Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
FREE-AGENT UPDATE: Raiders scheduled for unrestricted free agency: WR Jacoby Ford, LT Jared Veldheer, RB Darren McFadden, T-G Khalif Barnes, T Tony Pashos, TE Jeron Mastrud, RB Rashad Jennings, C-G Andre Gurode, DE Lamarr Houston, DT Vance Walker, DT Pat Sims, DE Jason Hunter, CB Tracy Porter, CB Mike Jenkins, FS Charles Woodson, S Usama Young, DT Daniel Muir

sports.yahoo.com/news/team-report-oakland-raiders-173300184--nfl.html

Egyelőre így állunk...
több mint 12 éve
... A legnagyobb erényei közé tartozik még a mentalitása is, ahogy írtad. Olyan, mint akinek fizikai fájdalmat okoz a vereség. ...Robilluma
Ha hozzánk kerül, akkor elég sok fizikai fájdalomban lehet része... 😀Bruce
Ha képes lesz átmenteni egy, a collage fociban mutatotthoz hasonló formát, akkor nem lesz ott gond...
Az megint egy másik kérdés, hogy RM-ék tényleg benne látják-e a jövőt, vagy valamely másik irányító prospectben (Bridgewater,Boyd, Carr, Bortles, Garoppolo... akár még McCarron is lehet 😉 ).
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
... A legnagyobb erényei közé tartozik még a mentalitása is, ahogy írtad. Olyan, mint akinek fizikai fájdalmat okoz a vereség. ...Robilluma
Ha hozzánk kerül, akkor elég sok fizikai fájdalomban lehet része... 😀
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
Teljesen jó látod. Ő egy playmaker, aki remekül mozog a zsebben, érzi a nyomást, egyáltalán nem pánikol, miközben a pályát figyeli (nincs lenn a feje a zsebből oldalirányú kimozgás után), ez talán a legnagyobb erénye, persze nagyon jó futtából is, meg minden egyéb, ami ezzel jár. Egy Russell Wilsonra szabott playbook sztem gond nélkül működne vele is. ZsebQB-nak nem a legjobb, de amennyit 2012 és 2013 között fejlődött ilyen téren, az impresszív. 2012-ben nagyon run-first QB volt, tavaly már annyira nem. (A legrosszabb meccse az LSU ellen volt, az a meccs megmutatja a gyengéit, ott benntartották a zsebben és nem tudta megoldani.)
A legnagyobb erényei közé tartozik még a mentalitása is, ahogy írtad. Olyan, mint akinek fizikai fájdalmat okoz a vereség. Amit a Duke meccsen művelt félidei hátrányból, az elég ritka valami volt, de én számítottam rá, be is fogadtam az Aggies győzelemre a félidőben mínusz ezernél. Azt nem tanítják sehol, ahogy kihúzta csapatot a gödörből.
A pályán kívül lehet, h egy arrogáns pöcs, aki szereti a bárokat látogatni meg csajozni, de a pályán csak a W számít neki. Just win baby!Robilluma
Köszi az infókat.

Kicsit amiatt aggódok, h láttuk mi lett egy Pryor-i offenssel miután rájöttek, h balra kell kiforgatni vagy benntartani a zsebben...persze JM sokkal jobb passzoló, mint TP, de szívesebben látnék egy igazi fasza pocket passert...aki persze tud menekülni 😀

