Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
a bowl meccsek után az a véleményem, hogy nem frankó sem Derek Carr, sem Blake Bortles. Carr - gyenge pocket presence, lábmunka. ha gonosz akarok lenni, akkor azt mondom, hogy Blaine Gabbert 2. Bortles a másik. jó atléta, erős kar, de gyengén lát a pályán, és a pontossága nem az igazi. ő inkább Jake Locker-félének tűnik. 1 read & scramble. inkább Manziel, mint ők, komolyan, neki legalább vannak jó ösztönei. vagy Bridgewater, ő jó volt a Miami elleni bowl-meccsen. lát a pályán, pontos, lábmunkájával sincs gond, be tudja dobni szűk területre is.

sztem így van a rangsor: 1. Bridgewater, 2. Manziel, 3. Bortles, 4. Carr

ki van még, Hundley? na ő meg olyan, mint Pryor. ennyire tisztelte a passzjátékot a Virginia Tech D#:

szinte kérték tőle, hogy dobjon mély passzt, meg is próbálta, de nem tudta kivitelezni. aztán végül dobott két TD-t, megjegyezném, hogy a Hokies két kezdő CB-je, a drafton választható Antone Exum és Kyle Fuller sem játszott. nagyon project, remélem marad az egyetemen

internal primates forever

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
 espn.go.com/nfl/playoffs/2013/story/_/id/10226074/michael-vick-philadelphia-eagles-expects-start-qb-team-2014

"I don't worry about it," Vick said, according to CSNPhilly.com. "My skill set is still there, my arm is still there, my legs are still there, I'm still a playmaker, that's evident. I think at some point I'll be playing somewhere."Amadeus91
Akkor ilyeszgessuk egymest tovabb:
"During a Tuesday conference call, Tebow, 26, said he still trains five days a week. "I feel like I'm the best that I've ever been as a quarterback right now, and I hope I get the opportunity to show that," he said."

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/thuw4nbqf7iol6esbl8o
Tim Tebow: 'I'm the best I've ever been as a quarterback'
Tim Tebow says he is hoping for another shot at the NFL. ESPN announced his hiring as an SEC Network analyst Monday.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
 espn.go.com/nfl/playoffs/2013/story/_/id/10226074/michael-vick-philadelphia-eagles-expects-start-qb-team-2014

"I don't worry about it," Vick said, according to CSNPhilly.com. "My skill set is still there, my arm is still there, my legs are still there, I'm still a playmaker, that's evident. I think at some point I'll be playing somewhere."Amadeus91
de nem Oaklandben.deyell
Remélem nem látjuk feketében ezt a suttyót.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve

de nem Oaklandben.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542

"I don't worry about it," Vick said, according to CSNPhilly.com. "My skill set is still there, my arm is still there, my legs are still there, I'm still a playmaker, that's evident. I think at some point I'll be playing somewhere."
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
Bridgewater jön a draftra, ami számunkra annyit jelent - jelenleg - hogy elviheti a Texans elől, utána pedig 3 QB needes csapat jön/jöhet->benn lehet Clowney 1/5-re, ha meg nem lesz, akkor benn lesz legalább 1 - jelen állás szerint - normális QB. (vagy épp OLB, OL, DL)

Freeman cikk
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/vikings/2013/12/31/vikings-qb-josh-freeman-wasnt-ready-to-play/4269041/

(egy off-seasont megérhetne nálunk, továbbra is úgy vélem)Amadeus91
Szerintem ezek mind részmegoldások. Volt itt már mindenféle irányító. Rookie, veterán, zseb és mozgékony. Kell egy Luck kaliber és egy edző aki ki is aknázza. Most van pénz, drafthely, cserélhető veterán. Nem foltozgatni kellene hanem alapembereket építeni, ha az irányító kérdés meg csak 2 év múlva oldódik meg hát istenem.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Bridgewater jön a draftra, ami számunkra annyit jelent - jelenleg - hogy elviheti a Texans elől, utána pedig 3 QB needes csapat jön/jöhet->benn lehet Clowney 1/5-re, ha meg nem lesz, akkor benn lesz legalább 1 - jelen állás szerint - normális QB. (vagy épp OLB, OL, DL)

Freeman cikk
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/vikings/2013/12/31/vikings-qb-josh-freeman-wasnt-ready-to-play/4269041/

(egy off-seasont megérhetne nálunk, továbbra is úgy vélem)
több mint 12 éve
pár perc és kezdődik a Wisconsin - South Carolina, meg kell nézni Clowney-t utolsó egyetemi meccsén. a Beaversnél aki érdekes lehet számunkra: Ryan Groy (OG), Jared Abbrederis (WR)

több mint 12 éve
néztem a PFF-en az újonc CB-k értékelését, bár Dee Milliner és Xavier Rhodes is gyengén játszott az első 10 meccsen, a végére belejöttek, és pozitív értékelést kaptak. ezért rohadt nagy gond, hogy Hayden korán IR-re került.

több mint 12 éve
Boldogságban, minőségi FA játékosokban, sikeres draftban és fasza Raiders fociban gazdag Újévet Mindenkinek!!!Rolni

buék nektek is!

