Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Schefter: Raiders have signed CB Taiwan Jones to a three-year contract extension, General Manager Reggie McKenzie announced Monday.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
Mit szólnátok az eddigi combine teljesítménye alapján Russell Bodine C-hez (avagy Corey Linsley)?
PBS rendszerbe kiváló ZBS-hez nem elég a mozgékonysága ezért biztos,hogy az ilyen rendszerű csapatok hanyagolják majd. Ha behúznánk Wis mehetne vissza LG-nek az azért elég pofás lenne Ha Veldheer meg vissza térne.
Persze ez még csak egy ötlet, hangosan gondolkodás bővebben majd a szituációs gyakorlatok után nyilatkoznék.Cubehead
Bodine-t én a szezon eleje óta hype-olom, kifejezetten képzett center, mondjuk érződik, hogy már nem Jonathan Cooper játszik mellette, de azt kb. az összes college C megérezné.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
George Atkinson III. 6'1 220 es nyomott egy laza 4.39es 40yardot...
Szivesen latnam 6.-7. korben vagy UDFAkent...Rolni
A legtöbb szakiró KR/PR szerepben látná leginkább profiként, mert üres területen már nehéz megfogni, jól tér ki a védők elől és elég nagy rutinnal is rendelkezik ebben a szerepben. Nekünk nem is tudom mióta nincs veszélyes visszahordónk? Talán Ford volt a sérülése előtt, akiben lehetett bizni. Én is szivesen látnám ezüst-feketében.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
George Atkinson III. 6'1 220 es nyomott egy laza 4.39es 40yardot...
Szivesen latnam 6.-7. korben vagy UDFAkent...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Houston azert top10 penzen ne akadjon mar ki 😊

Remelem ez azt is jelenti, h Veldheer alair nemsokara...

Bridgewater RM mellett Mark Davissel is talalkozott

A nevek akiket Amadeus posztjaban lehet olvasni szimpatikusak!Rolni
Lehet akkor volt a szimpátia a FO és Teddy közt, hogy meg van mondva, hogy ma Teddy nem csinál semmit, flegmázik és csúszik 1/5-ig. 😀Amadeus91
Hídvíz Plüssmaci lesz a mi kis fekete lovunk? 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
Johnny hivatalos: 4.68

muszáj lesz jól dobálnia, Pro Dayen mert önmagában ez kevés, ezzel a magassággal.
több mint 12 éve

A nevek akiket Amadeus posztjaban lehet olvasni szimpatikusak!Rolni
Lehet akkor volt a szimpátia a FO és Teddy közt, hogy meg van mondva, hogy ma Teddy nem csinál semmit, flegmázik és csúszik 1/5-ig. 😀
több mint 12 éve

A nevek akiket Amadeus posztjaban lehet olvasni szimpatikusak!

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 461
úgy hírlik, Houston transition taget fog kapni (csak ne akadjon ki emiatt).deyell
az mi?

(ha adnak érte egy ilyen-olyan kört, mehet?)Amadeus91
A posztján 10 legjobban kereső játékos átlagos bére. Bármelyik csapat kínálhat neki többet, de a Raidersnek meg van rá a lehetősége 7 napig, h matchelje azt, és akkor ott marad. Ellenkező esetben (a franchise taggel ellentétben) nincs kompenzáció.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
@VicTafur Follow
Have heard a couple times here that #Dolphins may cut LB Philip Wheeler. #Raiders would be very interested in bringing him back

@NFLDRAFTBITES

Raiders interest Dolphins Chris Clemons, Vikings Everson Griffen & Packers Mike Neal. monitoring Walter Thurmond & Tarell Brown market

www.silverandblackpride.com/2014/2/22/5437900/raiders-interested-in-a-quarterback-at-no-5

Brückenwasser-rel találkoztunk pénteken.
több mint 12 éve
úgy hírlik, Houston transition taget fog kapni (csak ne akadjon ki emiatt).deyell
az mi?

(ha adnak érte egy ilyen-olyan kört, mehet?)
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
úgy hírlik, Houston transition taget fog kapni (csak ne akadjon ki emiatt).

internal primates forever

több mint 12 éve
Logan Thomasról azt mondják, hogy TP 2.0
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Eddig velük beszéltünk:

Ricardo Allen, CB, Purdue (EW)
 www.nfl.com/combine/profiles/ricardo-allen?id=2543850

Tajh Boyd, QB, Clemson (SR) (VINT)
 www.nfl.com/combine/profiles/tajh-boyd?id=2543703

Carrington Byndom, CB, Texas (EW)

Rajion Neal, RB, Tennessee (EW)

Weston Richburg, OL, Colorado State (SR)
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/dh62uhmoyxs0erbl6m85
Weston Richburg Stats, News and Video - C | NFL.com
Latest on C Weston Richburg including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Logan Thomas, QB, Virginia Tech (COM)
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/acm0ymhqdzqxdibwjphv
Logan Thomas Stats, News and Video - TE | NFL.com
Latest on TE Logan Thomas including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Brent Urban, DL, Virginia (SR)
 www.nfl.com/combine/profiles/brent-urban?id=2543765

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ma délután 5 óra, Deák tér. Oaklandes melegítőpulcsi és baseball sapka. 😀

Valaki magára ismert esetleg?😀Vrijbloed
Szóval te voltál a feka srác, lila cicagatyában, varjúval a vállán! :pgaben
😀
Majdnem. 😛

