Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
A FIGHT HUNGER BOWL-t érdemes lesz nézni, mert sok jó képességű prospect lesz pályán, ráadásul akinek van DigiSport elérhetősége élőben teheti jó minőségben. De ami miatt igazán felfigyeltem, hogy Marques Tuiasosopo vezeti majd a Washington-t, ideiglenes HC-ként. Kíváncsi leszek hova jutott az egykori backup QB.Pat Sims-nek szerintem a 3 év $15M lenne a legideálisabb, de ha hasonló összeget adnánk neki, mint Marks-nak, akkor sem lennék csalódott. Ráadásul idén nem volt sérült, eddig mind a 15 meccset végigbírta! Alap az ő visszaigazolása.
több mint 12 éve
a Jags hosszabbított Sen’Derrick Marksszal (DT) 4 évre, $22 millióért. ennyibe kerülhet majd Pat Sims is.deyellle lehetne alkudni a sérülékenysége miatt, de meg kell tartani.
több mint 12 éve
a Jags hosszabbított Sen’Derrick Marksszal (DT) 4 évre, $22 millióért. ennyibe kerülhet majd Pat Sims is.
internal primates forever
több mint 12 éve
Jay Bromley, DT, Syracusejó lehet a hátsó körökben. egy sackkel csinált kevesebbet, mint Aaron Donald + 3 FF. holnap megnézhetitek a Minnesota ellen. under the radar prospect.
Donald a bowl meccsen:
több mint 12 éve
Szíjjon le, visszajöhetne egy évre hozzánk csak úgy brahiból occsóért.
több mint 12 éve
Elsősorban a motiváció hiányzik már Asonál, a 49erses szerződést is csak azért írta már alá, mert Bay Areaban van a csapat és ő itt telepedett le.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nagyon fiatalon hagyta abba,,, 32 ev nem kor egy CB-nel, bar mostanaban tenyleg nem sok vizet zavart.Be lehetett vona probalni azert olcson, bar mar keresett annyit hogy ugy meg ne erje meg neki jatszani.
Unatkozni nem fog, mert az NFL egyik legnagyobb filantropja, plusz biztosan tovabbra is kijut neki a sok teve szereples.
több mint 12 éve
Former Raiders defensive back Nnamdi Asomugha will announce his retirement from professional football in a news conference at Oakland Raiders headquarters on Friday, Dec. 27. Asomugha will retire as a Raider following an 11-year NFL career that began when he was selected by the Silver and Black in the first round (31st overall) of the 2003 NFL Draft.kár, lehetett volna benne még egy év.
több mint 12 éve
Ez a Clowney azert kibaszott sotet gyerek lehet...Megint inkabb nem kene...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Menelik Watson out with same calf injury that has plagued him all season.Jadeveon Clowney received his second ticket this month for speeding, this time going 84 miles per hour in a 55-mph zone.
Broncos coach John Fox compares Terrelle Pryor to a young Michael Vick, although Pryor is presumably nicer to animals.
több mint 12 éve
Wisniewski meg Reece nálam is kerettag.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
remélem legalább 2 Raider lesz a Pro Bowlban. rájuk szavaznék mindenképpenStefen Wisniewski - legkevesebb nyomást engedte az AFC centerei közül, nem engedett sacket, jó szezonja volt passz- és futásblokkolásban is.
Taiwan Jones - egyik legjobb gunner, 3. legtöbb special teams tackle-t csinálta az NFL-ben.
több mint 12 éve
gondoltam megnézek egy Johnny hl-t, de felkaptam a fejem Mike Evans #13 WR játékára. (1. körbe várják)
több mint 12 éve
Mondjuk faintos LDE-t sem könnyű találni szóval Lamarrnak maradnia kellene a kaptafájánál. Hú akartam még írni valamit de nem elfelejtettem a rohadt életbe? Pedig az "fontosabb" lett volna... na mind1 😕
több mint 12 éve
Rolni: Houstonnak az lenne az ideális, ha visszaszedné a régi tömegét, mert RDE-nek nem vált be. jó all around játékos, de nem kiváló pass rusher, így inkább 3 tech vagy LDE-nek tudnám elképzelni, mint régen volt. nagy pénzt nem adnék neki, max $7 millió / évdeyellÉn is azt mondom, h Houston nem RDE. Egyetértek abban is, h nem szabadna RDE pénzen megtartani, bár az elköltendő cap hely miatt én várok némi túlköltést majd Jared, meg Lamarr felé...