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Győzelmekben gazdag Új Évet!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Buék!
több mint 12 éve
Adjék Isten Boldog Új Évet és még egy hónapot nekünk!😊
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Boldog Új Évet mindenkinek és Go Raiders

több mint 12 éve
BUÉK! (én nem írom le, hogy mit kívánok, akkor talán be is jön 😛 )
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
BÚÉK Raider Nation! 😊
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
Boldogságban, minőségi FA játékosokban, sikeres draftban és fasza Raiders fociban gazdag Újévet Mindenkinek!!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
En 2 dolgot remelek nagyon.
1, Hogy nehogy Clowneyt draftoljuk, mert az alacsony munkamoralu emberek bomlasztolag hatnak es nagyon bust szagu
2, Hogy tévedek vele kapcsolatba.😊
több mint 12 éve
lamarr houston ‏@solo_dolo_9s 30 Dec
I would love to b back in Oakland if they will take me best fans in the league...u listen to the media u a fool

meg lesz ez sztem csak kicsit táncolnak előtte 😊Rolni
nem biztos az. Veldheer az 1. számú prioritás, őt biztosan megtartjuk, de Houstonnak nem akarnak sokat fizetni, mert nem elit. de lehet, hogy lesz egy csapat, amelyik túlfizeti, mint tavaly mondjuk Wheelert vagy Bryantet. lesz még rajtunk kívül pár csapat, amelyik tud majd költeni bőven, Jags, Browns, Bears. RM nem akar túlfizetni az eddigiek alapján, remélem nem is fogdeyell
Persze, h nem az, de sztem meglesz a dolog...

Attól függ mennyire elszállt Houston és Rózentál

Én úgy gondolom, h amíg Dunlap, Red Bryant és Antonio Smith szerű deal-eket nézegetnek addig lehet egyezség. Akkor lesz gond, ha a Calais Campbell vagy az igazi RDE rusher dealeket kezdik nézegetni és követelni...

Én azt mondom, h évi 7M körül még vállalható lenne a deal csapat szempontból, főleg, ha egy front loaded dealt csinálnak az idei nagy hely terhére.

több mint 12 éve
I would love to b back in Oakland if they will take me best fans in the league...u listen to the media u a fool

meg lesz ez sztem csak kicsit táncolnak előtte 😊Rolni
nem biztos az. Veldheer az 1. számú prioritás, őt biztosan megtartjuk, de Houstonnak nem akarnak sokat fizetni, mert nem elit. de lehet, hogy lesz egy csapat, amelyik túlfizeti, mint tavaly mondjuk Wheelert vagy Bryantet. lesz még rajtunk kívül pár csapat, amelyik tud majd költeni bőven, Jags, Browns, Bears. RM nem akar túlfizetni az eddigiek alapján, remélem nem is fog

több mint 12 éve

meg lesz ez sztem csak kicsit táncolnak előtte 😊

több mint 12 éve
 network.yardbarker.com/nfl/article_external/in_his_first_year_marquette_king_led_the_nfl_in_punting/15425989

pacsi
több mint 12 éve
Montgomery meg már nincs nálunk...Rolni
mert hogy? én úgy tudom, practice squad IR-re rakták az első edzés után, hogy más csapat ne vigye el. PS-ből bárki leigazolhatta volna, de így nálunk lesz talán a TC-ig biztosan. amúgy a Texansnál JMR-stílusban jelent meg tavaly az edzőtáborban, jelentősen formán kívül, mozogni alig bírt, meg is sérült.deyell
mintha azt olvastam volna múltkor, h ki lett csapva, de lehet akkor IR lett...Rolni
Honlapon nincs se a PS se az IR résznél és a transaction résznél ez a legfrissebb:
12/21/2013 Release DE Sam Montgomery from practice squad/injured

több mint 12 éve
Montgomery meg már nincs nálunk...Rolni
mert hogy? én úgy tudom, practice squad IR-re rakták az első edzés után, hogy más csapat ne vigye el. PS-ből bárki leigazolhatta volna, de így nálunk lesz talán a TC-ig biztosan. amúgy a Texansnál JMR-stílusban jelent meg tavaly az edzőtáborban, jelentősen formán kívül, mozogni alig bírt, meg is sérült.deyell
mintha azt olvastam volna múltkor, h ki lett csapva, de lehet akkor IR lett...Rolni
én nem látom a honlapon
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
Mariota legutóbb azt mondta, h marad a suliban. Sztem nem jön ki, de ha mégis tuti nem marad benn 1\5ig. Ő lenne az első vagy a második QB akit elvisznek.
Rolni
Azért az Underclassmen Bizottságnál rékérdezett h hanyadik körre taksálják 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...