mellett...RolniMcKenzie anno ugye lenyilatkozta, hogy a legfontosabb dolog, hogy Veldheer-t visszaigazolni. Ezt mindketten tudják és egyetértek, hogy ez a kötélhúzás része az ügynök és a csapat között.www.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termEz sztem csak a játszma része. Nem látom, h ne maradni RaiderRolni
Freeman talán megérne egy próbát, de Schaub és Sanchez lazán "come on man" kategória! Akkor már inkább Teebow 😛 ! Az legalább olyan... "sose halunk meg" módon, de epic lenne!
több mint 12 éve
Én ott is utálnám a picket. Egyszerűen nem fekszik nekem ez a FociJános és kész...és, ha lecsúszik 1/5-re? (nem fog)Amadeus91NFL Trade Rumors: Oakland Raiders looking to deal for top pick?Na mondjuk akkor lehányom a lap topomat, ha feltradelünk JFootball-ért... :#
ARTICLE: By Larry Seely
Feb 3, 2014 - 3 hours ago in Sports
SHARE
0 8 33 0 GOOGLE +0
+
Oakland - CBS Sports has reported that the Houston Texans could make a deal, trading away their number one overall pick in the 2014 NFL Draft, hoping to still land a quarterback later in the first round, but also pickup an additional pick later in the draft.
Ryan Hamilton of Gather Sports has reported that several teams, including the Oakland Raiders could make a switch with Houston. Several reports have the Silver and Black ready to move forward with another signal caller and making a move for the top selection would allow Oakland to land the player they covet most.
St Louis made a similar move two years ago, trading with Washington and allowing the Redskins to take Robert Griffin. Houston is hoping that another NFL team is willing to make the same trade, possibly landing them a second round pick in 2014 or another first round pick in 2015.
If the Raiders do decide to move forward without Terrelle Pryor at quarterback, look for General Manager Reggie McKenzie to take a long look at former Heisman Trophy winner Johnny Manziel. The Texas A&M product is the most dynamic signal caller in the draft and despite reports of off-field problems, he could become the face of the franchise and a quarterback the Raiders could rebuild around.Amadeus91
Ha mondjuk valakiben látjuk a franchise QB-t és nem RG3 jellegű az ár talán el tudom fogadni a dolgot, de nem erőltetném...Rolni
több mint 12 éve
és, ha lecsúszik 1/5-re? (nem fog)NFL Trade Rumors: Oakland Raiders looking to deal for top pick?Na mondjuk akkor lehányom a lap topomat, ha feltradelünk JFootball-ért... :#
SHARE
0 8 33 0 GOOGLE +0
+
Oakland - CBS Sports has reported that the Houston Texans could make a deal, trading away their number one overall pick in the 2014 NFL Draft, hoping to still land a quarterback later in the first round, but also pickup an additional pick later in the draft.
Ryan Hamilton of Gather Sports has reported that several teams, including the Oakland Raiders could make a switch with Houston. Several reports have the Silver and Black ready to move forward with another signal caller and making a move for the top selection would allow Oakland to land the player they covet most.
St Louis made a similar move two years ago, trading with Washington and allowing the Redskins to take Robert Griffin. Houston is hoping that another NFL team is willing to make the same trade, possibly landing them a second round pick in 2014 or another first round pick in 2015.
If the Raiders do decide to move forward without Terrelle Pryor at quarterback, look for General Manager Reggie McKenzie to take a long look at former Heisman Trophy winner Johnny Manziel. The Texas A&M product is the most dynamic signal caller in the draft and despite reports of off-field problems, he could become the face of the franchise and a quarterback the Raiders could rebuild around.Amadeus91
Ha mondjuk valakiben látjuk a franchise QB-t és nem RG3 jellegű az ár talán el tudom fogadni a dolgot, de nem erőltetném...Rolni
több mint 12 éve
NFL Trade Rumors: Oakland Raiders looking to deal for top pick?Na mondjuk akkor lehányom a lap topomat, ha feltradelünk JFootball-ért... :#
SHARE
0 8 33 0 GOOGLE +0
+
Ha mondjuk valakiben látjuk a franchise QB-t és nem RG3 jellegű az ár talán el tudom fogadni a dolgot, de nem erőltetném...
