Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
A szezon elején szabályosan jó volt a csapat (Pryoréra 😀 ) csak hát tényleg elfogytunk (Pryorból hiányzott az a passz kényszer ami az elején megvolt -utolsó meccset nem néztem, arról nem tudok nyilatkozni). Bevallom az utolsó 4 meccsünkön nem élte meg a képernyőmet a második negyed.
Lamarr jó játékos de ha menni akar akkor menjen, nem egy all-star all pro all american all all all playa.
FA-n lesznek majd azért nevek. Jah meg ne adj isten majd még be is áldozunk valami normal qb-ra a jövő évi pickek kárán... Véleményem szerint lesz keringő, nem is akármilyen a házunk táján (ez csak egy megérzés). RM csak csinálja higgadtan/okosan a dolgát ahogy eddig. Most majd ki fog jönni, hogy mennyit is ért valójában a szakmájához.
több mint 12 éve
Egy ilyen borzasztó 4-5 meccsel amivel lezártuk az évet nem könnyű megbirkózni. Minden meccs után bennem volt a gondolat, hogy zavarjuk szanaszét az egész brigádot, játékost, edzőt GM-et tulajdonost stb... de már az első meccs előtt sem hihettük, hogy jobbak leszünk. Az egyik legkomolyabb 1/1 várományosok voltunk és ehhez képest egyszer még a PO reménye is felcsillant. Igaz nem volt komolyan esélyünk, de akkor úgy éreztem, hogy a csapat együtt van. Ekkor elkezdett ingadozni McGloin és jöttek a kulcssérülések, amit ez a keret nem bírt el. Akkor Houston sem nyilatkozott volna ilyet, azt lefogadom. De a csapat elfogyott, de tudtuk, hogy el fog fogyni, hisz a leggyengébb kerettel kezdtük az idényt és közben sem jött megváltó... nem is jöhetett, mert nem egy elit játékosnyira voltunk a "jó csapattól". Én azt mondom, hogy ezt az évet nem lehet azzal letudni, hogy DA meg a többi edző el****ta a taktikát stb.. Ennyi volt a bandában. Lehet utólag úgy érezzük, hogy meg lehetett volna még nyerni egy-egy szorosabb meccset, de akkor vajon jobb szájízzel állnánk, ha 6-10 lenne 4-12 helyett? Szerintem nem. Allen remélem rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy ezt az évet lezárja magában és csak a jövőre gondol. A következő évben dől el, hogy megfelelő személyiséggel rendelkezik, hogy egy csapatot eredményesen vezessen. A csapatvezetésben nincs már káosz. Megvan mindenkinek a feladata, elvileg megvannak az edzők, a HC (remélem nem lesz nagy változás az edzők, koordinátorok közt), fentről egyértelműen nyugalmat és bizalmat kellene mutatnia Davis-nek, hogy a játékosok bízhassanak az edzőkben. Sajnos úgy érzem ezt játszotta el kicsit a vörös a Gruden imádattal. Szerintem Houston hozzáállásában is benne van a dolog. Remélem Woodson (aki számomra egy legenda és igazi Raider) rendbe tesz néhány fiatal taknyost.
A Jets lockerroomban készült videóból egyértelmű kivel vannak a játésok. Jó volna tudni mi a helyzet nálunk...DA és Rex szerintem a személyiségükből kifolyólag nem hasonlítható össze. Rex egy túlfűtött arc, beszól, mutogat, magyaráz, dobálózik, stb.. ami a szivén az a száján. DA ellenben egy kifelé semmit sem mutató pókerarc, hirtelen nem is tudnám más HC-hez hasonlítani. De arra én is kíváncsi lennék, hogy nálunk mi a helyzet.
Ez a Houston nyilatkozat nem tetszik...Rolni
Sokan azt mondjuk, hogy McKenzinek jó dolga lesz, mert van cap és van magas pick is a drafton, de szerintem egy ilyen helyzetben lévő csapat offseasonja a legkeményebb meló egy GM-nek. Ha most nem alkot maradandót, akkor a fanok szétszedik és valószínűleg sokat a tulajdonos sem fog gondolkodni, hogy kirúgja-e. Én bízom benne, hogy meg tudja oldani, végül is egy éve erre készül(remélem 😀).
