Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Quote:40 yard után meglássuk, hogy tudja-é kompenzálni a 6'0-t sebességgel.
Daniel Jeremiah @MoveTheSticks 56s
Sammy Watkins 6'0 3/4 211Rolni
Méret alapján Bortles több mint jó.
több mint 12 éve
Quote:Daniel Jeremiah @MoveTheSticks 56s
Sammy Watkins 6'0 3/4 211
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Ha már QBkról beszéltem:Blake Bortles 6'5 232 9 3/8
Teddy Bridgewater 6'2 1/8 214 9 1/4
Johnny Manziel 5'11 3/4 207 9 7/8
Bortles még magasabb mint várták 6'3 volt írva legtöbb helyen...ez segít neki majd sztem.
Teddy 214-el rendben van sztem és magassága sem problémás...
JM mérete nagyon kevés, de bazi nagyok a kezei...
több mint 12 éve
DA aszondja, hogy QB draft sanszosan kinéz, illetve, hogy FA-n vége a 1 yr szerződéseknek, hosszútávú építkezés indul mostantól.QB draft persze sanszos, hiszen kurvára nincs QBnk és elől húzunk...ettől függetlenül remélem nem reach vagy pánik húzás lesz majd. 1\5-nél azért ha nem lesz benn se Clowney, se egy jó QB prospect akkor azért az szopó...lehet vinni persze Watkinst, de azért az nem lesz az igazi nálam...
Holnap meeting DMC ügynökével, resign ócsón?Amadeus91
Az meg, h melyik QBnek tudnék örülni 1\5nél még formálódik...Combine után már okosabb leszek talán. Teddy-t biztosan szívesen látnám. Bortles és Manziel még nem győzött meg.
Van pénz, lehet végre beruházni 😊
DMCvel nem nagyon hiszem, h megállapodunk...vmi elérhető, elérendő tételekkel telerakott deal-en maradhat felőlem, de lehet inkább váltani kéne már...amit idén produkált azt egy UDFA is simán hozza
több mint 12 éve
DA aszondja, hogy QB draft sanszosan kinéz, illetve, hogy FA-n vége a 1 yr szerződéseknek, hosszútávú építkezés indul mostantól.Ultraócsón rohadjonki!
Holnap meeting DMC ügynökével, resign ócsón?Amadeus91
több mint 12 éve
DA aszondja, hogy QB draft sanszosan kinéz, illetve, hogy FA-n vége a 1 yr szerződéseknek, hosszútávú építkezés indul mostantól.Holnap meeting DMC ügynökével, resign ócsón?
több mint 12 éve
Viszont A.J. Green 1/4-el lett húzva, szóval fel kell trédelnetek 1 helyet hogy biztos legyen a boom faktor. Igazából mindegy is hogy kit, csak 1/4 legyen... Lehetek akár én is, tuti a HOF karrier.bele kellett kötni, de bele ám. Annyit mondtam csupán, hogy láttunk már arra példát, hogy 1/n. helyen húzott WR előre vitte a csapatot.
Viccet félretéve, Amadeus, gondolom azért megy 1-2 ellenpélda is 😊 Abból hogy A.J. Green mit produkál semmiféle következtetést nem lehet levonni Watkins esetleges 5. helyen történő behúzásának megtérülésével kapcsolatban. Egyébként sem nagyon látom az összefüggést, alkatilag/stílusban is teljesen más a két játékos.Rataxes
ellenpélda: Mike Williams
több mint 12 éve
Viszont A.J. Green 1/4-el lett húzva, szóval fel kell trédelnetek 1 helyet hogy biztos legyen a boom faktor. Igazából mindegy is hogy kit, csak 1/4 legyen... Lehetek akár én is, tuti a HOF karrier.Viccet félretéve, Amadeus, gondolom azért megy 1-2 ellenpélda is 😊 Abból hogy A.J. Green mit produkál semmiféle következtetést nem lehet levonni Watkins esetleges 5. helyen történő behúzásának megtérülésével kapcsolatban. Egyébként sem nagyon látom az összefüggést, alkatilag/stílusban is teljesen más a két játékos.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Kimondottan tetszene ez a scenario: www.drafttek.com/2014-NFL-Mock-Draft-Round1.aspA.J. Green is bejött Cincyben annak idején.
De nagyon nagy a valószínűsége, hogy Clowney nem lesz benn 1/5-re már. Max akkor ha tényleg úgy méri fel mindenki, hogy nem bír majd a sok sok lóvéval ami rászakad és behülyül. Mondjuk nekem olyan félelmem van, hogy csak akkor fog ez megtörténni, ha hozzánk kerül játékosként. Ha bármelyik csapatba is megy az előttünk lévőkből, sztem ott kurva jó lesz.
A Texansban nagyon kemény lenne a falban az tuti Watt mellett. A Rams, BPA alapon elviheti simán.
Na mindegy, majd kiderül ez, de mondjuk még Watkinsnak is örülnék, ő meg sanszosabb, hogy elérhető lesz, bár 1/5-re nekem egy WR azért nem olyan jó választás.Bruce
több mint 12 éve
Kimondottan tetszene ez a scenario: www.drafttek.com/2014-NFL-Mock-Draft-Round1.aspDe nagyon nagy a valószínűsége, hogy Clowney nem lesz benn 1/5-re már. Max akkor ha tényleg úgy méri fel mindenki, hogy nem bír majd a sok sok lóvéval ami rászakad és behülyül. Mondjuk nekem olyan félelmem van, hogy csak akkor fog ez megtörténni, ha hozzánk kerül játékosként. Ha bármelyik csapatba is megy az előttünk lévőkből, sztem ott kurva jó lesz.
A Texansban nagyon kemény lenne a falban az tuti Watt mellett. A Rams, BPA alapon elviheti simán.