Blake Bortles és Teddy Bridgewater jönnek a sorban még természetesen, mint felderítendő elem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Remelem Manziel csak kodosites...
Tobbi ertheto, biztatoRolni
Ma néztem az Augburn elleni T A&M meccset.
Ez alapján bárki fel tudja mérni Johnny football előnyeit és hátrányait egyaránt (mármint; több T A&M meccs után - szerintem - ez adja róla a legátfogóbb képet) - ha valaki kíváncsi a focira, amit Manziel játszik. Lehet persze haterkedni és fikázni a nagyon csúnya, lögybölős, "baseball-típusú" pöcköléseit rövid yardos passzoknál, de azt továbbra sem értem, hogy miért lenne Ő bármiben rosszabb választás, mint pl. Bridgewater (vele is beérném, ha erről van szó 😀 )?toxique
Az Augburn elleni egy kifejezetten Johnnyfocis meccs volt. Bár megin' nem tudom, hogy mit láttam, mer' nem írtam ki, hogy Texas... fuhh. Mégis csak hülyén halok meg 😛
több mint 12 éve
Elgondolkodtam azon miért is utálom a FociJancsit...aztán rájöttem, h nem is tudom igazán 😊
Olvastam vhol, h suttyó, pénzéhes gyökér...de ki tudja mennyi a valóság alapja...Rolni
The trouble with Johnny
Ezt a még szezon előtt íródott cikket olvassátok el róla, ez az egyik legjobb írás, ami bemutatja a karakterét és az őt körülvevő miliő okozta frusztráltságot. Amiből aztán a játékán kb semmi sem látszott a szezonban.
Engem nagyon meglep, h miért utáljátok itt ennyire többen is. Nála raiderebb raider nincs az idei drafton 😊. Az Auburn és a Duke elleni meccseit nézzétek meg (a teljes meccset, vágatlanul). Az ezeken a meccseken látott hozzáállású QB való a Black Hole-ba. Én nagyon szurkolok, h McKenzie draftolja, nálam az lenne a draft legjobb választása. És egyébként kjó lesz sztem.

Ja, és toxique, a Texas =/= Texas A&M 😉.Robilluma
Tényleg? Gondoltam; ha már róla és Bridgewaterről dumálunk, akkor hátha nem köll legépelni az A&M et mögé. De - így utólag - mindenképpen jó tudni, hogy melyik csapat meccseit láttam. Most már nem halok meg hülyén. Köszönöm! 😉
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
The trouble with Johnny
Ezt a még szezon előtt íródott cikket olvassátok el róla, ez az egyik legjobb írás, ami bemutatja a karakterét és az őt körülvevő miliő okozta frusztráltságot. Amiből aztán a játékán kb semmi sem látszott a szezonban.
Engem nagyon meglep, h miért utáljátok itt ennyire többen is. Nála raiderebb raider nincs az idei drafton 😊. Az Auburn és a Duke elleni meccseit nézzétek meg (a teljes meccset, vágatlanul). Az ezeken a meccseken látott hozzáállású QB való a Black Hole-ba. Én nagyon szurkolok, h McKenzie draftolja, nálam az lenne a draft legjobb választása. És egyébként kjó lesz sztem.

Köszi Robi!!

Alabama és Duke meccset néztem meg bár vágva a breakdown-on...ezek alapján írtam azt amit...arról mi a véleményed?Rolni
Teljesen jó látod. Ő egy playmaker, aki remekül mozog a zsebben, érzi a nyomást, egyáltalán nem pánikol, miközben a pályát figyeli (nincs lenn a feje a zsebből oldalirányú kimozgás után), ez talán a legnagyobb erénye, persze nagyon jó futtából is, meg minden egyéb, ami ezzel jár. Egy Russell Wilsonra szabott playbook sztem gond nélkül működne vele is. ZsebQB-nak nem a legjobb, de amennyit 2012 és 2013 között fejlődött ilyen téren, az impresszív. 2012-ben nagyon run-first QB volt, tavaly már annyira nem. (A legrosszabb meccse az LSU ellen volt, az a meccs megmutatja a gyengéit, ott benntartották a zsebben és nem tudta megoldani.)
A legnagyobb erényei közé tartozik még a mentalitása is, ahogy írtad. Olyan, mint akinek fizikai fájdalmat okoz a vereség. Amit a Duke meccsen művelt félidei hátrányból, az elég ritka valami volt, de én számítottam rá, be is fogadtam az Aggies győzelemre a félidőben mínusz ezernél. Azt nem tanítják sehol, ahogy kihúzta csapatot a gödörből.
A pályán kívül lehet, h egy arrogáns pöcs, aki szereti a bárokat látogatni meg csajozni, de a pályán csak a W számít neki. Just win baby!