LDE poszton sztem nagyon jó lenne. Ebben az UT dologban fantázia van persze, de úgy vagyok vele, h azt tudjuk már, h NFL szinten erős LDE játék várható tőle...minek kockáztatni egy posztváltással...
Ma is néztem egy Clowney game tape-t (UNC 2013)...Houstonnal átellenben ezzel a sráccal komoly terrort jelenthetnénk a QBkra...JT még erre hívhatna blitzeket...egyedül a kibaszott red flagek miatt izgulok...
Amúgy Streater, Holmes és Moore McGloin-al mutatott játéka alapján akkor se dőlök a kardomba, ha nem jön WR drafton elől...főleg ha FAról berántunk vkit...Nicks, Decker, Jones, Maclin...
Khalifát én szívesen visszahoznám OT\OG depthnek. Richie mellé még elférne egy Slauson mondjuk 😊
Clowney után 2. ban nagyon szívesen berántanám Aaron Donaldot is...
Houston, Clowney, Sims, Walker, Donald, McGee, Crawford...kezdene elég zorall lenni a fal
több mint 12 éve
annál jobb lesz a helyzet, mert McGloin nem lesz rookie. bízom benne, hogy fog fejlődni, ahogy eddig is tette. kérdés, hogy a fizikai korlátai miatt mekkora az upside-ja. jövőre nem draftolnék irányítót korán, mert nincs egy igazán jó prospect ezen a poszton. Clowney viszont pusztán az atletikussága miatt sikeres lehet.Amúgy aláírnám a dolgot, bár a QB poszt miatt nagyon aggódnékRolnién is azt néztem, hogy legalább akkora gond lenne QB kérdésben, mint idén.Amadeus91
Rolni: Houstonnak az lenne az ideális, ha visszaszedné a régi tömegét, mert RDE-nek nem vált be. jó all around játékos, de nem kiváló pass rusher, így inkább 3 tech vagy LDE-nek tudnám elképzelni, mint régen volt. nagy pénzt nem adnék neki, max $7 millió / év
több mint 12 éve
Amúgy aláírnám a dolgot, bár a QB poszt miatt nagyon aggódnékRolnién is azt néztem, hogy legalább akkora gond lenne QB kérdésben, mint idén.
több mint 12 éve
Houston-t visszanyomatnád 290-300 font környékére és úgy tennéd belülre?Ezt én nem nagyon látom magam előtt. DA-ék kérték meg, h fogyasszon és kezdték felállítani, h onnan rohamozzon. Ezekután visszatennék DTnek mégis?
Nem tom.
Amúgy aláírnám a dolgot, bár a QB poszt miatt nagyon aggódnék
több mint 12 éve
😀 azt meg én néztem be... ez a Reece hiány megzavartNekem tetszene, még az OL is vállalható, de oda mindenképp húznék új arcot, de hol van Reece?peterbadboneöhm, jó kérdés. módosítva
OL-be mockoltam egy guardot, 4. körből.deyell
több mint 12 éve
Nekem tetszene, még az OL is vállalható, de oda mindenképp húznék új arcot, de hol van Reece?peterbadboneöhm, jó kérdés. módosítva
OL-be mockoltam egy guardot, 4. körből.
több mint 12 éve
Nekem tetszene, még az OL is vállalható, de oda mindenképp húznék új arcot, de hol van Reece?