Rolni az írásodhoz, csak annyit fűznék hozzá, hogy Raji nagyobb szerepet szeretne, mint pass rusher és ezt szóvá is tette, nálunk szerintem megtalálná a helyét Sims mellett.
Texans, Buccaneers, Redskins, Lions, Vikings és a Browns már HC nélkül... kicsit sűrű a verseny egy-egy jó nevű elérhető vezetőedzőért! Nem kellene beszállni.
több mint 12 éve
A Jets lockerroomban készült videóból egyértelmű kivel vannak a játésok. Jó volna tudni mi a helyzet nálunk...Ez a Houston nyilatkozat nem tetszik...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000288658/article/2014-nfl-draft-order-top-three-needs-for-all-32-teamsLehet Teddy és Manziel ki sem jön a draftra...
QB, WR, OL szerintük, de azért a szövegben már azt mondja, h mindkét falon van mit dolgozni...
Én azt mondom, h a legnagyobb need a csapatnál a QB egyértelműen. Azonban sajnos jó eséllyel nem lesz benn igazán jó QB mire jövünk. Texans, Jags és a Cleveland is simán QB-t visz\vihet. Érdekes lesz látni ki jelentkezik a draftra, ki hogyan kúszik, mászik vagy éppen esik még a felmérők, programok hatására.
Jelenleg Teddy, Carr, Bortles tűnik TOP10-es picknek, de mindegyik srácnál lehet olvasni kérdőjeleket...
Nem hiszem, h feltradelünk majd a Jags\Cle elé, így jó eséllyel nem lesz benn TOP QB mire jövünk. Reachelni nem kellene, mert bőven van lyuk a rosteren és a lehető legjobb játékost kéne megszerezni. Veterán QB is várható sztem majd FAről, de draft is benne van a pakliban elején és később is, ha úgy alakul.Rolni
Carr és Brotles bár jók, de nem franchise irányítók szerintem (Nem gondolom Luck, Newton, RG3 kalibernek őket)
Szerintem nekünk letradelni kellene...
én WR-al várnék a 2. körig, egy RB is fog kelleni 3-4 körbe környékén (Jenningstől/DMC-től függően)
de, én amúgy erősen BPA párti vagyok. a lukakat meg FA-ból tömném be...
(El tudnátok képzelni, Manzielt, ha csúszna vagy a 3. körig?
Szerintem mi FO-nk tuti nem merné bevállalni JMR után...)
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2013/12/19/5228206/grumblings-within-the-locker-roomGrumblings Within The Locker Room
több mint 12 éve
ahhoz össze kell rakni a full rostert, azt meg láttuk idén is, hogy azt a kevés pénzt és picket is kikre költötték; Flynn, Hayden.Tavaly nem volt pénz semmire, ezért fölösleges azt vizsgálgatni. Flynn amúgy GBben mutatja mit várt tőle RM...60% fölötti pontosság, több TD, mint INT 2-2-1-es mérleg, ami lett volna vszeg 3-2, ha egész Min meccset ő tolja. Egyszerűen nem volt körülötte elegendő a csapat, h managelje. Ezt mérte fel rosszul RM sztem, de az meg nem egyszerű dolog, mert szezon előtt azt hittük mi is, h lesz egy szolid OL, meg DMCtől egy erős szezon...
lehet a tegnapi dolgozik bennem és nem sikerült kialudnom.Amadeus91
Hayden picket ne temessük sztem, mert leginkább IR-re kerülése után volt látható mennyit is jelentett addig. Ne felejtsük el, h az offseasonja iszonyat hiányos volt sérülés miatt (kisebb műtéte is volt draft után) és ugye tavaly ilyenkor még az is kérdés volt, h focizhat-e még...
Aludj egyet!
több mint 12 éve
ahhoz össze kell rakni a full rostert, azt meg láttuk idén is, hogy azt a kevés pénzt és picket is kikre költötték; Flynn, Hayden.Erre mondtam azt, h csak akkor szeretném látni DA lecserélését, ha az valóban egy TOP edzőre történik. Egy Lovie Smith például welcomed lenne részemről, de csak azért lecserélni Allen-t, h jöjjön egy másik noname nem kéne.már persze, ha ők elégedettek DA-nel. Azért kell nagy név, hogy garancia legyen a jövőbeni stabilitásra (és győzelmekre), egyszerűen kell valaki akivel el lehet a játékosok felé adni a csapatot.Amadeus91Ez kétféle képpen is elsülhet, mert lehet lesz\lenne olyan aki meg az instabilitás miatt nem jönne, menne el...elege lett a vereségekből.bandwagon ide, bandwagon oda most kell olyan embert hozni DA helyére, aki elég nagy név ahhoz, hogy elhitesse az értelmesebb játékosainkkal, hogy van mire maradni és az értelmesebb FA-kel, hogy van mire jönni. + a draft ugyebár.