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000324358/article/david-caldwell-jags-open-trading-no-3-overall-pick

igazából JaniFociért csak a Clevelandet kéne beelőzni.Amadeus91
Azt továbbra is tartom, h nem kéne felfele tradelnünk...egyszerűen nem fér bele ennyi lyukkal felfelé mozogni sztem...Rolni
meg most végiggondolva, nincs is nagyon miből.
több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000324358/article/david-caldwell-jags-open-trading-no-3-overall-pick

igazából JaniFociért csak a Clevelandet kéne beelőzni.Amadeus91
Azt továbbra is tartom, h nem kéne felfele tradelnünk...egyszerűen nem fér bele ennyi lyukkal felfelé mozogni sztem...

több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/n1vo3iaonoe55bzg3c7t
David Caldwell: Jaguars open to trading No. 3 pick
The Jacksonville Jaguars general manager won't confirm his team owner's declaration that they'll take a QB in the 2014 NFL Draft. In fact, David Caldwell said the team might be open to trading down.

igazából JaniFociért csak a Clevelandet kéne beelőzni.
több mint 12 éve
Elgondolkodtam azon miért is utálom a FociJancsit...aztán rájöttem, h nem is tudom igazán 😊
Olvastam vhol, h suttyó, pénzéhes gyökér...de ki tudja mennyi a valóság alapja...Rolni
The trouble with Johnny

Köszi Robi!!

Alabama és Duke meccset néztem meg bár vágva a breakdown-on...ezek alapján írtam azt amit...arról mi a véleményed?

több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
The trouble with Johnny

Ja, és toxique, a Texas =/= Texas A&M 😉.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
A páromat mostanság amúgy is rászoktattam a délutáni Nccaf-re 😀.toxique
Az valami beteg dolog mint a white dragon-ozás?😊
több mint 12 éve
Pont ma néztem Teddy-t, aki Evans nélkül küldte a bombákat, de ő meg önbizalom hiányos, vagymi. Szerintem JohnnyFoci boom or bust. Mindenesetre a Pryor által kipróbált run heavy, pistol offense-be tökéletes lenne, ironikus módon a Pryor-i offense gyenge láncszeme pont Pryor volt, JohnnyFoci pedig, ha nem is atletikus annyira mint TP2, de összehasonlíthatatlanul jobban dobál, és annyira azért elég atletikus, hogy el tudja adni a pistol-t.
Az viszont engem nagyon érdekelne, hogy RMac mit látott benne, vagy mit szólt oda MD neki, hogy feltradelne a Texans/Rams helyére.Amadeus91
Úgy vagyok vele, hogy inkább meccseket nézek, mint valamilyen szempontból összevágott videókat. Nagyon sok mindent infót el lehet csípni pl. a kommentekből (vagy a saját szemed által). Ezt a boom/bust kijelentést - gyakorlatilag - bármelyik prospectről elmondhatjuk, hiszen vagy bejön a draftolása, vagy nem.
Nem sok 2013as Louisville meccset láttam még (jóval kevesebbet, mint Texast), de Teddy méltatásakor azért figyelembe kell venni a gyengébb konferenciát és védelmeket... bááár nem is tudom. A hétvégén a Vanderbilt mellé talán befér egy Louisville is. A páromat mostanság amúgy is rászoktattam a délutáni Nccaf-re 😀.
több mint 12 éve
Olvastam vhol, h suttyó, pénzéhes gyökér...de ki tudja mennyi a valóság alapja...