több mint 12 éve
Jerry McDonald (Jerrymcd):Joe Woods:
Raiders confirming hires of Joe Woods, Marcus Robertson to coach DBs. They replace Johnnie Lynn, Clayton Lopez
Kicsit utanuk nezek majd, de elsore nem tetszik tulzottan. Nem epp a Lions vagy a Min secondary munkajat akarnam copy-zni...Rolni
Volt éppen kiktől tanulnia, ugyanis Monte Kiffin, Mike Tomlin, Leslie Frazier kezei alatt dolgozott DB edzőként. Remélem a man-to-man vonalat erősítjük tovább, nem zónázára történő hangsúlyváltást jelent a hiring...
Akit esetleg "hozhat magával": Chris Cook (profi karrierje alatt végig ő volt a poz. edzője)
Marcus Robertson:
11 éves NFL Safety karrier (2szer volt All-Pro) után állt edzőnek. Titans és Lions assistant majd rendes sec edzőe volt. Most nálunk ismét assistant sec. edző lesz.
Akit esetleg "hozhat magával": Alterraun Verner (Verner első két évében volt edzője...long shot)
több mint 12 éve
NFL Trade Rumors: Oakland Raiders looking to deal for top pick?ARTICLE: By Larry Seely
SHARE
0 8 33 0 GOOGLE +0
+
If the Raiders do decide to move forward without Terrelle Pryor at quarterback, look for General Manager Reggie McKenzie to take a long look at former Heisman Trophy winner Johnny Manziel. The Texas A&M product is the most dynamic signal caller in the draft and despite reports of off-field problems, he could become the face of the franchise and a quarterback the Raiders could rebuild around.
több mint 12 éve
Freeman és Schaub akár be is jöhet, Sancho elég old school raider húzás lenne.Schaub és Mark Snachez is képben lesz nálunk sztem erősen Freeman mellett...RolniMcKenzie anno ugye lenyilatkozta, hogy a legfontosabb dolog, hogy Veldheer-t visszaigazolni. Ezt mindketten tudják és egyetértek, hogy ez a kötélhúzás része az ügynök és a csapat között.www.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termEz sztem csak a játszma része. Nem látom, h ne maradni RaiderRolni
több mint 12 éve
Schaub és Mark Snachez is képben lesz nálunk sztem erősen Freeman mellett...McKenzie anno ugye lenyilatkozta, hogy a legfontosabb dolog, hogy Veldheer-t visszaigazolni. Ezt mindketten tudják és egyetértek, hogy ez a kötélhúzás része az ügynök és a csapat között.www.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termEz sztem csak a játszma része. Nem látom, h ne maradni RaiderRolni
több mint 12 éve
McKenzie anno ugye lenyilatkozta, hogy a legfontosabb dolog, hogy Veldheer-t visszaigazolni. Ezt mindketten tudják és egyetértek, hogy ez a kötélhúzás része az ügynök és a csapat között.www.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termEz sztem csak a játszma része. Nem látom, h ne maradni RaiderRolni
Állítólag Schaub kivágásakor a kérők között leszünk.
több mint 12 éve
remélemwww.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termEz sztem csak a játszma része. Nem látom, h ne maradni RaiderRolni
Schaub?
több mint 12 éve
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termEz sztem csak a játszma része. Nem látom, h ne maradni Raider
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2014/2/3/5375186/jared-veldheer-unhappy-with-lack-of-urgency-from-raiders-to-re-sign-long-termna ha őt sikerül elbaszni, akkor mindenki mehet a FO-ból a faszba.
több mint 12 éve
Jerry McDonald (Jerrymcd):Raiders confirming hires of Joe Woods, Marcus Robertson to coach DBs. They replace Johnnie Lynn, Clayton Lopez
Kicsit utanuk nezek majd, de elsore nem tetszik tulzottan. Nem epp a Lions vagy a Min secondary munkajat akarnam copy-zni...
több mint 12 éve
Azért mindentől függetlenül még mindig mi vagyunk a toppon az AFC Westben 😊

több mint 12 éve
Örülök Ray Guynak nagyon és like-olom a SB végeredményét 😊!!Rolnistratégiai KO volt az első pillanattól...