Ezek szerint téged láttalak?😀
több mint 12 éve
Mit szólnátok az eddigi combine teljesítménye alapján Russell Bodine C-hez (avagy Corey Linsley)?
PBS rendszerbe kiváló ZBS-hez nem elég a mozgékonysága ezért biztos,hogy az ilyen rendszerű csapatok hanyagolják majd. Ha behúznánk Wis mehetne vissza LG-nek az azért elég pofás lenne Ha Veldheer meg vissza térne.
Persze ez még csak egy ötlet, hangosan gondolkodás bővebben majd a szituációs gyakorlatok után nyilatkoznék.Cubehead
Wiz-t csak akkor tenném át LGbe, ha tuti upgrade az új OC. Ez pedig annyira nem könnyű, mert Wiz elég jó volt sztem. Srácot akit említettél nem vágom...Rolni
én sem bolygatnám ott középen Wizt.
több mint 12 éve
Wiz-t csak akkor tenném át LGbe, ha tuti upgrade az új OC. Ez pedig annyira nem könnyű, mert Wiz elég jó volt sztem. Srácot akit említettél nem vágom...Rolni
Egyikük játékát sem ismerem (nem követtem az egyetemi karrierjük) de elolvasva az elemzésüket és látva az eddigi combine számaikat gondolom azt,hogy PBS-be mind a kettő sikeres tud lenni akár már első évében is szolid játékot mutatva. MInd a két playa fizikálisan méretileg rendben van, baromi erősek és egész jó a gyorsaságuk is rövid távon. Tehát egy egy GAP megnyitásához alkalmasak.
Félre értés ne essék Wiz munkásságát nagyra becsülöm és szerintem is kiváló. Nem hiszem,hogy bármelyikőjük is űberelné ezt de fizikailag hozhatnak egy szolíd akár jó kezdőt szintet is. S a felvetésem inkább az össz teljesítményre semmint az egyéni túl szárnyalásra irányult. Azaz egy 5ös listán értékelve ahol az 5-s a top az 1-s a béna. Veldheer (5) - Bergstom/Nix (3/1) - Wiz (5) falnál össz teljesítmánybe nálam jobban néz ki egy Veldheer (5) - Wiz (5) - Bodine/ Linsey (4)

De hangsúlyozom nem követtem a karrierük csak az elemzésük és a combine számaik tükrében vetettem fel az ötletet arra az eshetőségre ha nem lenne bent ár érték arányban megfelelő OG.

több mint 12 éve
Wiz-t csak akkor tenném át LGbe, ha tuti upgrade az új OC. Ez pedig annyira nem könnyű, mert Wiz elég jó volt sztem. Srácot akit említettél nem vágom...

több mint 12 éve
Persze ez még csak egy ötlet, hangosan gondolkodás bővebben majd a szituációs gyakorlatok után nyilatkoznék.

több mint 12 éve
 www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/bucky-brooks/190601

Ettől sem lennék letörve sztem...Rolni
Mondjuk igen ha már QB akkor vagy Teddy vagy Ő.
Teddy technikailag nagyon kiforrott a mi rendszerünk be könnyen implementálható. Bortles meg fizikálisan top, kicsit a pontosságán kell még dolgozni de ezt DeFilippo lazán megtudja oldani veleCubehead
Most néztem meg a Penn State elleni meccsét Bortlesnek...fasza QB lehet belőle is sztem

több mint 12 éve
cbs
D.A. szerint egyértelműen Jennings visszaigazolása prioritás DMC felett. TP trade blockon.
több mint 12 éve
 www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/bucky-brooks/190601

Ettől sem lennék letörve sztem...Rolni
Mondjuk igen ha már QB akkor vagy Teddy vagy Ő.
Teddy technikailag nagyon kiforrott a mi rendszerünk be könnyen implementálható. Bortles meg fizikálisan top, kicsit a pontosságán kell még dolgozni de ezt DeFilippo lazán megtudja oldani vele

több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/ky53xezra6dn5bvv9vvd
Bucky Brooks Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Bucky Brooks including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Ettől sem lennék letörve sztem...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én jelenleg nem hiszek a Clowney draftban, mert nem hiszem, hogy bent lenne 1/5nél, illetve FAn ezt a posztot könnyebben lehet orvosolni, mint a QBt. Manziel vagy Watkins már sokkal sanszosabb, kérdés, hogy melyik lesz bent illetve, hogy McKenzie valóban fel meri tenni az állását egy ilyen iránytóra, nálam egy Watkins húzás olyan biztonsági választásnak hatna. Manzielnek vannak jó tulajdonságai is, nem is kevés! Lehet nem nőtt nagyra, de az eddigi pályafutása arra azért bizonyiték, hogy ő elhiszi, hogy ő a legjobb és ez átragad a csapattársakra is! Ez pedig nagyon fontos, tudnak küzdeni érte. Aki nem látta, nézze meg a Duke elleni bowl meccset, vagy az összefoglalót. Nagyon jó védekezést hoztak össze ellene, nem engedték ki a zsebből, emiatt szenvedett, el is húztak az eminensek, de ő folyamatosan magyarázott a csapattársainak, lelkesitette őket. A kedvenc jelenetem az Evans-el való elbeszélgetése volt, konkrétan beszélt hozzá, Evans meg elfordult, erre megragadta a sisakrácsát és folytatta a mondanivalóját. Ez volt az egyik olyan jelenet amikor azt mondtam, hogy ez QB, egy igazi vezér, emiatt nem bánnám a draftolását. Persze ez a meccs arra is jó volt, hogy szinte az összes hibájára fény derüljön, mert megfogák, de végén az ő csapata nyert.

Én egyenlőre jobban várom az FA piac nyitását, hogy kiderüljön milyen posztok esnek ki a hiányposztok közül, mint a draftot. Remélem McKenzie rendesen fog garázdálkodni a piacon, persze ehhez az is kell, hogy Veldheer és Houston addig alárja az új szerződését.

több mint 12 éve
 docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AseLAGMydisldHE0Rl9kOGxPXzhPckREX3NQd0dQTGc&f=true&noheader=true&gid=0