Na mindegy, majd kiderül ez, de mondjuk még Watkinsnak is örülnék, ő meg sanszosabb, hogy elérhető lesz, bár 1/5-re nekem egy WR azért nem olyan jó választás.
több mint 12 éve
Gannon is azon a véleményen van, hogy Johnny Football jó játékos, de nem neki kellene lennie az első körben kiválasztott játékosnak.Fizetési sapka valószínűleg $4M-al több lesz, mint eddig várták, sajnos ez sok top csapatnál azt jelentheti, hogy egy-egy jó játékost mégis meg tudnak tartani, így nekünk egy kicsit nehezebb/drágább lehet egy-egy játékos.
több mint 12 éve
Hardy elég komoly fizu igényt fogalmazott meg:Tuck-ról mi a véleményetek? Szerintem még bőven használható lenne és mivel már van SB győzelme, nála nem lényeg, hogy PO esélyes csapathoz igazoljon, mert pl. Jared Allen-nél szerintem igencsak fontos szempont lesz, hogy legyen lehetősége a gyűrűre. Tuck mögé meg lehetne húzni 2-3 körben egy fiatalt, akit utódjául szánnánk.
www.rotoworld.com/player/nfl/5187/greg-hardy
Nem tudom, h RM filozófiájába beleillene egy 10M\év körüli deal egy FA playának...
Én azt mondom, h ha esetleg Houston lelép akkor meg kéne húzni a ravaszt nagyon. Ha Lamarr marad, akkor vszeg túl sok pénz lenne az már 1 posztra...Rolni
több mint 12 éve
Hardy elég komoly fizu igényt fogalmazott meg:www.rotoworld.com/player/nfl/5187/greg-hardy
Nem tudom, h RM filozófiájába beleillene egy 10M\év körüli deal egy FA playának...
Én azt mondom, h ha esetleg Houston lelép akkor meg kéne húzni a ravaszt nagyon. Ha Lamarr marad, akkor vszeg túl sok pénz lenne az már 1 posztra...
több mint 12 éve
Ma délután 5 óra, Deák tér. Oaklandes melegítőpulcsi és baseball sapka. 😀Szóval te voltál a feka srác, lila cicagatyában, varjúval a vállán! :p
Valaki magára ismert esetleg?😀Vrijbloed
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Ma délután 5 óra, Deák tér. Oaklandes melegítőpulcsi és baseball sapka. 😀Valaki magára ismert esetleg?😀
több mint 12 éve
elnézve Manziel egóját, egyre jobban megy tőle el a kedvem.www.nfl.com/news/story/0ap2000000326083/article/offseason-forecast-oakland-raidersAmadeus91Én nagyon tudnék örülni 1\5nél TeddynekRolni
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000326083/article/offseason-forecast-oakland-raidersAmadeus91Én nagyon tudnék örülni 1\5nél Teddynek
több mint 12 éve
több mint 12 éve
ne kukázzunk...minőségi játékosok kellenek és jó draft...
több mint 12 éve
Free agent duel:Veldheer vs Houston
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Kelleni fog pár nagynevű veterán, mert Allen bizonyítási kényszer alatt áll és nem igazán lesz ideje a fiatalok beérésére várni. Viszont, hogy melyikük akar majd "levezetni" és melyik még egy "nagyot gurítani" az kérdéses.Vilmának már csak az esze van meg a játékhoz a teste már nem. Will Smith egészen borzalmas játékos évek óta, Harper dettó. Greerben van egyedül még fantázia szvsz.empty taximentornak jó lehet még.Amadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Oké, csak a Raidersbe nem mentor kell egyelőre, hanem jó játékosállomány. Majd ha meglesz a játék stílusa (nálam messze ez a legnagyobb gond a jó játékosok hiánya után, csak erről senki nem beszél, úgyhogy hagyom én is), akkor lehet abban a rendszerben eldönteni, ki vált be és ki helyett kell újat hozni.Vilmának már csak az esze van meg a játékhoz a teste már nem. Will Smith egészen borzalmas játékos évek óta, Harper dettó. Greerben van egyedül még fantázia szvsz.empty taximentornak jó lehet még.Amadeus91
Utána lesz kérdés, hogy a felépített csapatot kell-e motiválni/irányítani a pályán, mert nem emelkedett ki egy vezér közülük. Bár általában kiemelkedik, de néha valóban nem.
Most igazolhatnak tapasztalt embereket, nekik nem kell mentor. Fiatal a csapat, ami nem erény önmagában, esetleg hosszútávon azzá válhat.
(Például a Chiefs fiatalabb, de ott sem ez az erény. Hanem az, hogy kipróbált rendszerben bevált fiatalok vannak,itt is erre kell törekedni, nem az átlagéletkor a lényeg önmagában).
Mindenesetre vannak edzők, ők edzik a fiatalokat, a mentorálás médiában jól hangzik. Tudok pozitív példákat mondani, de sokkal nagyobb legenda ez mint a valóság maga.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Vilmának már csak az esze van meg a játékhoz a teste már nem. Will Smith egészen borzalmas játékos évek óta, Harper dettó. Greerben van egyedül még fantázia szvsz.empty taximentornak jó lehet még.
több mint 12 éve
Vilmának már csak az esze van meg a játékhoz a teste már nem. Will Smith egészen borzalmas játékos évek óta, Harper dettó. Greerben van egyedül még fantázia szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Smith vagy Vilma megérne egy próbát, Greer vagy Harper már kevésbé, de 2 évnél hosszabb szerződést egyiknek sem adnék. A Jared Allen féle írás már jobban tetszik, még ha annyi köze is van az igazsághoz, mintha én új autót akarnék és ránéznék a Ferrarikra is 😀