Na a lényeg, h eldöntöttem, nem utálom tovább, hanem inkább elkezdem őt is nézegetni.
2 gametape-t megnéztem eddig...ez alapján:

Tetszik:
Futási, menekülési képessége
Az elszántsága. küzdeni akarása
Ahogy a társait tüzelte, osztotta
Jó a visionje futáshoz és dobáshoz is
Kar ereje rendben van (beleállna még jobb lenne sztem)
Playmaker

Nem tetszik:
Nem áll bele a dobásokba (sokszor akkor sem ha nincs nyomás rajta)
Sokat segítenek neki az elkapói (főleg Evans)
Sokszor csak úgy felvágja lesz ami lesz alapon
Nem elég pontos folyamatosan
Mérete és felépítése miatt ezt a játékstílust sztem nem fogja bírni a profik között

Akik látták többet mit gondolnak róla pro, kontra?Rolni
Gyakorlatilag minden Texas A&M meccset láttam már tavalyról; a listád - szerintem - rendben van. Kb. ezt láttam én is (talán hozzátenném még azokat a nagyon-nagyon randa, baseball-dobás szerű lögyböléseit is, de máig nem tudom eldönteni, hogy előnye, vagy hátránya).
több mint 12 éve
hasonlókat
Pont ma néztem Teddy-t, aki Evans nélkül küldte a bombákat, de ő meg önbizalom hiányos, vagymi. Szerintem JohnnyFoci boom or bust. Mindenesetre a Pryor által kipróbált run heavy, pistol offense-be tökéletes lenne, ironikus módon a Pryor-i offense gyenge láncszeme pont Pryor volt, JohnnyFoci pedig, ha nem is atletikus annyira mint TP2, de összehasonlíthatatlanul jobban dobál, és annyira azért elég atletikus, hogy el tudja adni a pistol-t.
Az viszont engem nagyon érdekelne, hogy RMac mit látott benne, vagy mit szólt oda MD neki, hogy feltradelne a Texans/Rams helyére.Amadeus91
Jó ez a TB önbizalom dolog is lehet faszság még sztem...

TPtől jobb lenne, de fr.QB?

Ez a feltrade azért még csak egy vmi hülye firkász agyszüleménye, ne vedd komolyan...

Rolni
szerintem lehet fr.Qb. Megvan az arca és a neve, hogy címlapon legyünk, márpedig az vonzhat ide normális FA-ket (+ a tartósan egyben lévő staff, jó anyagi helyzet)

más; le kéne töltenem egy relatíve jó győztes meccset a 13-s szezonból, hölgynél éjszakáznék, meg van beszélve egy közös meccsnézés (estére, nem éjszakára), csak egy kedvenc csapat által megnyert élvezhető meccs kéne. Mit töltenétek?
több mint 12 éve
hasonlókat
Jó ez a TB önbizalom dolog is lehet faszság még sztem...

TPtől jobb lenne, de fr.QB?

Ez a feltrade azért még csak egy vmi hülye firkász agyszüleménye, ne vedd komolyan...

Köszi ThundersNFL

több mint 12 éve
Olvastam vhol, h suttyó, pénzéhes gyökér...de ki tudja mennyi a valóság alapja...

Na a lényeg, h eldöntöttem, nem utálom tovább, hanem inkább elkezdem őt is nézegetni.

Tetszik:
Playmaker

Nem tetszik:
Mérete és felépítése miatt ezt a játékstílust sztem nem fogja bírni a profik között

hasonlókat
Az viszont engem nagyon érdekelne, hogy RMac mit látott benne, vagy mit szólt oda MD neki, hogy feltradelne a Texans/Rams helyére.
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Tetszik:
Playmaker

Nem tetszik:

Ennél jobban szerintem nem lehet megfogalmazni vele kapcsolatban a dolgokat...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve

Tetszik:
Playmaker

Nem tetszik:

Akik látták többet mit gondolnak róla pro, kontra?