Lamarr Houston just said it's "very possible" he's played his last game as a Raider.deyell
Ha elmegy Houston, ne adj isten Porter, Sims akkor megint nem marad senki a D-ben, ott leszünk mint tavaly.Amadeus91
Egy Sims vagy Porter pl lehet, h "megvette" DA és JT üzenetét és pont akkor nem akarnak visszajönni, ha ők lelépnek...Rolni
Én nem igazán látom az esélyét annak, h vmi top név ide jöjjön, így tartanám Allent, aki köv szezonban végre bizonyíthat majd egy full rosterrel.Rolni
lehet a tegnapi dolgozik bennem és nem sikerült kialudnom.
több mint 12 éve
Erre mondtam azt, h csak akkor szeretném látni DA lecserélését, ha az valóban egy TOP edzőre történik. Egy Lovie Smith például welcomed lenne részemről, de csak azért lecserélni Allen-t, h jöjjön egy másik noname nem kéne.már persze, ha ők elégedettek DA-nel. Azért kell nagy név, hogy garancia legyen a jövőbeni stabilitásra (és győzelmekre), egyszerűen kell valaki akivel el lehet a játékosok felé adni a csapatot.Amadeus91Ez kétféle képpen is elsülhet, mert lehet lesz\lenne olyan aki meg az instabilitás miatt nem jönne, menne el...elege lett a vereségekből.bandwagon ide, bandwagon oda most kell olyan embert hozni DA helyére, aki elég nagy név ahhoz, hogy elhitesse az értelmesebb játékosainkkal, hogy van mire maradni és az értelmesebb FA-kel, hogy van mire jönni. + a draft ugyebár.
Lamarr Houston just said it's "very possible" he's played his last game as a Raider.deyell
Ha elmegy Houston, ne adj isten Porter, Sims akkor megint nem marad senki a D-ben, ott leszünk mint tavaly.Amadeus91
Egy Sims vagy Porter pl lehet, h "megvette" DA és JT üzenetét és pont akkor nem akarnak visszajönni, ha ők lelépnek...Rolni
Én nem igazán látom az esélyét annak, h vmi top név ide jöjjön, így tartanám Allent, aki köv szezonban végre bizonyíthat majd egy full rosterrel.
több mint 12 éve
már persze, ha ők elégedettek DA-nel. Azért kell nagy név, hogy garancia legyen a jövőbeni stabilitásra (és győzelmekre), egyszerűen kell valaki akivel el lehet a játékosok felé adni a csapatot.Ez kétféle képpen is elsülhet, mert lehet lesz\lenne olyan aki meg az instabilitás miatt nem jönne, menne el...elege lett a vereségekből.bandwagon ide, bandwagon oda most kell olyan embert hozni DA helyére, aki elég nagy név ahhoz, hogy elhitesse az értelmesebb játékosainkkal, hogy van mire maradni és az értelmesebb FA-kel, hogy van mire jönni. + a draft ugyebár.
több mint 12 éve
Ez kétféle képpen is elsülhet, mert lehet lesz\lenne olyan aki meg az instabilitás miatt nem jönne, menne el...elege lett a vereségekből.bandwagon ide, bandwagon oda most kell olyan embert hozni DA helyére, aki elég nagy név ahhoz, hogy elhitesse az értelmesebb játékosainkkal, hogy van mire maradni és az értelmesebb FA-kel, hogy van mire jönni. + a draft ugyebár.
Egy Sims vagy Porter pl lehet, h "megvette" DA és JT üzenetét és pont akkor nem akarnak visszajönni, ha ők lelépnek...
több mint 12 éve
elege lett a vereségekből.bandwagon ide, bandwagon oda most kell olyan embert hozni DA helyére, aki elég nagy név ahhoz, hogy elhitesse az értelmesebb játékosainkkal, hogy van mire maradni és az értelmesebb FA-kel, hogy van mire jönni. + a draft ugyebár.