több mint 12 éve
Mock offseason v. 1.0free agent játékosaink:
Charles Woodson - 1 év, $1 millió
Tony Pashos -1 év, $910,000
Khalif Barnes
Jason Hunter - 1 év, $910,000
Usama Young - 3 év, $6 millió
Mike Jenkins
Tracy Porter - 3 év, $7,5 millió
Darren McFadden
Rashad Jennings - 3 év, $10 millió
Pat Sims - 3 év, $10 millió
Daniel Muir
Jared Veldheer - 5 év, $40 millió
Jacoby Ford
Vance Walker - 3 év, $9 millió
Phillip Adams
Lamarr Houston - 3 év, $22 millió
Jeron Mastrud
Brian Sanford
Jeremy Stewart - Tender 570k
Kaelin Burnett
Chimdi Chekwa
Brandian Ross
Matt McCants - Tender 495k
Jamize Olawale
free agent igazolások:
Shaun Hill, QB, 1 év, $2,5 millió
Richie Incognito, LG, 1 év, $2 millió
Hakeem Nicks, WR, 5 év, $35 millió
Brian Orakpo, DE, 5 év, $50 millió
Alterraun Verner, CB, 3 év, $20 millió
draft
1. Jadeveon Clowney, DE
2. Jordan Matthews, WR
3. Deone Bucannon, SS
4. Jon Halapio, OG
6. Jay Ajayi, RB
6. (comp) Casey Pachall, QB
7. valaki a PS-ba
csapat
QB: M. McGloin, S. Hill, C. Pachall
RB: R. Jennings, L. Murray, J. Ajayi, J. Stewart
FB: M. Reece
WR: H. Nicks, J. Matthews, R. Streater, D. Moore, A. Holmes, B. Butler
TE: M. Rivera, N. Kasa, D. Ausberry
OT: J. Veldheer, M. Watson T. Pashos, M. McCants
OG: R. Incognito, M. Brisiel, T. Bergstrom, J. Halapio
C: S. Wisniewski, L. Mady
DE: B. Orakpo, J. Clowney, S. Montgomery, J. Hunter, R. Robinson
DT: P. Sims, L. Houston, S. McGee, V. Walker
LB: K. Burnett, S. Moore, N. Roach, K. Maiava, M. Burris
CB: D.J. Hayden, A. Verner, T. Porter, C. Casey, T. Jones
SS: T. Branch, C. Woodson, D. Buccanon, U. Young
LS: J. Condo
K: S. Janikowski
P: M: King
Pryor trade vagy cut. védőfal így nézne ki: Clowney (Hunter/Montgomery) - Sims (McGee) - Houston (Walker) - Orakpo (Robinson)
több mint 12 éve
Gruden + Bridgewater (Louisville) / Manziel (Texas A&M) / Carr (Fresno) Bortles (Florida)?toxiqueha kijön Mariota (állítólag mégis) + Bridgewater, akkor lesz elég vastag a QB class ahhoz, hogy elgondolkodjunk ezen az opción. Nem vagyok az 1. körös QB draft híve, de így lenne értelme.
több mint 12 éve
Gruden + Bridgewater (Louisville) / Manziel (Texas A&M) / Carr (Fresno) Bortles (Florida)?toxiqueDA + McGloin + Clowney
FA-ról hozunk egy veterán QB-t, mentornak. lehet Josh McCown, Shaun Hill vagy Seneca Wallace, akit tavaly is le akartunk igazolni. a drafton választunk egy QB-t a harmadik napon. ez lehet Aaron Murray, aki a sérülése miatt lecsúszhat, vagy az ex-alkesz Casey Pachall. Pryort meg eltradeljük, talán egy 6-7. kört kapunk érte. McGloint hagyjuk fejlődni, az edzők meg maradjanak, a játékosoknak a legszarabb, ha állandóan edzőváltás van.
több mint 12 éve
Gruden + Bridgewater (Louisville) / Manziel (Texas A&M) / Carr (Fresno) Bortles (Florida)?