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Attól félek leginkább, hogy a nyakunkba veszünk vmi önbizalom-problémás irányítót és ha pl. nem teljesít a zseb 100%on folyamatosan, akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Valamelyik Louisville meccsen a kommentátorok említést tettek Bridgewater esetleges problémáiról ezen a téren... azóta Teddy már kevésbé kívánatos a szememben, mint JohnnyFoci.
Engem nem igazán érdekel, hogy melyik játékos mekkora arcú, vagy éppen mennyire pénzéhes - ha képes a hátán cipelni a franchise-t a bajban. Elhiszem, hogy Manziel - emberileg - sokunk számára unszimpatikus (nekem sem a kedvencem); de sok meccset láttam tavaly a Texastól és Ő akkor is működött, amikor a fal és/vagy az elkapói azt sem tudták, hogy milyen rendezvényen vannak... én már akkor "beleképzeltem" az ezüst-feketébe.

Jelenleg el nem tudok képzelni nála sikeréhesebb, nagyobb arcú és önbizalmú prospectet (gyakorlatilag; minimum 2 nappal korábban érkezik meg a srác arca valahová mint Ő maga) a kínálatból. Ha RM a trade mellett dönt (akár beválik Johnnyfoci a későbbiekben, akár nem), akkor semmiképp sem fogom bírálni érte; mert szerintem is vállalható.toxique
Egyet kell értsek Toxique-val, hatalma kockázat (boom/bust) JohhnyF draftolasa - JMR óta tudjuk - de en nem bannam, biztos, hogy felkavarna az allo vizet egy ilyen szemelyiseg, es lehet, hogy az O lattan mas csapat egysegek is jobban odatennek magukat...ha feltradelunk erte, es nem valik be, vagy leserul, mint RG3, akkor kb megint 5 evig nem lesz itt semmi, de ha bejon akkor remenykedhetunk. Engem R.Wilson-ra emlekeztet stilusban, csak mentalitasban a teljesen ellenkezoje. nagyon kivancsi lennek.
több mint 12 éve
Steve Corkran
As @JoshDubowAP said, Darren McFadden destined to sign w/ Cincy, be paired with Hue & Giovani Bernard, acquired with pick from Palmer trade.
több mint 12 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
No most néztem rá újból a jegyekre a londoni meccsre és sajnos szomorúan konstatáltam, hogy már nincs jegy. Így én valószínűleg nem fogok menni a meccsre, pedig jó lett volna...

Elég szar hogy szerencsejáték az egész, hogy hová kapsz jegyet és hová nem...

Még mondjuk nyáron amikor a többi kereskedőtől visszakerülnek a jegyek, akkor majd lehet venni, de azt nem tudom pontosan mikor lesz és így nehéz.

Ki hogy járt a többiek közül?Bruce
Én még nem is néztem...nem gondoltam így elpörög...
Majd közeledve az esemyénhez még próbálkozom 😊Rolni
A frisco meccsre egy hónappal a meccs előtt vettem jegyet 88£ nagyon jó helyen volt. Felső karéj nagy kivetítővel szemben. Mindent jól lehetett látni...persze a jegy alap ára 35£ volt .. a stubhub 88 adta...

több mint 12 éve

nfl.com-n van új star wars style sisakfestés, egyedi csapatnevekkel.
több mint 12 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
SRácok, vigyétek már el Schaubot a kivágás előtt!! 😀 egy 2020-as 7. pickért is vihetitek 😀sevarafa
mennyit keres? 11 millió?Amadeus91
Túl sokat, hogy bárkinek megérje szerintem...Le sem merem írni... mert sírva fakadok...
10 millió alapfizetés, 3.500.000 signing bonus...és ez még nem elég... Minden aktív meccsért 1 millió dollár :S tehát ha pl a texansnál játszana jövőre minden meccsen, akkor összesen jövőre 26 milliót keres... borzasztó 😀sevarafa
A signing bonus akkor is titeket (Texanst) terhel ha eltrade-elitek.Black_Adder
3.500.000....nem ez a gond a szerződéssel...