Ha elmegy Houston, ne adj isten Porter, Sims akkor megint nem marad senki a D-ben, ott leszünk mint tavaly.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000288658/article/2014-nfl-draft-order-top-three-needs-for-all-32-teamsQB, WR, OL szerintük, de azért a szövegben már azt mondja, h mindkét falon van mit dolgozni...
Én azt mondom, h a legnagyobb need a csapatnál a QB egyértelműen. Azonban sajnos jó eséllyel nem lesz benn igazán jó QB mire jövünk. Texans, Jags és a Cleveland is simán QB-t visz\vihet. Érdekes lesz látni ki jelentkezik a draftra, ki hogyan kúszik, mászik vagy éppen esik még a felmérők, programok hatására.
Jelenleg Teddy, Carr, Bortles tűnik TOP10-es picknek, de mindegyik srácnál lehet olvasni kérdőjeleket...
Nem hiszem, h feltradelünk majd a Jags\Cle elé, így jó eséllyel nem lesz benn TOP QB mire jövünk. Reachelni nem kellene, mert bőven van lyuk a rosteren és a lehető legjobb játékost kéne megszerezni. Veterán QB is várható sztem majd FAről, de draft is benne van a pakliban elején és később is, ha úgy alakul.
WR komoly need, biztosan nagyon sokat segítene a QBnak (bárki is lesz az) egy igazán fasza, jó kezű WR. Streater-Holmes-Moore-Butler 4-es elé, mellé ha tudnánk vki megbízható kezűt, playmakert szerezni az nagyot dobhatna az egységen. Sok múlik majd az FA szekción is persze, mert lesz pár használható WR a piacon várhatóan.
OL need, de nálam ez nem első körös need, lévén, hogy OG kellene nagyon. Veldheer szerintem visszatér így vagy úgy. Nyilatkozatai, teljesítménye és a tény, hogy ha nem hozzuk vissza még egy bazi nagy lyukat ütünk a hajó oldalán. Menelik Watson amikor szóhoz jutott szerintem bíztatóan mozgott, csakúgy mint Matt McCants. A 2 srác egy teljes offseason után Sparano kezei alatt( feltéve, h marad a stáb) szerintem jó megoldást kínálhatnak RT és a swing OT posztra. OG poszton vagyunk ugyebár nagyon gyengék. Barnes szerintem visszahozható, mert OT\OG poszton is depthnek használható. Bergstrom sérüléséért is nagyon kár, mert Ő is lehetne faktor LG poszton, de abból kiindulva, h Nix-el felváltva haladtak a versenyben és Ő ennyire szar volt nem nagyon várok Bergtől sem kezdő szintet. Depthnek mindenesetre lehet vele kalkulálni. Brisiel sztem visszatér, mert bár nem volt egy nagy ász, de annyire gyenge sem volt. Ha sikerülne mondjuk vmi upgrade-t találni könnyen repülhet, mert az átstruktúrálással együtt 2014ben már spórolást jelent a kivágása. Nix és Mady gondolom TCig marad, de optimális esetben keretre nem jutnak, hacsak nincs vmi csoda fejlődés. Barnes, Berg és Brisiel akivel én számolok belülre első körben. Kéne egy fasza veterén OG igazolás és egy korai OG pick is. Így mondjuk még nincs OC back up, de azt Brisiel vagy akár Berg is megoldhatja némi offseason munkával...
Wisniewski állandó elrontott snapjei idegesítőek már. menjen vissza LG-nek, és igazoljunk egy centert. mondjuk Brian de la Puentét. vélemények?deyellHa Alex Mack annyira felbaszná magát a HC cserén, h el akarna jönni onnan és OL franchise tag-et nem tesznek rá (Cnek azért az nagyon erős), akkor neki örülnék, de másnak nem igazán. Nem tudom, h Brian vagy Evan D-S pl jelentene-e upgrade-t. Meg aztán többször lenyilatkozták már, h Wiz a Cnk...
DL komoly need és főleg az lesz, ha a saját UFAk közül párat nem hozunk vissza. Sims és Houston sztem kéne eléggé és én Walkert is szívesen visszahoznám olcsóért. Ha van Houston akkor is égető az RDE poszt, de ha nincs akkor pláne. Houston elengedésével persze az LDE poszt is nagy kérdőjel, mert Jack Crawford vszeg sose ér oda kezdő szinten. Hunter se nagyon alkotott a szezon nagyobb részében, így őket csak depthnek tudom elképzelni. Robinson se mutatott sokat, de mondjuk ő rookie, így 2. évére még fejlődhet nagyot talán...Ha Houston lelép érdekes lesz kit hoznak LDEnek. Inkább egy nagyobb erős run stoppert Red Bryant vonal vagy megpróbálunk 2 használható pass rushert a két szélre tenni. Kérdés ki lesz FAn megszerezhető, használható. DT poszton is elkél a segítség, mert Sims elég jó volt idén, de azért a történelmét ismerve sérülés faktor ott figyel nála. Sims mellé egy Raji-t begyűjteni futás ellen 😊
Nálam DB még nagy need. Főleg a CB, ha CWood marad még egy kört. Porter, Jenkins kérdőjel ugye csakúgy mint Adams, Chekwa. Ide kéne TOP FA igazolás sztem. Shields, Thurmond, Verner, Talib, vki, meg drafton is várok majd CB-t, S-t is akár.
RB poszt addig kérdés, amíg Jennings sorsa nem tisztázott. Stem visszatér és akkor Murray, Stewart mögé, mellé max vmi UDFA arcot vagy vet minimumos tagot várnék.
Ja és sajnos a K poszttal is kell foglalkozni. Meg kell tudni, h Jano idei produkciója minek köszönhető. Sérülés, kor, egyéb?
Első körös need nálam QB, DE\pass rusher, és esetleg WR.
Másodiktól jöhet ehhez az OG, DT, CB, S
több mint 12 éve
Wisniewski állandó elrontott snapjei idegesítőek már. menjen vissza LG-nek, és igazoljunk egy centert. mondjuk Brian de la Puentét. vélemények?
internal primates forever
több mint 12 éve
jan 15
több mint 12 éve
Mikor véglegesítik a 2014 évi draft prospect listát? (értsd, hogy ki jön a draftra és ki nem...)
több mint 12 éve
elege lett a vereségekből.Az gondolom egyertelmu neki es az ugynokenek is, h taget nem valoszinu, h kap es emiatt ha akar siman lelephet.
Emellett azt is elmondta persze, h szeretne Raider maradni, de osszessegeben nem az a benyomasom nekem sem, h maradni akar.
Meglassuk mi lesz...
több mint 12 éve
elege lett a vereségekből.Lamarr Houston just said it's "very possible" he's played his last game as a Raider.
több mint 12 éve
😊Dennis Allen said there was "no lack of effort" by Raiders. "Guys are flying around"Dennis Allen on his future in Oakland "I expect to be back"deyellNaja, mi a faszt mondott vóna?Rolni
(mint a fejetlen csirkék)deyell
Jaja
több mint 12 éve
Dennis Allen said there was "no lack of effort" by Raiders. "Guys are flying around"Dennis Allen on his future in Oakland "I expect to be back"deyellNaja, mi a faszt mondott vóna?Rolni
(mint a fejetlen csirkék)
több mint 12 éve
Dennis Allen on his future in Oakland "I expect to be back"deyellNaja, mi a faszt mondott vóna?
több mint 12 éve
Dennis Allen on his future in Oakland "I expect to be back"
több mint 12 éve
Na még egy fos meccs...de legalább egy időre az utolsó volt...Jöhet megint a tervezgetés, álmodozás, reménykedés...(aztán persze majd a pofára esés is 😊)
Remélem nagyon hamar bejelenti Mark Davis ki marad, ki megy és ha megy vki akkor az utódjára sem kell sokat várni. Én továbbra is azt mondom, h ha nincs egy igazán nagy név, jó edző akkor csak a váltás kedvéért nem szabad elzavarni senkit. Ezzel a kerettel bármelyik edző gondban lett volna.
1\5 a drafton...kár érte, mert ezzel a kibaszott gyenge 2. félidővel (szezon) "megérdemeltünk" korábbi helyet is.
Érdekes lesz kit viszünk majd...
Ja most irogatják, h Clevelandban ismét robbantják a stábot...Chud vagy Norv mint OC??
több mint 12 éve
a második félidőt nyertük 14-3-ra. ez siker!
több mint 12 éve
Én sem örülnék egy Grudenre cserének felhőtlenül...ha pedig ebbe RM távozása is benne lenne utálnám a dolgot!